Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
داشتم پریروز به آرایشگرم میگفتم همه مینالن، خودم رو میبینم هر روز اوضام داره از روز قبل بدتر میشه، اونوقت توی ویترین گوشی فروشی‌‌ها چیزی که بیشتر از همه میبینی آیفونه. دست ملت آیفونه. اینا چیکار میکنن؟ از کجا میارن؟
یادمه سال 2017 میت 10 رو گرفتم 2،900،000 همون موقع گرونترین گوشی سامسونگ نوت 8 بود به 2،650،000. الان اس22الترا 50 تومنه. من میتونم بخرم؟ نه.
شاید میرن مثه من وام میگیرن : )))
بعضیا که واسمون نخریدن...
مجبور شدم خودم دست به کار بشم

>:P

به صورت کلی منظورم بود نه حالا الزاما شخص شما :D کس دیگه هم حرفی در این باب داشته باشه می شنویم :-? :-"

اما در راستای سوال، اقتصاددان و سیاستمدار که جای خود بقال سر کوچه هم بگه ارزشش برام یکیه و تا دلیل مدرک و اثبات نداشته باشه هر سه فاقد ارزش:D
وقتی هم اثبات شد که خب چه بقال بگه چه بنا چه اقتصاد دان باز یکیه :-" :D
فردا فلان دانشمند گردن کلفت ادعا کنه 2 + 2 می شه 5 من قرار نیست قبول کنم، میمون هم اگه بگه 2 + 2 برابر 4 هست این گزاره اشتباه نمی شه...
حالا می تونه گزاره منطقی باشه می تونه علمی باشه می تونه اعتقادی باشه(که در حالت سوم یه مقدار کلا قضیه متفاوت می شه)
نکته اینجاست که مفهوم گزاره با توجه به پیش فرضهای شخص تغییر میکنه .
به عنوان مثال:
ما باید کوشش کنیم در مورد حقوق و دستمزد عدالت برقرار بشه.
عبارت بالا رو اگر یک چپ گرا بگه منظورش دستمزد برابر برای همه هست.
اگر یک راستگرا بگه منظورش دستمزد به ازای کارایی یا هدفی و عملکرد فرد در آن شغل هست که محصول سازکار بازار هست که طبعا برابر نیست.

آخرین ویرایش:
البته لازم به ذکره که شما مثالی که می زنی باید منطبق بر استدلال ارایه شده هم باشه. مثلا اینکه شما بگی خب کسی که روانی هست نمی تونه روانپزشک خوبی بشه با توسل به شخص فرق داره. وضعیت این طرف جزوی از خود استدلال و مسئله هست. اما شما بیای به یه نفر که مثلا داره یه استدلال برنامه نویسی می کنه انتقاد کنی چرا غذاش رو با چربی بالا می خوره حالا می خواد نسبت انتقادت 1 به 1000 باشه بازم بی معنی هست :D
شما هر صحبتی در یک استدلال می خوای بکنی در صورتی که رابطه منطقی با اون استدلالت نداشته باشه باطل هست. حالا می خواد انتقاد باشه یا نصیحت یا مرثیه یا هر چیزی :D
یه سری کیس ها هست به عنوان مثال اون پزشک مو که برای باز کردن مسئله بهتره. شما اگه بهش بگی چرا خودت کچلی حتی انتقاد باشه خب این بی ربطه به قضیه.هر چند اگه توصیه عملی برای جذب بیشتر مشتری مد نظر باشه قطعا به درد طرف می خوره :D
اشتباهی که تو این کیس داره اتفاق میوفته اینجاست که شما از کله کچل اون بزرگوار داری این برداشت غیر مستقیم رو می کنی که حتما این درمان جواب نمی ده در حالی که گزاره جواب ندادن این درمان منوط به این قضیه هست که گزاره کچلی همراه با گزاره استفاده از اون درمان باشه...
به عبارتی شما نمی دونی که خود طرف روی خودش اون درمان رو انجام داده یا نه. حالا تو این شرایط شما بیای ازش بپرسی که جناب دکتر شما خودت استفاده کردی این روش رو بگه نه خب نمی تونی استدلال کنی که روش به درد نمی خوره. انتقادی هم اگه داری صندوق پیشنهادات و انتقادات دم در ورودی هست :-" :D

خواستم فقط یه مقدار باز کنم قضیه رو که انتقاد و استدلال دو مقوله جدا از هم هستن :-"

---------------
نکته اینجاست که مفهوم گزاره با توجه به پیش فرضهای شخص تغییر میکنه .
به عنوان مثال:
ما باید کوشش کنیم در مورد حقوق و دستمزد عدالت برقرار بشه.
عبارت بالا رو اگر یک چپ گرا بگه منظورش دستمزد برابر برای همه هست.
اگر یک راستگرا بگه منظورش دستمزد به ازای کارایی یا هدفی و عملکرد فرد در آن شغل هست که محصول سازکار بازار هست که طبعا برابر نیست.
حق با شماست در این مورد. بنده منظورم تو کیسی بود که مفهوم خود اون گزاره مورد سوال نیست...

آخرین ویرایش:
تو آفیسمون همه مدارک به انگلیسی نوشته شده

بعد وقتی دارن مدارک رو واسه هم به زبون انگلیسی اصیل آمریکایی تعریف میکنن وقتی که به عدد میرسن عدد رو به فارسی میخوننش : ) ) ) )

در حد مرگ توی اون لحظه مجبورم جلو خندمو بگیرم این خیلی بده

داشتم پریروز به آرایشگرم میگفتم همه مینالن، خودم رو میبینم هر روز اوضام داره از روز قبل بدتر میشه، اونوقت توی ویترین گوشی فروشی‌‌ها چیزی که بیشتر از همه میبینی آیفونه. دست ملت آیفونه. اینا چیکار میکنن؟ از کجا میارن؟
یادمه سال 2017 میت 10 رو گرفتم 2،900،000 همون موقع گرونترین گوشی سامسونگ نوت 8 بود به 2،650،000. الان اس22الترا 50 تومنه. من میتونم بخرم؟ نه.
خب اونایی که از نزدیک میشناسیشون و گوشیشون رو دستت گرفتی که هیچی؛ ولی مدل های فیکی که به هیچ وجه از روی ظاهر بدنه قابل تمایز با اصلی نیستن رو دیدی؟ فقط باید بری تو محیط لانچر و سیستم عاملشون تا مشخص بشه فیک هست.
و جالب اینجاست که اونقدر افرادی که نیاز دارن خودشون رو با دست گرفتن یه آیفون فیک ثابت کنن زیاده که این مدل های فیک با این دقت تولید میشن!

خب اونایی که از نزدیک میشناسیشون و گوشیشون رو دستت گرفتی که هیچی؛ ولی مدل های فیکی که به هیچ وجه از روی ظاهر بدنه قابل تمایز با اصلی نیستن رو دیدی؟ فقط باید بری تو محیط لانچر و سیستم عاملشون تا مشخص بشه فیک هست.
و جالب اینجاست که اونقدر افرادی که نیاز دارن خودشون رو با دست گرفتن یه آیفون فیک ثابت کنن زیاده که این مدل های فیک با این دقت تولید میشن!
New fear unlocked

اگه آیفون فیک بهم بندازن چی8->

-
من آیفون بگیرم از خونه بیرون نمیبرم : ) ) تو خونه ازش لضت میبرم فقط : )
چون اگه بدزدن مرگم حتمیه

New fear unlocked

-
چون اگه بدزدن مرگم حتمیه

خیلی بده گوشیو بزنن.
دیروز سمت چهارراه ابوسعید بودم
گوشی یه دخترو زدن بنده خدا کلی جیغ و داد زد اخرشم با صورت افتاد زمین و با گریه میگفت تموم دار و ندارم همون آیفون 13 بود!

جالبه برام، طرف کل دار و ندارش به قول خودش، جمع کرده داده یه گوشی!
ملت باحالی هستیم 😐

آخرین ویرایش:
فیک و فیک بازی که به نظرم چیز جدیدی توی ایران نیست، ولی این حجم از گرایش به کالای گرون در عین کم شدن قدرت خرید خیلی برام عجیبه

New fear unlocked

-
چون اگه بدزدن مرگم حتمیه
خب نه آیفون فیک که نمیتونن بهت بندازن اینو تا صفحه خوجگلش رو آنلاک کنی مشخصه😅
ولی وجدانا هر کی گوشی به این گرونی میخره خیلی باید مواظبش باشه. احتمال دزدیده شدن یا گم شدن یه گوشی بیشتره یا یه کامپیوتر ،موتور یا ماشین؟

فیک و فیک بازی که به نظرم چیز جدیدی توی ایران نیست، ولی این حجم از گرایش به کالای گرون در عین کم شدن قدرت خرید خیلی برام عجیبه
آدمی میشناسم که در حد جواب دادن تماس و خاموش کردن گوشی حالیشه
ولی رفته ۱۴ پرو مکس گرفته با قول فروشنده که تا ماه آینده ریجستری اوکی میشه!!!
خودشم مستاجر و دوتا بچه داره
برای منم عجیبه

"تموم دار و ندارم" یه اصطلاحی هست که برای مبالغه به کار میره و معناش تحت الفظی نیست.یعنی اینطوری نیست که واقعا همه زندگی طرف باشه.اشاره میکنه به اینکه براش مهمه و برای تهیه ش سختی کشیده.
خیلی از ماها همچین چیزی رو تو زندگیمون داریم.حالا ممکنه مثل گوشی و ماشین و ...تو چشم نباشه.
من خودم یک سال و نیم پیش تو یه شرایط سخت PS5 خریدم.ممکنه کسی متعجب بشه یا مسخره کنه این اولویت بندی من رو.ولی برای من ارزشش رو داشته و انتخابم این بوده.
این که فقط برای چشم و هم چشمی،تصمیمی گرفته بشه که واضحه درست نیست.ولی به نظر من نباید اولویت ها و انتخاب های افراد رو قضاوت کرد.ما نمیدونیم شرایط روحی و ذهنی یه فردی چی بوده که میخواد به هر قیمتی مثلا آی فون 14 داشته باشه.شاید واقعا یه باری رو از روی ذهنش بر میداره این مالکیت.شاید اگر هر کدوم از ما هم شرایط اون رو گذرونده بودیم،همین کار رو میکردیم.
در ضمن اگر همسایه من که مستاجره و ماشینش گرون تر از ماشین منه که مالک هستم و دزد ببره اون ماشین رو،اون فرد رو قضاوت نمیکنم و باهاش همدردی میکنم بابت ظلمی که در حقش شده.

پ.ن : یه واکنشِ طبیعی(و البته تکراری) در مواجهه با ظالم اینه که چرخه خود انتقادی مسموم شروع میشه.میخوام ببینم اگر ملت نروژ و آمریکا و استرالیا و ...بیان زیر حاکمیت EA زندگی کنن، چه رفتاری نشون میدن از خودشون.من و شما هم بخشی از همین "ملت" هستیم.

ولی این حجم از گرایش به کالای گرون در عین کم شدن قدرت خرید خیلی برام عجیبه
نمیدونم اما شاید واسه بعضیا یکی از دلایلش حفظ سرمایه باشه، چون مثلا با 70-80 تومن که ماشین و خونه نمیدن، ریال نگه داشتن هم حماقته.
حالا آیفونو نگاه میکنی میبینی با ریز ترین جهشای بازار قیمتش جابجا میشه از طرف دیگه فروششم حتی چندین سال بعد سخت نیست وقتی خیلیا هستن که حاضرن پول پای آیفون دسته دو 4 سال پیش بدن اونم در صورتی که میتونن با همون پول یک گوشی اندرویدی نو بگیرن که از هر نظر بهتر از اون آیفونه قدیمی هست.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or