Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
سوالی از عزیزان برنامه‌نویس:

سایت‌های مشابه با excercism چی پیشنهاد میکنید؟

میخوام python یاد بگیرم و دنبال سایتایی هستم که تکلیف بدن (مثلا به عنوان یه تمرین بگن کدی بنویس که یه عدد رو بگیره و ارقامش رو برعکس کنه.)، بعد کد رو آنلاین بزنی و اگه کدت درست باشه بری مرحله بعد.
boot.dev
codecademy.com

• Like
Reactions: pkarash and Red Sox
نزاع ، بقا ، تولید مثل

کل جهان هستی از همین غریزه پیروی می‌کنه.

تو میجنگی که زنده بمونی تا بتونی تولید مثل کنی.

😶
تولید مثل کجا بود عزیز؟ الان یکی باید التماس کنه تا کسی بره زیر بحران به دنیا آوردن یه بچه...

عمق گیم پلی dmc کلافم کرده، بعد از گذروندن دوره jump cancel و parry میای میبینی 4 تا استایل با 8 تا اسلحه همزمان همرو میشه به هم چین کرد و سردرد میگیری،
همون بریم گاوبازی، از بین شونصد تا اسکیلِ پری بیکد دو تا شو مپ میکنی رو کلیدها و تمام، از انیمیشن و لول دیزاین هم در کنارش لذت میبری

• Like
Reactions: MK_COD
تولید مثل کجا بود عزیز؟ الان یکی باید التماس کنه تا کسی بره زیر بحران به دنیا آوردن یه بچه...
غریزه‌ی چند میلیون ساله که بخاطر گرونی جایی نمیره، خاموشش هم که نمیشه کرد.
همش میشه عصبانیت و اضطراب و توی ترافیک و سوشال میدیا پاشیده میشه رو بقیه :))

غریزه‌ی چند میلیون ساله که بخاطر گرونی جایی نمیره، خاموشش هم که نمیشه کرد.
همش میشه عصبانیت و اضطراب و توی ترافیک و سوشال میدیا پاشیده میشه رو بقیه :))
نه منظورم رو نگرفتی فک کنم. اون تهش که قراره منجر به تولید بچه بشه رو گفتم.😂

یک جوری صحبت میکنی انگار شغل کارمندی ریخته تو کشور!!!
حرفی از ریختن یا نریختن شغل کارمندی نزدما :-? :D
گفتم تو این وضعیت مملکت شغل کارمندی به سان بیگاری دادن هست (بلانسبت دوستان کارمند) و کسی که شغل دیگه ای داره و دنبال پر کردن وقتش هست آپشن های بهتری داره. حالا چه شغل کارمندی در دسترس باشه چه نباشه....
---------------------
این دوستانی که می گن حرف رو اینکه کی بزنه مهمه بفرمایید اثبات منطقی هم بکنید:D اصلا از مغالطه های اساسی در منطق همین توصل به شخص هست و همین قضیه مد نظر دوستان :D اگه به ادعا کردن باشه که خب منم ادعا زیاد می تونم بکنم :-" :D

یه نفر تو آفیسمون هست موقع تلفن خیلی بلند بلند حرف میزنه سنشم زیاده
به نظرتون چجوری بهش بگیم آروم حرف بزنه که ناراحت نشه ؟

واقعا نیازه رو کارم تمرکز کنم اینم خیلی خیلی خیلی رو مخه %-(

بعضی وقتا جدن میخوام بذارم برم از ایران...

یه نفر تو آفیسمون هست موقع تلفن خیلی بلند بلند حرف میزنه سنشم زیاده
به نظرتون چجوری بهش بگیم آروم حرف بزنه که ناراحت نشه ؟

واقعا نیازه رو کارم تمرکز کنم اینم خیلی خیلی خیلی رو مخه %-(

بعضی وقتا جدن میخوام بذارم برم از ایران...
اگه تو شرکت پیمانکاری کار میکنی این چیزا عادیه ، داد زدن و دعوا کردن پشت تلفن حتی بحث تو محیط کار ، کم کم عادت میکنی .

• Sad
Reactions: BoxBox
---------------------
این دوستانی که می گن حرف رو اینکه کی بزنه مهمه بفرمایید اثبات منطقی هم بکنید:D اصلا از مغالطه های اساسی در منطق همین توصل به شخص هست و همین قضیه مد نظر دوستان :D اگه به ادعا کردن باشه که خب منم ادعا زیاد می تونم بکنم :-" :D
اگر منظورتون منم، که من نگفتم صرفا ، این که چه کسی گفته مهمه و از (هم) استفاده کردم ،تمام این شرایط که چه کسی ، چه حرفی ، بر چه اساسی و چه شرایطی رو باید کنار هم بررسی کرد.
برای شما حرفی در مورد یک موضوع اقتصادی رو یک سیاستمدار بگه با اقتصاددان اهمیت یکسان دارند؟ اونم در صورتی که نفع سیاستمدار در جذب رای برای بقای قدرت، و نفع اقتصادان حفظ مرجعیت علمیش میتواند باشد. احتمال اینکه فردی در مورد تخصصی خودش اشتباه کنه کمتر هست تا فرد غیر متخصص.

همه طرفدار ، آزادی و عدالت هستن ولی تعاریفشون میتونه متناقض باشه.

مثل تعریف چپ با راست در اقتصاد در مورد عدالت.

برای اولی درآمد برابر و برای دومی درآمد نابرابر عادلانه تعریف میشه.

اگه تو شرکت پیمانکاری کار میکنی این چیزا عادیه ، داد زدن و دعوا کردن پشت تلفن حتی بحث تو محیط کار ، کم کم عادت میکنی .
اونو که عادت دارم
ولی این خیلی خاص(in a bad way) و مثلا یجورایی باکلاس( بازم in a bad way ) و تهرانی خیلی غلیظ در حد اینکه مثلا تازه 3 روزه اومدی تهران و بلند حرف میزنه همرو کلافه کرده
خیلی رو مخه :((:((
کمک

---
جوری شده که وقتی این حرف میزنه همه از عصبانیت نفس عمیق میکشن و نوچ نوچ میکنن
حی ام حوصلش سر میره یهو به یکی زنگ میزنه میگه بیا میخوام بحث کنیم...
حرف زدنشم 5 ساعت از 9 ساعت کاری...
دیوونه داریم میشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: darkfall
اگر منظورتون منم، که من نگفتم صرفا ، این که چه کسی گفته مهمه و از (هم) استفاده کردم ،تمام این شرایط که چه کسی ، چه حرفی ، بر چه اساسی و چه شرایطی رو باید کنار هم بررسی کرد.
برای شما حرفی در مورد یک موضوع اقتصادی رو یک سیاستمدار بگه با اقتصاددان اهمیت یکسان دارند؟ اونم در صورتی که نفع سیاستمدار در جذب رای برای بقای قدرت، و نفع اقتصادان حفظ مرجعیت علمیش میتواند باشد. احتمال اینکه فردی در مورد تخصصی خودش اشتباه کنه کمتر هست تا فرد غیر متخصص.

همه طرفدار ، آزادی و عدالت هستن ولی تعاریفشون میتونه متناقض باشه.

مثل تعریف چپ با راست در اقتصاد در مورد عدالت.

برای اولی درآمد برابر و برای دومی درآمد نابرابر عادلانه تعریف میشه.
به صورت کلی منظورم بود نه حالا الزاما شخص شما :D کس دیگه هم حرفی در این باب داشته باشه می شنویم :-? :-"

اما در راستای سوال، اقتصاددان و سیاستمدار که جای خود بقال سر کوچه هم بگه ارزشش برام یکیه و تا دلیل مدرک و اثبات نداشته باشه هر سه فاقد ارزش:D
وقتی هم اثبات شد که خب چه بقال بگه چه بنا چه اقتصاد دان باز یکیه :-" :D
فردا فلان دانشمند گردن کلفت ادعا کنه 2 + 2 می شه 5 من قرار نیست قبول کنم، میمون هم اگه بگه 2 + 2 برابر 4 هست این گزاره اشتباه نمی شه...
حالا می تونه گزاره منطقی باشه می تونه علمی باشه می تونه اعتقادی باشه(که در حالت سوم یه مقدار کلا قضیه متفاوت می شه)

البته خیلی مهمه که ساده سازی نکنیم،
ساده سازی نه تنها موجب اشتباه و خطا در محاسبه و بررسی میشه، که مهم تر، فرصت سواستفاده از یک منطق هم پدید میاره،

مثلا در مورد مغلطه "توسل به شخص"

خب اسمش روشه و به نظرم بهتر از این یک "اسم" نمیتونه ماهیت مغلطه مورد نظر رو توضیح بده،
بله، اگر در یک بحث یا مناظره، اصل موضوع، اصل مورد بحث، اصل مورد مناظره، به حاشیه رونده بشه، و ایرادات و اشکالات "شخص" مقابل در مرکز توجه و تمرکز و توسل، قرار داده بشه، این یک مغلطه است، درسته، مثلا:

یک دکتر پوست و مو، که خودش موهای به شدت نامرتب و چرب و همچنین کم پشت داره، حالا اگر من مراجعه کننده، بدون قبول نسخه و توصیه های پزشکی/علمی ان دکتر، صرفا به دلیل ظاهر نامرتب و موهای کم پشت خود دکتر، نسخه و توصیه های پزشکیش را هم زیر سوال ببرم، مثلا بگم "اقای دکتر شما خودت پوست و مو های به شدت اسیب دیده داری، چطور میخوای به من کمک کنی؟" این یک مغلطه است، چون فارغ از بود و نبود و نحوه ی زندگی ان دکتر، "توصیه و دستورات" پزشکیش میتونه قابل اعتماد باشه، چون ریشه در زندگی شخصی ان دکتر نداره، بلکه ریشه در "علم پزشکی" داره، در این حالت مغلطه صورت گرفته، مغلطه توسل به شخص،

اما اگر من یا شما، بعد از پذیرفتن نسخه و توصیه های پزشکی دکتر، بهش انتقاد کنیم که "اقا/خانم دکتر شما که راه و روش رو از همه بهتر بلدی، چرا خودت ظاهر مرتب و اراسته نداری که من مراجعه کننده با دیدنتون حس خوب و ارامش و امنیت پیدا کنم؟ و برعکس با ظاهر نامرتبت باعث ایجاد حس ناامنی در من میشی؟"

این دیگه اسمش مغلطه نیست، این اسمش "انتقاد" است، در واقع مرز باریکی وجود داره تا مغلطه از انتقاد قابل تشخیص باشه، همچنین مرز باریکی وجود داره تا فردی انتقاد پذیر باشه یا با عنوان کردن "مغلطه" صرفا به دنبال سواستفاده از فضا برای توجیه خود باشه، مثلا اگر کسی 10 خط استدلال در باب یک موضوع میکنه و 1 خط انتقاد از گوینده، اسمش مغلطه نیست، اسمش یک بحث هشیارانه و عاقلانه است، برعکس، اگر کسی 10 خط به "گوینده" میپردازه و 1 خط استدلال میکنه، این دیکه اسمش "انتقاد" نیست و یک "مغلطه" است،

موضوع حتی به صورت خیلی خیلی جدی تر هم مطرح میشه، در واقع یک بحث به شدت شناخته شده است و در فضای اکادمیک هم بسیار بهش ارجاع میشه، مثلا میشه به کتاب یا مقاله های پروفسور فقید Doug Walton در این مورد اشاره کرد که بسیار معروف و شناخته شده هستند،

مثال های بسیار جدی هم میشه زد، مخصوصا در دنیای سیاست یا تعاملات پیشرفته اجتماعی، مثلا تصور کنید هاروی واینستین، میومد و کلینیک مشاوره به افراد اسیب دیده از ترومای تجاوز تاسیس میکرد، ایا ان وقت پرداختن به "کارنامه شخصی" اقای واینستین، یک حمله شخصی به حساب میومد؟! یا مثلا اگر به دست اندرکاران کوچک و بزرگ EA در این چند دهه، انتقاد بشه که "اقا/خانم شما صلاحیت نقشه کشی برای رسیدن به دموکراسی را نداری" هم یک حمله شخصی به حساب میاد؟ مثلا اگر به بیل کلینتون انتقاد میشد که "شما به دلیل عدم صداقتت با ملت، صلاحیت تصمیم گیری برای ملت رو نداری" هم حمله شخصی به حساب میومد؟ در سال 2023 کسی اصلا نزدیک حمایت از همچین توجیهاتی از سوی سیاستمدار ها، میشه؟ نه، چون امروز به شدت بدیهی و پیش پا افتاده است که هر کسی برای انجام هر کاری، به یک سری حداقل ها نیاز داره، مثلا رئیس جمهور قدرتمند ترین دولت دنیا، نمیتونه یک دروغگو و شیاد مثل کلینتون باشه، نباید یک ادم بی شخصیت مثل ترامپ باشه، حتی اگر سیاست های ترامپ یا کلینتون، منطقی و بر اساس اصول بدیهی سیاست باشند،

خلاصه، به شخصه موافقم که نباید در یک بحث یا موضوع، قبل از پرداختن به بحث، قبل از استدلال، شخص گوینده و مخالف را هدف قرار داد، نباید تمرکز رو شخص باشه، اما، این به این معنی نیست که نمیشه در حین بحث، به صورت منطقی از یک نفر انتقاد کرد، به این معنی نیست که نمیشه گفت "بعضی ها به درستی صلاحیت موضع گیری های خاص رو ندارند"، مثلا یک شخصیت ضد اجتماع، صلاحیت دایر کردن مدرسه یا اموزشگاه کودکان را نداره و عنوان کردن این موضوع یک مغلطه نیست، یک موضع گیری عاقلانه است، "حق" خود را شناختن و دانستن است،، اما همین شخص ضد اجتماع، قطعا حق داره در مورد مدرسه "اظهار نظر" کنه، تشخیص این موضوع ظرافت زیادی مطلبه و خب هرکسی هم ممکنه در بحث دچار اشتباه از این دست بشه، چه کسی که به اشتباه رو گوینده تمرکز میکنه به جای استدلال، چه کسی که به غلط "انتقاد" رو با "حمله شخصی" اشتباه میگیره،

*ازادی بیان واقعا خلاصه به حس و حال خوب ما موقع شنیدن و خواندن و دیدن نمیشه، دلایل به شدت قوی و خاص خودش رو داره، مثلا افراطی ها اگر ان "افراط" مورد نظر رو نتونند ابراز کنند، اگر هیچ وقت فرصت ابرازش رو نداشته باشند، اصلا ما میفهمیدیم که افراطی هستند؟ اصلا ما میفهمیدیم که "افراط" چیست و چرا بد است؟:-?? ازادی بیان مهم ترین هدفی که به نظرم دنبال میکنه، گسترش "شناخت" است... بدون شناخت هم هیچ بهبود و پیشرفت و جلوگیری از خطری هم، ممکن نیست... پس به شخصه موافق ازادی بیان صد درصدی هستم، گرچه استثنا هم همیشه وجود داره، در واقع "باید" وجود داشته باشه... مثلا شما اجازه نداری با سواستفاده از ازادی بیان، حق دیگران رو در هر شکل و فرمی، ضایع کنی، این به معنی سانسور نیست، برای مثال، داعش باید اول از همه "ازادانه" شناخته بشه، ازادانه و در دل جامعه نه امرانه و حکومتی، چون ازادانه برعکس حکومتی، باعث میشه "شناخت" زنده و داینامیک و واقعی شکل بگیره، تا همه متوجه باشند که در نهایات قصد داعش از بین بردن "حق دیگران" است، اینطوری با ازاد بودن بیان در مورد داعش، ما میتونیم با محدود کردن قانونی داعش، حق دیگران رو تضمین کنیم...

آخرین ویرایش:
با یک پدیده ای مواجه شدم گفتم با شما هم در میون بزارم.

یک ماه پیش: آقا ما دیگه مجبوریم کارو شروع کنیم به سیبیلم قسم پول نداریم هرچی پول داشتیم تموم شد هرچی داشتیم فروختیم پولم قرض کردیم بیشتر از این دیگه نمی کشیم.
دو هفته پیش: سوشی خوردیم
چند روز بعدش: رفتیم اسکی
چند روز بعد: پرواز با پالاگرایدر
تو کانال دوست دخترشم ویدئو های دو نفری شمال رفتنشونه.

من واقعا خیلی ناراحت شدم سر این بنده خدا. خیلی اواضاعش ریخته بوده به هم :D :|
داشتم پریروز به آرایشگرم میگفتم همه مینالن، خودم رو میبینم هر روز اوضام داره از روز قبل بدتر میشه، اونوقت توی ویترین گوشی فروشی‌‌ها چیزی که بیشتر از همه میبینی آیفونه. دست ملت آیفونه. اینا چیکار میکنن؟ از کجا میارن؟
یادمه سال 2017 میت 10 رو گرفتم 2،900،000 همون موقع گرونترین گوشی سامسونگ نوت 8 بود به 2،650،000. الان اس22الترا 50 تومنه. من میتونم بخرم؟ نه.

• Like
Reactions: m1647 and LilPeep
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or