Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
یه حسی بهم میگه منظورت از خارج،مکه مکرمه و عتبات عالیات نیست.

😁
دقیق بخوام بگم میشه مالدیو و تایلند و فیلیپین.
ولی جدی سفر رفتن خیلی تو پختگی و بلوغ فکری ادم تاثیر گذاره.

واجب شد یه موردی و بگم 🙂
ما یه رفیق داشتم بشدت عاشق بود طوری که کلی از موقعیت های زندگیش و پای طرف میداد از اونورم طرفش براش خوب وقت میگذاشت و اوکی بودن ولی یسری تفاوت های فرهنگی بین خونواده ها بود که مانع ازدواج میشد.
به اصرار زیاد من این رفیق ما یه سفر 16 روزه اومد و کلی تو فرودگاه گریه و زاری و این داستان ها....
ولی خب بعد از سفر اغراق نیست بگم یه ادم دیگه شد.
دیگه از اون افراط مسخره خبری نبود و منطق تا حدودی تو رفتارش نمود پیدا کرد و خلاصه ش و بگم هر چی بیشتر سفر رفتیم بهتر شد.
واسه همین سفر و به همه توصیه میکنم حالا خارجی هم نشد همین ایران گردی حس خوبی میده.
اگرم پایه ندارید، تورهای چند روزه هم خوبه ،هم حال و هوا رو عوض میکنه هم باب اشنایی های زیادی باز میشه که به رفتار اجتماعی ادم کمک میکنه ،گاهی هم تو جنبه های کاری دو تا ادم بدردبخور پیدا میشه.

😁

واجب شد یه موردی و بگم 🙂
ما یه رفیق داشتم بشدت عاشق بود طوری که کلی از موقعیت های زندگیش و پای طرف میداد از اونورم طرفش براش خوب وقت میگذاشت و اوکی بودن ولی یسری تفاوت های فرهنگی بین خونواده ها بود که مانع ازدواج میشد.
به اصرار زیاد من این رفیق ما یه سفر 16 روزه اومد و کلی تو فرودگاه گریه و زاری و این داستان ها....
دیگه از اون افراط مسخره خبری نبود و منطق تا حدودی تو رفتارش نمود پیدا کرد و خلاصه ش و بگم هر چی بیشتر سفر رفتیم بهتر شد.
واسه همین سفر و به همه توصیه میکنم حالا خارجی هم نشد همین ایران گردی حس خوبی میده.
اگرم پایه ندارید، تورهای چند روزه هم خوبه ،هم حال و هوا رو عوض میکنه هم باب اشنایی های زیادی باز میشه که به رفتار اجتماعی ادم کمک میکنه ،گاهی هم تو جنبه های کاری دو تا ادم بدردبخور پیدا میشه.
البته مالدیو تا جایی که یادمه حتی با دلار 4 تومن هم جزو گرون ها ولاکچری ها بود واسه متوسط ایرانی ها.
به طور کلی درسته حرفت.ولی گاهی یه فرد پخته و سرد و گرم چشیده هم دلش گیر میکنه.یه جور عشق که فراتر از Romance میره و از قضا منطق هم پشتشه.شبیه عشق به آزادی یا آرامش و ....
ولی به هر حال باید پذیرفت که زندگی جریان خودش رو داره و به هر حال باید برای زخم ها مرهم پیدا کرد.هرچند که بعضی هاشون بهبود پیدا میکنن،ولی هیچ وقت فراموش نمیشن.

کلی از موقعیت های زندگیش و پای طرف میداد
واسه همین سفر و به همه توصیه میکنم
این و اینجا همون را هست که تو عامیانه میشه رو و به این شکل باید نوشته بشه:
زندگیش را
زندگیش رو
زندگیشو
سفر را
سفر رو
سفرو
ولی وقتی فاصله بذارید وَ va خونده میشه
ضمنا زندگیشُ-سفرُ هم اشتباهه.

اومدم بگم که Cyberpunk از اول هم خوب نبود، بیس قضیه مشکل داره هرچی اپدیت بدن قرار نیست اون تغییر پیدا کنه.

در همین راستای سفر، من خیلی دنبال این موضوع هستم که با تور های یک الی دو سه روزه برم سفر. پیجی سایتی چیزی میشناسید و خودتون تجربه کردید به اشتراک بگذارید

تجربه ای ندارم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم.

• Like
Reactions: a2010
خارج تاپیک نداریم اینجا گفتم بپرسم
کسی شرایط استخدامی شغلای کارمندیو میدونه؟ همه کف حقوق اداره کار میدن؟ من شغلم ازاده گفتم اگه حقوق خوب بتونم کار اداری پیدا کنم ۸تا۲ رو برم کار اداری بقیشو مغازه باشم چون صبح ها عملا الکیه و یه ساله صبح ها کلا حوصله نمیکنم برم مغازه بیکارم ۴ تا ۱۰ میرم امروز یکی بهم گفت نیرو انتظامی نیرو میگیره برای همین این به ذهنم رسید یکی از اشنا ها قسمت اداری نیرو انتظامی هست ۸تا۲ راضیه البته ندیدمش ببینم چقدر حقوق میگیره و شرایط استخدامش چجوریه با این شرایط بقیه جاها که کار سبک و راحت با تایم کاری کم و حقوق خوب داشته باشن جایی هست؟ ترجیحا جایی که با پارتی بشه کار گیراورد
درمورد نیرو انتظامی هم برای مدارک بالاتر اگه کسی میدونه چقدر به حقوق اضافه میکنن بگه ممنون میشم درحال حاضر دیپلم دارم ولی هر رشته ای میتونم سریع مدرک رسمی قابل استعلام اوکی کنم تا الان چون استفاده ای نداشتم مدرکی نگرفتم
حقوق متعارف در همه اماکن دولتی، شبه دولتی، بانکی و ... در بدو ورود از ۷ شروع میشه تا نهایت ۱۰-۱۲
میزانش هم بسته به جا، مدرک تحصیلی و در مواردی روش ورود به شرکته.
شرکت‌های دولتی و شرکت‌های وابسته به بانک‌ها، صندوق‌های بازنشستگی، بنیادها و نظایر این‌ها اگر با توصیه وارد شده باشی، عرف حقوق نداره و وابسته به کسی ـه که شما رو معرفی کرده. بنابراین ممکنه شما نیروی خدماتی باشی و اندازه کارشناس ارشد اون شرکت حقوق بگیری (این رو خودم دیدم)

😁

واجب شد یه موردی و بگم 🙂
والا ماهم سفر خیلی دوست داریم مخصوصا خارجی
ولی یه مشکل خیلی کوچیکی هست اونم اینه که پول نداریم :D

این و اینجا همون را هست که تو عامیانه میشه رو و به این شکل باید نوشته بشه:
زندگیش را
زندگیش رو
زندگیشو
سفر را
سفر رو
سفرو
ولی وقتی فاصله بذارید وَ va خونده میشه
درود بر شرفت. بالاخره یکی به این قضیه اشاره کرد!
من خیلی سعی کردم بروز ندم ولی خیلی زیاد میبینم این اشتباهو اینجا. مخصوصا این بخش:

احتمال شهاب سنگ از همه بیشتر با عقل جور در میاد، در واقع احتمال اینکه المان های حیاتی برای پدید امدن حیات مثل کربن و هیدروژن و نیتروژن و اکسیژن و....، به صورت تصادفی وارد شرایط ایده ال زمین شده باشند و در ادامه درون زمین تحول پیدا کرده باشند (حالا چه در برخورد های سیاره ای بین زمین و همسایگانش در اوایل شکل گیری چه بعد ها سنگ های اسمانی) از همه بیشتره،

در واقع متریال وجود داره اما در یک فضای به شدت وسیع در کیهان، که به صورت تصادفی در شرایط ایده ال زمین قرار گرفته و حیات مورد شناخت ما رو پدید اورده، شاید مثل یک میوه که اتفاقی از درخت میفته و کپک میزنه و بعد از ان هاگ کپک به میوه و منابع غذایی اطراف میرسه و حیات "کپکی" ادامه پیدا میکنه :-"

خلاصه شاید همش شانس و تصادف اتم ها و... باشه :-"

کاوشگری هم چون فکر کنم خودمونم در ادامه ممکنه بتونیم انجام بدیم، میتونه جز گزینه ها باشه، اما به نظرم برای شروع خودمون، تصادف و شانس بوده، یا حداقل فعلا شواهد علمی یا تاریخی همچین چیزی رو نشون میده... نمیدونم... با این سرعتی که داریم پیشرفت میکنیم، اگه محیط زیست رو به فنا ندیم اینده ی جالبی در پیش داریم، چون احتمالا به پاسخ این سوال ها به شدت نزدیک میشیم...

*بعد ملت شاکی میشن که چرا n عدد سیاره استارفیلد بی اب و علفه :D انصافا این که خودت سیاره خودت رو بسازی و طراحی و پر کنی هم خیلی خفنه...
مثالت، خواسته یا ناخواسته نمیدونم، اما بامزه است چون الان میدونیم که هاگ‌ها داخل خلا هم زنده میمونن.
بخاطر تفاوت‌های بنیادی هم که قارچ‌ها با بقیه‌ی گونه‌های حیاتی روی زمین دارن خیلی راحت میشه تصور کرد که یک گونه‌ی فرازمینی ان که روی سنگ‌های سرگردان داخل کهکشان هم ممکنه پیدا بشن!!

• Like
Reactions: MrElectricWizard
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or