ببین کافیه یک مقدار در موردش تحقیق کنی، در واقع پست شما تئوریزه کردن مسئله ای هست که من بهش انتقاد دارم، البته به هیچ عنوان به نظرم غیر عادی نیست که یک "قربانی" تجاوز به درستی توسط همه درک نشه، خب همه که این اتفاق رو تجربه نکردند یا با موارد انسانیش به گفتگو ننشستند یا در موردش تحقیق طبقه بندی شده نکردند یا اموزش درست رو ندیدند، اما بهت اطمینان میدم، موضوع به شدت وحشتناک تر از چیزیه که بشه تصور کرد،
**کشتن با تجاوز فرق داره، تراما های نرمال کودکان در خانواده هم در برابر "تجاوز" مثل کرونای پیشرفته قبل از واکسن(=> تجاوز) در برابر سرماخوردگی عادی و پیش پا افتاده است، مثلا در بحث کشتن، ما انسان ها از زمان پیشاتاریخ، از "کشتن" برای بقا، برای جمع اوری غذا، برای مقابله با تهدید، استفاده کردیم، کار درستی هم کردیم و به درستی نگهبانان یا شکارچی ها که تخصصشون "کشتن برای دفاع" بوده رو تحسین کردیم، چون بدون "کشتن در جهت مثبت" اصلا حیات ادامه پیدا نمیکرد، همین الان شما اگر با ارتش متجاوز فولان کشور در بهمان کشور مقابله به صورت "کشتن" نکنی فقط اجازه به ویرانی کشور خودت دادی، پس کشتن گاهی لازم هم هست، اما تجاوز "هیچ وقت" لازم نیست، هیچ وقت عادی نیست، هیچ وقت مفید نیست، حتی قبل از ما و در بین جانداران دیگر هم همینطور بوده و بین مثلا تجاوز و قتل فرق وجود داشته، پس تجاوز یک اتفاق عادی نیست و نمیشه حتی با "کشتن" مقایسه اش کرد، یک فرد تجاوز دیده، میتونه بعد از 40 سال، ده برابر دیگران دست و الت جنسیش رو بشوره، ناخن بجوه، استرس شدید و مخل زندگی داشته باشه، عدم اعتماد بنفس در یک ارتباط ساده با جنس مخالف/موافق داشته باشه، چون حساسیت پیدا کرده، اما کسی که شاهد یک قتل بوده، بعد از 40 سال معمولا تراماهای قابل کنترل تری داره، اگه کاملا گذر نکرده باشه، همینجا دقت کن، "شاهد" قتل بودن، "قربانی" تجاوز بودن، اینا با هم فرق دارند، چون قربانی قتل زنده نمیمونه که بخواد با قربانی تجاوز مقایسه شه،
*بحث شوخی با همه چیز، خب ببین امثال مهران مدیری هم از همین گزاره سواستفاده میکنند، مثلا مطمئن باش پاش بیفته تا چند سال دیگه، وقایع پاییز 1401 هم به لیست شوخی هاشون اضافه میشه، در واقع میشه عادی سازی در پوشش کمدی، مثل سواستفاده ای که عده ای از "ازادی بیان" میکنند، به نظرم گاهی نباید همه چی رو با هم یکسان در نظر گرفت، خیلی راحت میشه با دید تک بعدی در نظر گرفت که "حرف زدن تقلیل دادن به زبان هست" که دوستانه بهت بگم رفیق، این حرفت در کانتکستی که من عنوان کردم، به شدت اشتباست، البته کاملا میفهمم که شما منظور مثبتی داری
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
باور کن جدی میگم، اما به نظرم در یک نگاه جامع، اشکالات این "حرف" به قدرییی زیاد هست که اگر باهاش اشنا باشی، هیچ وقت این پست رو نمینویسی،
***حقیقتا نمیخواستم این پست رو ادامه بدم حتی میخواستم بنویسم به قول دوستمون ریپلای ندارد، چون بحث حساسیه و مجبورم خیلی بازش کنم، در حالی که واقعا به نظرم باز کردن یک همچین بحث حساسی به صورت "کژال" و نظر شخصی، اشتباه بسیار بزرگی هست، مثل این میمونه یک عده غیر متخصص بیان در مورد عمل جراحی نظر شخصی و کژال بدند، متوجه حرفم میشی؟ پس ممنون میشم اگر این بحث رو ادامه ندی، تکرار میکنم که پست قبلیم یک نظر شخصی نبود، یک مبحث شناخته شده در روانشناسی هست، پس همچنان رو پست قبلیم هستم، در واقع رو علمی که توسط دیگر متخصصین تعریف شده و من فقط اندکی اموختم، هستم...