Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
خب وقتی آمار و وضعیت اینقدر وحشتناک هست هوشیاری عمومی به این نتیجه میرسه که راهی جز عادی سازی وجود نداره. متاسفم...

متاسفانه در یک جامعه عقب نگه داشته شده انپاپیولر به حساب میاد،، عمیقا متاسفانه، مخصوصا در یک جامعه EA زده که صد ها سال توسط EA در مفهوم تاریخیش، عقب و در فلاکت و بدسوادی نگه داشته شده، یعنی واقعا به نظرم مقصر جامعه نیست و این هم مثل همه چیز به EA برمیگرده، با این حال:

1- شوخی یا استفاده کژال و عامیانه Slang مانند از عبارتی مانند "تجاوز" ، نه تنها جالب و فان نیست، نه تنها در یک جامعه و گروه یا محیط پیشرفته یک "ابروریزی" وحشتناک برای شخص گوینده به حساب میاد، که در نهایت فقط و فقط منجر به "عادی سازی" تجاوز خواهد شد، به همین سادگی، واقعا به نظرم توضیح بیشتری نیاز نداره،
تخمین زده میشه که از هر 6 نفر، 1 نفر مورد تجاوز جنسی قرار گرفته باشه، و معمولا هم از هر 6 قربانی، 1 نفر این موضوع رو به صورت عمومی یا خصوصی، اعلام میکنه، یعنی؟ یعنی به سادگی ممکنه، مادر، پدر، خواهر، برادر، دوست، همکار، یوزر بازیسنتر، مغازه دار، راننده و مسافر تاکسی و و و و و... که نرمال سازی و شوخی یا بی احتیاطی ما در مورد عبارت "تجاوز" رو گوش میکنه یا میبینه، خودش یک قربانی باشه، و با شنیدن این عبارت، به شکل وحشتناکی PTSD گذشته اش تریگر بشه، فقط هم بحث استرس پس از سانحه نیست، اینا فقط کلمات نیستند، اینا بار معنایی به شدت سنگینی دارند، مثلا گوشه ای از اختلالات پس از تجاوز:

استرس، افسردگی، افکار پیچیده مثل "من دیگه نمیتونم "مرد/زن باشم"، اختلال خواب، حس گناه و شرم، حس خود کم بینی، انزوای شدید، اضطراب اجتماعی شدید، و.... حتی اینا هم باز فقط کلمه و واژه نیستند، پشت تک تک اینها بک کوه از اختلال و مشکل دیگر هم وجود داره...

خلاصه، با این شوخی نامتمدنانه و عقب افتاده، فقط و فقط به عادی سازی و کم اهمیت جلوه دادن این پدیده وحشتناک، کمک میکنیم، همین الان یکی از مشکلات اساسی در بحث مقابله با تجاوز، سکوت قربانی و عدم اعلام این اتفاقه، بخش بزرگی از فشار وارده به قربانی هم ناشی از همین سکوت است، با عادی سازی و تنزل و کم اهمیت جلوه دادن این اتفاق، فضایی پدید میاریم که قربانی ( که میتونه کسی باشه که به فکر ما هم نمیرسه، مثلا مادر یا پدر یا برادر یا خواهر یا دوستمون) بیشتر و بیشتر سکوت کنه، و فشار به مراتب بیشتری بهش وارد شه، فشار ناشی از تجاوز، حتی میتونه بعد از دهه ها گذشت از اتفاق، باعث خودکشی شه، پس دفعه بعد که با "تجاوز" یا ازار به کودکان، شوخی کردیم، به صورت کژال از این اتفاق نام بردیم و مثال زدیم، بهتره اول برای خود تاسف بخوریم و بعد کمی فکر کنیم، همچنین اگر در یک جامعه به غیر از EA یعنی یک جامعه "عادی" زندگی میکنیم، بهتره نگران ابروریزی و طردشدگی یا حتی اخراج از کار و امثالهم باشیم،

2- دوستان به درستی اشاره کردند که استریوتایپ دراوردن از ادما مشکلات بسیاری با خودش به همراه میاره، مثلا در مبحث تجاوز، یک کلیشه به شدت خطرناک اینه که تجاوز رو مختص به زنان در نظر میگیره، اشتباهی به شدت هولناک، که شاید نتیجه همین اشتباه، امار بسیاااار پایین گزارش تجاوز توسط قربانی های پسر باشه، معمولا پسر ها بیشتر سکوت میکنند، این البته به کلیشه های مردسالارانه تاریخی هم برمیگرده، مخصوصا در جایی که EA ها حاکم باشند، ساده است، در دنیایی عقب افتاده که "مردانگی" یک افتخار و امتیاز به حساب میاد، در دنیایی که "دادن و مف عول" بودن یک شرم به حساب میاد، در دنیایی که عزت نفس ادما به شدت پایین و وابسته به مزخرفات روزمره باشه، طبیعیه که یک پسر سال ها و حتی دهه ها، بلایی که مثلا در 8 سالگی سرش اومده رو پنهان کنه، خب این قربانی، به اندازه کافی اسیب های مخصوص و مستقیم تجاوز رو دیده و لمس و باهاشون زندگی کرده، خب طبیعی هست که دنبال "فشار بیشتر" از سمت یک جامعه عقب نگه داشته شده، نباشه، در نتیجه سکوت میکنه، حتی وقتی در 58 سالگی، در 50 سال بعد از ان اتفاق، خودکشی هم میکنه، باز کسی نمیفهمه که حقیقتا، در ذهن و دل ان ادم، چی میگذشته،

*من خودم به حدی اشتباه دارم که در حد اموزش به دیگران نیستم، صرفا اشتباهی که به نظرم رسید رو منتقل کردم، برای همه مون ارزوی موفقیت دارم،
با اینکه با هسته‌ی صحبتت(عادی سازی شدن تجاوز)کاملا موافقم اما دلیلش رو چیزهای دیگه میدونم. به نظرم ۱- با همه چیز میشه شوخی کرد ولی بستگی به لحن و نیت داره
۲- شوخی با تراما هم نوعی از پذیرش و ابرازشه و واقعا کمک میکنه. یادمه توی مدرسه اکثر بچه‌ها درباره خشونتی که والدینشون باهاشون داشتن شوخی میکردن. کاملا primal !
۳- اینکه بگیم استفاده کژوال از لغت تجاوز باعث عادی سازیش میشه تقلیل دادن همچین جنایتی به محدوده‌ی زبانه و خب مشکل اصلی این نیست. ما از فعل کشتن هم خیلی کژوال استفاده میکنیم ولی آیا مفهومی که میرسونه مساوی خود عمله؟ آیا مرگ به واسطه‌ی این عادت عادی سازی شده؟
آیا استفاده از کلمه تجاوز اندازه خود عملش خصمانه‌اس؟ من اینطور فکر نمیکنم.
خلاصه فکر میکنم درگیر کلام و لغت شدن پرداختن به علائم یک مرضه و دلیل اون مرض چیز دیگه‌ایه(توی این مسئله مشخصا سنت و مذهب)

پ.ن: من بخاطر علاقه‌ام به کمدی کمی biasedم توی این بحث و اعتقاد دارم از دارکترین و منزجر کننده‌ترین حالات و فعالیت‌های آدم هم میشه کمدی دراورد.

دوستان من یه سری عکس و ویدیو داشتم که پاک شدن
الان ریکاوری میکنم بر میگردن ولی باز نمیشن
ممنون میشم کمک کنید خیلی مهمه واسم

مشکل اصلی اینجاست که کشور رو یک عده بی سواد دارن اداره میکنن پس قابل درکه ادم باسواد جایگاهی در اینجا نداشته باشه. خود من به عنوان یک ناظر پروژه مشغول به کار هستم (مهندس عمران) با حقوق اداره ی کار بعد کارگر زیر دست من دو برابر من پول میگیره و جوشکار حدود سه تا چهار برابر.
فقط کافیه توی نت سرچ کنید و درامد مشاغل مختلف در اروپا و کانادا و.... ببینید و مقایسه کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید.

پ ن : هیچ پدر و مادری بد فرزند خودش رو نمی خواد، پس گناه ea رو گردن والدین خودتون نندازید.
اینکه گاهی وقتا مردم در مورد حقوق توی کشور های دیگه اطلاعات ندارن بیشتر یرمیگرده به همون استریوتایپ ها.
حقوق شما برای شغل مهدسی عمران اگر تو رنج پایه حقوق کار هست خوب مسلما کمه. البته بسته به سابقه کاری شما داره.
ولی توی کشور های غربی حقوق ها نه صرفا بر مبنای تصور ما بلکه بر مبنای سختی اون شغل در نظر گرفته میشه. و مثل ایران نیست که یه دکتر یهو صد برابر یه کارگر حقوق داشته باشه.
تو سایت های کاریابی دولتی کشور ها چک کنید. حقوق یه مهندس ناظر عمران تقریبا برابر با یک بنای ساختمونی هست. حقوق یک دکتر متخصص نهایتا دو برابر یه اوستا بنا هست. حقوق یه جراح متخصص شاید 4 5 برابر یه اوستا بنا باشه و مثل ایران نیست که یه بنا 10 15 تومن در بیاره و یه جراحی مثل شبستری بیاد ماهی 3 میلیارد حقوق بگیره.
این وسط کارگری کار هایی مثل معدن هم حقوق بالایی دارن.

کانورتشون کن ببین درست میشه :-? کل دانشم همین بود!:D
گاهی یه نکته خیلی کوچیک یا راه کار ساده ممکنه راه حل یه مشکلی باشه و در عین حال نادیده گرفته بشه.نباید خود سانسوری کرد.خوب گفتی اتفاقا.
سال 96چیزی به ذهن برادرم رسید که تونست از وخیم شدن بیشتر حالم(نزدیک به مرگ) جلوگیری کنه.و اون راه کار به ذهن پزشک اورژانس بیمارستان نرسید.

با اینکه با هسته‌ی صحبتت(عادی سازی شدن تجاوز)کاملا موافقم اما دلیلش رو چیزهای دیگه میدونم. به نظرم ۱- با همه چیز میشه شوخی کرد ولی بستگی به لحن و نیت داره
۲- شوخی با تراما هم نوعی از پذیرش و ابرازشه و واقعا کمک میکنه. یادمه توی مدرسه اکثر بچه‌ها درباره خشونتی که والدینشون باهاشون داشتن شوخی میکردن. کاملا primal !
۳- اینکه بگیم استفاده کژوال از لغت تجاوز باعث عادی سازیش میشه تقلیل دادن همچین جنایتی به محدوده‌ی زبانه و خب مشکل اصلی این نیست. ما از فعل کشتن هم خیلی کژوال استفاده میکنیم ولی آیا مفهومی که میرسونه مساوی خود عمله؟ آیا مرگ به واسطه‌ی این عادت عادی سازی شده؟
آیا استفاده از کلمه تجاوز اندازه خود عملش خصمانه‌اس؟ من اینطور فکر نمیکنم.
خلاصه فکر میکنم درگیر کلام و لغت شدن پرداختن به علائم یک مرضه و دلیل اون مرض چیز دیگه‌ایه(توی این مسئله مشخصا سنت و مذهب)

پ.ن: من بخاطر علاقه‌ام به کمدی کمی biasedم توی این بحث و اعتقاد دارم از دارکترین و منزجر کننده‌ترین حالات و فعالیت‌های آدم هم میشه کمدی دراورد.
اشتباه بسیار بزرگی میکنی، از حوصله سایت خارجه که بیشتر بنویسم و باز کنم، اما حقیقتا این مطلبی که نوشتم صرفا یک نظر شخصی یا حتی اخلاقی نبود، یک بحث علمی هست، منم خودم از دیگران اموختم و بسیار در موردش تحقیق کردم و حتی درسشم میخونم، و خود به خود و تجربی یاد نگرفتم، حتی قوانینی در موردش وجود داره، یعنی به شدت روش فکر شده و همینجوری یک حساسیت یا بحث اخلاقی نیست،
ببین کافیه یک مقدار در موردش تحقیق کنی، در واقع پست شما تئوریزه کردن مسئله ای هست که من بهش انتقاد دارم، البته به هیچ عنوان به نظرم غیر عادی نیست که یک "قربانی" تجاوز به درستی توسط همه درک نشه، خب همه که این اتفاق رو تجربه نکردند یا با موارد انسانیش به گفتگو ننشستند یا در موردش تحقیق طبقه بندی شده نکردند یا اموزش درست رو ندیدند، اما بهت اطمینان میدم، موضوع به شدت وحشتناک تر از چیزیه که بشه تصور کرد،

**کشتن با تجاوز فرق داره، تراما های نرمال کودکان در خانواده هم در برابر "تجاوز" مثل کرونای پیشرفته قبل از واکسن(=> تجاوز) در برابر سرماخوردگی عادی و پیش پا افتاده است، مثلا در بحث کشتن، ما انسان ها از زمان پیشاتاریخ، از "کشتن" برای بقا، برای جمع اوری غذا، برای مقابله با تهدید، استفاده کردیم، کار درستی هم کردیم و به درستی نگهبانان یا شکارچی ها که تخصصشون "کشتن برای دفاع" بوده رو تحسین کردیم، چون بدون "کشتن در جهت مثبت" اصلا حیات ادامه پیدا نمیکرد، همین الان شما اگر با ارتش متجاوز فولان کشور در بهمان کشور مقابله به صورت "کشتن" نکنی فقط اجازه به ویرانی کشور خودت دادی، پس کشتن گاهی لازم هم هست، اما تجاوز "هیچ وقت" لازم نیست، هیچ وقت عادی نیست، هیچ وقت مفید نیست، حتی قبل از ما و در بین جانداران دیگر هم همینطور بوده و بین مثلا تجاوز و قتل فرق وجود داشته، پس تجاوز یک اتفاق عادی نیست و نمیشه حتی با "کشتن" مقایسه اش کرد، یک فرد تجاوز دیده، میتونه بعد از 40 سال، ده برابر دیگران دست و الت جنسیش رو بشوره، ناخن بجوه، استرس شدید و مخل زندگی داشته باشه، عدم اعتماد بنفس در یک ارتباط ساده با جنس مخالف/موافق داشته باشه، چون حساسیت پیدا کرده، اما کسی که شاهد یک قتل بوده، بعد از 40 سال معمولا تراماهای قابل کنترل تری داره، اگه کاملا گذر نکرده باشه، همینجا دقت کن، "شاهد" قتل بودن، "قربانی" تجاوز بودن، اینا با هم فرق دارند، چون قربانی قتل زنده نمیمونه که بخواد با قربانی تجاوز مقایسه شه،

*بحث شوخی با همه چیز، خب ببین امثال مهران مدیری هم از همین گزاره سواستفاده میکنند، مثلا مطمئن باش پاش بیفته تا چند سال دیگه، وقایع پاییز 1401 هم به لیست شوخی هاشون اضافه میشه، در واقع میشه عادی سازی در پوشش کمدی، مثل سواستفاده ای که عده ای از "ازادی بیان" میکنند، به نظرم گاهی نباید همه چی رو با هم یکسان در نظر گرفت، خیلی راحت میشه با دید تک بعدی در نظر گرفت که "حرف زدن تقلیل دادن به زبان هست" که دوستانه بهت بگم رفیق، این حرفت در کانتکستی که من عنوان کردم، به شدت اشتباست، البته کاملا میفهمم که شما منظور مثبتی داری 🙏 باور کن جدی میگم، اما به نظرم در یک نگاه جامع، اشکالات این "حرف" به قدرییی زیاد هست که اگر باهاش اشنا باشی، هیچ وقت این پست رو نمینویسی،

***حقیقتا نمیخواستم این پست رو ادامه بدم حتی میخواستم بنویسم به قول دوستمون ریپلای ندارد، چون بحث حساسیه و مجبورم خیلی بازش کنم، در حالی که واقعا به نظرم باز کردن یک همچین بحث حساسی به صورت "کژال" و نظر شخصی، اشتباه بسیار بزرگی هست، مثل این میمونه یک عده غیر متخصص بیان در مورد عمل جراحی نظر شخصی و کژال بدند، متوجه حرفم میشی؟ پس ممنون میشم اگر این بحث رو ادامه ندی، تکرار میکنم که پست قبلیم یک نظر شخصی نبود، یک مبحث شناخته شده در روانشناسی هست، پس همچنان رو پست قبلیم هستم، در واقع رو علمی که توسط دیگر متخصصین تعریف شده و من فقط اندکی اموختم، هستم...

شاید با خودتون بگید استاد دانشگا حق داره انقد حقوق بگیره، دکتر حق داره انقد حقوق بگیره. نوش جونش زحمت کشیده.
کارگر،همون یه ذره حقوق بسه.

ولی مگر شرایط زندگی این سه نفر برابر بوده؟
سطح امکاناتشون برابر بوده ؟
مگه حق انتخاب خانواده و محیطی که توش بدنیا اومدن ،داشتن ؟

شاید با خودتون بگید استاد دانشگا حق داره انقد حقوق بگیره، دکتر حق داره انقد حقوق بگیره. نوش جونش زحمت کشیده.
کارگر،همون یه ذره حقوق بسه.

ولی مگر شرایط زندگی این سه نفر برابر بوده؟
سطح امکاناتشون برابر بوده ؟
مگه حق انتخاب خانواده و محیطی که توش بدنیا اومدن ،داشتن ؟
خب مگه اون دکتر و استاد دانشگاه شرایط زندگی کارگر رو براش تعیین کردن یا زورش کردن تو اون شرایط باشه؟
بالاخره یه سری چیزا شما هر کار بکنی با شانس تعیین می شن (نمونه ش استعداد). بالاخره باید یه مشوقی باشه کسی که خیلی شانسی استعداد خوبی داشته باشه از اون استعداد استفاده کنه...
البته فقط بحث مشوق نیست و بحث خیلی ساده عرضه و تقاضا هم هست. شما تقاضای خیلی زیادی برای استاد دانشگاه یا دکتر داری در حالی که از هر کسی بر نمیاد انجام این کار و عرضه بسیار پایین هست، از اون ور برای کار فیزیکی هر چقدر تقاضا باشه عرضه هم هست چون تقریبا از هر کسی بر میاد. حالا شما نمی تونی بیای یقه ملت رو بگیری که چرا پول بیشتری میدید برای چیزی که عرضه ش کمه چون اون موقع باید گیر بدی چرا مثلا طلا انقدر گرونه :-" :D

حالا این حرف که بگی شرایط رو دولت ها سعی کنن برای همه مهیا کنن خب حرف منطقی هست. یعنی طوری باشه که شرایط بعد تولد و فارغ از ژنتیک تقریبا برای همه مساعد باشه ولی اینکه بگی حقوق بقیه رو کم کنن یا حقوق اونها رو ببرن در حد بقیه چیز منطقی نیست از نظر من...

آخرین ویرایش:
اولین چیزی که من پیشنهاد میدم اینه که در اون هارد درایوی که عکست حذف شده تا میتونی تغییراتی ایجاد نکن نه فایل اضافه کن نه حذف کن
چون هر چه بیشتر تغییرات تو هارد وجود داشته باشه کارت واسه ریکاوری سخت تر میشه

با چه نرم‌افزاری ریکاور کردی؟ اگه از easeus استفاده نکردی از اون استفاده کن.
من خودم یه بار یه فلش مموریم corrupt شده بود و تنها نرم‌افزاری که جواب داد همین بود.

• Like
Reactions: pkarash
خب مگه اون دکتر و استاد دانشگاه شرایط زندگی کارگر رو براش تعیین کردن یا زورش کردن تو اون شرایط باشه؟
بالاخره یه سری چیزا شما هر کار بکنی با شانس تعیین می شن (نمونه ش استعداد). بالاخره باید یه مشوقی باشه کسی که خیلی شانسی استعداد خوبی داشته باشه از اون استعداد استفاده کنه...
البته فقط بحث مشوق نیست و بحث خیلی ساده عرضه و تقاضا هم هست. شما تقاضای خیلی زیادی برای استاد دانشگاه یا دکتر داری در حالی که از هر کسی بر نمیاد انجام این کار و عرضه بسیار پایین هست، از اون ور برای کار فیزیکی هر چقدر تقاضا باشه عرضه هم هست چون تقریبا از هر کسی بر میاد. حالا شما نمی تونی بیای یقه ملت رو بگیری که چرا پول بیشتری میدید برای چیزی که عرضه ش کمه چون اون موقع باید گیر بدی چرا مثلا طلا انقدر گرونه :-" :D

حالا این حرف که بگی شرایط رو دولت ها سعی کنن برای همه مهیا کنن خب حرف منطقی هست. یعنی طوری باشه که شرایط بعد تولد و فارغ از ژنتیک تقریبا برای همه مساعد باشه ولی اینکه بگی حقوق بقیه رو کم کنن یا حقوق اونها رو ببرن در حد بقیه چیز منطقی نیست از نظر من...
احمد جان اینایی که فرمودی همش افسانه ها و توجیهات نظام سرمایه هستش برای توجیه فقر و فلاکت چندین میلیارد انسان روی زمین.مو به مو همون چیزهایی هستش که شرایط فلاکت بار و نابرابر انسان ها رو میخواد عادی و طبیعی نشون بده و قسمت اسفبارش هم اینکه واقعا هستند کسانی از طبقه محروم و زحمتکش که این استدلال های آبکی رو به عنوان فکت بپذیرند

احمد جان اینایی که فرمودی همش افسانه ها و توجیهات نظام سرمایه هستش برای توجیه فقر و فلاکت چندین میلیارد انسان روی زمین.مو به مو همون چیزهایی هستش که شرایط فلاکت بار و نابرابر انسان ها رو میخواد عادی و طبیعی نشون بده و قسمت اسفبارش هم اینکه واقعا هستند کسانی از طبقه محروم و زحمتکش که این استدلال های آبکی رو به عنوان فکت بپذیرند
بزرگوار رندوم بودن استعداد چه ربطی به نظام سرمایه داری داره؟ :D
در مورد عرضه و تقاضا هم که یه چیز مشخصی هست. حالا شما اگر می تونی تقاضای بازار رو با قیمت پایین و برابر با حقوق کارگری تامین کنی خب بفرمایید قیمت رو بشکنید :-" :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or