Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
الان تنها راه نجاتمون اینه که یه شهاب سنگ بیافته تو ایران هممون بمیریم

• Smile
Reactions: pkarash
الان تنها راه نجاتمون اینه که یه شهاب سنگ بیافته تو ایران هممون بمیریم
تازه بمیریم اول بدبختی مان هست باید همینجوری وایسیم تو عالم برزخ تا روز قیامت بشه و بیان به حسابمون رسیدگی کنند فکر کن مثلا کسی که 5000 سال پیش مرده همینجوری بلاتکلیف نشسته تا ببینه میره بهشت یا جهنم! بعد حالا که قیامت شد باید یکی یکی بیایم از رو پل صراط رد بشیم من حساب کردیم که فرض بگیریم کل آدم های که روی کره زمین آمدن و رفتن 10 میلیارد نفر باشه و هرکی عبورش از پل صراط 1 دقیقه طول بکشه و تو جزء نفرات آخر باشی حدود 19 هزار سال طول میکشه که نوبتت بشه بعدش میری بهشت پیش همین مبلغان دینی خودمان فقط باید حواست باشه کجا بهشت می افتی مثلا تو کتاب صحیح البخاری نوشته حافظ ابوعبدالله محمد بن اسماعیل بن ابراهیم بن مغیرة بن بردزبه بخاری فرمودن در بهشت درخت های وجود داره که اگر از زیر سایش بخوای بیایی بیرون باید 100 سال با اسب به تاخت بری! من حساب کردم اگر سرعت اسب 70 کیلومتر در نظر بگیریم حدود 61.300.000 کیلومتر باید بریم تا به آفتاب برسیم برای مقایسه فاصله زمین تا ماه 384.400 کیلومتر هست

خلاصه از زنده بودن بهترین استفاده ببر :D

میگن توی بهشت دلار ۱۰۰۰ تومنه بعد قیمتشم ثابت میمونه و با یک سال کارکردن میتونی خونه بخری اونجا
پینگ تو بازیا هم زیر ۱۰ عه
بعد توی انجمناش پستت رو پاک نمیکنن
کراشت پ م رو زود سین می‌کنه و سریع جواب میده
آیفون ۱۴ پرو مکس بهت کادو تولد میدن!

تازه بمیریم اول بدبختی مان هست باید همینجوری وایسیم تو عالم برزخ تا روز قیامت بشه و بیان به حسابمون رسیدگی کنند فکر کن مثلا کسی که 5000 سال پیش مرده همینجوری بلاتکلیف نشسته تا ببینه میره بهشت یا جهنم! بعد حالا که قیامت شد باید یکی یکی بیایم از رو پل صراط رد بشیم من حساب کردیم که فرض بگیریم کل آدم های که روی کره زمین آمدن و رفتن 10 میلیارد نفر باشه و هرکی عبورش از پل صراط 1 دقیقه طول بکشه و تو جزء نفرات آخر باشی حدود 19 هزار سال طول میکشه که نوبتت بشه بعدش میری بهشت پیش همین مبلغان دینی خودمان فقط باید حواست باشه کجا بهشت می افتی مثلا تو کتاب صحیح البخاری نوشته حافظ ابوعبدالله محمد بن اسماعیل بن ابراهیم بن مغیرة بن بردزبه بخاری فرمودن در بهشت درخت های وجود داره که اگر از زیر سایش بخوای بیایی بیرون باید 100 سال با اسب به تاخت بری! من حساب کردم اگر سرعت اسب 70 کیلومتر در نظر بگیریم حدود 61.300.000 کیلومتر باید بریم تا به آفتاب برسیم برای مقایسه فاصله زمین تا ماه 384.400 کیلومتر هست

خلاصه از زنده بودن بهترین استفاده ببر :D
میگم به طبیعت شخصی که دارم بیشتر محیط افتابی رو میپسندم. فکر کنم زیاد خوب نباشه که از خونه که بزنی بیرون یه صد سال با اسب بری تا بتونی روی افتاب رو ببینی.
ایشون نگفتن چطوری کاری کنیم که اون بخش های افتابی تر و یا گرمتر نزدیک به جهنم باشیم؟

میگن توی بهشت دلار ۱۰۰۰ تومنه بعد قیمتشم ثابت میمونه و با یک سال کارکردن میتونی خونه بخری اونجا

یعنی بهشت هر جایی هست خارج از ایران؟

• Like
Reactions: SAGAD and Tatsumaru
اگه بهشت اینه پس اونای که قبل 57 بودن دقیقا کجا زندگی میکردن

15 سال پیش بابام یک لوله کش آورد که شیر مستراح درست کنه اون موقع بچه بودم بابام گفت اکر درس نخونی عاقبتت مثل این میشه! ماه پیش دوباره زنگ زد و همون لوله کش اومد با دنا پلاس صفر یک ساعت کار کرد و چون ارادت خاصی به ما داشت با تخفیف یک میلیون تومن گرفت گفت ماهی حدود 30 تا 50 تومن میبرم خونه تازه هنوز سنتی کار میکرد و کارهای خورده ریز حالا من که فوق لیسانس گرفتم چند ساله دنباله یک کار ثابت میگردم و هنوز به هیچ جا نرسیدیم و مثل یک آدم بی سواد باید دنبال یک سری کارهای موقت بگردم که هیچ ربطی به تخصصم نداره با پایین ترین حقوق
خلاصه هیچ وقت به حرف کسی گوش ندید و برای آینده خودتان خیلی تحقیق کنید و دنبال مشاوره های قوی برید دنیا همیشه در حال تغییره و نسخه ای که الان من برای شما میپیچم شاید چهار سال دیگه برعکسش اتفاق بی افته مثلا الان همه دنیا حجوم بردند سمت یادگرفتن برنامه نویسی ولی شاید 4 سال دیگه هوش مصنوعی جای انسان های تو این ضمینه بگیره و تلاش شما بی ثمر باشه
من که به شخصه با همیم پست شما ایمان اوردم. فکر کن بهشت اینطوری باشه افتاب نباشه جهنم چطوریه. بچه ها تا جایی که میتونین هوای اخوند محلتون رو داشته باشین که جای خوب بهشت بیفتین. از ما گفتن بود

من پسرای یکی از دائی هام هیچکدومشون درس نخوندن
یکیشون تا اول راهنمایی
اون یکی تا کلاس 4 ام
فقط دختر دائیم درس خوند
خوده دائیمم زیاد درس خون نبوده همیشه میگن از درس فرار میکرده میرفته دختر بازی

مامانم که معلم بود همیشه میگفت ببین اگه درس نخونی مثه اینا بدبخت و اجاره نشین میشی و باید کارگری کنی
خب قدیما همشون کارگری میکردن و حی سال به سال خونه عوض میکردن

ولی الان خونوادگی یه خونه گرفتن ازین خونه هایی داخلش پله میخوره میره طبقه بالا مثه خونه هایی که تو فیلمای هندی نشون میده خیلی بزرگ و باشکوهه خدمتکار دارن واسه خودشون.
دختر دائیم فرستادن استرالیا
همشون ماشین دارن(ماشینای خاصی نیست) ولی یکی از ماشیناشون که اسمشو نمیدونم خیلی خفنه

پ.ن: من واسه اینکه مثه اینا "بدبخت" نشم درس خوندم و فوق لیسانس برق گرفتم و الان تو خونه اجاره ای 35 متری که ماهی 5 میلیون اجارشه دارم با خوشبختی زندگی میکنم.

پ.ن2: مامانم قدیما همیشه وقتی میدیده معلماشون تو اون زمان قدیم ماشین داشتن و راننده شخصی داشتن و هرکدومشون خدمتکار داشتن و خیلی شیک میگشتن آرزوش این بوده که مثه اونا معلم بشه و به آرزوشم رسید ولی الان زندگی معلما رو ببینین...

آخرین ویرایش:
چند جا همین سایت دیدم از nfs unbound تعریف کردن
باید بگم بنظر من افتضاح بود. کاراکتر های بشدت کرینج که حرف که میزدن دوست داشتم خفشون کنم. خیلی مسخره و کرینج هستن همش yoyo uuuyaaaa میکنن اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم انگار برای بچه ها ساختن (نسل جدید)
رانندگی هم که فقط مونده بزنی به ستون بتنی پل خراب بشه. از روی همه چی میتونی رد بشی سوپر ارکید. (شاید هدفشون همین بوده فقط من حال نمیکنم)
انلاین هم کلی لابی مختلف داره معلوم نی چی‌به چیه و ۲ تا گیمی هم که رفتم یارو تا عقب میوفتاد dc میکرد

اخرین nfs خوب hot pursuit بقیشون kids game
سیستم دوربین و هندلینگ و نیترو همش از midnight club Los Angeles کپی شده و بقیه موارد هم از بازی های دیگه سری . کلا یه حس burnout هم داره . مثل driver San Francisco هم 60 فریمه . خلاصه یه جمع بندی از ریسینگ های نسل 7 هست .

ذهنیت استریوتایپی ویروس ذهنیه و قضاوت مارو به گ داده. تو همه چی.
مثال
کسی که هیکل درشتی داره آدم شجاعی هم هست.
کسی که از کلمات انگلیسی زیاد استفاده میکنه poser هم هست.
کسی که هودی گشاد میپوشه آدم نابالغی هم هست.
کسی که به فلانی توی سیاست اعتماد کرده طرفدار فلان جناح هم هست.
دو دقیقه با خودتون فکر کنید می‌بینید هزارتا از این استریوتایپ هایی که فرهنگ قشنگمون بسته بندی کرده داده بهمون توی ذهنتون دارید. هممون داریم.

آگاه بشیم ازشون 70% راه بهتر شدنو رفتیم.
حداقل تجربه من نشون داده اینجور تفکر از ناامنی های خود شخص+نخواستن یا ناتوان بودن تو شکل دادن یک سیستم قضاوت درست حسابی در مواجهه با دنیا، اشخاص و مسائل میاد.

مشکل اصلی اینجاست که کشور رو یک عده بی سواد دارن اداره میکنن پس قابل درکه ادم باسواد جایگاهی در اینجا نداشته باشه. خود من به عنوان یک ناظر پروژه مشغول به کار هستم (مهندس عمران) با حقوق اداره ی کار بعد کارگر زیر دست من دو برابر من پول میگیره و جوشکار حدود سه تا چهار برابر.
فقط کافیه توی نت سرچ کنید و درامد مشاغل مختلف در اروپا و کانادا و.... ببینید و مقایسه کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید.

پ ن : هیچ پدر و مادری بد فرزند خودش رو نمی خواد، پس گناه ea رو گردن والدین خودتون نندازید.

با سبک موسیقی Dream pop تازه آشنا شدم، واقعا عالیه. این حس خلسه و آرامشش لذت بخشه. اگه هنرمند هایی که حال هوای Dream pop، سایکلید و امبینت دارن می‌شناسید معرفی کنید.

پ.ن: مردم تو یمن، ترکیه، عراق و چند تا کشور دیگه بخاطر سوختن کاغذ و جوهر ریختن بیرون :))

متاسفانه در یک جامعه عقب نگه داشته شده انپاپیولر به حساب میاد،، عمیقا متاسفانه، مخصوصا در یک جامعه EA زده که صد ها سال توسط EA در مفهوم تاریخیش، عقب و در فلاکت و بدسوادی نگه داشته شده، یعنی واقعا به نظرم مقصر جامعه نیست و این هم مثل همه چیز به EA برمیگرده، با این حال:

1- شوخی یا استفاده کژال و عامیانه Slang مانند از عبارتی مانند "تجاوز" ، نه تنها جالب و فان نیست، نه تنها در یک جامعه و گروه یا محیط پیشرفته یک "ابروریزی" وحشتناک برای شخص گوینده به حساب میاد، که در نهایت فقط و فقط منجر به "عادی سازی" تجاوز خواهد شد، به همین سادگی، واقعا به نظرم توضیح بیشتری نیاز نداره،
تخمین زده میشه که از هر 6 نفر، 1 نفر مورد تجاوز جنسی قرار گرفته باشه، و معمولا هم از هر 6 قربانی، 1 نفر این موضوع رو به صورت عمومی یا خصوصی، اعلام میکنه، یعنی؟ یعنی به سادگی ممکنه، مادر، پدر، خواهر، برادر، دوست، همکار، یوزر بازیسنتر، مغازه دار، راننده و مسافر تاکسی و و و و و... که نرمال سازی و شوخی یا بی احتیاطی ما در مورد عبارت "تجاوز" رو گوش میکنه یا میبینه، خودش یک قربانی باشه، و با شنیدن این عبارت، به شکل وحشتناکی PTSD گذشته اش تریگر بشه، فقط هم بحث استرس پس از سانحه نیست، اینا فقط کلمات نیستند، اینا بار معنایی به شدت سنگینی دارند، مثلا گوشه ای از اختلالات پس از تجاوز:

استرس، افسردگی، افکار پیچیده مثل "من دیگه نمیتونم "مرد/زن باشم"، اختلال خواب، حس گناه و شرم، حس خود کم بینی، انزوای شدید، اضطراب اجتماعی شدید، و.... حتی اینا هم باز فقط کلمه و واژه نیستند، پشت تک تک اینها بک کوه از اختلال و مشکل دیگر هم وجود داره...

خلاصه، با این شوخی نامتمدنانه و عقب افتاده، فقط و فقط به عادی سازی و کم اهمیت جلوه دادن این پدیده وحشتناک، کمک میکنیم، همین الان یکی از مشکلات اساسی در بحث مقابله با تجاوز، سکوت قربانی و عدم اعلام این اتفاقه، بخش بزرگی از فشار وارده به قربانی هم ناشی از همین سکوت است، با عادی سازی و تنزل و کم اهمیت جلوه دادن این اتفاق، فضایی پدید میاریم که قربانی ( که میتونه کسی باشه که به فکر ما هم نمیرسه، مثلا مادر یا پدر یا برادر یا خواهر یا دوستمون) بیشتر و بیشتر سکوت کنه، و فشار به مراتب بیشتری بهش وارد شه، فشار ناشی از تجاوز، حتی میتونه بعد از دهه ها گذشت از اتفاق، باعث خودکشی شه، پس دفعه بعد که با "تجاوز" یا ازار به کودکان، شوخی کردیم، به صورت کژال از این اتفاق نام بردیم و مثال زدیم، بهتره اول برای خود تاسف بخوریم و بعد کمی فکر کنیم، همچنین اگر در یک جامعه به غیر از EA یعنی یک جامعه "عادی" زندگی میکنیم، بهتره نگران ابروریزی و طردشدگی یا حتی اخراج از کار و امثالهم باشیم،

2- دوستان به درستی اشاره کردند که استریوتایپ دراوردن از ادما مشکلات بسیاری با خودش به همراه میاره، مثلا در مبحث تجاوز، یک کلیشه به شدت خطرناک اینه که تجاوز رو مختص به زنان در نظر میگیره، اشتباهی به شدت هولناک، که شاید نتیجه همین اشتباه، امار بسیاااار پایین گزارش تجاوز توسط قربانی های پسر باشه، معمولا پسر ها بیشتر سکوت میکنند، این البته به کلیشه های مردسالارانه تاریخی هم برمیگرده، مخصوصا در جایی که EA ها حاکم باشند، ساده است، در دنیایی عقب افتاده که "مردانگی" یک افتخار و امتیاز به حساب میاد، در دنیایی که "دادن و مف عول" بودن یک شرم به حساب میاد، در دنیایی که عزت نفس ادما به شدت پایین و وابسته به مزخرفات روزمره باشه، طبیعیه که یک پسر سال ها و حتی دهه ها، بلایی که مثلا در 8 سالگی سرش اومده رو پنهان کنه، خب این قربانی، به اندازه کافی اسیب های مخصوص و مستقیم تجاوز رو دیده و لمس و باهاشون زندگی کرده، خب طبیعی هست که دنبال "فشار بیشتر" از سمت یک جامعه عقب نگه داشته شده، نباشه، در نتیجه سکوت میکنه، حتی وقتی در 58 سالگی، در 50 سال بعد از ان اتفاق، خودکشی هم میکنه، باز کسی نمیفهمه که حقیقتا، در ذهن و دل ان ادم، چی میگذشته،

*من خودم به حدی اشتباه دارم که در حد اموزش به دیگران نیستم، صرفا اشتباهی که به نظرم رسید رو منتقل کردم، برای همه مون ارزوی موفقیت دارم،

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or