Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
شما اگر فیلم نبینید و در اینترنت نچرخید و کارهای وقت تلف کن انجام ندهید و به جای آن به دنبال یادگیری باشید،به عنوان یک انسان مفید از دنیا می روید - آل پاچینو
یاد اون تبلیغ معروف xbox افتادم

life is short

آخرین ویرایش:
یه سوال نوبانه
شما فکر کن 2 تا هارد داریم از یکی میخوایم اطلاعات رو کپی کنیم تو اون یکی
این وسط از یه pc تمام ویروسی استفاده میکنیم
با فرض اینکه هیچ اطلاعاتی از pc به هارد مقصد اضافه نمیشه و فقط نقش واسط انتقال رو بازی میکنه
آیا امکان ویروسی شدن فایل ها هست؟

• Like
Reactions: Natural Killer
یه سوال نوبانه
شما فکر کن 2 تا هارد داریم از یکی میخوایم اطلاعات رو کپی کنیم تو اون یکی
این وسط از یه pc تمام ویروسی استفاده میکنیم
با فرض اینکه هیچ اطلاعاتی از pc به هارد مقصد اضافه نمیشه و فقط نقش واسط انتقال رو بازی میکنه
آیا امکان ویروسی شدن فایل ها هست؟
بستگی به ویروس داره ولی به احتمال خیلی زیاد بله.

بنظرم کلا اگه کسی نتونه بین بازی کردن( pc console -mobile) و زندگی تعادل ایجاد کنه ممکنه به ضررش تموم بشه و توی زندگی اجتماعیش مشکل ایجاد کنه

آخرین ویرایش:
فکر کنم الان موقع خوبیه که بگم از نظر من بازی های arkane این چند سال فوق العاده افتضاح و تکراری شدن.

من عاشق نسخه اول dishonored بودم نسخه دوم رو با اینکه اواخرش خسته کننده شد تموم کردم ولی نسخه سوم رو همون اول دراپ کردم prey هم شدیدا براش هایپ بودم اما تا اواسطش بیشتر نتونستم برم و کنار گذاشتمش الان deathloop رو چند روزه نصب کردم داستان و مکانیزم loop بازی خیلی جذابه اما گیم پلی بازی فوق العاده خسته کننده و تکراریه عملا حس میکنم دارم همون نسخه اول dishonored رو با گرافیک جدید و داستان جدید بازی میکنم حتی اولین قابلیت بازی که shift بود هم دقیقا کپی بازی های قبلیشونه
من نسخه اول رو خیلی دوست داشتم بار اول که همینطوری هر جور دلم خواست تموم کردم، بار دوم بدون کشتن کسی و بدون شناسایی شدن رفتم. بار سوم هم بدون هیچ قدرتی، به غیر از همون تلپورت که اول میده هیچی نزدم. خیلی عالی بود خوشم اومد
اما نسخه دوم کلا ۲ مرحله رفتم نمیدونم چی بود نمیتونم بگم بخاطر چی باهاش حال نکردم، با اینکه هم میدونی با کروو هم دخترش بازی کنی ولی اونقدر واسم جذاب نبود
اما باز از prey خیلی خیلی خوشم اومد خیلی تمیزو خوش ساخت بود بنظرم یاد hl2 مینداخت منو، اونم پدرشو دراوردم :D
اما باز deathloop رو اینقدر بنظرم مسخره میومد که اصلا بازیشم نکردم، یه ریویو دیدم ازش هوش مصنوعیش هویج یه چیزی اونور تر اصلا رغبت نکردم وقتمو هدر بدم سرش

ادیت: wtf! چرا من پست چند صفحه قبلو ریپلی کردم؟ بخدا برو به اخرین پست زدممم، بعد اینکه پست کردم فهمیدم :/ :(
ادیت۲: الان که نگاه میکنم اصلا اینجا برو به اخرین پست نداره :D اومدم بیام صفحه اخر اشتباهی زدم

آخرین ویرایش:
چند جا همین سایت دیدم از nfs unbound تعریف کردن
باید بگم بنظر من افتضاح بود. کاراکتر های بشدت کرینج که حرف که میزدن دوست داشتم خفشون کنم. خیلی مسخره و کرینج هستن همش yoyo uuuyaaaa میکنن اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم انگار برای بچه ها ساختن (نسل جدید)
رانندگی هم که فقط مونده بزنی به ستون بتنی پل خراب بشه. از روی همه چی میتونی رد بشی سوپر ارکید. (شاید هدفشون همین بوده فقط من حال نمیکنم)
انلاین هم کلی لابی مختلف داره معلوم نی چی‌به چیه و ۲ تا گیمی هم که رفتم یارو تا عقب میوفتاد dc میکرد

اخرین nfs خوب hot pursuit بقیشون kids game

do.php

اگه The Banshees of Inisherin رو ندیدین، یه سری بهش بزنین. :D البته به هر حال اینم فیلم سینمایی هست و وقت رو هدر می‌ده و می‌شه اون دو ساعت رو صرف انجام کارهای مفید کرد! :D
آریا خان فیلم رو گرفتم ببینم تا اون جایی رسید که اون طرف کاری رو که تهدید کرده بود شروع کرد دیدم برگام ریخت دیگه ادامه ندادم.😂
تم دارکی داشت.

• Smile
Reactions: Dinosaur
مملکت شده دلال خونه..؟تولید خوابیده....اکثر کسایی هم که از دانشگاه مدرک میگرن یا دلال ماشین میشن یا ارز یا میرن تو کار دلالی ملک و املاک.....مملکت شده سر هم کلاه گذاشتن اسمش گذاشتن زرنگ بودن.. همین الان برید تو همین فروم های بورسی.. طرف دعا میکنم دلار بالاتر بره بلکه تو بورس سود کنه. یا خونه و ماشینش قیمتش پایینتر نره.اکثرا منفعت خودشونو خانواده براون مهمه...احساس میکنم این طرز فکر قرن ها پیش تو ایرانی ها بوده.....

مملکت شده دلال خونه..؟تولید خوابیده....اکثر کسایی هم که از دانشگاه مدرک میگرن یا دلال ماشین میشن یا ارز یا میرن تو کار دلالی ملک و املاک.....مملکت شده سر هم کلاه گذاشتن اسمش گذاشتن زرنگ بودن.. همین الان برید تو همین فروم های بورسی.. طرف دعا میکنم دلار بالاتر بره بلکه تو بورس سود کنه. یا خونه و ماشینش قیمتش پایینتر نره.اکثرا منفعت خودشونو خانواده براون مهمه...احساس میکنم این طرز فکر قرن ها پیش تو ایرانی ها بوده.....
اگر کسی که به منافع شخصی خودش اهمیت نده عجیب است. در کشورهای توسعه یافته مگر مردم دنبال منافع خودشون نیستند. دنبال منافع خود بودن به معنی ضرر رساندن به دیگری نیست.
بدیهی هست که در شرایط بی ثباتی اقتصادی و سیاسی مردم برای حفظ سرمایشون به سفته بازی روی بیارن.
در شرایط بی ثباتی اقتصادی و سیاسی کسی دنبال تولید نمیره مگر از جانش سیر شده باشه ، اونم در کشوری که از بیشترین مداخلات دولتی در اقتصاد رنج میبره
رفتار مردم معلول شرایط اقتصادی حاصل از سیاست گذاری های اقتصادی هست.

اگر کسی که به منافع شخصی خودش اهمیت نده عجیب است. در کشورهای توسعه یافته مگر مردم دنبال منافع خودشون نیستند. دنبال منافع خود بودن به معنی ضرر رساندن به دیگری نیست.
بدیهی هست که در شرایط بی ثباتی اقتصادی و سیاسی مردم برای حفظ سرمایشون به سفته بازی روی بیارن.
در شرایط بی ثباتی اقتصادی و سیاسی کسی دنبال تولید نمیره مگر از جانش سیر شده باشه ، اونم در کشوری که از بیشترین مداخلات دولتی در اقتصاد رنج میبره
رفتار مردم معلول شرایط اقتصادی حاصل از سیاست گذاری های اقتصادی هست.
والا اون زمان که ثبات اقتصادی داشتیم هم مردم همینطور بودن.

والا اون زمان که ثبات اقتصادی داشتیم هم مردم همینطور بودن.
دقیقا کی ثبات اقتصادی داشتیم
والا من از وقتی که یادمه مردم همیشه تو دشواری و تنگنا بود فقط رفته رفته بد تر شده
اون موقع کسی ماشین میخرید ۵ سال باید سختی میکشید الان باید ۲ ۳ برابر این سختی بکشه
منی که اون زمان نمیتونستم ps2 بخرم الان ۱۰ برابر بد تر از اون شکل نمیتونم ps5 بخرم

من یه اشتباهی کردم یه دونه از این تستای اختلالات روانی رو دادم به چندتا از دوست و آشناهام بزنن ببینم وضع اونا چجوریه. همینجوری به فان و خنده هم گرفته بودم تست رو. تا اینکه اونا هم جواب دادن و نموداراشونو فرستادن. اونجا بود که برام از حالت فان درومد! بزرگواران نتایجشون اکثرا خیلی سالم و سرحال و شنگول و قبراق بود، در صورتی که تا قبل از تست، همه‌‌شون تا جایی که میتونستن همیشه چیزی که از خودشون برا اطرافیانشون به نمایش گذاشته بودن، خیلی آدمای افسرده و ناله‌کن و ناامید و ناراضی‌ بود. اینم میدونم که با یه Stupid تست نمیشه به همین سادگی نسخه پیچید و نتیجه‌گیری کرد، ولی بازم...
بخش Unpopularـش: من احساس میکنم خیلیا گرفتارِ این نقش شدن که انگار باید خودشونو حال‌خراب و افسرده نشون بدن(اصلا ربطی به این ۳-۴ماه اخیر هم نداره‌ها) فکر میکردم این اداها محدود به مسائل اقتصادی و چندتا چیز دیگه باشه، ولی کلا مثکه همه در حال ادا درآوردنیم تو همه‌چیز. حالا آگاهانه یا ناخودآگاه. چقدر حرف زدم! خودم حالم از این پستای بلند بهم میخوره :دی

15 سال پیش بابام یک لوله کش آورد که شیر مستراح درست کنه اون موقع بچه بودم بابام گفت اکر درس نخونی عاقبتت مثل این میشه! ماه پیش دوباره زنگ زد و همون لوله کش اومد با دنا پلاس صفر یک ساعت کار کرد و چون ارادت خاصی به ما داشت با تخفیف یک میلیون تومن گرفت گفت ماهی حدود 30 تا 50 تومن میبرم خونه تازه هنوز سنتی کار میکرد و کارهای خورده ریز حالا من که فوق لیسانس گرفتم چند ساله دنباله یک کار ثابت میگردم و هنوز به هیچ جا نرسیدیم و مثل یک آدم بی سواد باید دنبال یک سری کارهای موقت بگردم که هیچ ربطی به تخصصم نداره با پایین ترین حقوق
خلاصه هیچ وقت به حرف کسی گوش ندید و برای آینده خودتان خیلی تحقیق کنید و دنبال مشاوره های قوی برید دنیا همیشه در حال تغییره و نسخه ای که الان من برای شما میپیچم شاید چهار سال دیگه برعکسش اتفاق بی افته مثلا الان همه دنیا حجوم بردند سمت یادگرفتن برنامه نویسی ولی شاید 4 سال دیگه هوش مصنوعی جای انسان های تو این ضمینه بگیره و تلاش شما بی ثمر باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or