Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
یه عده ای از دکتر و فلان بودن بیشتر از اینکه از حقوق خودشون لذت ببرن از اون فاصله طبقاتی لذت میبرن.
باشه تو دکتر و حقوقت سالی 100 هزار دلار. زندگیت خوب میچرخه دیگه درسته؟
حالا چرا اگر تو جامعه یه کارگر مثلا حقوق سالی 40 50 هزار دلاری داشته باشه شاکی میشی؟
طرف دکتره مثلا رفته 6 سال امریکا آخرش هم برگشته ایران و میگه اونجا بدرد نمیخوره. چرا چون ایران اولا بهشت پزشک هاست.
دوما طرف دلش میخواد با ماشین مدل بالاش که تو خیابونه باقی ملتی که کارگر ساده هستن رو تو سرمای زمستون تو اتوبوس و سوار موتور ببینه تا از امکانات خودش لذت ببره.
اگر اون کارگر میوه چین که تو سوییس دیدم ماشین 20هزار دلاری میخره و با یه وراکروز میره سر کار تا میوه شو از باغ بچینه و اون دکتر و فلان هم تو خیابون پشت همون ماشین و یا چند مدل بالاترش نشسته اختلاف زیادی ندارن این نشان دهنده اون عدالتی هست که اونجا پابرجاست.
داستان اون پزشکی که از کم بودن فاصله طبقاتی تو غرب شاکی بود کاملا واقعی و تجربه شو شخصی شنیدم. حالا خودتون این رو در مقیاس بزرگتر کشوری در نظر بگیرید.

از سر بیکاری یه چند دیقه ای چرخیدم داخلش !
یه کاربری تاپیک زده بود ایکس باکس 360 بیاد قیمتش 350 الی 470 تومان باشه میخرید یا نه نظرسنجی هم گذاشته بود
تو پستاشم سر ایکس باکس و پلی استیشن داشتن دعوا میکردن یا سر اینکه الان بخرن یا چند ماه دیگه که شاید ارزونتر بشه
جالبه از 16 سال پیش تا الان هیچ تغییری نکردیم انگار زندگی تو ایران یه چرخه تکراریه که همین جور تکرار میشه

یه عده ای از دکتر و فلان بودن بیشتر از اینکه از حقوق خودشون لذت ببرن از اون فاصله طبقاتی لذت میبرن.
باشه تو دکتر و حقوقت سالی 100 هزار دلار. زندگیت خوب میچرخه دیگه درسته؟
حالا چرا اگر تو جامعه یه کارگر مثلا حقوق سالی 40 50 هزار دلاری داشته باشه شاکی میشی؟
طرف دکتره مثلا رفته 6 سال امریکا آخرش هم برگشته ایران و میگه اونجا بدرد نمیخوره. چرا چون ایران اولا بهشت پزشک هاست.
دوما طرف دلش میخواد با ماشین مدل بالاش که تو خیابونه باقی ملتی که کارگر ساده هستن رو تو سرمای زمستون تو اتوبوس و سوار موتور ببینه تا از امکانات خودش لذت ببره.
اگر اون کارگر میوه چین که تو سوییس دیدم ماشین 20هزار دلاری میخره و با یه وراکروز میره سر کار تا میوه شو از باغ بچینه و اون دکتر و فلان هم تو خیابون پشت همون ماشین و یا چند مدل بالاترش نشسته اختلاف زیادی ندارن این نشان دهنده اون عدالتی هست که اونجا پابرجاست.
داستان اون پزشکی که از کم بودن فاصله طبقاتی تو غرب شاکی بود کاملا واقعی و تجربه شو شخصی شنیدم. حالا خودتون این رو در مقیاس بزرگتر کشوری در نظر بگیرید.
این عده‌ای که فرمودین اونقدرا هم زیاد و بزرگ نیستن. انسان‌ها منفعت‌طلب و تایید طلبن و تایید طلبی که در مسیر مثبت باشه ایراد خاصی وارد نمی‌کنه، ولی این‌که بگید یک نفر خوشبختی خودش رو در سختی و بدبختی اشخاص دیگه می‌بینه، تکلیفش مشخصه. این رو بدونید توی هر صنفی همه طیفی وجود داره، بنابراین ممکنه شما پزشک ظاهر الصلاح ببینید که هیچ شرافتی نداره، و از اون سمت پزشک‌هایی که به صورت رایگان معالجه کنن.
واقعیت اینه درس خوندن کار به شدت سختیه و برای اکثریت حتی در شرایط مالی یکسان هم ممکن نمی‌شه، درس خوندن به خودی خودش سخته وگرنه همه انجامش می‌دادن. مخصوصاً بعضی رشته‌ها مثل پزشکی، حقوق و... سطح بالایی از مطالعه رو می‌طلبه، کسی که سال‌ها از بهترین روزهای عمرشو پای درس و کتاب صرف می‌کنه تا بعدها ( اونم نه حتمی و تضمین شده ) در کنار خدمتی که ارائه داده سطح رفاهی بالایی رو تجربه کنه، نه تنها اشکالی نداره بلکه کاملاً هم شایسته هست.

واقعیت اینه درس خوندن کار به شدت سختیه و برای اکثریت حتی در شرایط مالی یکسان هم ممکن نمی‌شه، درس خوندن به خودی خودش سخته وگرنه همه انجامش می‌دادن. مخصوصاً بعضی رشته‌ها مثل پزشکی، حقوق و... سطح بالایی از مطالعه رو می‌طلبه، کسی که سال‌ها از بهترین روزهای عمرشو پای درس و کتاب صرف می‌کنه تا بعدها ( اونم نه حتمی و تضمین شده ) در کنار خدمتی که ارائه داده سطح رفاهی بالایی رو تجربه کنه، نه تنها اشکالی نداره بلکه کاملاً هم شایسته هست.
در ادامه حرفت فقط یک نکته بگم:

این نوع نگاه بنظرم نمیتونه درست باشه.
بنظرم درس خوندن زیاد یا سخت بودن طی کردن هر دوره آموزشی ارتباط مستقیمی به درآمدی که در میاری نباید داشته باشه.
اصلا معنی نمیده چون من 10 سال بیشتر درس خوندم باید به من پاداش بدن و حلوا حلوام کنن و...
خب با این نگاه یکی که از 10-12 سالگی کار سخت کرده ، کارگری کرده و... چرا حق نداره همچین درآمدی نه حتمی و تضمین شده داشته باشه؟
اون کارگر/پاکبان و... خدمت نمیکنه؟

بنظرم این درست تر هست که بگیم اون درصدی از پزشکها که درآمد خیلی بالایی دارن کل این صنف نمایندگی نمیکنن.
حجم عظیمی از اینها پزشک عمومی هستن و درآمد پایینی دارن ، برای درآمد بیشتر شبها تو درمانگاه ها/بیمارستان ها کشیک وای میستن و...
ولی خب ما بیمار که میشیم میریم مطب فلان دکتر و تو لابیش جمعیت رو که میبینیم شروع میکنیم به حساب کتاب یا فلانی مارو جراحی میکنه و فلان قدر میگره...
به این میرسیم که کل پزشکها وضعشون خوبه.

اون بخشی که همچین درآمدی دارن براش عددی ندارم ولی حتما درصد پایینی هست.

مشکل این نیست که چرا اینها همچین درآمدهایی دارن.
مشکل این هست که سیستم نتونسته باقی شغل هارو با یک نسبت درستی ارتقا دستمزد بده که بتونن حداقلِ رفاه تو زندگی داشته باشن.
این میشه که وقتی میبینی درآمدی که فلان پزشک/جراح فقط از پول ویزیت یک روزش در میاره برابری میکنه با حقوق یک ماه یک کارمندی که حتی از عهده خرج اجاره خونش برنمیاد ، همه نگاه ها میره سمت این صنف.
جالب این هست که با همه اینها اینقدری به این صنف سخت میگیرن و قانونهای عجیب غریب دارن وضع میکنن که خیلیهاشون رفتن یا دارن میرن تو همین کشورهای اطراف و درآمدهای چندبرابری دارن.

در ادامه حرفت فقط یک نکته بگم:

این نوع نگاه بنظرم نمیتونه درست باشه.
بنظرم درس خوندن زیاد یا سخت بودن طی کردن هر دوره آموزشی ارتباط مستقیمی به درآمدی که در میاری نباید داشته باشه.
اصلا معنی نمیده چون من 10 سال بیشتر درس خوندم باید به من پاداش بدن و حلوا حلوام کنن و...
خب با این نگاه یکی که از 10-12 سالگی کار سخت کرده ، کارگری کرده و... چرا حق نداره همچین درآمدی نه حتمی و تضمین شده داشته باشه؟
اون کارگر/پاکبان و... خدمت نمیکنه؟
دوست عزیزم، صحبت من اصلاً این نبود که کارگر نباید سطح رفاهی داشته باشه، یا چرا اکثریت مشاغل و رشته‌ها متروک موندن، شما یه بخش دیگه از ناکامی‌ها و مشکلات سیستم رو گفتید که جای بحث‌های مفصل و طولانی داره و مجدد به بحث‌های سیا سی برمی‌گردیم، به نظرم خیلی دنبال عدالت توی سیستم نباشید، دیگه اصلاً بحث عدالت و آزادی نیست، بلکه تحقیر روزافزون هست که توسط سیستم اعمال می‌شه.
اما در خصوص بخشی که ریپلای کردم، نمی‌دونم بر اساس چه منطق ذهنی بنا شده. اگه سخت بودن و طی کردن هر دوره آموزشی ارتباطی به سطح درآمد نداشته باشه، دیگه چرا یه نفر باید انجامش بده؟ همه چیز که علاقه نیست، قطعاً درآمد هم سنجیده می‌شه. و از مثال خودتون استفاده کنم و بگم مسئله دیگه صحبتتون این‌که، ما شاید بتونیم یک کارگر با دوازده سال تجربه رو با کارگر دیگه یا حتی کارگری که یک سال تجربه داره عوض کنیم، ولی نمی‌تونیم مغز درسخونی که ۱۲ سال فعالیت و کار علمی، پژوهشی و عملی انجام داده رو با یک نفر با یک سال تجربه توی اون رشته عوض کنیم، در حقیقت جایگزین کردنش با یه نفر توی همون حدود از رتبه علمی هم خیلی کار راحتی به نظر نمیاد. به ویژه در جاهایی که به جان و مال مردم سر و کار جدی داره. نمیدونم چرا شما پذیرای پاداش و به قول خودتون حلوا حلوا کردن آدمای تلاشگر توی درس و حوزه‌های علمی نیستید و چرا براتون معنی نمی‌ده، برای من خیلی روشن و طبیعی به نظر میاد. هرچند که معمولاً این پاداش‌ها در عمل اتفاق نمیفته و ما کلی نخبه و نابغه رو از دست می‌دیم و بسیاری از افراد واقعاً " درسخون " به فکر مهاجرت میفتن، غالباً خود اون شخص بعد از طی کردن دوره طاقت‌فرسای درس خوندن، تازه باید از صفر به دنبال کسب جایگاه خودش باشه.

دوست عزیزم، صحبت من اصلاً این نبود که کارگر نباید سطح رفاهی داشته باشه، یا چرا اکثریت مشاغل و رشته‌ها متروک موندن، شما یه بخش دیگه از ناکامی‌ها و مشکلات سیستم رو گفتید که جای بحث‌های مفصل و طولانی داره و مجدد به بحث‌های سیا سی برمی‌گردیم، به نظرم خیلی دنبال عدالت توی سیستم نباشید، دیگه اصلاً بحث عدالت و آزادی نیست، بلکه تحقیر روزافزون هست که توسط سیستم اعمال می‌شه.
اما در خصوص بخشی که ریپلای کردم، نمی‌دونم بر اساس چه منطق ذهنی بنا شده. اگه سخت بودن و طی کردن هر دوره آموزشی ارتباطی به سطح درآمد نداشته باشه، دیگه چرا یه نفر باید انجامش بده؟ همه چیز که علاقه نیست، قطعاً درآمد هم سنجیده می‌شه. و از مثال خودتون استفاده کنم و بگم مسئله دیگه صحبتتون این‌که، ما شاید بتونیم یک کارگر با دوازده سال تجربه رو با کارگر دیگه یا حتی کارگری که یک سال تجربه داره عوض کنیم، ولی نمی‌تونیم مغز درسخونی که ۱۲ سال فعالیت و کار علمی، پژوهشی و عملی انجام داده رو با یک نفر با یک سال تجربه توی اون رشته عوض کنیم، در حقیقت جایگزین کردنش با یه نفر توی همون حدود از رتبه علمی هم خیلی کار راحتی به نظر نمیاد. به ویژه در جاهایی که به جان و مال مردم سر و کار جدی داره. نمیدونم چرا شما پذیرای پاداش و به قول خودتون حلوا حلوا کردن آدمای تلاشگر توی درس و حوزه‌های علمی نیستید و چرا براتون معنی نمی‌ده، برای من خیلی روشن و طبیعی به نظر میاد. هرچند که معمولاً این پاداش‌ها در عمل اتفاق نمیفته و ما کلی نخبه و نابغه رو از دست می‌دیم و بسیاری از افراد واقعاً " درسخون " به فکر مهاجرت میفتن، غالباً خود اون شخص بعد از طی کردن دوره طاقت‌فرسای درس خوندن، تازه باید از صفر به دنبال کسب جایگاه خودش باشه.
فکر کنم ما داریم عملا یک چیز میگیم.
من با باقی پستت مخالفتی نداشتم.
این مشخص که سطح درآمد به تخصص مربوط هست و هر تخصصی دوره آموزشی خودش میطلبه.

من میگم این نوع نگاه که طرف درس خونده ، دورش سخت بوده و... توجیح درستی نیست.
مشکل من با این جمله که "اینها زیاد درس میخونن ، 12-10 سال خوندن الان باید این درآمد داشته باشن" هست.
من همیشه در جواب میگم خب یک قشر دیگه ای هم هستن از دوره راهنمایی جدا میشن و میرن 10-12 سال شاید بیشتر بقول خودشون درس میخونن.
اونهارو چه کارشون کنیم؟

کل حرفم این که خیلی از اینهایی که همون دوره درس میخونن میان بیرون اصلا از این خبرها نیست.
این پالس اشتباه به جامعه فرستادن که n سال درس بخونی تهش برابر میشه با n تومن درآمد ماهیانه و...

منم تو پستم اشاره کردم که با قانونهایی که وضع شده یا داره میشه خیلیها گذاشتن و رفتن.
یکسری از این متخصص ها حتی باید درآمد بیشتر از این هم داشته باشن که جاهای دیگه جذبشون نکنن ، من اصلا مشکلی با این ندارم.
این یک باید هست که جامعه بتونه قشر متخصص خودش رو حفظ کنه و از اونها در تربیت نسل بعدی استفاده کنه.
بخش مهمی از این حمایت درآمد/پاداش و... هست که به اونها پرداخت میشه ، کی میتونه با این مخالفت کنه؟

image_2023-01-24_191405671.png
من جای صاحب این تاپیک بودم الان میومدم پست میذاشتم "موقعی که شما دنبال کارت اینترنت بودین به دایال آپ وصل شید گوگل باز کنین ذوق مرگ شید ما داشتیم سایت تورنت معرفی میکردیم"
حیف خودم اون موقع دنبال کارت اینترنت بودم گوگل باز کنم ذوق مرگ شم...
----------
۶ سال پیش واسه درس شبکه یه ارائه داشتم راجع به تورنت، بعد‌ از ۲۵ تا دانشجو و یدونه استاد هیچکدوم نمیدونستن دارم چی میگم و قشنگ وسطاش دیدم اینا نمیفهمن بذار چرت و پرت قاطیش کنم زودتر تموم شه. از مک آدرس و tcp/ip و هر چی که اسمشو فقط بلد بودم گفتم، مشکل اینجا بود بازم نفهمیدن...

آخرین ویرایش:
شاید با خودتون بگید استاد دانشگا حق داره انقد حقوق بگیره، دکتر حق داره انقد حقوق بگیره. نوش جونش زحمت کشیده.
کارگر،همون یه ذره حقوق بسه.

ولی مگر شرایط زندگی این سه نفر برابر بوده؟
سطح امکاناتشون برابر بوده ؟
مگه حق انتخاب خانواده و محیطی که توش بدنیا اومدن ،داشتن ؟
با کلیت صحبتت کاری ندارم اما اساتید دانشگاه (جز علوم پزشکی که اطلاع دقیقی ندارم) حقوق متوسطی میگیرن.
حقوق اساتید دانشگاه توی ایران در سال ۱۴۰۱ بین ۱۰ میلیون تا ۳۵ میلیون ـه که البته اکثریت زیر ۲۰ میگیرن.
توی بعضی رشته‌ها که کار بیرون هست (مثل مهندسی عمران و ...) ممکنه کمی هم از بیرون درآمد داشته باشن که برای اساتید جدید این رو هم منع کردن.
اونایی که می‌خوان از پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت بدن باید برن تعهد محضری برای عدم اشتغال به کاری جز دانشگاه بدن.

حتی خارج از ایران هم اساتید دانشگاه حقوق در حدود متوسط میگیرن. طبیعتاً از پیتزا رسان نیویورکی بهتر حقوق می‌گیرن اما از هم تراز خودشون در فضای کاری تجاری درآمد کمتری دارن.
متوسط حقوق یه استاد تمام در سال 2021 در آمریکا حدود سالی ۱۲۰ هزار دلار قبل از کسر مالیات و ... است که البته عدد کمی نیست اما زیاد هم نیست. یه مهندس ارشد هم همین قدر حقوق می‌گیره و خب حقوق‌های خیلی بالاتری هم وجود داره.
در واقع اون بابا برای عشق و علاقه رفته استاد دانشگاه شده. همون قدر اگر توی کار دیگه‌ای زحمت می‌کشید، به درآمد بهتری می‌رسید.
View attachment 282382
من جای صاحب این تاپیک بودم الان میومدم پست میذاشتم "موقعی که شما دنبال کارت اینترنت بودین به دایال آپ وصل شید گوگل باز کنین ذوق مرگ شید ما داشتیم سایت تورنت معرفی میکردیم"
حیف خودم اون موقع دنبال کارت اینترنت بودم گوگل باز کنم ذوق مرگ شم...
----------
۶ سال پیش واسه درس شبکه یه ارائه داشتم راجع به تورنت، بعد‌ از ۲۵ تا دانشجو و یدونه استاد هیچکدوم نمیدونستن دارم چی میگم و قشنگ وسطاش دیدم اینا نمیفهمن بذار چرت و پرت قاطیش کنم زودتر تموم شه. از مک آدرس و tcp/ip و هر چی که اسمشو فقط بلد بودم گفتم، مشکل اینجا بود بازم نفهمیدن...
خلیل کارش درست بوده و هست:>
اون موقع‌ها یه سایت به اسم Ex.ua بود که اگر راه استفاده‌اش رو بلد بودی، از دانلود از سایت‌های دیگه بی‌نیاز می‌شدی.
تاپیکش هم توی بخش PC بود و لینک بازی‌ها رو می‌ذاشتیم اونجا.

اینکه گاهی وقتا مردم در مورد حقوق توی کشور های دیگه اطلاعات ندارن بیشتر یرمیگرده به همون استریوتایپ ها.
حقوق شما برای شغل مهدسی عمران اگر تو رنج پایه حقوق کار هست خوب مسلما کمه. البته بسته به سابقه کاری شما داره.
ولی توی کشور های غربی حقوق ها نه صرفا بر مبنای تصور ما بلکه بر مبنای سختی اون شغل در نظر گرفته میشه. و مثل ایران نیست که یه دکتر یهو صد برابر یه کارگر حقوق داشته باشه.
تو سایت های کاریابی دولتی کشور ها چک کنید. حقوق یه مهندس ناظر عمران تقریبا برابر با یک بنای ساختمونی هست. حقوق یک دکتر متخصص نهایتا دو برابر یه اوستا بنا هست. حقوق یه جراح متخصص شاید 4 5 برابر یه اوستا بنا باشه و مثل ایران نیست که یه بنا 10 15 تومن در بیاره و یه جراحی مثل شبستری بیاد ماهی 3 میلیارد حقوق بگیره.
این وسط کارگری کار هایی مثل معدن هم حقوق بالایی دارن.
این که فکر میکنین هر پزشک متخصص درآمد صدبرابری نسبت به کارگر داره (و کار ساده ای هم انجام میده) خودش یک استریوتایپه
یه شبستری نامی رو به کل جامعه نسبت میدین و خیلی راحت کل اون قشر رو با درآمد میلیاردی فرض میکنین که اشتباهه:D

نظر نامحبوب:
در طریقت هر چه پیش سالک آید خیر اوست
در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست

صراط مستقیم > صراط غیرمستقیم

ویرایش: الان که به چند دقیقه پیش که این نظر فرستادم نگاه میکنم، فکر میکنم در حالت خاصی از خلسه عرفانی باید بوده باشم که چنین چیز بدیهی‌(؟)ای رو نوشتم، اون هم به عنوان نظر نامحبوب!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
من باب این اسم خلیج منتهی الیه به دریای عمان، بنده از عنفوان کودکی همیشه برام سوال بوده که چه فرقی می کنه حالا خلیج فارس با خلیج عربی یا با خلیج اصلا کردی یا آلمانی یا حتی آمریکایی؟ :D :-" به کشوری که اسمش روش باشه کاپ گردن کلفتی و قلچماقی می دن؟ :D

من باب این اسم خلیج منتهی الیه به دریای عمان، بنده از عنفوان کودکی همیشه برام سوال بوده که چه فرقی می کنه حالا خلیج فارس با خلیج عربی یا با خلیج اصلا کردی یا آلمانی یا حتی آمریکایی؟ :D :-" به کشوری که اسمش روش باشه کاپ گردن کلفتی و قلچماقی می دن؟ :D
بطور کلی؛
یک چیزی هست به نام عزت نفس ملی، عزت نفس فرهنگی
ایران بمدت چند هزار سال برای این سرزمین
جنگید و ازش محافظت کرد، بخاطرش خون داد و کلی انسان فدای این حق مالکیت و سرزمین شده در طول تاریخ
بعد عربی که ۱۵۰۰ سال پیش ملخ می‌خورده و فرزند خودش زنده به گور میکرده و سر گوسفند برادرش می‌کشته و سرزمین،کشور و مردم براش معنی نداشت تا پنجاه سال پیش، یکدفعه بیاد ادعای مالکیت کنه؟
از هزاران سال پیش تا الان تو تمامی نقشه ها اسم این خلیج، پارس بوده چون متعلق به پارس بوده و مردمان پارس ازش محافظت میکردن در نتیجه خیلی زور داره که اعراب یکدفعه از زیر نخل در بیان و بگن این خلیج متعلق به اعرابه
هرچند از نظر مساحت جغرافیایی-ساحلی و تنب های مختلف و جزایر کیش و قشم باز هم متعلق به ایرانه از نظر منطق علم جغرافیا
در نتیجه چه تاریخی چه جغرافیایی ادعای مالکیت بر این خلیج به مثابه سرقت تاریخ یک کشور و توهین به شعور مردم اون کشوره

آخرین ویرایش:
در نتیجه چه تاریخی چه جغرافیایی ادعای مالکیت بر این خلیج به مثابه سرقت تاریخ یک کشوره
خب از اول همین مینوشتی ، اون چند خط قبل از این همش پر از تناقض، دروغ ، بی احترامی به قوم های ایرانی و خرافات هست.

با توجه به تجربه من، اکثر بومی‌های اون منطقه هم براشون مهم نیست اسم خلیج چی باشه؛ یکیشون گفت اصلا اسمش رو بذارن خلیج خیار! البته این نکته نباید فراموش بشه که بومی‌های اون منطقه رو به دلیل مراوده زیادشون با اعراب، خیلی دیگه نمیشه جز "ما" حساب کرد و این مسئله براشون طوری که برای ما ملی‌گراهای وطن‌پرست تهرانی مسئله حیاتی‌ایه و تو زندگی روزمره‌مون اثر داره نیست.​

• Like
Reactions: XsmokeX
این صرفا درس خوندن زیاد کمترین کاریه که یه پزشک برای پزشک شدن باید انجام بده
چیزی که این وسط در نظر گرفته نمیشه سختی بی نهایت کار و ارزششه
چیزی که در نظر گرفته نمیشه کشیک هاییه که با پست کشیک ها به بیداری های دو سه روزه ختم میشه این موضوع برای خیلی از مشاغل خارج از عرف و برای خیلی از افراد غیر ممکنه برای یه رزیدنت جراحی روتینه!
پزشک ها دوره های طرحی دارن که با حقوق ناچیز در مناظق محروم و مرزی و روستا میگذره
و در واقع حداقل ۴ سال با کمترین دریافتی به محروم ترین مردم خدمتگزاری میکنن
علاوه برفرسایشی بودن شغل از نظر فیزیکی از نظر روحی یکی از بدترین فضاهای کاری رو دارن
پروسیجر های وحشتناکی که باید انجام بدن واقعا از نظر روحی آدم رو میکشنه ! شما یه edt ببینی بعیده تا دو روز خوابت ببره اصلا
و از طرفی خود شغل از نظر اقتصادی برای جامعه و اشخاص مفیده چون میزان ناتوانی رو کاهش میده
و در این میان درآمد یه جراح ۳۳-۳۴ ساله تو بیمارستان دولتی نزدیک به اون رقم هایی که دوستان فکر میکنند هم نمیشه !
خلاصه یه مقدار کم لطفیه جامعست که همچین دیدگاهی به پزشکان دارن
اصلا تا به حال با خودتون فکر کردین که اگر ایران بهش پزشکانه و این حرفایی که میزنید !!!! چرا آمار مهاجرت پزشکان (علی الخصوص متخصاصان) به صورت وحشتناکی رشد کرده و چرا صندلی رشته هایی مثل قلب که روزگارانی آرزوی خیلی ها بود خالی میمونه؟
رصد خانه مهاجرت ایران گفته بود ۷۳ درصد از کادر درمان تمایل به مهاجرت دارن
در یک سال چیزی حدود ۱۶۰ متخصص قلب مهاجرت کردند !
اینجا برای هیچ قشری بهشت نیست … و امیدوارم روزی بهشت همه ی ما شود:)
مثل هر قشر دیگری پزشک برخوردار از رانت و فاقد وجدان و دارای روابط مهم و باسابقه خوب و پنجه طلا و … که درآمد بالاتری دارند ! فقط برخلاف بقیه مشاغل که همیشه سطح معمولی افراد معیار قضاوتند برای پزشکان هرکس درآمد میلیاردی داشت معیار میشود..
ریشه اش را نمیدونم ولی موضوع عجیبی است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or