Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
مزخرف ترین سریالی که 60 گیگ حرومش کردم (رایگان) و دراپ کردم تو قسمت دوم : فرندز! واقعا درک نمیکنم چرا با اون خنده های فیک روی هر جمله ملت شاد میشن
فرندز که کلا اورریتده و اصلا در حدی که میپرستنش نیست :D ولی در کل سیتکام هایی که میبینی توی استودیو ساخته میشن و معمولا هم یه سری آدم بلیط خریدن و رفتن پشت صحنه سیتکام نشستن تا بازیگرا رو موقع ایفای نقش ببینن و خنده هایی که میبینی واقعا خندن :D یه جاهایی صداگزاریه ولی معمولا خندن حتی یه جاهایی آخر سکانس ها خود بازیگرا هم میخندن و کلا سیتکام ها فاز روایت جدی داستان ندارن هیچوقت

• Like
Reactions: TeTration
God of War 4 به شدت خسته کننده افتضاح بود و داستانش خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم کلا اصلا بهم نچسبید. فقط مبارزه اولش بهتر بود. مثل بقیه God of Warها خاطره موندگاری هم تو ذهنم حک نکرد. مثل بادی که رهگذر بود و رفت.
همکلاسیم اصرار میکرد بیا کالاف بزنیم خلاصه نیم ساعت بازی کردم بعد زود شیفت دیلیت کردم و تمام.
تو دارک سولز هم فقط سردرگم میشدم حس خفگان بهم دست میداد مثل شکنجه بود خیلی خشک و حرکاتش محدود بود.
اسلیپینگ داگز بازی خوبیه. منتظر نسخه بعدیشم.
تو تمام فاینال فانتزی ها فاینال فانتزی 4 بهترین فاینال فاتزی من هستش و یه حس خاصی نسبت بهش دارم کلا عالیه.

دوستان چند مورد.

اولا ترجیحا سعی کنید Unpopular Opinion همون بازی و حد اکثر فیلم و سریال رو بیارید داخل. به بحث های اجتماعی و فرهنگی وارد نشید که بحث رخ میده.
دوما بین نظر دادن در مورد و توهین کردن یک مرزی وجود داره لطفا رعایت کنید. لحن متناسب هم البته لازمه.

بحث هم میخواید بکنید در چهارچوب کار و برای فان و خنده داشته باشید و لطفا لحن خودتونو مراقب باشید تا کارتون به توهین نکشه.

پستی هم بود گزارش کنید رسیدگی میشه. من خودم فعلا دسترسی این سمت رو ندارم بتونم رسیدگی کنم ولی مدیران اوکیش میکنن.

به به خوراک منه??
۱- لست آو آس براحتی می‌تونه اورریتدترین سرگرمی تاریخ لقب بگیره. هر 2 نسخه ش. نه گیم پلیش جزو تاپهاست نه گرافیکش. سازندگان بطرز فرصت طلبانه و مشمئز کننده‌ای از سینما وام گرفتن که با سوز و گداز کاذب الکی از مخاطبشون واو تحویل بگیرن. در واقع بیسوادی و کم کاری خودشونو با این ترفند سعی کردن رفع کنن‌.
بخدا فن هیچی نیستم نظر خودمو گفتم. نمیگم هم بازی بدیه بلکه برعکس بازی خوبیم هست. اما خیلی خیلی خیلی خیلی بیش از لیاقتش بادش کردن. حتی اثر منفیشو تا حدی رو gow4 هم گذاشته بود و از اون ۲ نسخه درخشان ps2 دورش کرده بود.
بهترین بازی سونی تو این نسل بنظرم هورایزن بود یه شاهکار به یاد ماندنی همه چی تمام.

2- سریال برکینگ بد‌. نمیگم افتضاح بود یا حتی بد بود ولی قطعا اینجا هم بیش از لیاقتش بهش پرداخته شد و الکی گنده ش کردن اونم در حد بهترین سری تاریخ. بیخیال بابا اصن بهترین نداریم که

فعلا همینا خیلی سنگین بود تا برم برگردم?

آدم میاد اینجا نظرات را می‌خونه، یه چیزایی که یادش رفته هم یادش میاد:D

هورایزن به نظرم اورریتد ترین بازی ps studios هست.
به عنوان کسی که به بازیای نقش آفرینی عشق می ورزه، اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
صرفا گرافیک و موسیقی بازی فوق العاده بود.
گیم پلی با نیزه بازی که افتضاحه. ریکاوری اتک ها به شدت بالاست.
تنوع گونه های جانوری بازی به شدت پایینه.
کاراکترهای بازی مقوان:D
بازی هیچیش به نقش آفرینی نرفته، نمی‌دونم چرا بهش میگن اکشن نقش آفرینی:D اگه این یه نقش آفرینی خوبه، ویچر و دیابلو و اسکایریم و... خدایان بی بدیل و دست نیافتنی این سبکن (البته واقعا هستن تا حدودی :D )

هیچ وقت فکر نمی کردم یکی از بازی های گریلا گیمز را دراپ کنم وسط کار .

اما خب، ویچر را هم دوست نداشتم من. شاید بهتره این بار رو پی سی یه بار دیگه امتحانش بکنم ??

___
ترون بریکر لذت بخش تر از خود ویچر ۳ هست

___
کسایی که میگن فن ویچرن ولی ترون بریکر و گوینت (بازی مستقل) را بازی نکردن و لئو بونهارت و جان ناتالیس و.... را نمیشناسن ، در واقع دارن خودشونو گول میزنن :D

Aen Ard Feainn !!!

____
دنیای وارهمر ، بعد از lotr بهترین دنیای فانتزی هست

___
بهترین (و اعصاب خوردن کن ترین ) سیستم مبارزه تو نسل هشتم برای فور آنر هست

این هیت به کاتسین های بلند بازی های کوجیما خیلی غیر قابل درکه!
آخه وقتی کاتسین های کوجیما اینقدر فوق العاده کارگردانی شدن چطور میتونن دیدنشون برای بار هزارم لذت بخش نباشه.(بجز MGSV که توی این موردم بجز بخش اول بازی افتضاح بود.:|)
...
دراگون بال خیلی بورینگه! و بشدت تاریخ مصرف اش گذشته:دی
---
این فن هایی که سر فیلم ها و اثاری که معنی خاصی پشتشون ندارن برداشت ها و تئوری های مفهومی فلسفی عجیب و غریب در میارن درحالی که هیچ ربطی به اثر نداره، برن فن فیکشن بنویسن سنگین ترن! چون تئوری هاشون فقط ترشحات ذهن خودشونه تا دیدی که نویسنده داشته.:دی

کسایی که میگن فن ویچرن ولی ترون بریکر و گوینت (بازی مستقل) را بازی نکردن و لئو بونهارت و جان ناتالیس و.... را نمیشناسن ، در واقع دارن خودشونو گول میزنن :D
فی‌الواقع پروسه صحیح فن ویچر شدن اینطوریه:

مطالعه کتاب‌ها به زبان انگلیسی
مطالعه کامیک‌ها
مطالعه داستانک‌های non-canon
ویچر ۱
ویچر ۲
ویچر ۳ + DLCها
GWENT و Thronebreaker
یادگیری زبان لهستانی
آشنایی با آداب و رسوم مردم Slavic
بازخوانی ویچر به زبان اصلی
ویچر ۱ به زبان لهستانی
ویچر ۲ به زبان لهستانی
ویچر ۳ به زبان لهستانی روی سختی Deathmarch+ DLC

در این حین شرکت در بحث Triss vs Yen vs Fringilla vs Shani و همچنین بد بودن سریال ویچر نتفلیکس هم به کیفیت و تعمیق میزان فن بودن کمک می‌کنه

?

فاینال فانتزی 6 بهترین jrpg تاریخه و به نظرم خیلی از chrono trigger و فاینال فانتزی 7 بهتره
متال گیر سالید 1 از متال گیر سالید 3 بهتره
و پیس واکر هم بدترین نسخه ی متال گیره
کل نسخه های اساسین کرید به نظرم بیخودن به جز بلک فلگ
بهترین بازی میازاکی دارک سولز 1 هست نه بلادبورن
رایس اف تام رایدر به شدت بازی خسته کننده ای بود و یکی از بدترین تام رایدرهایی بود که بازی کردم البته شادو رو تجربه نکردم
هورایزن و اسپایدرمن به شدت اورریتد اند و لیاقت این همه تعریف و تمجدید رو ندارن به نظرم متاشون باید 85 میشد
فارنهایت بازی مزخرفی بود و بدترین بازی دیوید کیج
دراگون ایج اینکوزیشن اصلا لیاقت گوتی شدن رو نداشت و متای 89 زیادش بود بازی پر از مراحل تکراری و فچ کوئست بود
ویچر 3 بهترین نقش آفرینی تاریخه البته نمیدونم unpopular opinion به حساب میاد یا نه و البته من از محدود کسانی بودم که از کامبت و مبارزاتش به شدت لذت بردم

در رابطه با ویچر... من کلا جز ویچر 3 چیزی از سری نزدم
ولی همونم به نظرم این قدر فرق بین بیلد های مختلف که میشه واسه گرالت بست کم و ضعیفه که عملا بازی RPG نیست :D
یادمه یه بار با احمد تو خود تاپیک هم بحثشو کردیم
ویچر بودن گرالت دست اینا رو برای ایجاد هر نوع Role Play دیگه ای بسته بود :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or