Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بتمن بی‌خودی گنده شده.

ویرایش: در واقع بتمن بیش از حد گنده شده. گنده شدنش بی‌خودی نیست. می تونم بفهمم چرا گنده شده.
tenor.gif

به نظرم Ni Oh سخت نبود:-" حداقل بازی اصلیش سخت نبود! (اونقدری که من توی DLCها مخصوصا فکر کنم باس اول DLC اول مردم؛ توی بازی اصلی+تمام ماموریت های فرعی نمردم:)) )

سولزجات رو بازی نکردم...هم چون میگن سخته سخته، و هم کلا آرت استایلش برام جالب نیست!

اما چیزی که من با این سبک مشکل دارم(اگر مثل Ni Oh باشن) ، یه وقت مفت و آزاد خیلی خفنی میخوان! روزی دو ساعت وقت بازی داری؟ به درد نمیخوره:| کافیه بمیری و کلا اون تایم بازی کردنت به F بره! تا فردا دو ساعت دیگه بیای و کلا از دستت در بره چی بود و ...!
من هیچ مشکلی با چالشی بودن بازی ندارم، ولی کلا این سیستم چک پوینت و اتک خفن که با دو سه ضرب بترکی و ... معقول نیست!
هنوزم میگم بازی ها باید درجه سختی داشته باشن، یکی میخواد از اول خودش رو زجر میده، یکی هم نه، اول میره با سیستم گیم پلی بازی، چم و خم بازی و ... آشنا میشه! بعدش میره خودشو به چالش میکشه!
برام معقول نیست این وضعیت که حالا برو بازی کن، برس به دشمن/باس، چون نمیدونب چی به چیه، بمیر... دو کیلومتر بکوب و برگرد، باز بمیر و ... تا بالاخره دستت بیاد چی به چی:| :-" (سوال...حتی با این وضع، من چرا انقدر نمردم؟ و خیلی از دوئل های نی اوه رو بدون مردن یا نهایت یکبار باختن رد کردم؟ :)) حتی مبارزات 2vs1 :)) )
اما هنوزم میگم مخالفم:-"
سختی یعنی MGR مثلا! یکدور نرمال میری از داستان لذت میبری، گیم پلی دستت میاد، بعدا میری درجات سختی بالاتر و خودت و دشمن رو نفله میکنی:-"
سلام
متاسفانه بازی نکردم dlcهاشو:-" ولی بنظرم که سخت بود بازیه اصلی البته اون باسی که سرش 20 تا 30 بار مردم اون باس دریایی بازی بود و علت اصلیه مردنمم سیستم دوربین بازی بود آدم نمیدونست خودش بزنه یا مینیوناشو :D بیشتر سختیشم بخاطر محدودیت های این ژانر مثل کندیه کرکتر و میزان استامینا هست از همینشم بدم میاد البته کرکتر ni oh سریع بود:-"
خدا پدر میازاکیو بیامرزه که برای سکیرو کلا حذف کرد استامینا رو و کرکتر رو هم سریع تر کرد ولی بازم مثل جنازه میمونه کرکتر Elden Ringم ظاهرا همین باشه ولی دست کم جهان باز رو هست :D
آقا دستت درد نکنه سختی به سختیه بازی های H&S میگن که از ریشه سخته و آدم محدود نمیکنه :D
ترید مارک MGR رو ثبت کردن چند وقت پیش یه ریمستر بدن خوبه ما که فرصت بازی کردنشو هیچ وقت بدست نیاوردیم هرچند که بعید میدنم خبری بشه :D

آخرین ویرایش:
شخصیت های COD اوریتد هستند.
کلا داستان COD اورریتن
من هروقت بازی کردم فقط گیمپلی رو رفتم جلو تا آخر همه رو کشتم :D بعدشم رفتم آنلاین بازی کردم
تا قبل از گوست رو هم کمپین بازی کردم بعدش اصلا یا نخریدم یا برای آنلاینش گرفتم فقط :D

پ.ن: بتلفیلدم همینه ها کلا :D
پ.ن2: بازی های جنگ جهانی فرق دارن و داستانشون با ارزشه :دی

کلا داستان COD اورریتن
من هروقت بازی کردم فقط گیمپلی رو رفتم جلو تا آخر همه رو کشتم :D بعدشم رفتم آنلاین بازی کردم
تا قبل از گوست رو هم کمپین بازی کردم بعدش اصلا یا نخریدم یا برای آنلاینش گرفتم فقط :D

پ.ن: بتلفیلدم همینه ها کلا :D
پ.ن2: بازی های جنگ جهانی فرق دارن و داستانشون با ارزشه :D
داستانش فکر نمیکنم کسی زیاد ازش مثلا بعنوان یکی از بهترین سری داستان بازیها یاد کنه ولی خب شخصیت های بازی مثل کاپتان مک تاویش ، پرایس و اینا رو خیلی ها هستن که بعنوان یکی از شخصیت های بیاد موندنی ازش یاد میکنن که خب برای من اینطور نبوده. :D ولی از طرفی روایت cod ها درکل اگه بولد بشه من مشکلی ندارم چون کلا صاحب سبک اند مخصوصا از کالاف ۴ به بعد که حقشونه :D
پ.ن: بتلفیلد که اصلا شخصیت بولد شده ای نداره، البته بدکمپانی ها خوب بودن :D که اونها هم در طول تاریخ ویدیوگیم به دست فراموشی سپرده شدن :D
پ.ن٢: اصلا داستان های جنگی تو مدیوم بازی فعلا همشون پروپاگاندا بودن! :D

صحبت از dlc های nioh شد . Maria بدترین باسی هستش که تا به حال دیدم هر کسی بخواد سر این boss از cheat استفاده بکنه را اصلا سرزنش نمیکنم. خیلی غیر منطقی و بدطراحی

شده بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
پ.ن٢: اصلا داستان های جنگی تو مدیوم بازی فعلا همشون پروپاگاندا بودن! :D
MGS
حرفت رو نقض میکنه، فقط همین!
---
صحبت از dlc های nioh شد . Maria بدترین باسی هستش که تا به حال دیدم هر کسی
بخواد سر این boss از cheat استفاده بکنه را اصلا سرزنش نمیکنم. خیلی غیر منطقی و بد
طراحی شده بود
من نمیگم طراحی بدی داره چون خود کرکتر خفنه ولی واقعا دهن آدم حملات جادو اش افتضاح بودن.
قشنگ پترن اش رو برای من بهم میزد به قدری که یکسال سراغ ادامه بازی نرفتم و وقتی زدمش باورم نمیشد.:|

خیر!:D البته mgs ground zero رو بازی کردم اگه حساب میشه :D
واقعا؟ عجیبه حتی هیترای سری هم دست کم یکیش رو بازی کردن :D پس یه داستان عالی رو از دست دادید :D اگه میخواید بازی کنید سری رو باید از 3 شروع کنید ولی من 1 رو بشدت پیشنهاد میکنم از اون دسته بازیاس که اولین تموم کردنش هیچ وقت فراموش نمیکنید :D

اگه یروز خواستید فنتوم پین رو بازی کنید کلا با دیدگاه متفاوتی نسبت به تمام عناوین سری بهش نگاه کنید :D

ground zeroes? خب خب

tenor.gif

ground zeroes در واقع پرولاگ فنتوم پین هست که کونامی واسه پول جدا دادش بیرون البته بنظر خودم گرند زیروز بخاطر اتمسفر . داستان . میشن هاش و انیمیشناش از فنتوم پین بهتره اینم بگم که اگه یروز خواستید فنتوم پین رو بازی کنید تا جایی که ممکنه پولی براش ندید (چون بازیش از سه چپتر کلا یک چپتر و 6 مرحلست) و کلا با دیدگاه متفاوتی نسبت به تمام عناوین سری بهش نگاه کنید :D

آخرین ویرایش:
اصلا فنتوم پین رو بازی نکردید هم نکردید
بدترین متالگیر همون فنتوم پین و بهترین 3 هست
بعدشم 2 هست بعدشم 1 هست بعدشم پیس واکر و 4 بعدشم دوتا نسخه ی رتروی قدیمی بازی بعدشم گراندزیروز بعدشم متالگیر رایزینگ بعدش آخر سر دیگه اگه مجبور بودید فنتوم پین :D

• Like
Reactions: Z-fan
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or