Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
صفحات پیش بحث آنچارتد شد... باید بگم TLL برای من شاید از U2 هم جذاب تر بود و در راس جدول قرار میگیره :دی (حالا شاید هم رده با U2 ولی باز هم در راس :دی )
شاید از نظر داستانی در حد U4 نباشه، ولی بنظرم برای من بشدت آنچارتد بهتری بود :دی چون اولا ست پیس های خیلی عالی داشت (موردی که U4 خیلی کم داشت)، فاز اکسپلوریشنش واقعا بهتر بود و اون مرحله چپتر 4ش که یجور امتحان برای مرحله Downtown پارت 2 هم بود، بنظرم واقعا بینظیر و پرفکت بود :D

جدای اینا بنظرم U4 شاید بازی واقعا واقعا بینظیری بود، ولی آنچارتد خیلی عالی نبود :دی تمرکز زیاد روی داستان و مخفی کاری در کمبت و ... چیزایی بود که بنظرم خیلی نیاز نداشت سری...

--------------------------------------------

یک آنپاپیولار اپینیون دنیای فیلم هم بگم... V for Vendetta اورریت ترین و از مضخرف ترین فیلم های تاریخه :دی (من واقعا انسان هیتری نیستم که اینجوری از فیلم بدم بیاد ولی از این فیلم واقعا بدم اومد :دی )

_Tomb raider به مراتب از uncharted بازی بهتریه به خصوص به عنوان یک عنوان ماجراجویی .حتی ریبوت جدید هم با وجود الهاماتی که از uncharted گرفته را خیلی بیشتر میپسندم به خصوص shadow

_ از u4 اصلا خوشم نیامد به شدت برام حوصله سربر و بیخودی طولانی بود در عوض lost legacy عالی بود . شیمی بین chloe و nadine و فراز ونشیب رابطشون خیلی خوب درامده بود .

طراحی مراحلش را هم خیلی بیشتر از U4 دوست داشتم . از chloe هم خیلی بیشتر از nathan خوشم امد

آخرین ویرایش:
۱. آنچارتد TLL بهترین بازیه سریه، از نظر گیمپلی، گرافیک، ست پیس، تایمش!
۲. مکانیسم‌ها و کوئستهای Horizon کپی دست دوم ویچر ۳ هستن. مثلا ویچر در آینده ولی بدتر.
۳. زلدا breath of the wild بازی خسته کننده ایه!

• Like
Reactions: Z-fan
۱- آهنگای جان ویلیامز برای فیلما بشدت گوش خراش و غیر قابل تحملن
۲- علیرغم جو مزخرف فعلی برای حمایت سیاهپوستا و ... بهترین بازیگرای معاصر سیاهپوستن: ساموئل ال جکسون، مورگان فریمن، دنزل واشنگتن که تماشای بازیشون فوق العاده لذت بخشه.

شنیدم کسایی هستن که میگن مگه این بازی چی داره :D اونا دیگه خیلی باید حرفه ای باشن من آپشن دوم رو ترجیح میدم :D
پدرم دراومد تا nioh تموم کردم از بس مردم آخراش انقدر زور داشتم که باس آخر مثل جوک میموند :D

مسئله البته سختیش نیست H&Sها هم انگشت شکن و سختن موضوع اون دیزاین گیم پلی و کندیه کرکتر اصلی هست که پلیر محدود میکنه
یعنی H&Sها از بیخ سختن ولی سولز بورنها بخاطر محدودید پلیر سختن ان دقیقا مشکلی هست که با گیم پلی REهای ترسناک دارم موضوع اینه که زامبیا ترسناک نیستن فلج بدن کرکتر ترسناکش میکنه البته بازم دوستشون دارم :D

هیچ کدومش Unpopular Opinion نیست :D تا به حال ندیدم کسی از بین سونیک فنا بگه فیلمش بد بود نهایتش میگفتن اوکی هست بنظر من که عالی بود نویسنده های سونیک تیم هم اگه ذره ای درک از سری داشتن سعی میکردن یچی شبیه فیلم تحویل بدن ولی بجاش هربار که اون green hill برمیگردونن و جوکای بی مزه مینویسن ترول میشن :D (البته سگا بالاخره اخراجشون کرد :D)

زک اسنایدر هم یکی از بدترین کارگردان های تاریخ هست منی که فقط man of steelش دیدم کلی بهش خندیدم کاملا موافقم :D
به نظرم Ni Oh سخت نبود:-" حداقل بازی اصلیش سخت نبود! (اونقدری که من توی DLCها مخصوصا فکر کنم باس اول DLC اول مردم؛ توی بازی اصلی+تمام ماموریت های فرعی نمردم:)) )

سولزجات رو بازی نکردم...هم چون میگن سخته سخته، و هم کلا آرت استایلش برام جالب نیست!

اما چیزی که من با این سبک مشکل دارم(اگر مثل Ni Oh باشن) ، یه وقت مفت و آزاد خیلی خفنی میخوان! روزی دو ساعت وقت بازی داری؟ به درد نمیخوره:| کافیه بمیری و کلا اون تایم بازی کردنت به F بره! تا فردا دو ساعت دیگه بیای و کلا از دستت در بره چی بود و ...!
من هیچ مشکلی با چالشی بودن بازی ندارم، ولی کلا این سیستم چک پوینت و اتک خفن که با دو سه ضرب بترکی و ... معقول نیست!
هنوزم میگم بازی ها باید درجه سختی داشته باشن، یکی میخواد از اول خودش رو زجر میده، یکی هم نه، اول میره با سیستم گیم پلی بازی، چم و خم بازی و ... آشنا میشه! بعدش میره خودشو به چالش میکشه!
برام معقول نیست این وضعیت که حالا برو بازی کن، برس به دشمن/باس، چون نمیدونب چی به چیه، بمیر... دو کیلومتر بکوب و برگرد، باز بمیر و ... تا بالاخره دستت بیاد چی به چی:| :-" (سوال...حتی با این وضع، من چرا انقدر نمردم؟ و خیلی از دوئل های نی اوه رو بدون مردن یا نهایت یکبار باختن رد کردم؟ :)) حتی مبارزات 2vs1 :)) )
اما هنوزم میگم مخالفم:-"
سختی یعنی MGR مثلا! یکدور نرمال میری از داستان لذت میبری، گیم پلی دستت میاد، بعدا میری درجات سختی بالاتر و خودت و دشمن رو نفله میکنی:-"

بتمن بی‌خودی گنده شده.

ویرایش: در واقع بتمن بیش از حد گنده شده. گنده شدنش بی‌خودی نیست. می تونم بفهمم چرا گنده شده.
خوب شد گفتی...سوپرمن و کاپیتان آمریکا meh ترین سوپر هیروها هستن.
john constantine با Zatanna میتونن کل اینارو carry کنن.:D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or