Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
-هیچوقت بازی های FPS نتونستم درک کنم و میدونم که هدفشون immersive in gaming هست ولی دیدم تاپیک استالکر رو که گفتن دندونای طرف فلانه و گوشاش پرز داره! وقتی دوربین اول شخص باشه چجوری میشه اینارو تشخیص داد اصلا؟ فقط تو کات سین

-بازی هایی که سوم شخص باشن ولی وقتی میخوای دنده عقب بگیری طرف به جای اینکه روشو برگردونه عقبکی راه میره رو متنفرم ازشون (به نظرم این عناوین خیانتی در سبک سوم شخص محسوب میشن)
انصافا به نکات ظریفی دقت میکنی. تاحالا اصلا بهش فکر نکرده بودم ? ?
ولی منم با بعضی از نظراتت موافقم.
به نظرم نظرات مخالف، بهتر و دقیق تر نقد میکنن. صراحت خاصی که تو جملات وجود داره باعث میشه نقص ها و کاستی ها خودشون رو راحت تر و صمیمی تر نشون بدن

• Love
  • Like
Reactions: SiminSecret and NHM
کلا سولزبورن سبک همگانی ای نیست :D از هر ده تا گیمر شاید یکی دوتا ارتباط برقرار کرده(اونام وارد چیزی فراتر از ارتباط شدن و رسما عاشق و شیدان :D عاشقم در راه عشق هر سختی ای رو تحمل میکنه :D )...که همونم بیشتر به لطف بلادبورن بوده...عوامل زیادی هم تو محبوب شدن بلادبورن نقش داشت...اتمسفرش ، اکشن تر شدنش ، از اولین بازیای درست حسابی نسل بودنش و شاید انحصاری بودنش :D
خلاصه یکی در میون دارین میگین سولزبورن خوب نیست و اورریته :D خوب این که دیگه نشد unpopular :-"

کلا سولزبورن سبک همگانی ای نیست :D از هر ده تا گیمر شاید یکی دوتا ارتباط برقرار کرده(اونام وارد چیزی فراتر از ارتباط شدن و رسما عاشق و شیدان :D عاشقم در راه عشق هر سختی ای رو تحمل میکنه :D )...که همونم بیشتر به لطف بلادبورن بوده...عوامل زیادی هم تو محبوب شدن بلادبورن نقش داشت...اتمسفرش ، اکشن تر شدنش ، از اولین بازیای درست حسابی نسل بودنش و شاید انحصاری بودنش :D
خلاصه یکی در میون دارین میگین سولزبورن خوب نیست و اورریته :D خوب این که دیگه نشد unpopular :-"
برای طرفداراش Unpopular به حساب میاد دیگه :D

برای طرفداراش Unpopular به حساب میاد دیگه :D
نمیدونم بقیه جاها چه خبره ولی جامعه اطراف خودم رو که نگاه میکنم (حالا خارج از بازیسنتر که همه یکی دوتا پیرهن تو گیم جر دادن و محبوبیت بازی قابل قبول تره) جمعیت اقلیت فنش بودن و اکثریت میگفتن “مگه این بازی چی داره خودتونو اذیت میکنین” یا “مگه بی کارین وقت میزارین پاش” :D

نمیدونم بقیه جاها چه خبره ولی جامعه اطراف خودم رو که نگاه میکنم (حالا خارج از بازیسنتر که همه یکی دوتا پیرهن تو گیم جر دادن و محبوبیت بازی قابل قبول تره) جمعیت اقلیت فنش بودن و اکثریت میگفتن “مگه این بازی چی داره خودتونو اذیت میکنین” یا “مگه بی کارین وقت میزارین پاش” :D
معمولا میگن چه اعصابی دارید به این سختی بازی میکنید ولی دقیقا لذت این سری همینجاس. پیروزی با کلی تلاش یه مزه ای میده :D دیگه هیچ سبکی بعد از چشیدن مزه souls مثل قبل لذت نداره

نمیدونم Unpopular Opinion هست یا نه این زک اسنایدر جزو بدترین و اورریتد ترین کارگردان های هالیووده که بنظرم یک فیلم خوب هم تو کارنامه خودش نداره، یا فیلم هایی که ساخته بد بودن یا ته تهش متوسط بودن. بهترین فیلم از بازی سونیک پارساله:دی

شنیدم کسایی هستن که میگن مگه این بازی چی داره :D اونا دیگه خیلی باید حرفه ای باشن من آپشن دوم رو ترجیح میدم :D
پدرم دراومد تا nioh تموم کردم از بس مردم آخراش انقدر زور داشتم که باس آخر مثل جوک میموند :D

مسئله البته سختیش نیست H&Sها هم انگشت شکن و سختن موضوع اون دیزاین گیم پلی و کندیه کرکتر اصلی هست که پلیر محدود میکنه
یعنی H&Sها از بیخ سختن ولی سولز بورنها بخاطر محدودید پلیر سختن ان دقیقا مشکلی هست که با گیم پلی REهای ترسناک دارم موضوع اینه که زامبیا ترسناک نیستن فلج بدن کرکتر ترسناکش میکنه البته بازم دوستشون دارم :D

نمیدونم Unpopular Opinion هست یا نه این زک اسنایدر جزو بدترین و اورریتد ترین کارگردان های هالیووده که بنظرم یک فیلم خوب هم تو کارنامه خودش نداره، یا فیلم هایی که ساخته بد بودن یا ته تهش متوسط بودن. بهترین فیلم از بازی سونیک پارساله:D
هیچ کدومش Unpopular Opinion نیست :D تا به حال ندیدم کسی از بین سونیک فنا بگه فیلمش بد بود نهایتش میگفتن اوکی هست بنظر من که عالی بود نویسنده های سونیک تیم هم اگه ذره ای درک از سری داشتن سعی میکردن یچی شبیه فیلم تحویل بدن ولی بجاش هربار که اون green hill برمیگردونن و جوکای بی مزه مینویسن ترول میشن :D (البته سگا بالاخره اخراجشون کرد :D)

زک اسنایدر هم یکی از بدترین کارگردان های تاریخ هست منی که فقط man of steelش دیدم کلی بهش خندیدم کاملا موافقم :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
نمیدونم Unpopular Opinion هست یا نه این زک اسنایدر جزو بدترین و اورریتد ترین کارگردان های هالیووده که بنظرم یک فیلم خوب هم تو کارنامه خودش نداره، یا فیلم هایی که ساخته بد بودن یا ته تهش متوسط بودن. بهترین فیلم از بازی سونیک پارساله:D
300 جزو بهترین فیلم هایی بوده که دیدم. به ایرانی بودنش و اینا کار ندارم فیلم خیلی خوبی بوده از نظر من

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
نسبت به مادر خواهرتم همین نظرو داری؟ فازت چیه عمو؟
منظورم موج جدید فمینیسم و اینکه مردان ظالمان دو عالمن و هرچی بدبختیه برای زن هاست و هیچ فشار روانی روحی برای پیدا کردن کار و پول درآوردن...رو پسرها نیست و سربازی کلا بخور بخوابه...

• Like
Reactions: اروند 2520
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or