Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
فقط در مورد بازی میشه بحث کرد ؟ :دی

Unpopular opinion بارسا فن ها باید یاد بگیرن با لیورپول فن ها ( با ارفاق) بحث کنن :دی

• Like
Reactions: Mahdi_MM
چنتا سینمایی ول بدیم:

اینایی که به نولان گیر میدن خیلی بیشتر از خود نولان فن ها رو مخ تشریف دارن :D
پالپ فیکشن حتی بهترین فیلم تارنتینو نیست چه برسه به سینما :D
دانکرک بهترین فیلم نولان هست :D
تام کروز واقعا بازیگر خوبیه :D
پوپک و مش ماشالا > 23 تا فیلم یونیورس مارول :D
فیلم های ترنس مالیک نه تنها حوصله سر بر نیستند بلکه هر لحظه‌اش بیننده رو میخکوب می‌کنه :D
Back to The Future بعد از پدرخوانده و ارباب حلقه ها بهترین تریلوژی تاریخ سینما هست :D

تقریباً همه‌ی بازی های بالای ۹۰ ( و از این کلمه خیلی بدم میاد ولی چاره ای نیست ) اورریتد هستند، مخصوصاً بازیهای نینتندو، ناتی داگ و بتسدا.
فیلم های ابر قهرمانانه از دم اشغال هستند.

3- Final Fantasy 15 و Kingdom Hearts 3 به شدت داستانای پرفکتی دارن :x
اصولا کسی بدون زدن تمام نسخه های قبل KH (زدن! و نه یوتیوب خور کردن!) بره سراغ KH III آره من قبول دارم از نظرش داستان کاملا meh هست...
ولی وقتی بازی کرده باشه قبلیا رو، اون موقع میبینه اینجا چپتر پایانیه و همه چی قراره به یه سر انجامی برسه:دی

- آنچارتد 4 در حد سه گانه هست و آنچارتد 3 از 2 بهتره :-"
4 شاید از نظر اکشن و پازلا به قبلیا نرسه اما بنظرم همونقد در زمینه داستان و شخصیت پردازی ها جبران کرده، گرافیکشم هنوز Top 5 نسل هست بنظرم :D
U4 بهترین آنچارتده:-" ( کلا U4>U3>U2>U1 ، اون UTLL هم یکم پایین تر از U2 :-" )
ولی فقط بحث داستان و شخصیت پردازی نیست، اصولا U4 حس ادونچر رو بسیار بسیار بهتر داشت! :x
چپترهای at Sea و 11Towers (اگر اشتباه نکنم اسم ها رو:-" ) بهترین چپترهای بازی هستن و توی U:TLL (چپتر چهارمش) این نوع مراحل به اوج خودشون رسیدن! :x
ولی این برای TLOU2 و مخصوصا توی اون زمان داستانی به نظرم اصلا جوابگو نبود:-"
در کل چیزایی که U4 از TLOU گرفت به نظرم روی آنچارتد تاثیر بهتری داشت از تلو، و چیزایی که تلو2 از U4 گرفته بود، خیر! :-" دیالوگ های آپشنال ، پیدا کردن دست نوشته ها ، محیط های غیر خطی(یا خطی بزرگتر:-" نه فقط دو چپتری که گفتما، کلیت بازی) مواردی هستن که همشون به اون حس ادونچر و ماجراجویی آنچارتد خیلی بیشتر میومدن:دی

خب با عجیب ترین کاربر بازی سنتر با دلایل خودش آشنا بشید ;))

گیم:

-هیچوقت بازی های FPS نتونستم درک کنم و میدونم که هدفشون immersive in gaming هست ولی دیدم تاپیک استالکر رو که گفتن دندونای طرف فلانه و گوشاش پرز داره! وقتی دوربین اول شخص باشه چجوری میشه اینارو تشخیص داد اصلا؟ فقط تو کات سین

-بعد از TLOU 2 واقعا نمیتونم هیچی بازی کنم، اگه مثلا امسال کنسول میخریدم و اینو میزدم دیگه سمت هیچ بازی نمیشد برم چون گرافیک برای من همه چیزِ توی عناوین سوم شخص

-هیچوقت دلیل اینکه هزار تا سوپرماریو و سونیک و بازی های این دست ساخته شدن رو نفهمیدم و از بازی های ژاپنی واقعا متنفرم

-بازی هایی که سوم شخص باشن ولی وقتی میخوای دنده عقب بگیری طرف به جای اینکه روشو برگردونه عقبکی راه میره رو متنفرم ازشون (به نظرم این عناوین خیانتی در سبک سوم شخص محسوب میشن)

-از تمامی بازی های RPG متنفرم چه دراگون ایج چه ویچر چه الدر اسکرول ... سوم شخص و اول شخص هم مهم نیست چون خیلی باید درگیر پودر و جادو و ترکیب و این دست چیزا باشی و صد ها ساعت گیم پلی داره

-کلا فلسفه بازی های سولز رو درک نکردم و سختی بیش از حد بازی ها میره روی اعصابم برای همین از اینم متنفرم

-از بعد از بازی NFS MW 2005 فقط Payback بازی بود که تونستم دو بار تا آخرش برم و NFS HP ... بقیه مزخرف به تمام معنا

-از بازی های فورزا خوشم نمیاد چون یک نسخه ش تو پیست هست یک نسخه ش Rewind داره! بیشتر دوس داشتم تو سبک NFS باشن دومی ها

-بر خلاف نظر دوستان من همیشه تمام نسخه های بازی های WWE رو صد ها ساعت بازی کردم به خاطر علاقه شدید به کشتی کج و چند نفره حال میده. با باگ هاش رو زمین غلت میزدم از خنده :))

چیز دیگه ای یادم بیاد اضافه میکنم مگر اینکه بن بشم از تاپیک!

فیلم:

آشغال ترین فیلم نولان : دانکرک ! چی بود اون کلا تو ی هواپیما رو نشون میداد ... دراپ کردم

مزخرف ترین فیلم اسکاری که دیدم : برد من! از صدای درام تو تک تک صحنه های فیلم حامله شدم واقعا رو مخ بود و دراپ کردم

مزخرف ترین سریالی که 60 گیگ حرومش کردم (رایگان) و دراپ کردم تو قسمت دوم : فرندز! واقعا درک نمیکنم چرا با اون خنده های فیک روی هر جمله ملت شاد میشن

موسیقی:

صدای مهدی احمدوند ، سامان جلیلی و شادمهر عقیلی به گوش من یکیه و اگه چشمامو ببندم نمیفهمم کی می خونه

NF تو 5 تا از آهنگاش از امینم برام جایگاه بالاتری داره

ورزش:

تو جام جهانی ها دوست دارم ایران حذف بشه چون خیلی اور ریتد واکنش نشون میدن ملت به تیم ایران هیچ چیزی هم بارشون نیست

با تکرار یک بازی بار ها و بار ها.. همچنین Grinding.. مشکلی ندارم .. دوست هم دارم :-"
البته در صورتی که اتمسفر و گیم پلی خفن و مورد علاقه ام باشه.. و چه بهتر که پراگرس و اکسپرینس هم طراحی خوبی داشته باشه.. اصن خیلی وقت ها موقع انجام چند باره گرایند های به شدت تکراری..(اصولا برای تروفی که جدا از دور اصلی بازی کردنم اتفاق میفته) موسیقی جدا یا یک کتاب صوتی پادکست رادیو کنفرانس یا ویس های درسی رو پلی میکنم.
حتی در همین راستا میتونم بگم خیلی وقت ها تو اوپن ورد ها یا ار پی جی های وسیع (100% و قطعا اینجا دیگه منظور همراه با موسیقی خود بازیه) از فست ترول استفاده نمیکنم یا خیلی کم استفاده میکنم.. همین که با اون گیم پلی و ساندترک و اتمسفر و لوری که دوست دارم، ازاین سر مپ برم اون سر مپ تا به کار بعدی برسم.. خودش اندازه یک بازی کوچیک بهم حال میده.. اصن نگم که این حالت مثلا تو TES یا Witcher یا Fallout یا GTA و ...چه لذتی بهم میده.. یه جورایی برام حکم تمرین هم پیدا میکنه.. احساس میکنم همین باعث میشه در مجموع با دیفیکالتی های بالا خیلی راحت باشم.

حتی باز هم مرتبط به همین میتونم بگم بازی با Ai در صورتی که بازی در مجموع خفن باشه.. میتونه اندازه پلیر واقعی یا حتی بیشتر بهم لذت بده.. یعنی کرکتر انمی و ان پی سی های بازی های افلاین سولو و سینگل، میتونه کاملا اندازه یک پلیر واقعی برام "زنده" باشه. و همون قدری که از سالیان دور کواپ.. لن.. انلاین بهم لذت داده، میتونم از هوش مصنوعی هم لذت ببرم..

همین میشه که نه تنها مشکلی با تکرار یک بازی ندارم که میتونم یک بازی رو بارها بعد از سال ها ( حتی دهه ها :-" ) باز هم بازی کنم و ازش لذت ببرم.. مثلا همین پارسال زمستون نشستم برای بار انم (واقعا نمیدونم چندم :D) RE4 رو بازی کردم.. رو PS3.. دوبار تمومش کردم.. دفعه دوم برای شروع دوباره ثانیه شماری میکردم.. یعنی شاید باورتون نشه بعد از این همه سال و این همه بازی جدید که تجربه کردم.. هنوزم از راه رفتن تو روستا و شنیدن صدا های امبینت روستاییان و موسیقی دلهره اور بازی.. یک حس وصف نشدنی بهم دست میده.. قشنگ یادمه چه قدر همه چیز برام زنده بود.. کار به جایی میکشه که انمی ها مثلا اینجا گانادو ها هم کم کم حکم "دوستان" رو برام پیدا میکنند : )))))) چون هم بازی رو از تنهایی و خلوتی در میارند و هم با کشتنشون میشه به لوت و امیونیشن اینا رسید : ))))))) (همین پارسال زمستون RE5 و 6 هم پس از سال ها دوباره جویدم و کامل کردم :-" )

---

دوران سگا و PSone فوتبال میزدم خیلی هم حال میکردم.. مثل همه. اما از بعد از PSone دیگه جذابیت فوتبال برام به صفر تبدیل شد و 5 مین هم نمیتونم ازش لذت ببرم.. (به غیر از استثنا Fifa Street 4)
با این حال، کاملا میفهمم گیم پلی فوتبال ها چه قدر میتونه حرفه ای و گیمراش حرفه ای تر باشه.

---

تو هر سن و شرایطی باشم، ویدئو گیم یکی از مهم ترین تفریحات و سرگرمی های منه.. اگه نگم عشق.

مزخرف ترین سریالی که 60 گیگ حرومش کردم (رایگان) و دراپ کردم تو قسمت دوم : فرندز! واقعا درک نمیکنم چرا با اون خنده های فیک روی هر جمله ملت شاد میشن
خنده های فیک نیستن. کلا سیتکام ها به حالت تئاتر و با تماشاگر و زنده اجرا میشن و در کنارش فیلمبرداری هم میشن که بخش عمده جالب بودنش همینه.
شخصا دلیلی که امثال این سیتکام ها و یا برنامه های زنده ای مثل SNL رو دوست دارم همین هست.

fake ti*ties are better :D

لعن و نفرین کردن شرکت های بازیسازی به دلیل استفاده از برنامه هایی مثل دنوو، وقتی پول بازی اورجینال نمیدیم اصلا کار درست و منطقی ای نیست ...در حقیقت کاملا حق دارن از این برنامه ها استفاده کنن به دلیل مقابله با همین افرادی که بدون پرداخت پول فکر میکنن تجربه هر چیزی حق مادرزادیشون هست.

البته opinion اصلیم فقط بالایی بود، پایینی رو نوشتم که پستم کاملا غیر مرتبط با بازی نباشه. :D

اصولا کسی بدون زدن تمام نسخه های قبل KH (زدن! و نه یوتیوب خور کردن!) بره سراغ KH III آره من قبول دارم از نظرش داستان کاملا meh هست...
ولی وقتی بازی کرده باشه قبلیا رو، اون موقع میبینه اینجا چپتر پایانیه و همه چی قراره به یه سر انجامی برسه:D
والا امیر ما همه رو بازی کردیم آخرش هم نفهمیدیم این نومورا بی پدر :D چه شلم شوربایی درست کرده (والا که خودش هم نمیدونه چی ساخته)

خوب یه چند تا دیگه یادم اومد

به نظرم تاثیری که ولدمورت تو داستان داره خود هری نداره

برکینگ بد خیلی بیخود بود و اصلا باهاش حال نکردم

به نظر من بهترین بازی داوود قفس بیاند هستش

رد دد از نسخه دوم بازی خیلی بهتری هستش

• Like
Reactions: saeedonly
سلام دوستان.
تازه الان اومدم اینجا و یک سری نظر هارو خوندم .

من خودم به شخصه از خیلی بازی ها خوشم اومده و از بازی کردن اونها لذت بردم ولی هیچوقت تمومشون نکردم چون دیگه از یه حدی به بعد هیچ لذتی نداشتن برام.
مثل بازی رد دد ۲ که تا یه جایی رفتم و لذت بردم ولی دیگه برام تکراری شد .

بازی بتمن ارخام سیتی هم همینجور .

با اینکه پلیر ایکس باکس بودم سال پیش سوییچ گرفتم و خوب بازی زلدا هم از اون بازی هایی بود که تموم نکردم . ولی بازی ماریو ادیسه رو تموم کردم !

بازی اسکایریم هم تموم نکردم ! (اینکه میگم تموم نکردم منظورم اینه که بعد از یه جایی دیگه تکراری شدن برام )

خلاصه، تنها سری های کالاف دیوتی بود که هر کدوم رو شروع کردم تا وقتی تموم نشده بود نمی تونستم بازی دیگه ای انجام بدم(شده حتی تو یک روز تمومشون کنم) .

ولی چیزی که واسم عجیبه اینه که هر وقت میرم سراغ کنسول قدیمی (منظورم همون چیزای بچگی خودم) خیلی لذت می برم و هیچ وقت خسته نمیشم .
مثلا وقتی سگا (سگا مگا درایو اولین کنسولی بود ک داشتم) بر میدارم دیگه تا چند ساعت اصلا متوجه گذر زمان نمیشم، می دونم خیلی عجیبه ولی خوب من اینجوریم دیگه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or