Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
6. گیمرهای بالای 25 سال را درک نمی کنم؛ معتقدم که گیمینگ در یک سنی باید متوقف شود و آن هم 20 سال است. آن هایی که بالای 20 سال سن بازی می کنند، نه دغدغه و نه زندگی دارند و رک بگویم «بیکار» هستند.
هم زن و بچه داریم هم کار بازی هم میکنیم ولی ظاهرا تمام مدت الاف و بیکار بودیم نمیدونستیم =))

چه تاپیک جذابی

خوب من فعلا ۳ مورد رو بگم فقط فحش ندید ?

۱. به نظر من ماریو مسخره ترین کاراکتر دنیای گیم هستش ... یعنی از همون دوران طفولیت حالم ازش به هم میخورد

۲. از سری متال گیر متنفرم و استاد رو اصلا درک نمیکنم که چرا انقدر تحویلش میگیرن

۳. از هیلو خیلی بدم میاد

هم زن و بچه داریم هم کار بازی هم میکنیم ولی ظاهرا تمام مدت الاف و بیکار بودیم نمیدونستیم =))

من پیرامون این قضیه سال پیش توی تاپیک یادش بخیر یا یک تاپیکی تو همین مایه ها (گیمر تا چند سالگی؟!)، نظرم رو گفتم که اختلاف نظر به وجود اومد و طبیعی بود. قطعا یک رزیدنت بیمارستان که از دوران طفولیت می شناسمش و ازاون گیمرهایی بوده که دو سه بار توی مسابقات داخلی بازی های رایانه، رتبه عالی کسب کرده و قشنگ تو هر بازی فوتبال حماسه 8-2 رو جلوی چشت برات رقم میزنه و حتی تو شوتر آنلاین فرصت یک شلیک یا خشاب عوض کردن رو بهت نمیده، قطعا اکنون با توجه به وضعیت شغل و شرایط زمانی شغلش، حتی فرصت کلیک روی گزینه Enter در جهت ورود به منوی بازی رو هم نداره. اگر شما تمام ابزارهای بالا رو داری و مثل من و سایرین نیستی که برای درآوردن چند مثقال پول تو آشفته بازار کاری ایران، غوطه ور در تحصیل و هزار بلای اجتماعی دیگر تو سیستم شخماتیک ایران داریم خودمون رو به در و دیوار می زنیم، می تونم بخاطر برنامه ریزی درستت با افتخار بهت بگم You are f**king Genius.

البته افرادی که وظیفه طولانی مدتی در زمینه نقدنویسی بازی دارند و سن و سالی ازشون در فعالیت در ژورنال های پایه گذاری مثل دنیای بازی، بازی رایانه، بازی سنتر و بازی نما گذشته و برنامه نویسانی که در حوزه گیم فعالیت می کنند (چه فریلنسر و چه کارمند یک شرکت)، جز این عبارت قرار نمی گیرند. آن دسته ای که هنوز مهر تایید استیم روی پیشونه بازی نخورده، با پولی که نمی دانم از کجا می گیرند، بازی رو میخرند، اسکرین شات در جهت شوآف می گیرند و ظرف کمتر از پنج ساعت بازی رو تموم می کنند و در هیچ یک از حوزه های ذکر شده فعالیت نمی کنند، اشاره مستقیم من به آن دسته است.

اعتقاد دارم گیمینگ نیز اعتیاد است، همان طور که سریال دیدن هم یک نوع اعتیاد است که می تونی به جای خوردن یک فصل از یک سریال 13 قسمتی یک ساعته، بشینی کارهای مفیدتر انجام بدی. به خاطر همین دلیل هست که از سریال دیدن هم دارم می کشم بیرون. همونطوری که شش سال از بلند شدن سحرگاهی برای خواندن خبرهای گیمینگ و خرید بازی های جدید و ارتقا سیستم در جهت اجرای آن ها زدم بیرون.

دو سه مورد یادم اومد...

۱. جنگ ستارگان و گیم آف ترونز به شدت meh و اورریتد هستند.

۲. ارباب حلقه ها فرسنگ ها از گیم آف ترونز بهتره

۳. بلک آیل خدا بیامرز اگه هنوز بود، Cdpr و دوستان عمرا به گرد پاش هم نمیرسیدن

4.کایس بالاد، جزو تاپ ۳ بد من سری فاینال فانتزیه

۵. داستان لست ۲ یه افتضاح به تمام معناست

۶. بیگ باس کاراکتر به مراتب بهتری از سالیده

من پیرامون این قضیه سال پیش توی تاپیک یادش بخیر یا یک تاپیکی تو همین مایه ها (گیمر تا چند سالگی؟!)، نظرم رو گفتم که اختلاف نظر به وجود اومد و طبیعی بود. قطعا یک رزیدنت بیمارستان که از دوران طفولیت می شناسمش و ازاون گیمرهایی بوده که دو سه بار توی مسابقات داخلی بازی های رایانه، رتبه عالی کسب کرده و قشنگ تو هر بازی فوتبال حماسه 8-2 رو جلوی چشت برات رقم میزنه و حتی تو شوتر آنلاین فرصت یک شلیک یا خشاب عوض کردن رو بهت نمیده، قطعا اکنون با توجه به وضعیت شغل و شرایط زمانی شغلش، حتی فرصت کلیک روی گزینه Enter در جهت ورود به منوی بازی رو هم نداره. اگر شما تمام ابزارهای بالا رو داری و مثل من و سایرین نیستی که برای درآوردن چند مثقال پول تو آشفته بازار کاری ایران، غوطه ور در تحصیل و هزار بلای اجتماعی دیگر تو سیستم شخماتیک ایران داریم خودمون رو به در و دیوار می زنیم، می تونم بخاطر برنامه ریزی درستت با افتخار بهت بگم You are f**king Genius.

البته افرادی که وظیفه طولانی مدتی در زمینه نقدنویسی بازی دارند و سن و سالی ازشون در فعالیت در ژورنال های پایه گذاری مثل دنیای بازی، بازی رایانه، بازی سنتر و بازی نما گذشته و برنامه نویسانی که در حوزه گیم فعالیت می کنند (چه فریلنسر و چه کارمند یک شرکت)، جز این عبارت قرار نمی گیرند. آن دسته ای که هنوز مهر تایید استیم روی پیشونه بازی نخورده، با پولی که نمی دانم از کجا می گیرند، بازی رو میخرند، اسکرین شات در جهت شوآف می گیرند و ظرف کمتر از پنج ساعت بازی رو تموم می کنند و در هیچ یک از حوزه های ذکر شده فعالیت نمی کنند، اشاره مستقیم من به آن دسته است.

اعتقاد دارم گیمینگ نیز اعتیاد است، همان طور که سریال دیدن هم یک نوع اعتیاد است که می تونی به جای خوردن یک فصل از یک سریال 13 قسمتی یک ساعته، بشینی کارهای مفیدتر انجام بدی. به خاطر همین دلیل هست که از سریال دیدن هم دارم می کشم بیرون. همونطوری که شش سال از بلند شدن سحرگاهی برای خواندن خبرهای گیمینگ و خرید بازی های جدید و ارتقا سیستم در جهت اجرای آن ها زدم بیرون.
با کلیت حرفاتون موافقم. خودمم به عنوان یه جوونی که بین ۲۰-۲۵ سالشه دارم خیلی با خودم کلنجار میرم که بتونم یه برنامه ریزی درست داشته باشم و خیلی چیزا مثل همین ژورنالیسم گیم را به همین دلیل گذاشتم کنار،
اما خب، هر کسی تفریحی داره بالاخره، یکی کتاب می‌خونه، یکی فوتبال میبینه، یکیم گیم میزنه.
به سن و سالش هم ربطی نداره واقعاً.
بدی گیم تنها تو اینه که معمولا وقت زیاد تری نسبت به سایر سرگرمی ها می طلبه

این تاپیک قشنگ محل مناسب رشد و نمو منه ?

چندتا unpopular opinion:

Splinter cell تو اوجش > متال‌گیر تو اوجش
بهترین نسخه سری آرکهام، Originsئه
بهترین نسخه سه‌گانه اتزیو، Revelationsئه
در همین راستا، Black Flag از لحاظ گیم‌پلی و طراحی ماموریت، بدترین نسخه ACئه

. جنگ ستارگان و گیم آف ترونز به شدت meh و اورریتد هستند
حالا اولی یک چندتا کار باحالی کرده، دومی واقعا حتی توی اوجشم زیادی اورریتد بود.
اتفاقا یکی از مواردی که بنظرم باعث شد به چشم بیاد استفاده توی حلق آدم از روابط جنسی نامتعارف برای ملت بود. که تهشم الان فکر میکنم استفاده داستانی خیلی هاشون صفر بود.:/
دومی فکته!:دی
5 و 6 شدیدا موافقم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or