Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
آها اینو بگم تمام رزیدنت ایول ها تا قبل از بایوهزارد چرت و مسخره بودن و بایوهزارد تازه باعث شد این سری جذاب شه :D

هاه!؟
به همه رزیدنت اویل ها تو ژاپن میگن Biohazard :D دقیقا کجای سری رو داری میگی؟

خب :D تاپیک جالبی هست
CTR با اختلاف از ماریوکارت بهتره
رزیدنت 7 بازیه خوبیه ولی رزیدنت نیست (8 رو هنوز بازی نکردم)
MGS5 حوصله سربر و تکراری هست
آنچارتد3 در حد آنچارتد2 بهم حال داد و بهترین ست پیس های فرنچایز رو داره
گاد اسنشن خیلی بازی خوبی بود
سوپرماریو بیشتر از حقش نمره میگیره
هیلو و مسترچیف معمولی هستن و در کل گیرز>هیلو
لست 2 بهترین بازی نسل بود (البته نمیدونم unpopular هست یا نه :D)
PS3 فت بهترین کنسول تاریخ سونی هست :D
فعلا اینا یادم بود تا ببینم چیا رو بعدا اضافه کنم
این پست خیلی خوبه:-"
CTR که صحیح است :دی البته من کلا بهترین ریسینگ هم میدونمش:p
گاد اسنشن رو موافقم!
U3<U2 :-"
PS3 فت بهترین طراحی رو بین تمام کنسول ها داره! :x

صفحات قبل به Un-Akiba Opinion بودن اشاره کردن...ولی بلی... PS3>PS4 :-"
اما در مورد بهترین بودن PS4 ، من حس میکنم دوران PS2 هم باید خیلی طرفدار داشته باشه ها:-"

در مورد Digimon >>>>>>>>>>> Pokemon گفتن...اینم که مثل CTR کاملا یک فکته:p

----

حس میکنم الان خیلی موارد باید بگم، ولی حافظه م یاری نمیکنه:-"

آها...
بازی هایی که شخصیت اصلی لال هست خر هستند! :-" چه معنی میده آخه شخصیت اصلی لال تحویل ملت میدن:|
همین گنشین ایمپکت مثلا لال نیستا، Xهزارتا فایل صوتی تو پرکفایلش داره، ولی تو کاتسین ها و ماموریت های داستانی و ... کلا یکبار فقط یک جمله گفته:| لعنت بهشون:|

بازی های RPG که خودت باید کاراکتر بسازی هم خر هستند! :-"
در بدترین حالت ترجیح میدم مثل مس افکت یه کاراکتر نمادین داشته باشه! (همونم اگر ویدیویی لزش ببینم با قیافه دیگه درجا میبندم:| اعصاب خط خطی میکنه:| )

هاه!؟
به همه رزیدنت اویل ها تو ژاپن میگن Biohazard :D دقیقا کجای سری رو داری میگی؟
من نسخه 7 رو منظورم بود :D
از اونجایی که الان صفحه های قبل رو دیدم و دیدم که @Akiba یک نماد از Unpopular opinion هست لازم دونستم اضافه کنم که آکیبا تنها شخص توی کل فرومه که از نظر انیمه های ژاپنی خیلی سلیقه ی خوبی داره :D
پ.ن: انیمه غیر مبارزه ای خودش ذاتا چرته من صرفا انیمه هایی که توش همو کتک میزنن منظورم بود :دی

از اونجایی که الان صفحه های قبل رو دیدم و دیدم که @Akiba یک نماد از Unpopular opinion هست لازم دونستم اضافه کنم که آکیبا تنها شخص توی کل فرومه که از نظر انیمه های ژاپنی خیلی سلیقه ی خوبی داره :D
پ.ن: انیمه غیر مبارزه ای خودش ذاتا چرته من صرفا انیمه هایی که توش همو کتک میزنن منظورم بود :D
این خودش Unpopular Opinionترین Unpopular Opinion ترین پستی بود که میتونستی تو سایت بدی :))

این پست خیلی خوبه:-"
CTR که صحیح است :D البته من کلا بهترین ریسینگ هم میدونمش:p
گاد اسنشن رو موافقم!
U3<U2 :-"
PS3 فت بهترین طراحی رو بین تمام کنسول ها داره! :x

صفحات قبل به Un-Akiba Opinion بودن اشاره کردن...ولی بلی... PS3>PS4 :-"
اما در مورد بهترین بودن PS4 ، من حس میکنم دوران PS2 هم باید خیلی طرفدار داشته باشه ها:-"

در مورد Digimon >>>>>>>>>>> Pokemon گفتن...اینم که مثل CTR کاملا یک فکته:p

----

حس میکنم الان خیلی موارد باید بگم، ولی حافظه م یاری نمیکنه:-"

آها...
بازی هایی که شخصیت اصلی لال هست خر هستند! :-" چه معنی میده آخه شخصیت اصلی لال تحویل ملت میدن:|
همین گنشین ایمپکت مثلا لال نیستا، Xهزارتا فایل صوتی تو پرکفایلش داره، ولی تو کاتسین ها و ماموریت های داستانی و ... کلا یکبار فقط یک جمله گفته:| لعنت بهشون:|

بازی های RPG که خودت باید کاراکتر بسازی هم خر هستند! :-"
در بدترین حالت ترجیح میدم مثل مس افکت یه کاراکتر نمادین داشته باشه! (همونم اگر ویدیویی لزش ببینم با قیافه دیگه درجا میبندم:| اعصاب خط خطی میکنه:| )
اره خب برا منم در نهایت U2>U3 ولی در حد U2 حال داد دیگه چون بهترین ست پیس ها رو داره :D
راجب این حرفت ""PS3 فت بهترین طراحی رو بین تمام کنسول ها داره! :x"" باید گفت درود به شرفت :D

• Like
Reactions: NHM and Z-fan
اره خب برا منم در نهایت U2>U3 ولی در حد U2 حال داد دیگه چون بهترین ست پیس ها رو داره :D
راجب این حرفت ""PS3 فت بهترین طراحی رو بین تمام کنسول ها داره! :x"" باید گفت درود به شرفت :D
نه! شکلک زدم گویا بد خورد!
U3>U2
:-"

RE 4 صرفا توسط یه مشت دبیرستانی گیم ندیده تو ایران بولد شد هرگز نتونستم حتی 5 دقیقه تحمل کنم
بازی های راکستار مخصوصا رد دد که با اسب پیتیکو پیتیکو کنان باید سماق بمکی با اون گیم پلی کند و عذاب آورش جاش تو سلط! زباله س

پ.ن: انیمه غیر مبارزه ای خودش ذاتا چرته من صرفا انیمه هایی که توش همو کتک میزنن منظورم بود :D

ShadyFirsthandFlatfish-max-1mb.gif

به چه جرئتی... :دی

حالا یه چیزی بگم که شاید تو انجمن یدونه هم پیدا نکنید شبیهش (ولی از بنر بازی های تو امضام میتونید حدس بزنید همیشه :دی )
از نظر من فورتنایت نه تنها بهترین گیمپلی بین بازی های بتل رویال رو داره و ترکیب بیلد و شوتر بسیار ترکیب عالی ای شده :D
و نه تنها از نظر گرافیکی واقعا فوق العادست و محیطش بسیار جذابه و اسکین ها و کارکتر ها شدیدا به بازی نشستن :دی
و نه تنها ایونت های داستانی بخش بتل رویال فورتنایت بسیار عالی پیش میرن :دی

بلکه بخش داستانی بازی که رایگان نیست رو هم خریدم و مدت هاست بازی میکنمش و به شدت به شدت به شدت عاشق اون بخش هستم و یکی از بهترین تجربیات کو اپ زندگیم رو تو فورتنایت save the world تجربه میکنم :D

MGS 5 بهترین و replayable ترین نسخه متال گیر هست. :D
dragon age origins بهترین fantasy rpg دورانه:D
dragon age 2 از inquisition خیلی بهتره.:D
گیم پلی مس افکت 2 از 3 خیلی خوش دست تر و بهتره:D
halo ها خیلی بازی های خوبی هستن ولی هیچکدومشون لیاقت این حجم از توجه (در این دور و زمونه نه 2001:D) را ندارند.
la noire خسته کننده ترین و بورینگ ترین گیم ساخت بشریته8->
RE7 خیلی فان تر و وفادارتر به RE هست تا RE 4 :)
mad max بهترین گیم 2015 بود.:D
بعد 17 سال هنوز هیچ گیمی مثل half life 2 نتونسته تو صنعت گیم انقلاب ایجاد کنه.
batman AA از AC بهتر بود.( nightmare sequences^:)^)
cyberpunk 2077 بیش از چیزی که حقش بود کوبیده شد:(8->
battlefield 1 بهترین شوتر نسل 8 بود.

مهران مدیری هم مفت خور ترین و cringe ترین و خودشاخ پندار ترین سلبریتی ایرانه :D:D:D:D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or