Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
تقریباً هیچ بازی توی دنیا ارزش دو بار بازی کردن رو نداره.
تقریباً هیچ فیلمی توی دنیا ارزش دو بار دیدن رو نداره

نصفه‌ی اول اخراجی‌ها یک، نه تنها خیلی خوبه، بلکه جزو بهترین چیزهایی ـه که سینمای ایران تولید کرده
بازیگری نوید محمدزاده اصلا خوشایند نیست.

اسکورسیزی اونقدری که میگن فیلم‌هاش خفن نیست.
وان پیس اونقدری که میگن مانگای خفنی نیست.

هانتر x هانتر بدترین و بی منطق ترین چیزیه که به عمرم دیدم ،،، هیچ استدلال و روایت منطقی درونش وجود نداره ،،، قبل اینکه پوشش رو بفرستم تو ریسایکل بین ،رسما به مغزم تجاوز کرد و حس کردم دارم سرطان میگیرم ...

Made in abyss انیمه خیلی خوبیه ،، ولی هیچ وقت با اینکه یه چیبی ده ساله ،، داره تو جایی که از در و دیوارش مرگ میباره ،تخت گاز داره پیش میره تو هیچ جاییم نمیره
............

-بایوشاک ۲ بهترین نسخه سری هست با اختلاف

-میهویو با گنشین بازی ساخت که ژاپنی ها تو انیمه هاشون رویا پردازیش میکردن

نامکو باندایی بدترین بازی ساز حال حاضر این صنعته، هیچ بازیش حس یه بازی کامل و خوب رو به آدم نمیده

انچارتد لاست لگاسی رو ترجیح میدم به انچارتد ۴

-گاد او وار ۳ و انچارتد ۳ اورریتد ترین بازی انحصاری ps3

-هورایزن زرو داون ۲۰۱۶ عرضه میشد گوتی میشد

-گراویتی راش ۲ با اختلاف اندرریتد ترین بازی ps4

-The last of us part 2 بهترین بازی تاریخه

..........

-ترکیب مارول و دیزنی بدترین همکاری تاریخ بشر بود ،،،
.......

-اسکار your name رو دزدیدن ، از ترس گسترش بیشتر محصولات ژاپنی ، هر سال جایزه رو پیش پیش پست میکنن برای دیزنی

هر جا تو هر صنعتی یه میازاکی دیدید جلوش یه اورریتد بزارید

نومورا رو محبوبیت هفت و فن بوی هاش بالا کشیدن وگرنه حتی تو ارت و طراحی حتی تو خود اسکوار، اکیهیکو یوشیدا رو ترجیح میدم

با مدیا و اینترتیمنت سعی نکن از افسردگی هات فرار کنی یه جایی یقه میشی :hide:

زندگی ای که درش ماریو و پوکیمون بیشتر از سولز سریز فروش داره

چرا پول میدن به ریسینگ آرکیــــد

آرمی جماعت رو کجای دلم بذارم .

tenor (1).gif

آخرین ویرایش:
تو کل تاریخ سینما و تلویزیون هیچ سوپرهیرویی بالاتر از دردویل چارلی کاکس و اسپایدرمن توبی مگوایر وجود نداره.

آهنگ من 2 آقای امیر حسین مقصودلو جزو بهترین آهنگایی که تو زندگیم گوش کردم...

هیچ کاراکتری هنوز در دنیای گیم خلق نشده که اندازه مکس پین غم تو دلش باشه و صدای گیراش همیشه اینو بهت تاکید میکنه.

پ.ن: دوستی گفتن هیچ فیلمی ارزش دو بار دیدن نداره

ولی من معتقدم هر دو سال یک بار حداقل ، باید مجموعه ارباب حلقه ها ، هری پاتر ، مرد عنکبوتی ، بتمن ، SAW و ... که الان یادم نمیاد رو ببینی

هری پاتر بهترین رمان فانتزی تاریخه ... دقیقا برعکسش هانگر گیمز افتضاحه

ارباب حلقه ها بهترین فیلم فانتزی سینما هستش (البته از نظر من بهترین فیلم کل تاریخ سینما هم هستش)

سری مترو از بازیهای استالکر خیلی بهتر هستن

بتمن و کل یونیورسش >>>>>>>>>>>>>>>>>>> کل سوپرهیرو ها

دلیل اصلی که نمیتونم فیلم ایرانی ببینم پروداکشن و اینا نیست... نفرت عمیقیه که از سلبریتی های ایرانی دارم.. با این حال خانه پدری عالی بود.. عالی. کارگردانی، موسیقی و پیام.. حیرت انگیز.

کلا برای من ویدئو گیم + موزیک بسیار>>>>>>> از فیلم + سریال
گیم پلی + اتمسفر + ساندترک >>> باقی
Dark Souls 1 = Dark Souls 3 = Bloodborne) >>> Dark Souls 2 + Sekiro)
Hotline Miami II >>> Hotline Miami
GOW I >>> GOW II
Fallout 3 >>> New Vegas
New Vegas >>> Fallout 4
Driveclub >>> همه غیر از Forza Horizon
GT Sport میتونست خیلی از نظر محتوا بهتر باشه، بدون شک.. اما بازی به شدت قربانی مارکتینگ اسپورت محور شده و ملت فکر میکنند هیچی کانتنت افلاین نداره در حالی که خییییییییلی اشتباه میکنند.

سال هاست فیلم های گیشه ای و سوپر هیرویی مثلا.. نمیتونم ببینم.. اما فیلم هایی هستند که میتونم بار ها و بار ها و بارها ببینم و لذت ببرم. مثلا به شکل عجیبی عاشق ساخته های های Oliver Stone یا David Lynch هستم.

در کل هم 90s >>> 80s

یعده ظاهرن unpopular opinion رو توهین کردن به دیگران معنی کردن

View attachment 207323

منم موافقم

میایید میگید (مثلا) دیجیمون از پوکمون بهتره (بگذریم تو مرز پرگهر ما خیلی این نظر Unpopular ـی محسوب نمیشه :دی) بلند نشید پشت سرش بگید "آآی اونایی که فن پوکمون اند یه مشت بچه بی سلیقه اند" و "به خاطر فن های تعصبی پوکمون ـه که این قدر محصولات چرت این کار محبوب اند" و امثالهم
این عین بی احترامی به یه عده طرفدارهای سرسخت یه اثر یا محصوله و فقط یه قدم فاصله داره با این که عملا یکی از طرفداراش رو این جا اد کنید بگید "حاجی سلیقت خیلی مالیده که این کار رو دوست داری".

نکنید
باتشکر

Shadow The Hedgehog و Sonic Unleashed(PS2) بازی های خوبی بودن :D
_________________________________________________________________________________________
منم موافقم

میایید میگید (مثلا) دیجیمون از پوکمون بهتره (بگذریم تو مرز پرگهر ما خیلی این نظر Unpopular ـی محسوب نمیشه :D) بلند نشید پشت سرش بگید "آآی اونایی که فن پوکمون اند یه مشت بچه بی سلیقه اند" و "به خاطر فن های تعصبی پوکمون ـه که این قدر محصولات چرت این کار محبوب اند" و امثالهم
این عین بی احترامی به یه عده طرفدارهای سرسخت یه اثر یا محصوله و فقط یه قدم فاصله داره با این که عملا یکی از طرفداراش رو این جا اد کنید بگید "حاجی سلیقت خیلی مالیده که این کار رو دوست داری".

نکنید
باتشکر
Tnx I Feel Guilty Now :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or