Uncharted 4: A Thief’s End معرفی شد + جزئیات جدید

WOW!
عجب گرافیکی داشت!!
211 مگ دان کردم فقط واسه یه کلیپ به مدت 3 دقیقه!
ولی ارزشش رو داشت!
تریلر 1080P بوده دیگه مگه نه؟
اون حشره و اون ماسه های روی ابرو ی نیتان واقعا" فوق العاده بودن!
حالا میشه گفت به معنای واقعی کلمه نسل بعد داره قدرت های خودش رو نشون میده!

بچه ها این کیفیت دقیقا" همونیه که هنگام اجرای بازی خواهیم دید؟ یعنی دقیقا" بازی با همین کیفیت اجرا میشه؟؟
من حاضرم با وجود چنین کیفیتی فقط بشینم و بازی رو نگاه کنم!
واقعا" لذت بخش خواهد بود!

سرنوشت یکی این وسط تموم میشه دیگه....

شاید هم یعنی این آخرین نسخه بازی آنچارتد هست....
=((
.
.
.
:((

با توجه به برگشتن نیل دراکمن و رفتن ایمی هنینگ از ناتی داگ و این END تو اسم بازی و اینکه عده ای از دوستان احتمال میدن یکی این بین بره . من احتمال میدم باید با النا :x خداحافظی کنیم ! :((

والا جدیدا اینقدر خالی میبندن این بازی سازها که من به ایشون حق میدم باور نکنه :d

بحث فن بازی خداییش نباشه من بد جور به ناتی داگ اعتماد و باور دارم .... کلا استودیو پایبندیه .... و سعی هم نداره بازی بسازه و سود کنه ... هر بازی که میسازه استاندارد های یک سبک و کلا صنعت رو به صورت زیادی جا به جا میکنه ... میترسم اخرش خودشون باعث سقوط خودشون بشن و به یه جایی برسن که نتونن بازی بهتر از بازی های قبلی خودشون بسازن ...

آخر تریلر واقعا 2015 به اون بزرگی رو ندیدی؟ :|

عزیزم وقتی یک بازیو برای اولین بار معرفی می کنن (مخصوصا با یک تیزر ساده) قطعا بازی به این زودیا نمیاد! به نظر منم 2016 میاد
tlou رو هم گفتن 2012 ولی 2013 اومد
امسال بتمن--- ویچر---order ---mad max و ... همه قرار بود 2014 بیان ولی رسما قرار شده 2015 بیاد!
اینم احتمالا 2016 بیاد (هرچند ناتی 2 سال یک باز بازی منتشر می کنه ولی اومدن tlou r این قضیه رو درست می کنه)

عزیزم وقتی یک بازیو برای اولین بار معرفی می کنن (مخصوصا با یک تیزر ساده) قطعا بازی به این زودیا نمیاد! به نظر منم 2016 میاد
tlou رو هم گفتن 2012 ولی 2013 اومد
امسال بتمن--- ویچر---order ---mad max و ... همه قرار بود 2014 بیان ولی رسما قرار شده 2015 بیاد!
اینم احتمالا 2016 بیاد (هرچند ناتی 2 سال یک باز بازی منتشر می کنه ولی اومدن tlou r این قضیه رو درست می کنه)

این الان یه تیزر ساده بود :-/ پس اون قبلی چی بود :-/
کی همچین قانونی نوشته ؟
حالا که اعلام کردن 2015 و تا اون موقع زمان زیادی باقی مونده! امیدوارم همون 2015 بیاد.
Naughty Dog’s Studio Coordinator Rodney Reece and Lead FX Artist Keith Guerrette
که این دو نکته رو هم در مورد تریلر آنچارتد گفتن

Uncharted 4 trailer was a part of an actual level in game -
the entire trailer was running in real time on the PlayStation 4 and it was all in-engine -

آخرین ویرایش:
این الان یه تیزر ساده بود :-/ پس اون قبلی چی بود :-/
کی همچین قانونی نوشته ؟
حالا که اعلام کردن 2015 و تا اون موقع زمان زیادی باقی مونده! امیدوارم همون 2015 بیاد.

قانون نیست ولی خوب یک حقیقتیه که همیشه رخ میده
منم مید وارم 2015 بیادولی خوب به نظر من زود تر از حداقل 2 ماه اخر 2015 نمیاد

عزیزم وقتی یک بازیو برای اولین بار معرفی می کنن (مخصوصا با یک تیزر ساده) قطعا بازی به این زودیا نمیاد! به نظر منم 2016 میادtlou رو هم گفتن 2012 ولی 2013 اومدامسال بتمن--- ویچر---order ---mad max و ... همه قرار بود 2014 بیان ولی رسما قرار شده 2015 بیاد!اینم احتمالا 2016 بیاد (هرچند ناتی 2 سال یک باز بازی منتشر می کنه ولی اومدن tlou r این قضیه رو درست می کنه)
منطقتون تو حلقم D:

در راستای شک و شبهه ی دوستان در مورد گرافیک ، یکی از دوستان اینو توی تاپیک بازی گذاشت گفتم بد نیست اینجا هم باشه فقط آب قند فراموش نشه :دی

68295763957313668196.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or