در بالا یه بار پست من رو خوب بخونین دیدی که درجایی گفتمیعنی چون اون نمایش CG بود دیگه گرافیک بازی ارزشی نداره
اشاره من بیشتر به این قسمت :![]()
آره چقدم ضایع شد
![]()
اینا القاب جدیده؟
ND استادیو بزرگی هست اما توهم زدن هم حدی داره دیگه
تنها استديويي كه سه بار (2009 و 2011 و 2013 ) تو نسل قبل بازيهاش بهترين گرافيك سال شدن با اختلاف پرافتخارترين استديو در ضمينه گرافيكي هستش و هيچ استديو بازي سازي اندازه ناتي داگ جايزه بهترين گرافيك رو نبرده و فعلا هم تنها معيار همين جوايز بهترين گرافيك سال هستناینا القاب جدیده؟
ND استادیو بزرگی هست اما توهم زدن هم حدی داره دیگه
فقط نیاید الان لیست بهترین گرافیک رو اینجا لیست کنید چون همه می دونن معیار نسخه کنسولی بازی ها هست در دادن جوازیر گرافیک
زیاد هم توهم به نظر نمیرسه، شما یه شرکت یا هر چی که اسمش رو می زارید نام ببرید که سه نسخه از یه IP ـش هرکدوم پیشرفت گرافیکیش طوری باشه که بقیه بازی ها نتونن بهش فکر کنن، و Ip جدیدش هم اتمام حجتی کنه بر نسل هفتم، البته می دونم اینا قابل قبول نیست.
اون تریلر مطمئن باشید In Game بوده دلیلی بر بالا و پایین پریدن برای اینکه ثابت کنید اینطور نبوده نیست، می تونید ازش لذت ببرید و وقتی اومد یک نسخه تهیه کنید. اون داستان قل قل ِ میرزای KZ2 هم پیش کشیدن دیگه خیلی اشتباه ِ، الان ND بعد دادن 4 نسخه ( TLOU و Uncharted ) تا به حال هیچ وقت اینکارو نکرده و نمیاد با این کار خودش رو خراب کنه اونم در حالی که اوایل نسل ِ و باید با یه تریلر قدرت PS4 رو نشون بده.
تنها استديويي كه سه بار (2009 و 2011 و 2013 ) تو نسل قبل بازيهاش بهترين گرافيك سال شدن با اختلاف پرافتخارترين استديو در ضمينه گرافيكي هستش و هيچ استديو بازي سازي اندازه ناتي داگ جايزه بهترين گرافيك رو نبرده و فعلا هم تنها معيار همين جوايز بهترين گرافيك سال هستن
شما هم ميتوني با اين حقيقت كنار بياي
در مورد قسمت بولد شده هم به نكته جالبي اشاره كردي براي سنجش هنر استديو هاي مختلف بايد نتيجه كار اون ها رو روي يك پلتفرم يكسان و محدود ديد براي همين هم هميشه معيار جوايز گرافيك كنسول ها بودن . ناتي داگي كه روي سخت افزار محدود چنين گرافيكي ارائه ميده ببين روي pc اگر بازي مي ساخت چي ميشد.
ND استادیو برتر گرافیکی نیست ، این به قول خود شماها FACT اه
این قسمتی هم که بولد کردم خیلی باحاله ، منطق من در آوردی
ND روی PC بازی می ساخت معلوم نیست چی می شد ، فعلا داره بازیش رو تا حد مرگ روی کنسولی بهینه می کنه که تا 5-6 سال دیگه حتی 1 فلاپ هم بهش کم و زیاد نمی شه ، بدیهیه که همچین کاری رو عمرا با PC نمی تونه بکنه چون هر ساله داره پروسسور های جدید و کارت های گرافیک جدید وارد بازار می شه
وقتی عناوینی مثل Cyrsis,Metro,Battlefield و ... دارن قدرتمند ترین کارت گرافیک ها رو به چالش می کشن و تکنیک هایی استفاده می کنند که کنسول ها اصلا قادر به اجرای اون نیستند چه طور میاید یک کمپانی که سر و کارش با یه سخت افزار محدوده اونم نه برای یکی دو سال برای حداقل 5-6 سال (بماند که از قبل اینا Devkit هم دارن) رو به قول گرافیکی تبدیل می کنید ، این داستان در مورد تمامی استادیو های کنسول ساز صادقه ، یک نگاه به تست های نسخه PC بازی ها بندازید می بینید که بازی های جدید رو در رزولوشن 2K اجرا می کنن و نتایج فریم اش رو منتشر می کنن ، چه طور کنسولی که روی 1080 با حذف N تا تکنیک به زور 60 فریم ازش می گیرن می خواد بازیسازی که براش بازی می سازه بشه غول گرافیکی![]()
تو گفتی ND غول گرافیکی هست که بدیهیه نیست ، استادیو ای که روی یک کسنول با سخت افزار ثابت برای چند سال می خواد بازی بسازه هیچ وقت نمی تونه غول گرافیکی باشه که روز افزون در حال پیشرفت هست ، وقتی شرکت هایی مثل EA,Crytek,... رو داری با به اصطلاح بازی ساز های ایرانی مقایسه می کنی انتظاری بیش تر از این نمی رهبايد اعتراف كنم كه إفاضات جناب عالي به شدت فكاهي بود
استديو يي كه ميتونه با سخت افزار محدود به گرافيك عالي برسه قطعا با سخت افزار نا محدود مثل pc خيلي بيشتر ميتونه مانور كنه اين يه امر طبيعي و عقلاني هست
همون بازي هايي كه نام بردي استديو هاي سازند شون با اين كه استديو هاي بزرگي هستن اما اگر به اندازه ناتي داگ قدرتمند بودن قطعا ميتونستن رو كنسول گرافيكي بهتر از بازي هاي ناتي داگ ارائه بدن اين هنر نيست كه روي سخت افزار نام حدود گرافيك بهتر از كنسول ها ارائه داد
در مورد به چالش كشيدن كارت گرافيك هم كه ديگه أخرت استدلالت بود پس با اين حساب سازندگان بازي هاي وطني قوي ترين استديو هاي گرافيكي هستنچون بازي هاشون رو كارت هاي گرافيكي انچناني به زور فريم ميده و حسابي به چالش مي كشدشون
من گفتم ND پرافتخارترين استديو در ضمينه گرافيك هست كه خب باتوجه به جوايزي كه برده يه حقيقت محرض هست و البته شما هم ميتوني با اين حقيقت كنار بيايتو گفتی ND غول گرافیکی هست که بدیهیه نیست ، استادیو ای که روی یک کسنول با سخت افزار ثابت برای چند سال می خواد بازی بسازه هیچ وقت نمی تونه غول گرافیکی باشه که روز افزون در حال پیشرفت هست ، وقتی شرکت هایی مثل EA,Crytek,... رو داری با به اصطلاح بازی ساز های ایرانی مقایسه می کنی انتظاری بیش تر از این نمی ره
هروفت کمی اطلاعاتت رو بردی بالا و بحث کردن یاد گرفتی بیا باهم صحبت کنیم ، تا اون موقع می تونید با توهم غول بودن ND توی گرافیک سیر کنید![]()
من گفتم ND پرافتخارترين استديو در ضمينه گرافيك هست كه خب باتوجه به جوايزي كه برده يه حقيقت محرض هست و البته شما هم ميتوني با اين حقيقت كنار بياي
در مورد اينكه ميگي من crytek با استديو وطني مقايسه كردم فقط ميتونم بگم lol ....استدلال أوردي كه بزرگي يه استديو و هنرش اينه كه كارت گرافيك رو به چالش بكشه كه خب خيلي پرت پلا بود چون بازي هايي كه يك دهم بازي هاي استديو هاي به نام خارجي هم جلوه بصري ندارن اين كاررو ميكنن پس صرفا به چالش كشيدن كارت گرافيكي دليل بر برتر بودن كار اون استديو نيست.
من منهدم اطلاعات لا يزال شما شدمخوش باش
![]()
ND استادیو برتر گرافیکی نیست ، این به قول خود شماها FACT اه
ND روی PC بازی می ساخت معلوم نیست چی می شد ، فعلا داره بازیش رو تا حد مرگ روی کنسولی بهینه می کنه که تا 5-6 سال دیگه حتی 1 فلاپ هم بهش کم و زیاد نمی شه ، بدیهیه که همچین کاری رو عمرا با PC نمی تونه بکنه چون هر ساله داره پروسسور های جدید و کارت های گرافیک جدید وارد بازار می شه![]()