Uncharted 4: A Thief’s End معرفی شد + جزئیات جدید

کف کردن هم داره
h4yuh3v6jgf25dokzzm.jpg

چرا؟چون ناتی داگ در این حدا نیست!!
چرا؟چون اساتید بازیسنتر که از دانشگاه کالج مدرک دکترا برنامه نویسی و پرفسورا بازی سازی دارند به این معتقد نیستند!!
چرا؟ چون بازیی در کار نیست!!
چرا؟چون این فقط یه دمو cg از سونی بود که بگه ما هم بازی داریم!!
چرا؟چون سونی دروغ گوئه سگه!!!
چرا؟؟؟؟؟؟.....
به قول یکی از دوستامون شما به ایستگاه تعویض هورمون مراحعه فرمایید;)

چرا نقل قول میکنید ؟ دیگه آدم وقتی یوزر طرف رو میبینه میفهمه توی بعضی جاها چی میگذره
بزارین خوش باشن, بهرحال توی 7 میلیارد نفر چارنفر وجود داره که یکم سطح ــشون پایینتر باشه

هنوز خود نیل هم تصمیمی نگرفته برای پایان بازی دیوانه کرده همه رو .. البته تقصیر خود گیمرا از جمله خودمونم هست ، چون همش سر ادامه دادن این فرنچایز دعوا داشتیم که بهتره اگه بیاد آخرین نسخه باشه و هزار اما و اگر که ممکنه موفق نشه ..
IGN هم میگه ممکنه پایان فرنچایز باشه . توی مصاحبه ای که انجام دادن معلومه هنوز منتظر واکنش طرفداران و میخوان اشکمونو در بیارن :( . آدم تا چیز مهمی رو از دست نده قدرشو نمیدونه . حالا همه به خودشون افتادن و التماس میکنن تمومش نکنید . من که بعد TLOU و UC عمر گیمریمم تموم میشه ..

دوستان گلم با این ادم های شیرین زبون بحث نکنید :-* حق دارن اینقدر اینقدر بی منطق صحبت کنند .اخه Naughty Dog منطق دنیای گیم رو برده زیر سوال با این بازی هاش :bighug:

دوستان ترولر بزرگوار توجه نمایید اگه این دمو رو خود استودیو هم اعلام میکرد cg هست مطمئن باشین اینقدر این استودیو قوی هست که همچین گرافیکی رو توی کنسولهای نسل بعدی ارائه بده(با توجه به عناوین نسل قبل همین استودیو:bighug:) پس زیاد خودتون رو حرص ندید برا قلبتون ضرر داره

اصن توی تریلر cg باگ باشه فوق العادست!
کل بازیای ناتی هم قطعا حتی گیم پلیشون رندر شدس! مگه اصن میشه uc ها و tlou اینقدر روون باشن؟ همش فیلمه! روون ترین حدی که بازی می تونه باشه قطعا حدی بود که ماکرو روی ryse گزاشت!

درضمن ناتی داگ دروغگو ترین استدیو تاریخه. گفت در tlou سه جا احساساتتون بر انگیخته میشه ولی من فقط 2 جاش ناراحت شدم!
تازه گفت در بالا ترین درجه سختی بیشترین لذت رو می برین ولی من روی درجه مدیوم بیشتر لذت بردم!
دروغ گو ! دروغ گو!

-----------------------
ویرایش:
خواستم با بعضیا اخت بشم فک نکنن تنهان!

بعضیا اینجا بدجوری دارن به قلباشون فشار میارن ..حالا صبر کنید بازی بیاد معلوم میشه که NTD دروغگو بوده یا دوستان توهم زدن :d
سر شماره 2 و 3 بازی هم بعضیا یه چیزایی میگفتن راجب نه این نمیشه و این نیست و دروغه همش اما آخرش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or