فرض کنیم..که تریلر in-game بوده..(که البته شباهت زیادی به CG داشت و گمون میکنم CG بود! ) ....کاملا مشخصه که یه نوع tech-demo بود...در واقع قدرت کنسول برای پردازش موارد زیر به کار رفته بود :
مدل ناتان + محیط..که دقت کنیم که محیط محصور به همون چیزی بود که تو تریلر دیدیم..یعنی فرای این دیگه چیزی نیست..بنابراین مشخصه که تو "این تک دمو" حتی اگر تعداد چند ضلعی های ناتان رو هم 2-3 برابر تعداد چند ضلعی های ماریوس ryse بکنند..مشکلی پیش نمیاد چون بار پردازشی زیادی روی کنسول نیست!
من مطمئنم که در نهایت گرافیک بازی دقیقا همین نخواهد بود...نمونه اش اولین تریلر گیم پلی the last of us رو با لانچ تریلرش مقایسه کنید..اگه دقیق باشین و به مباحث تکنیکی گرافیکی مثل افکت های مختلف/ بافت ها / ambientها و تسلیشن آشنا باشین..تفاوت رو واقعا احساس میکند!
در قدرت استدیوی ناتی داگ شکی نیست...ولی این چیزی که دیدم با فرض اینکه CG نبوده...مطمئنا tech demo بوده که از لحاظ گرافیکی یه تک دمو تا یه بازی کامل زمین تا آسمون تفاوت داره!
من مطمئنم که در نهایت گرافیک بازی دقیقا همین نخواهد بود...نمونه اش اولین تریلر گیم پلی the last of us رو با لانچ تریلرش مقایسه کنید
کاری به ND و این نمایش جدید آنچارتد ندارم و دوستان نظراتشون رو دادن و ND هم کارش درسته و میدونه داره چی کار میکنه .این داستان تخیلی که فقط مایکرو فنها باورش دارن
پس کل کارکنان ND دارن دروغ میگن![]()
دوست عزیز داری باور های خودت رو به عنوان نظریه عنوان میکنی و بعدم فکت خطابشون میکنی ... ؟؟؟
اول که میگی که به cg شباهت داشت و بعد تایید میکنه که بله cg بود .... اما نه tech demo بود ... و چیزی که cg بوده ... بدون شک tech demo هم بوده ... اصلا به درد خود ناتی داگ میخوره و بلد نیست بازی بسازه
فقط موندم این فکت رو از کجاتون در اوردید ؟؟؟
کلا اون فرض کنیم اول کار منو
شما اون قسمت از حرفم که من 100 % تایید کردم که آره CG بوده رو به من نشون بده تا بقیه موارد رو بحث میکنم
=============
فرض کنیم..که تریلر in-game بوده..(که البته شباهت زیادی به CG داشت و گمون میکنم CG بود! )
گمون میکنم CG بود
یعنی چون اون نمایش CG بود دیگه گرافیک بازی ارزشی ندارهکاری به ND و این نمایش جدید آنچارتد ندارم و دوستان نظراتشون رو دادن و ND هم کارش درسته و میدونه داره چی کار میکنه .
ولی بیخود اون داستان مسخره و خنده دار کیازون 2 رو وسط نکش که یک دروغ بزرگ در اون سال ها بود تا جایی که مصاحبه های خیلی زیادی در خود استدیو سازنده کیلزون 2 شد و گفته بودن که چیزی که نشون دادیم کاملا ریل تایم بوده و اصلا CG نبوده ولی مدتی بعد گند داستان در اومد و اون نمایش دروغین بازی کیلزون 2 کاملا CG بود و صد البته وقتی کیلزون 2 عرضه شد بازی واقعا عالی و با کیفیت از هر لحاظ بود ولی اون نمایش E3 2005 کاملا CG بود و بیخود به این داستان نمایش آنچارتد 4 ربطش ندیم بهتره . واقعا خجالت آوره از اون نمایش دروغین E3 2005 آدم باید دفاع کنه و بگه تخیلات مایکرو فن ها بوده !!!![]()
آره چقدم ضایع شدآخرش ضایع شد قضیه!
چهرهش شبیه به یکی از هنر پیشه های هالیوود شده من از وقتی که تریلر رو دیدم هی دارم به خودم فشار میارم ولی به ذهنم نمیرسه.
ای بابا چقدر صبرتون کمه بذارید زمان بگذره بالاخره مشخص میشه این گرافیک خود بازی هست یا نه با این بحثا هم به هیچ جوابی نمیرسید.
(البته من و امثال من که تکلیفمون با ND مشخصه میمونه اونایی که شک دارن که فقط با صبر میتونن جوابشون رو بگیرن)
seriously ??
دقت کن :
الان 100% تایید از کجای این معلومه؟؟ :d
من مطمئنم که در نهایت گرافیک بازی دقیقا همین نخواهد بود...نمونه اش اولین تریلر گیم پلی the last of us رو با لانچ تریلرش مقایسه کنید
چهرش به نظر من شبیه داوید ویا بازیکن تیم اتلتیکومادریده.
![]()
اگه میخواستن درس بگیرن که الان فن سونی بودندوستان فن X1، حداقل درسی که از گذشته باید گرفته باشید اینه که هیچ وقت سعی نکنید ND و بازی هاش رو ترول کنید. در نهایت خودتون ضایع میشید.