Uncharted 4: A Thief’s End معرفی شد + جزئیات جدید

فرض کنیم..که تریلر in-game بوده..(که البته شباهت زیادی به CG داشت و گمون میکنم CG بود! ) ....کاملا مشخصه که یه نوع tech-demo بود...در واقع قدرت کنسول برای پردازش موارد زیر به کار رفته بود :
مدل ناتان + محیط..که دقت کنیم که محیط محصور به همون چیزی بود که تو تریلر دیدیم..یعنی فرای این دیگه چیزی نیست..بنابراین مشخصه که تو "این تک دمو" حتی اگر تعداد چند ضلعی های ناتان رو هم 2-3 برابر تعداد چند ضلعی های ماریوس ryse بکنند..مشکلی پیش نمیاد چون بار پردازشی زیادی روی کنسول نیست!

من مطمئنم که در نهایت گرافیک بازی دقیقا همین نخواهد بود...نمونه اش اولین تریلر گیم پلی the last of us رو با لانچ تریلرش مقایسه کنید..اگه دقیق باشین و به مباحث تکنیکی گرافیکی مثل افکت های مختلف/ بافت ها / ambientها و تسلیشن آشنا باشین..تفاوت رو واقعا احساس میکند!

در قدرت استدیوی ناتی داگ شکی نیست...ولی این چیزی که دیدم با فرض اینکه CG نبوده...مطمئنا tech demo بوده که از لحاظ گرافیکی یه تک دمو تا یه بازی کامل زمین تا آسمون تفاوت داره!

دوست عزیز داری باور های خودت رو به عنوان نظریه عنوان میکنی و بعدم فکت خطابشون میکنی ... ؟؟؟

اول که میگی که به cg شباهت داشت و بعد تایید میکنه که بله cg بود .... اما نه tech demo بود ... و چیزی که cg بوده ... بدون شک tech demo هم بوده ... اصلا به درد خود ناتی داگ میخوره و بلد نیست بازی بسازه

فقط موندم این فکت رو از کجاتون در اوردید ؟؟؟

من مطمئنم که در نهایت گرافیک بازی دقیقا همین نخواهد بود...نمونه اش اولین تریلر گیم پلی the last of us رو با لانچ تریلرش مقایسه کنید

کلا اون فرض کنیم اول کار منو :|

این داستان تخیلی که فقط مایکرو فنها باورش دارن :))
پس کل کارکنان ND دارن دروغ میگن :-/
کاری به ND و این نمایش جدید آنچارتد ندارم و دوستان نظراتشون رو دادن و ND هم کارش درسته و میدونه داره چی کار میکنه .

ولی بیخود اون داستان مسخره و خنده دار کیازون 2 رو وسط نکش که یک دروغ بزرگ در اون سال ها بود تا جایی که مصاحبه های خیلی زیادی در خود استدیو سازنده کیلزون 2 شد و گفته بودن که چیزی که نشون دادیم کاملا ریل تایم بوده و اصلا CG نبوده ولی مدتی بعد گند داستان در اومد و اون نمایش دروغین بازی کیلزون 2 کاملا CG بود و صد البته وقتی کیلزون 2 عرضه شد بازی واقعا عالی و با کیفیت از هر لحاظ بود ولی اون نمایش E3 2005 کاملا CG بود و بیخود به این داستان نمایش آنچارتد 4 ربطش ندیم بهتره . واقعا خجالت آوره از اون نمایش دروغین E3 2005 آدم باید دفاع کنه و بگه تخیلات مایکرو فن ها بوده !!!:|

دوست عزیز داری باور های خودت رو به عنوان نظریه عنوان میکنی و بعدم فکت خطابشون میکنی ... ؟؟؟

اول که میگی که به cg شباهت داشت و بعد تایید میکنه که بله cg بود .... اما نه tech demo بود ... و چیزی که cg بوده ... بدون شک tech demo هم بوده ... اصلا به درد خود ناتی داگ میخوره و بلد نیست بازی بسازه

فقط موندم این فکت رو از کجاتون در اوردید ؟؟؟

کلا اون فرض کنیم اول کار منو :|

شما اون قسمت از حرفم که من 100 % تایید کردم که آره CG بوده رو به من نشون بده تا بقیه موارد رو بحث میکنم :)

=============

کاری به ND و این نمایش جدید آنچارتد ندارم و دوستان نظراتشون رو دادن و ND هم کارش درسته و میدونه داره چی کار میکنه .

ولی بیخود اون داستان مسخره و خنده دار کیازون 2 رو وسط نکش که یک دروغ بزرگ در اون سال ها بود تا جایی که مصاحبه های خیلی زیادی در خود استدیو سازنده کیلزون 2 شد و گفته بودن که چیزی که نشون دادیم کاملا ریل تایم بوده و اصلا CG نبوده ولی مدتی بعد گند داستان در اومد و اون نمایش دروغین بازی کیلزون 2 کاملا CG بود و صد البته وقتی کیلزون 2 عرضه شد بازی واقعا عالی و با کیفیت از هر لحاظ بود ولی اون نمایش E3 2005 کاملا CG بود و بیخود به این داستان نمایش آنچارتد 4 ربطش ندیم بهتره . واقعا خجالت آوره از اون نمایش دروغین E3 2005 آدم باید دفاع کنه و بگه تخیلات مایکرو فن ها بوده !!!:|
یعنی چون اون نمایش CG بود دیگه گرافیک بازی ارزشی نداره :-/
ys6zedj63ii2o97lbjzm.jpg
اشاره من بیشتر به این قسمت :
آخرش ضایع شد قضیه!
آره چقدم ضایع شد :(
4m5zjmhdlp6ys8higzbt.jpg

یکی نیس بگه ملت این همه منتظر دیدن کیفیت un4 بودن بعد ND با اون سابقش بیاد یه cg ه 1 دقیقه ای نشون بده ؟ تازه این برا cg ضعیفه ( از بافت های خاک معلومه )

نسل جدید برا چی اومده ؟ tlou با اون عظمتش ps3 ران میشد .. حالا انتظار پیشرفت نسیت بهش ندارین ؟ حتی اگه کیفیت بازی دقیقا در این حد نباشه بازم خیلی عالیه! و قطعا تو نسخه های بعدی بهتر هم میشه ..

اول نسل قبل کی فک میکرد ps3 بتونه چنین کیفیتی رو اجرا کنه ؟

دوستان تریلر بازی رو 1080p با نرخ 60 fps دیدین؟
مگه بازیساز مریض هست که 60 فریم تریلر بده بیرون؟ مطمعا باشین 60 فریم با همون کیفیت هست ( کات اسکرین 60 فریم نمیشه)

من نمیدونم اصرار دوستان در چیه وقتی خود شرکت ناتی داگ با توجه به سابقه کاریش میگه Real Time بوده، میخوان بگن دروغه؟؟

دوست عزیز مسئله کیلزون دو رو خودم با وضوح کامل دیدم و یادم هست و هیچوقت یادم نمیره چون با دایل آپ دانلود کردم !
ولی فرق کیلزون در اینه که نمایشش یکسال قبل از اومدن کنسول بوده و به تبع سازندگان انتظارات بالایی از سل و سخت افزار قویش داشتن!

همین اتفاق برای watch dogs هم افتاد! یوبی هنوز اشنایی با تمام سخت افزار نسل جدید نداشت!و یه دمو شاخ داد بیرون !

تکنیک دمو که شما می‌فرماید رو سال قبل QD نشون داد که صرفا برای نمایش قدرت کنسول بوده و بس!!!

اما الان یکسال از عرضه کنسول گذشته و تکنیکال دمو و... معنایی نداره و سازنده حتما چندین بار بازی رو تست کرده و به این نتیجه رسیده بعد ادعا کرده.

چرا کیلزون 3 از این تکنیکال دمو ها نداشت؟؟؟

از طرفی این که دوستان میفرمایند هنوز مراحل بازی ساخته نشده و صرفا یک محیط بدون هوش مصنوعی و افکت و هزار پردازش دیگه بوده اصلا قابل باور نیست!

نسل جدید ساخت هر بازی حد اقل به 3 سال زمان نیاز داره تا بتونه در زمینه گرافیک و هوش مصنوعی و گیم پلی به سطح معمولی برسه .
اونوقت ناتی داگ چطور میخواد توی یکسال از پس همه اینها بر بیاد؟
وقتی واتچ داگز بالای 5 سال زمان برده چطور U4 توی یکسال ساخته بشه؟
تنها چندین ماه صرف گرفتن باگهای بازی میشه و استودیویی مثل ناتی داگ روی هوا حرف نمیزنه!

الان هم با توجه به گفته خود ناتی داگ تعداد پولی گانهای نیتن دو برابر جوئل شده! پس اتفاق خیلی خاصی نیوفتاده در حالی که ps4 بیش از 8 برابر قوی تر از ps3 هست!
مهم مدیریت منابع قدرت سخت افزار و نرم افزار هست که شرکت ناتی داگ به بهترین شکل ازش استفاده میکنه.
نمونش tlou در سخت افزار ps3.

ای بابا چقدر صبرتون کمه بذارید زمان بگذره بالاخره مشخص میشه این گرافیک خود بازی هست یا نه با این بحثا هم به هیچ جوابی نمیرسید.
(البته من و امثال من که تکلیفمون با ND مشخصه میمونه اونایی که شک دارن که فقط با صبر میتونن جوابشون رو بگیرن)

موضوع اینه که در اون شرایط هم باز قبول نمیکنن، حتا اگه بازی بکنن باز قبول نمیکنن :دی

seriously ??

دقت کن :

الان 100% تایید از کجای این معلومه؟؟ :d

شما به کلی ادعای ناتی داگ رو رد کردید .... و تازه با کلی ارفاق فرض رو بر این گزاشتید که حالا in game هم باشه ... و اخرش تو همون شرایط فرض کردن و توهم زدن هم نتونستید به خودتون بقبولونید و اصرار به این داشتید که عنوان کنید cg هستش ... بعد میگید من کی گفتم cg

در حالی که همه عنوان میکنن این تریلر رئال تایم بوده .... شما In game بودن بازی رو هم نمیتونید قبول کنید و رد میکنید ... ولی کلا من هنوز تو کف این tech demo و این

من مطمئنم که در نهایت گرافیک بازی دقیقا همین نخواهد بود...نمونه اش اولین تریلر گیم پلی the last of us رو با لانچ تریلرش مقایسه کنید

هستم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or