Uncharted 4: A Thief’s End معرفی شد + جزئیات جدید

همون 30 ثانیه Uncharted 4 می یرزه به کل کنفرانس های کل اینترنت رو ترکونده این بازی.......:d

فکنم حتمی 2016 میاد.....b-)

logo.png

آخرین ویرایش:
اگر این چیزی که تو این تریلر دیدیم واقعا تو گیم پلی هم همین تصویر رو بده گرافیک بازی Real خواهد بود و قطعا 60 فریم بودن تو گرافیک Real خیلی خیلی عالی تر از 30 فریم خواهد بود.
چیزی که هست اینه که متاسفانه بعضی ها فکر میکنن تفاوت 30 فریم و 60 فریم تنها تو رونتر شدن تصویر هست که به نظر من اشتباه هست...60 فریم بودن تو یک گرافیک Real خیلی کمک میکنه بازی واقعی تر به نظر برسه تا 30 فریم..این رو میشه به عینه تو بازی های با گرافیک بالا و Real تو PC دید.

من دیشب داشتم کنفرانسو از twich میدیدم چشمام داشت از شدت خواب میترکید ولی به عشق این بازی بیدار بودم دقیقا 5 ثانیه قبل این بازی twich قطع شد:|=))
تا دوباره آنلاین شد دیدم کنفرانس تموم شده.اومدم اینجا دیدم بچه ها کفو خون قاطی کردن...خدایی با این شانس دریا بریم باید آفتابه ببریم:d

یعنی واقعا خودتونو میزنید به اون راه یا توهمید؟ باوو گرافیک ingame نبود این! یعنی کاملا مشخص بود ingame نبود!
(الان یه عده عکس میزارن که خانم فلان گفته فلان! باوو عقب دارین خودتون چی فکر میکنید؟)

یعنی واقعا خودتونو میزنید به اون راه یا توهمید؟ باوو گرافیک ingame نبود این! یعنی کاملا مشخص بود ingame نبود!
(الان یه عده عکس میزارن که خانم فلان گفته فلان! باوو عقب دارین خودتون چی فکر میکنید؟)

عزیز اینو دانلود کن ببین قشنگ دستت میاد

الان خداییش منظورت از این پست چی بود؟؟ self destruction ؟؟؟‌

تاییده رسمی از خود سازنده بازی رو قبول نکنیم ... چون خودمون عقل و شعور داریم در حالی که کمترین تخصصی هم نسبت به ایشون نداریم ... جریان همون موضوع جوایز سال پیش میمونه که نظر این مجلات و منتقد ها ارزش نداره

نسل قبل هم کسی باور نمیکرد tlou اون گرافیک رو داشته باشه ... ولی نسخه اصلی گرافیکش از اولین تریلر هم بالاتر بود ....

ایشون هم همون خانومه مسئولیت داره تو استودیوی ناتی داگ (نه هر جایی ، منظور ubi نیست ها) ..نمیتونه هر حرفی دلش خواست بزنه.

الان خداییش منظورت از این پست چی بود؟؟ self destruction ؟؟؟‌

تاییده رسمی از خود سازنده بازی رو قبول نکنیم ... چون خودمون عقل و شعور داریم در حالی که کمترین تخصصی هم نسبت به ایشون نداریم ... جریان همون موضوع جوایز سال پیش میمونه که نظر این مجلات و منتقد ها ارزش نداره

نسل قبل هم کسی باور نمیکرد tlou اون گرافیک رو داشته باشه ... ولی نسخه اصلی گرافیکش از اولین تریلر هم بالاتر بود ....

ایشون هم همون خانومه مسئولیت داره تو استودیوی ناتی داگ (نه هر جایی ، منظور ubi نیست ها) ..نمیتونه هر حرفی دلش خواست بزنه.

والا جدیدا اینقدر خالی میبندن این بازی سازها که من به ایشون حق میدم باور نکنه :d

ترجمه تریلر Uncharted 4: A Thief's End

nathan : خب نظرت چیه؟

سالی: درکش خیلی سخته بچه، از کجا شروع کنم.

سالی: خیلی وقته خارج از بازی هستی. شاید بد نباشه بهت یاددآوری کنم که ما اینجا چجور با آدما کلنجار میریم.

nathan : سالی مشکلات رو می‌دونم ولی این واقعا یه نقشه تظمین شدست.

سالی: آره...

سالی: توی این سال‌ها اگه یه چیز یاد گرفته باشم اونم اینه که هیچ نقشه و برنامه تظمین شده‌ای وجود نداره.

nathan : گزینه‌ زیادی واسه انتخاب ندارم، خودتم می‌دونی. آره شاید راست بگی خیلی وقت‌ـه داخل گود نیستم، ولی بازم باید برگردم به بازی

nathan : می‌توم روت حساب کنم؟ برای آخرین بار؟

سالی: باشه بچه. بریم تمومش کنیم. واسه آخرین بار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or