ORDER با رزولوشن 800*1920 ,30fps اجرا می شه نه 900pچه فرقی میکنه وقتی آخر سال دوباره بهترین گرافیک سال رو برنده میشند!حالا میخواد 60 فریم باشه یا نه.
همین حالا با 1080p,60fps از order با 900p,30fps گرافیک بهتری داره.
کلا از هر چیزی که تا به امروز دیدم با فاصله بهتر.
That’s Nathan Drake rendered in 1080p full glory using the power of our PS4 engine. All footage you see in the trailer was captured completely in engine. We’re targeting 60fps for Uncharted 4: A Thief’s End and as you can see the visual fidelity for our character models will reach new heights. In fact, thanks to the power of the PS4, right now Drake’s Uncharted 4 model is over double the polygons of Joel from The Last of Us PS3.
برنامه نویسی بازیهای nd فرق داره ...از 4 cu رزو شده gpu ps4 استفاده میکنند....اصلا علت اینکه 4 بسی یو ps4 رو برای شبیه سازی سخت افزاری موتور چیپ سل اختصاص دادن درخواست استادیوهای داخلی سونی بوده...حالا حالا نیازی نیست از جزییات بازیهاشون بزنندواقعا حیف . سر این قضیه مارکتینگ و این مسخره بازی ها بیخودی بازی رو کردن 60 فریم که هیچ احتیاجی بهش نیست به جاش از کلی جزئیات و گرافیک بالاتر زدن![]()
60 فریم یعنی گیم پلی روون تر و بهتر همه آرزوشونه یه بازی 60 فریم باشه یه لحظه فرض کنید خود اوردر الان 60 فریم اجرا میشد حتما بهتر به نظر میومد خیلیا کیفیت گیم پلی به کیفیت گرافیکی و جزئیات ترجیح میدن بعدشم خود ناتی داگ قطعا هم 60 فریم و هم 30 فریم واسه بازی امتحان کرده و احتمالا با وجود 60 فریم بودن انقدر کیفیتش بالاست که نیازی نباشه فریمو بیارن پایین واسه افزایش جزئیات...
از لحاظ پردازش فرق زیادی نمی کنه با 900P، فقط 1.06 برابر بزرگتره. ولی کیفیتش دقیقا مثل 1080 هORDER با رزولوشن 800*1920 ,30fps اجرا می شه نه 900p
من هیچکدوم از نسخه های این سری رو بازی نکردم ، به همین خاطر در اوج جوانی احساس پوچی میکنم .
دوستان آیا Ps4 بازی های اورجینال PS3 رو هم باز میکنه ؟؟؟؟
میخوام همه رو از همون اول بگیرم بازی کنم
طبق تایید سونی اصلا Uncharted Collection قراره واسه ps4 بیاد
یعنی چی احتیاجی نبود؟!واقعا حیف . سر این قضیه مارکتینگ و این مسخره بازی ها بیخودی بازی رو کردن 60 فریم که هیچ احتیاجی بهش نیست به جاش از کلی جزئیات و گرافیک بالاتر زدن![]()