Uncharted 4: A Thief’s End معرفی شد + جزئیات جدید

چه فرقی میکنه وقتی آخر سال دوباره بهترین گرافیک سال رو برنده میشند!حالا میخواد 60 فریم باشه یا نه.
همین حالا با 1080p,60fps از order با 900p,30fps گرافیک بهتری داره.
کلا از هر چیزی که تا به امروز دیدم با فاصله بهتر.
ORDER با رزولوشن 800*1920 ,30fps اجرا می شه نه 900p

اصلا متوجه شدید من چی گفتم ؟ چه ربطی به ناتی داگ کارش رو بلده و این حرفها داره ؟ میگم اگه به جای 60 فریم رو 30 فریم میبود گرافیک بازی رو بهتر میتونستن در بیارن .

نگو!! من (با وجود امتحان ریاضی امروزم) ساعت 5.30 پاشدم درس بخونم(+ آپدیت کردن بیلدر ها در کلش اف کلنز:) ). که یک دفعه دیدم هم سرعتم بالاست و هم الان کنفرانس سونیه. نشستم انلاین دیدمش.
ولی لامصب تا به u4 رسید (تنها دلیل دیدن انلاین برنامه) توییچ قطع شد! ولی خوب تریلرو همون موقع از یوتوووووب گرفتم!
گرافیک فوق العاده. فضا بسیار تاریک. امید به بازی وحشتناک بالا

ولی یک مورد منو اذیت کرد زیاد!! نیتن عزیز هم پیر شده و هم خیلی استخونی تر از گذشته!

60 فریم یعنی گیم پلی روون تر و بهتر همه آرزوشونه یه بازی 60 فریم باشه یه لحظه فرض کنید خود اوردر الان 60 فریم اجرا میشد حتما بهتر به نظر میومد خیلیا کیفیت گیم پلی به کیفیت گرافیکی و جزئیات ترجیح میدن بعدشم خود ناتی داگ قطعا هم 60 فریم و هم 30 فریم واسه بازی امتحان کرده و احتمالا با وجود 60 فریم بودن انقدر کیفیتش بالاست که نیازی نباشه فریمو بیارن پایین واسه افزایش جزئیات...

ND گفته هدفشون 60 فریم هست بازیم حتما نباید روی 60 قفل بشه میتونه مثل تام رایدر فریم متغیر داشته باشه
اینو از تو سایت ND پیدا کردم:

That’s Nathan Drake rendered in 1080p full glory using the power of our PS4 engine. All footage you see in the trailer was captured completely in engine. We’re targeting 60fps for Uncharted 4: A Thief’s End and as you can see the visual fidelity for our character models will reach new heights. In fact, thanks to the power of the PS4, right now Drake’s Uncharted 4 model is over double the polygons of Joel from The Last of Us PS3.

تمام تصاویری که شما در تریلر میبینید کاملا با انجین بازی ساخته شدن.هدف ما رسیدن به 60 فریم برثانیه برای U4 هست و همونطور که میبینید تعهد ما برای ارتقا کیفیت کاراکترمون به سطح جدیدی رسیده.در واقع به شکرانه قدرت سخت افزاری PS4 تعداد چند ضلعی های Drake در U4 بیشتر از 2 برابر تعداد چندضلعی های Joel در TLOU ـه PS3 هست.

Uncharted 4: A Thief’s End 2014 E3 Trailer

واقعا حیف . سر این قضیه مارکتینگ و این مسخره بازی ها بیخودی بازی رو کردن 60 فریم که هیچ احتیاجی بهش نیست به جاش از کلی جزئیات و گرافیک بالاتر زدن :|
برنامه نویسی بازیهای nd فرق داره ...از 4 cu رزو شده gpu ps4 استفاده میکنند....اصلا علت اینکه 4 بسی یو ps4 رو برای شبیه سازی سخت افزاری موتور چیپ سل اختصاص دادن درخواست استادیوهای داخلی سونی بوده...حالا حالا نیازی نیست از جزییات بازیهاشون بزنند
در واقع کلی از جزییات و فیزیک بازی رو می دن اون 4 cu انجام بده...اینجوری بار gpu بسیار کم میشه و به راحتی میتونه خروجی 1080p/60fps رو بده بدون اینکه محبور بشن از جزییات گرافیکی بزنند

آخرین ویرایش:
60 فریم یعنی گیم پلی روون تر و بهتر همه آرزوشونه یه بازی 60 فریم باشه یه لحظه فرض کنید خود اوردر الان 60 فریم اجرا میشد حتما بهتر به نظر میومد خیلیا کیفیت گیم پلی به کیفیت گرافیکی و جزئیات ترجیح میدن بعدشم خود ناتی داگ قطعا هم 60 فریم و هم 30 فریم واسه بازی امتحان کرده و احتمالا با وجود 60 فریم بودن انقدر کیفیتش بالاست که نیازی نباشه فریمو بیارن پایین واسه افزایش جزئیات...

با این که انچارتد ها بازیایین که 60 فریم بهترن ولی اگه بگی کلن ،نه. بازی اگه گرافیک خارق العاده و کات سین های طولانی و فیلم شکل داشته باشه 30 فریم بهتره! همون طور که در صنعت فیلم سازی 30 فریم بهتره! مثلا بازی کوانتوم بریک و یا اوردر و با ... 30 فریم باشن بهترن

- - -ویرایش - - -

این تصویر حتما بزرگ کنین! خدا کنه فقط به خاطر جو تریلر اینجوری شده باشه ولی در کل دوست ندارم اینقدر تغییر رو!

من هیچکدوم از نسخه های این سری رو بازی نکردم ، به همین خاطر در اوج جوانی احساس پوچی میکنم .

دوستان آیا Ps4 بازی های اورجینال PS3 رو هم باز میکنه ؟؟؟؟

میخوام همه رو از همون اول بگیرم بازی کنم

من هیچکدوم از نسخه های این سری رو بازی نکردم ، به همین خاطر در اوج جوانی احساس پوچی میکنم .

دوستان آیا Ps4 بازی های اورجینال PS3 رو هم باز میکنه ؟؟؟؟

میخوام همه رو از همون اول بگیرم بازی کنم

طبق تایید سونی اصلا Uncharted Collection قراره واسه ps4 بیاد

واقعا حیف . سر این قضیه مارکتینگ و این مسخره بازی ها بیخودی بازی رو کردن 60 فریم که هیچ احتیاجی بهش نیست به جاش از کلی جزئیات و گرافیک بالاتر زدن :|
یعنی چی احتیاجی نبود؟!:دی
زمین تا آسمون فرق معاملست بین 30 و 60 فریم بر ثانیه. منم قبلا مث تو بودم ولی بشین 4 تا بازی روی 60 فریم ببین (ما که نمیتونیم بازی کنیم!:دی میبینیم ملت رو PC های فوق خفنشون می زنن تماشا میکنیم و لذت می بریم!) اون موقع قشنگ به این نتیجه می رسی.
برای من هم جزئیات خیلی مهمه توی گرافیک، منتهی تاثیر 60 فریم رو کمتر نمیدونم از جزئیات زیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or