special_one
کاربر سایت
این مرحله ای که توی تهرانه من همون اولش گیر کردم هرجا میرم این برادرا منو میبینن باس چیکار کنم!؟
واسه قدم به قدمی که راه میرم برادر هست!
این مرحله ای که توی تهرانه من همون اولش گیر کردم هرجا میرم این برادرا منو میبینن باس چیکار کنم!؟
واسه قدم به قدمی که راه میرم برادر هست!
من هم با چاقو کشتم هم با دست ولی با چاقو بکشی اونجوری که من تست کردم هم رو نرمال هم یک درجه بالاتر ، mark ها رو پر نمیکنه ولی یک یا دو نفر با مشت مخفیانه بزنی پر میشه و فعالمن الان سرباز ها رو با چاقو میکشم. اگه با مشت و لگد بزنمشون چه فرقی میکنه؟؟ خواهشا جواب بدید
من الان سرباز ها رو با چاقو میکشم. اگه با مشت و لگد بزنمشون چه فرقی میکنه؟؟ خواهشا جواب بدید
اقا گاهی بختا پیس پیس هم که بکنی شناسایی ت می کنن و اینا ,چرا؟؟ باگه؟
دوست من hd contant تو هارد اکسترنال نصب نمیشه.سلام دوستان. من دستگام جی تگه همه بازی هارو تو محیط فیری استایل با dvd extrat رو هارد میزنم . حالا این بازیو چه طور دو دیسکشو بریزم رو هارد که hd pack نصب شه.لطفا راهنمایی کامل کنید. هاردمم اکسترناله مخصوص ایکس باکس نیست.
تو داشبرد اصلی برو تو قسمت system setting / storeg / hard drive / game and apps بعد برو داخل بازی اسپرینتل سل و بعد HD texture pach رو که هجم 2.9 گیگ داره پاک کنسلام چطوری می تونم HD Pack رو از رو هارد پاک کنم ؟
اون مال زمانی هست که شما یک بار شناسایی شدی و سرباز ها میدونن که شما در محیط هستیاقا گاهی بختا پیس پیس هم که بکنی شناسایی ت می کنن و اینا ,چرا؟؟ باگه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
دوست من دوربین دید در شب رو روشن کن همه جا میشه مثل گیلان زمین!!دوستان کسی میدونه میشه میزان روشنایی رو تو بازی تغییر داد یا نه!!!
واقعا رو اعصابمه اینقدر بازی تاریکه!!
حداقل مثل جهاد 3 توش فوش چیز دار فارسی نمی دن :dاون مال زمانی هست که شما یک بار شناسایی شدی و سرباز ها میدونن که شما در محیط هستی
- - -ویرایش - - -
در ابتدا که بازی شروع میشه و به اسامی مثل صدیق و علی روحانی !!! و بعضی اسمهای ایرانی دیگه نگاه میکنی متوجه میشی که این دفعه دیگه دل رو به دریا زدن و کاملا خواستن که هرچی دلشون میخواد درباره ایران نشون بدن جدای از مراحلی که تروریست ها با هم فارسی صحبت میکنن که البته جای بحث داره این مراحل در عراق فارسی زبان اونجا چیکار میکنه به هر حال وقتی خط داستانی بازی رو دنبال میکنی متوجه میشی که روند کلی داستان طوریه که یکی به نعل میزنه یکی به میخ و گاهی میگه همه بلک لیست در تهران طراحی میشه و در انتها نتیجه میگیره که ایران به این مسئله هیچ ارتباطی نداره که حتی مرحله تهران در همین رابطه طراحی شده تا فیشر برای اطمینان از این مسئله به پایگاه اطلاعات ایران نفوذ کنه این مسئله کوچیکی نیست که ما بخوایم به همین راحتی به صرف اینکه این بازی بزرگی هست و سرگرم کننده ازش بگزریم شما هم دربارش فکر کنید و نظر بدین ببینید در چند بازی قبل از این درباره ایران صحبت شده آیا تا به این حد جلو رفته بودن یا نه؟
دوستانی که پک اچ دی رو نصب کردن
من الان بیشتر از 30 دقیقه هست گذاشتم نصب بشه ولی هنوز نوار لودینگ 1% هم جلو نرفته...؟؟
چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟ کنسل کنم یا بزارم بمونه ؟
ممنون از پاسخکلا بهتر قبل از ورود به بازی یه آهنگ از هارد بذاری پخش بشه و تا آخر نصب پک اچدی آهنگ خودش تکرار بشه.
در ضمن نصب پک اچدی این بازی یه مقدار زیاد طول میکشه.