Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
میشه یکی بگه که فرق اون مراحل جانبی که از دوستامون (اونایی که تو سفینه هستند و اون یارو که تو زندانه) میگیریم با اون مراحله های جانبی که تو نقشه هستند چیه؟؟ کدوم پول بیشتری میده؟؟

مرسی

کلی بخوای بگیم کلا فروش بازی هایی که زیر نظر خودشون رتبه بندی نمیشه غیر مجازه اما اینکه مثله بعضی بازی ها بگیر و ببند داشته باشه خوشبختانه نه!

من در تعجبم چطور کسی بجز 1نفر به اینکه اون مرحله نمایش داده شده تو E3 2011 تو کنفرانس مایکروسافت تو بازی نیست اشاره نکرده! یعنی کسی اون نمایش بازی رو ندیده!:-/
البته اون مرحله هست ولی کلهم اجمعین فرق داره با اون نمایش بازی, اینکه میگم فرق داره , یعنی خیلی خیلی فرق داره!

من در تعجبم چطور کسی بجز 1نفر به اینکه اون مرحله نمایش داده شده تو E3 2011 تو کنفرانس مایکروسافت تو بازی نیست اشاره نکرده! یعنی کسی اون نمایش بازی رو ندیده!:-/
البته اون مرحله هست ولی کلهم اجمعین فرق داره با اون نمایش بازی, اینکه میگم فرق داره , یعنی خیلی خیلی فرق داره!
من 3-2 تا مرحله بیشتر نرفتم ولی خب عجیب هم نیست که مراحل با نمایش های قبلی فرق داشته باشن :دی Halo 4 هم همین مدلی بود، مرحله ای که تو E3 نمایش دادن، تو نسخه نهایی به یه شکل دیگه بود. اون مرحله ای که گفتی هم آخرش مثل هم بود ولی خود مرحله فرق داشت :دی

من 3-2 تا مرحله بیشتر نرفتم ولی خب عجیب هم نیست که مراحل با نمایش های قبلی فرق داشته باشن :دی Halo 4 هم همین مدلی بود، مرحله ای که تو E3 نمایش دادن، تو نسخه نهایی به یه شکل دیگه بود. اون مرحله ای که گفتی هم آخرش مثل هم بود ولی خود مرحله فرق داشت :دی

من کینکت رو واسه همین وصل کردم که بگم grimm now وگرنه بگی hey you بدرد نمیخوره که همینکارو با دسته هم میشه انجام داد گلوت داغون هم نمیشه :d

محمد اون چیزی که تو E3 نشون دادن بیشتر برو و فارسی حرف زدنشون هم دقت کن , همه فارسی غلیظ از تهرونی هم بهتر , فقط کتابی هست یکم:-b
من کینکت رو واسه همین وصل کردم که بگم grimm now وگرنه بگی hey you بدرد نمیخوره که همینکارو با دسته هم میشه انجام داد گلوت داغون هم نمیشه :d

آبرار , همینو بگو دلمون رو خوش کردیم دستور بدیم بزنن پوتر کنن دشمن ها رو. تا اینجا که همش hey you بوده!8-| بخاطر همین زدن better than with kinect sensor !? :-b
البته اینا دیدن اون نمایش e3 2011 فارسی حرف زدنشون داغون بوده و پرچم جدایی طلب های کردستان هم گذاشتن , کلهم زدن عوضش کردن! فارسی اون تریلر خیلی داغون بود.

تا اینجا که من بازی کردم از نظره گیم پلی خیلی بهتر از شماره قبله فقط داستانش ضعیف تره,به نظرم در خوره نمراته بالاتری بود

Sent from my X10i using Tapatalk 2

2-3 تا مرحله از بازیو رفتم... بنظرم خیلی کوتاه هستن مراحل!
نسبتا بازی خوب از آب درومده فقط و فقط اصلن نمیشه با این صدای جدید سم ارتباط برقرار کرد بزرگترین ضعف بازی همینه !!
موسیقی مرحله افغانستانش تو حلقم :d
پک hd بازیو هم نصب کردم ولی بعضی جاها تکسچرها خیلی داغونه! برای شما هم همینطوره؟ مثلا مرحله افغانستانش تخته سنگاش انگار اصلن تکسچر نداره!

آخرین ویرایش:
2-3 تا مرحله از بازیو رفتم... بنظرم خیلی کوتاه هستن مراحل!
نسبتا بازی خوب از آب درومده فقط و فقط اصلن نمیشه با این صدای جدید سم ارتباط برقرار کرد بزرگترین ضعف بازی همینه !!
موسیقی مرحله افغانستانش تو حلقم :d
پک hd بازیو هم نصب کردم ولی بعضی جاها تکسچرها خیلی داغونه! برای شما هم همینطوره؟ مثلا مرحله افغانستانش تخته سنگاش انگار اصلن تکسچر نداره!

آخ گفتی موسیقی:d من برای اولین بار که افغانستانو انتخاب کردم و موسیقیشو شنیدم چون کم بود یه 2-3 بار ریسیت کردم:d
در رابطه با کوتاه بودنه مراحل شاید با لِوِل آسون و نرمال اینطور باشه ولی برای سخت خداییش همین بسه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or