دوستان کسی میدونه میشه میزان روشنایی رو تو بازی تغییر داد یا نه!!!
واقعا رو اعصابمه اینقدر بازی تاریکه!!
میشه یکی بگه که فرق اون مراحل جانبی که از دوستامون (اونایی که تو سفینه هستند و اون یارو که تو زندانه) میگیریم با اون مراحله های جانبی که تو نقشه هستند چیه؟؟ کدوم پول بیشتری میده؟؟
مرسی
من در تعجبم چطور کسی بجز 1نفر به اینکه اون مرحله نمایش داده شده تو E3 2011 تو کنفرانس مایکروسافت تو بازی نیست اشاره نکرده! یعنی کسی اون نمایش بازی رو ندیده!![]()
البته اون مرحله هست ولی کلهم اجمعین فرق داره با اون نمایش بازی, اینکه میگم فرق داره , یعنی خیلی خیلی فرق داره!
بازی رو تموم کنی بازم دسترسی داری که مراحل فرعی و چلنج هاشو تکمیل کنی یا نه ؟
تازه داشتم بازیو شروع میکردم که یهو تموم شد:d
چرا انقدر کم بودش ؟
دوستان کسی میدونه میشه میزان روشنایی رو تو بازی تغییر داد یا نه!!!
واقعا رو اعصابمه اینقدر بازی تاریکه!!
متاسفانه بازی Check Point هاش خیلی دور به دور هستن واین مشکل دقیقا روی اعصاب من هم هستدوستان چرا بازی زود به زود Save نمیشه !؟ مثلا تو مرحله بن قازی یه جا چند نفر خفه میکنم میرم جلو کافیه یه کدومشون منو ببینه بازی میگرده از اول اول جایی که ماموریت شروع شده ! بعد مرحله ایران نمیشه توی نقشه Sam انتخاب کرد حتما باید مراحل قبلی رو رد کنم ؟!
بله اصلا نبایداون فِلِش قرمز vنگ بشه و شلیک بشه بهتون به اضافه اینکه دشمنا اگه از کسی رو روی زمین بیهوش ببینن و از وجودتون باخبر شدن و شروع به جست و جو کردن نباید همونجوری ولشون کنین و محل رو ترک کنین در این صورت Panther حساب میشه باید همشون رو ناک آوت کنین . ولی اگه کلا از وجودتون با خبر نشدن میتونین بدون اینکه درگیر بشین به منطقه بعدی بدین و امتیاز گوست بگیرین .اقا برای اینکه کامل گوست بشیم حتی یه بار هم نباید بهمون شک بشه؟الان abounded mill رسیدم![]()