بعد از اتمام storyline ماموریتای جانبی رو هم میشه انجام داد؟؟
سلام
HD pack واسم نصب نمیشه
میره صفحه نصب اما پر نمیشه
هارد اینترنال هست جایه خالی هم داره!
من در تعجبم چطور کسی بجز 1نفر به اینکه اون مرحله نمایش داده شده تو E3 2011 تو کنفرانس مایکروسافت تو بازی نیست اشاره نکرده! یعنی کسی اون نمایش بازی رو ندیده!
البته اون مرحله هست ولی کلهم اجمعین فرق داره با اون نمایش بازی, اینکه میگم فرق داره , یعنی خیلی خیلی فرق داره!
یه چند صفحه قبل رو خوندم. دوستان در مورد مرحله تهران صحبت میکردن. مگه مرحله ایران تو تهرانه ؟ چون من تو wiki.splinter و همه سایتها دیدم , زده مرحله 7 تو ایران و شیراز هست. تازه بین 11 یا 12 مرحله که داره فقط مرحله ایران رو زده Special Mission !!
حالا جریان چیه ؟ تهرانه یا شیراز ؟ یا هردو ؟
اسپویل نه چندان مهم از داستان.یه چند صفحه قبل رو خوندم. دوستان در مورد مرحله تهران صحبت میکردن. مگه مرحله ایران تو تهرانه ؟ چون من تو wiki.splinter و همه سایتها دیدم , زده مرحله 7 تو ایران و شیراز هست. تازه بین 11 یا 12 مرحله که داره فقط مرحله ایران رو زده Special Mission !!
حالا جریان چیه ؟ تهرانه یا شیراز ؟ یا هردو ؟
- - -ویرایش - - -
زیاد به این موارد دقت نکن رفیق. قبلا هم از این موارد بوده. مثلا وقتی امتیاز بازی اویل رو به نینتندو گیم کیوب فروختن قرار شد اویل 4 رو تولید کنند که کلی هم سرو صدا کرد. بعد هم یه تریلر دادن بیرون در حد خفن
ولی بعد که خود بازی اویل 4 رو روی گیم کیوب دادن بیرون کلا بازی یه چیز دیگه بود و اصلا اون قسمتی که تو تریلر نشون داده بودن وجود خارجی در بازی نداشت.
برای اینکه دارین رو حالت Perfectionist بازی میکنین . آخرین درجه سختی امکان مارک کردن وجود ندارهکسی میتونه راهنمایی کنه که چرا من دشمن و Mark میکنم ، نمیتونم با Y بکشمشون ؟! اصلا فلش بالای سری دشمن ، بعد از مارک کردنشون قرمز نمیشه که بتونم همه رو درجا بکشم !! باید کار خاصی کنم ؟ یا قابلیت خاصی رو بخرم که این قابلیت ازاد بشه ؟
آرهههههههه.دقیقا.منم دیروز گرفتم..همینجوریم...مرحله دوم تو میراوای عراق هست.من یعنی دیگه دارم نا امید میشم.بعضی جا ها فکر میکنم کانتره!...آقا یکی بیاد به ما بگه که این حس تا آخر بازی ما رو عذاب میده یا جاهایی هم هست که سربازان به طور عمده نباشن و باید مخفی کاری 100 درصدی انجام بدی!؟دوستان بلاخره ما هم تونستیم یه مقدار بازی رو بازی کنیم ولی شخصا تو همون چند دقیقه ای که بازی کردم واقعا از بازی ناامید شدم.
نمیدونم فقط من این حس بهم دست داده یا شما هم همینجوری شدید.
کنترل بدفرم کاراکتر، گرافیک قدیمی (البته قبلا از اینکه منتشر بشه هم انتظاری نداشتم از انریل 2.5)، سیستم هواپیما به سبک Mass Effect
واقعا شک داشتم که این بازی که داشتم بازی میکردم یه اسپلینترسل یا یه چیزه دیگه.
البته شاید در مراحل بعدی قابل تحمل تر بشه ولی تا اینجایی من دیدم واسه یه بازی که داره تو سال 2013 عرضه میشه واقعا ناامیدکننده بود واسم.