بله میشه . مجبور نیستید از اسلحه استفاده کنید .اول تا آخر بازی رومیشه مخفی کاری رفت ؟یا بعضی وقتا بازی مجبورت می کنه دست به اسلحه بشی؟
بله میشه . مجبور نیستید از اسلحه استفاده کنید .اول تا آخر بازی رومیشه مخفی کاری رفت ؟یا بعضی وقتا بازی مجبورت می کنه دست به اسلحه بشی؟
آرهههههههه.دقیقا.منم دیروز گرفتم..همینجوریم...مرحله دوم تو میراوای عراق هست.من یعنی دیگه دارم نا امید میشم.بعضی جا ها فکر میکنم کانتره!...آقا یکی بیاد به ما بگه که این حس تا آخر بازی ما رو عذاب میده یا جاهایی هم هست که سربازان به طور عمده نباشن و باید مخفی کاری 100 درصدی انجام بدی!؟
نمیدونم چرا بعضی ها دارن میگند از این بازی نا امید شدند از صدای سم از گرافیک افتضاح ! باو عمق بازی رو بچسبید انعطاف پذیری بازی رو داشته باشید ! بهترین مخفی کاری ها بهترین تیراندازی نورپردازی عالی و گدجت های فوق العاده... در کل شاید داستان بازی به پای Conviction نرسه اما خدایی سر ترین splinter cell بوده به نظر من ... بازم نظر هست و سلیقه ها متفاوت
صد در صد حرف شما متین منم گفتم که سلیقه ای هستنظر شما محترم .به من نچسبید . نظرم برا این بازی رو گفتم شایدم کسی عاشق این بازی باشه .باز هم محترمه ولذتش رو برده. من نظرم بود هیچیش بد نبود اما پس رفت بوده به نظرم البته ببخشید.البته نظره دیگه.
متوجه منظورت نشدم! یعنی Realistic میشد نرمال؟ نرمال میشد Easy؟ Perfectionist هم میشد Realistic؟به نظرم اگه بازی رو به صورت پیش فرض روی درجه سختی Realistic میزاشتن و بعد یه درجه سختی کمتر از این و یه درجه سختی بیشتر از این هم واسش ردیف میکردن، خیلی رو نظرات تاثیر بهتری داشت.
یک جا درگیری اجباری هست حالا Non Lethal رفتنش پای خودتونهبله میشه . مجبور نیستید از اسلحه استفاده کنید .
تو دیگه کشتی خودتو با این یه تیکهیک جا درگیری اجباری هست حالا Non Lethal رفتنش پای خودتونه
تو دیگه کشتی خودتو با این یه تیکه
سر و تهش 50 متر و 1 دقیقه هم نیست