saeidrezay کاربر سایت Jul 26, 2014 #1,246 نوشته شده توسط yar_66: آره بسته رو نصب کردم ولی بازم نسبت به بازی های روز ضعیف کار شده بیشتر... خوب قرار نیست بازی رو با بازی هایی الآن مقایسه کنی بازی یک سال و خورده ای پیش اومده بیرون Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نوشته شده توسط yar_66: آره بسته رو نصب کردم ولی بازم نسبت به بازی های روز ضعیف کار شده بیشتر... خوب قرار نیست بازی رو با بازی هایی الآن مقایسه کنی بازی یک سال و خورده ای پیش اومده بیرون Sent from my SM-N900 using Tapatalk
saeidrezay کاربر سایت Jul 26, 2014 #1,247 نوشته شده توسط shayan_boss: دوستان co-op بازی به صورت split screen کجا هست؟؟ من پیدا نکردم جایی رو بیشتر... خوب اصلا نداریم co op بازی به این صورت هست که رو گیمر رو دوتا کنسول داخل یک مد مرحله رو به پایان می رسونن Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نوشته شده توسط shayan_boss: دوستان co-op بازی به صورت split screen کجا هست؟؟ من پیدا نکردم جایی رو بیشتر... خوب اصلا نداریم co op بازی به این صورت هست که رو گیمر رو دوتا کنسول داخل یک مد مرحله رو به پایان می رسونن Sent from my SM-N900 using Tapatalk
SHANSER کاربر سایت Jul 27, 2014 #1,248 نوشته شده توسط saeidrezay: خوب اصلا نداریم co op بازی به این صورت هست که رو گیمر رو دوتا کنسول داخل یک مد مرحله رو به پایان می رسونن Sent from my SM-N900 using Tapatalk بیشتر... مگه میشه نباشه روی conviction داشت . co op اسپیلیت اسکرین اینم داره . یکسری مراحل هست روی خود نقشه بقلش زده که میشه co op رفت جلو باید برید مثلا با گریم و.. صحبت کنید و مراحل برید جلو co op این جواب شما بود shayan_ boss
نوشته شده توسط saeidrezay: خوب اصلا نداریم co op بازی به این صورت هست که رو گیمر رو دوتا کنسول داخل یک مد مرحله رو به پایان می رسونن Sent from my SM-N900 using Tapatalk بیشتر... مگه میشه نباشه روی conviction داشت . co op اسپیلیت اسکرین اینم داره . یکسری مراحل هست روی خود نقشه بقلش زده که میشه co op رفت جلو باید برید مثلا با گریم و.. صحبت کنید و مراحل برید جلو co op این جواب شما بود shayan_ boss
hamdijam کاربر سایت Aug 10, 2014 #1,249 دوستان HD Pack رو جا نمیشه دانلود کرد ریخت؟؟ واقعآ بدون پک خیلی فرق نداره؟
pvt.miller کاربر سایت Aug 11, 2014 #1,250 نوشته شده توسط hamdijam: دوستان HD Pack رو جا نمیشه دانلود کرد ریخت؟؟ واقعآ بدون پک خیلی فرق نداره؟ بیشتر... نه خيلي فرق نداره
نوشته شده توسط hamdijam: دوستان HD Pack رو جا نمیشه دانلود کرد ریخت؟؟ واقعآ بدون پک خیلی فرق نداره؟ بیشتر... نه خيلي فرق نداره