Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
آقا من یه فلش 16 گیگ گرفتم.(ایکس باکسم هارد نداره !).بعد دیسک 1 رو روش اینستال کردم.رفت تو بازی فقط زد یه آپدیت که کردم و 30_40 ثانیه طول کشید اما چیزی به نام اچ دی پک نداشت که اینستال کنم!.
بعد حالا هم که میخوام از رو فلش برم میگه باید دیسک رو هم بزاری.دیسک رو میزارم میرم تو بازی.بعد مثلا 4_5 دیقه ارور میده که دیسک خرابه! خاموش میشه!
چیکار کنم؟ راهی نیست؟
یه چیزم در مورد بازی.! آقا مگه سی آی ای تفنگ مفتی نمیده به ماموراش :)))))))). پس اینهمه پول که واسه تفنگ باید خرج کنیم چیه پس؟
اول این که برای نصب hd pack باید هارد خود کنسول باشه(اگر اشتباه نکنم)
دوم هم این که:
اگر بازی رو داری روی هارد میریزی(همون فلش) که باید با (روش موزیک) اجراش کنی تا ارور نده بازی و دستگات خاموش نشه.
(مشکل از دیسک نیست)

اول این که برای نصب hd pack باید هارد خود کنسول باشه(اگر اشتباه نکنم)
دوم هم این که:
اگر بازی رو داری روی هارد میریزی(همون فلش) که باید با (روش موزیک) اجراش کنی تا ارور نده بازی و دستگات خاموش نشه.
(مشکل از دیسک نیست)

آقا جسارتا این روش موزیک هنوزم کار میکنه ؟ یعنی من میتونم با این روش بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم؟

یک جا درگیری اجباری هست حالا Non Lethal رفتنش پای خودتونه:دی
---
ممد روی Perfectionist برو یکی از بهترین بازی های نسلت میشه:دی
کجا رو میگی ؟ تا جایی که یادم میاد من همه جا رو گوست رفتم اونم رو پرفکشنیست :دی

نه اتفاقا پرفکشنیست هم خیلی خیلی سخت نیست . کلا درجه سختی خوب نبود . من برای بار دوم بعضی مراحل رو زیر 10 دقیقه تموم کرده (پرفکت + گوست)

کجا رو میگی ؟ تا جایی که یادم میاد من همه جا رو گوست رفتم اونم رو پرفکشنیست :دی

نه اتفاقا پرفکشنیست هم خیلی خیلی سخت نیست . کلا درجه سختی خوب نبود . من برای بار دوم بعضی مراحل رو زیر 10 دقیقه تموم کرده (پرفکت + گوست)
اون تیکه توی قطار رو میگه:دی
Perfectionist قرار نیست بی خودی سخت باشه:دی Ninja Gaiden که نیست:دی قراره دستت رو محدود کنه و لذت بخش باشه.:دی

Perfectionist قرار نیست بی خودی سخت باشه:دی Ninja Gaiden که نیست:دی قراره دستت رو محدود کنه و لذت بخش باشه.:دی
اتفاقا همون مرحله قطار رو هم میشه بدون اینکه بکشی بری. تو هر واگن بدونه فلش بنگ بنداز بعد سریع همرو ناک داون کن :دی (ببین کی اسمشو گذاشته اسپلینتر باز :دی
Daemonis

محمد تو و امثال ما فکر میکنن که سخت نیست چون با ریشه و وجود این بازی آشنا هستیم و به قولی مخفی کاری تو خونمونه :دی (یکم نوشابه باز کنید لطفا :دی) خیلی ها هستن که روی همون نرمال هم گیر کردن و اصلا نمیتونن یه ذره هم مخفیانه حرکت کنن و بعدش میگن آزادی عمل کمه :p

لیست مراحل بازی حالت داستانی
  • Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

• Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

• American Consumption - Chicago, Illinois

• Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

• Abandoned Mill - London, England

• Special Missions HQ - Tehran, Iran

• Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

• Airstrip - Yucatan Province, Mexico

• American Fuel - Gulf Of Mexico

• LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

• Site F - Denver, Colorado

آره اونجا رو راست میگین ولی من اونجا رو هم کسی رو نکشتم و فقط کامبت ناک آوت داد بهم چون از اولش هم اون ف ـه لـه ش قرمز بود :دی
نمیگم بی خودی سخت باشه یه چیزی اونورتر از Hard اصولا باید چیز ـه خفنی باشه دیگه , Realistic باید دست رو باید محدود میکرد و perfectionist چیزی مثل درجه سختی insane که با تموم کردنش دو زانو بیوفتی زمین و خودتو Master اعلام کنی :دی . ولی حتی تو این درجه هم دشمنا گیچ بازی در میارن و میتونی راحت مراحل تموم کنی :دی

اتفاقا همون مرحله قطار رو هم میشه بدون اینکه بکشی بری. تو هر واگن بدونه فلش بنگ بنداز بعد سریع همرو ناک داون کن :biggrin1: (ببین کی اسمشو گذاشته اسپلینتر باز :biggrin1:
Daemonis

محمد تو و امثال ما فکر میکنن که سخت نیست چون با ریشه و وجود این بازی آشنا هستیم و به قولی مخفی کاری تو خونمونه :biggrin1: (یکم نوشابه باز کنید لطفا :biggrin1:) خیلی ها هستن که روی همون نرمال هم گیر کردن و اصلا نمیتونن یه ذره هم مخفیانه حرکت کنن و بعدش میگن آزادی عمل کمه :p
فلش بنگ نمیخاد که شاک پیستول رو داری دیگه :دی فک کنم 7-8 تا هم گلوله داره

بله اینم درسته دیگه b-) :دی

ولی بازم اگه از این قضیه که تو گفتی و اون "خیلی ها" بگذریم من از درجه perfectionist انتظارات دیگه ای داشتم و 2 بار رفتم و هر دو 2 تو این درجه سختی رفتم . ینی منو مجبور نکرد یه فکر اساسی واسه پیشروی تو مراحل بکنم :دی من تو PT بود یا CT بعضی جاها رو مجبور میشدم به کمک gadget ها و مخصوصا sticky camera رد کنم ولی اینجا یدونه crosssbow با sleepiping gas داشته باشی همه چی حله :دی

همون مرحله :دی

شما چی جوری واگن آخر بدون اینکه کسی بفهمه رفتین؟ پنجره رو می شکونه می فهمن اگه سریع شلیک نکنی می کشنت:| منم همه چی رو گذاشتم رو استلث آرمورم سه مربعه:|

بله اینم درسته دیگه b-) :biggrin1:

ولی بازم اگه از این قضیه که تو گفتی و اون "خیلی ها" بگذریم من از درجه perfectionist انتظارات دیگه ای داشتم و 2 بار رفتم و هر دو 2 تو این درجه سختی رفتم . ینی منو مجبور نکرد یه فکر اساسی واسه پیشروی تو مراحل بکنم :biggrin1: من تو PT بود یا CT بعضی جاها رو مجبور میشدم به کمک gadget ها و مخصوصا sticky camera رد کنم ولی اینجا یدونه crosssbow با sleepiping gas داشته باشی همه چی حله :biggrin1:

آره.
منکه تمام مرحله های CT رو با گجت رفتم.:دی همون ده دقیقه اول همه رو تموم می کردم دوباره هم که پر نمی شد ادامه مرحله رو همینجوری بدون گجت می رفتم.:| ولی این یکی رو می تونی اصلا نزدیک دشمن هاهم نشی. Hidden Path خیلی داره. منم خیلی زور بزنم از یک Sleeping Gas واسه جاهایی که مجبوری دشمن هارو بکشی استفاده می کنم. :دی

پیوریست هیتمن پدرمنو در آورد ولی پرفکشنیست این زیاد سخت نبود.:دی

آخرین ویرایش:
این اچیومنت:
4th Echelon Officer :Completed every single player mission on Perfectionist difficulty
منظورش اینه تمام مراحل رو
Perfectionist بریم یا فقط یکی کافیه؟ 100تا گیم اسکور هم داره
0309.gif

شما چی جوری واگن آخر بدون اینکه کسی بفهمه رفتین؟ پنجره رو می شکونه می فهمن اگه سریع شلیک نکنی می کشنت
:|
منم همه چی رو گذاشتم رو استلث آرمورم سه مربعه
اون قسمت رو راحت میشه با 2 تا Smoke Grenade و Sleeping Gas بدون کشتن کسی رد کرد.

این اچیومنت:
4th Echelon Officer :Completed every single player mission on Perfectionist difficulty
منظورش اینه تمام مراحل رو
Perfectionist بریم یا فقط یکی کافیه؟ 100تا گیم اسکور هم داره
0309.gif

دوست من باید همه مراحل رو Perfectionistتموم کنی تا این اچیومنت باز بشه

خیلی مهمه چون من 50 بار رفتمش از اول تا راه حلی کاملاً مناسب روحیاتم پیدا کنم که نشد:|

کسی لینک دانلود این بازی رو نمیدونه هر چی میگردم پیدا نمیکنم :wallbash::wallbash::wallbash:
داشی این بازی چون مراحل تو ایران داره نیس واسه همین سایتیم ک من ازش گرفته بودم بر داشت

اون قسمت رو راحت میشه با 2 تا Smoke Grenade و Sleeping Gas بدون کشتن کسی رد کرد.
بیشتر از دو تا لازمه من خودم تو سه تا واگن اول Sleeping Gas استفاده کردم واسه بقیه اش موندم

- - -ویرایش - - -

بیشتر از دو تا لازمه من خودم تو سه تا واگن اول Sleeping Gas استفاده کردم واسه بقیه اش موندم

- - -ویرایش - - -

داشی این بازی چون مراحل تو ایران داره نیس واسه همین سایتیم ک من ازش گرفته بودم بر داشت
در دو DVD برنر مکس از دوست خوبم به قیمت 8000 هزار تومان خریداری کردم شما هم همین کار رو کنید

اتفاقا همون مرحله قطار رو هم میشه بدون اینکه بکشی بری. تو هر واگن بدونه فلش بنگ بنداز بعد سریع همرو ناک داون کن :دی (ببین کی اسمشو گذاشته اسپلینتر باز :دی

من که خودم یکیم نکشتم! ولی بازم Combat Takedown میده نه Stealth، تازه برای من که تقریباً همه گاردهای بازی رو Undisturbed رفتم روی میشن های اصلی جز تو مرحله اول که زیاد حالیم نبود سیستم جدید مشکل حساب میشه چون من می خواستم اون یه تیکه هم Ghost کنم:| البته اون مرحله اون مشتی Briggs هم به یه باگ نافرمی خوردم تو اون قسمت ریل کشیه که وقتی همه رو Undisturbed می رفتم میخواستم در ماشینه رو باز کنم E رو می زدم اول یه مشت می زد تو ماشین بعد همه منو Detect می کردن بعد میرفت سراغ Scene ـه :| خلاصه اونجا رو مجبور شدم اکشن برم چون داشت حالم بهم می خورد 10 بار رفتم هر دفعش همین مشکل:|

کسایی که گیر به Perfectionist بازی میدن شما اگه تونستین رو Perfectionist زیر 10 بار مرحله ی چچن ساید میشن گریم رو Ghost با Undisturbed کردن همه برین من همینجا دستتون رو پشت نت میبوسم:دی مراحل داستانی هم اگه هدفتون رو رو Undisturbed رد کردن میذاشتین واقعاً چالش برانگیز میشدن:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or