خو این آره
ممد یه جوری پیچونده بود جمله رو نفهمیدم منظورش چیه
====
موافقین نظرسنجی رو عوض کنیم، بهترین مرحله Blacklist رو بزاریم؟![]()
ما که هیچ پیچوندگی ندیدیم.
بزار مردم تمومش کنن بعد.
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
خو این آره
ممد یه جوری پیچونده بود جمله رو نفهمیدم منظورش چیه
====
موافقین نظرسنجی رو عوض کنیم، بهترین مرحله Blacklist رو بزاریم؟![]()
ما که هیچ پیچوندگی ندیدیم.یکم کمتر به زندگی خصوصی فوتبالیست ها توجه کنی تمرکرت برمی گرده.
بزار مردم تمومش کنن بعد.![]()
HD pack ربطی به رزولوشن نداره .. . .. کیفیت بافت ها رو بالا میبرهدوستان عزیز که رو ایکس باکس این بازی رو انجام دادید. یک سوال دارم
م
ارکید دارم بدون هارد هست شنیدم این اچ دی پک داره. بدون اچ دی پک که من نمیتونم نصب کنم با چه کیفیتی اجرا میکنه؟ اخه تلویزیونم 1080P نیست و حداکثر 1080i اجرا میکنه ممنون میشم جواب بدید
به نظر من بازی مخفی کاری باید آدم رو مجبور کنه که مخفی کاری برهبازم متوجه نشدم!:biggrin1:
مخفی کاری رفتن که سخت تر از اکشن رفتنه!:biggrin1: یعنی روی درجه نرمال، مخفی کاری (که سخت تر از اکشن رفتنه) سخت تره که ملت اکشن میرن، بعد رو درجه Realistic مخفی کاری راحت تره که ملت مخفی کاری میرن!؟:biggrin1:
HD pack ربطی به رزولوشن نداره .. . .. کیفیت بافت ها رو بالا میبره
آقا ، ما 2-3 تا پارتشو دانلود کردم تا الان و 5 تا پارت دیگه مونده ! ( سی دی یکشو البته !! )
حالا به نظرتون HD Pack رو هم دانلود کنم ؟ یا همین بسه ؟ :d
اگه تو تلوزیون بزرگ بازی کنی خیــــــلــــــی فرق میکنهخب چقدر کیفیتش فرق میکنه؟
اتفاقا خیلی فرق میکنه. تو مرحله مقدمه شاید متوجه نشید اما جلوتر بی کیفیت بودن بافت ها بدون HD پک کاملا تابلو هست.فرق زیادی نمیکنه.
من کنسولم رو حدودا 5 ماه (اردیبهشت) پیش آپدیت کردم و lt3 ریختم، می خوام ببینم واسه این بازی به آپدیت نیاز هست یا مشکلی نداره.