Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
سلام به همه

دو تا سوال دارم

دی وی دی توش چی چی هست؟ باید حتما اونم داشته باشیم؟

بازی که میگیریم باید حتما برنر مکس باشه؟ 97% نمیشه دیسک 2 رو روی هارد ریخت؟ بعد وقتی دیسک دو رو روی هارد ریختیم HD Pack خود به خود فعال میشه؟

بعد یه سوال:

بازی رو میشه جلو خانواده بازی کرد؟ :D

سلام به همه

دو تا سوال دارم

دی وی دی توش چی چی هست؟ باید حتما اونم داشته باشیم؟

بازی که میگیریم باید حتما برنر مکس باشه؟ 97% نمیشه دیسک 2 رو روی هارد ریخت؟ بعد وقتی دیسک دو رو روی هارد ریختیم HD Pack خود به خود فعال میشه؟

بعد یه سوال:

بازی رو میشه جلو خانواده بازی کرد؟ :D

خب این که شش تا سوال شد :d
اگه دی‌وی‌دی ۲ منظورتونه که بله باید داشته باشین. نیمه‌ی دوم بازی توشه.
وقتی دیسک اول رو می‌ذارید، خودش پیغام نصب پک رو نشون میده بعد شما دیسک ۲ رو می‌ذارید و نصب میشه. در مورد ۹۷% اطلاعی ندارم.
بله، اسپلینتر سل‌ـه ها مثلاً!

دوستان سلام
آپگرید کردن هواپیما چه تاثیری روی گیم پلی بازی و کلا بازی داره ؟
ماموریت هایی که روی نقشه هستند رو خودمون انتخاب می کنیم یعنی اینکه دلبخواهیه ؟یا اینکه در انتخاب ماموریت ها اولویت بندی هست؟مثلا من ماموریت یمن رو رفتم سرویس شدم ویو دشمنا تمومی نداره.
آپگرید کمبت هم داره ؟ من ندیدم داشته باشه

دوستان سلام
آپگرید کردن هواپیما چه تاثیری روی گیم پلی بازی و کلا بازی داره ؟
ماموریت هایی که روی نقشه هستند رو خودمون انتخاب می کنیم یعنی اینکه دلبخواهیه ؟یا اینکه در انتخاب ماموریت ها اولویت بندی هست؟مثلا من ماموریت یمن رو رفتم سرویس شدم ویو دشمنا تمومی نداره.
آپگرید کمبت هم داره ؟ من ندیدم داشته باشه

آپگرید کردن هواپیما امکاناتی را به شما می ده که می توانه در روند بازی بهتون کمک کنه مثل اضافه کردن slot برای مجهز کردن sam و یا قرار دادن رادار که به شما جای دشمن را نشان می ده و ...
ماموریت های جانبی هم ترتیبی نداره یعنی هرجور دوست داری بازی می کنی بعد از Complete کردن هر mission جانبی هر شخص mission بعدی همان شخص برای شما باز میشه.
منظورتنون اگر Upgrade کردن نوع برخوردش با enemy است نه نداره اما شما می توانی تجهیزاتتون را بر طبق نوع روند بازی ارتقاع بدید یعنی اگر Stealthبازی می کنید بر فرض مثال suit را انتخاب کنید که stealth را بالا ببره.

- - -ویرایش - - -

اقا این مشکلو کیا دارن؟
بعد از مرحله مقدمه که تازه بازی معرفی میشه همون جا که اسم بازی رو مینویسه گیر میکنه همه چی کند میشه کلا گیر میکنه بعد از اونم دیگه بازی بالا نمیاد میگه دیسک کثیفه
یعنی بازی بد رایت شده؟
اخه یه همچین مشکلی با black ops 2 هم دام البته اون کم تره با یکم ور رفتن میاد این کلا دیگه نیومد:|

اگر بازی را از روی دیسک اجرا کنید و بازی با سرعت بالا رایت شده باشه این مشکل به وجود میاد یکی از دوستان من همین مشکل را داشته با دیسک 97% روی کنسول 4 گیگ که با دیسک برنر بدون مشکل بازی کرد

دوستان میخوام بدونم بدون HD Pack چقدر گرافیک بازی میاد پایین ؟
من هارد ندارم و اگه بدونم گرافیک بازی خیلی افت می کنه مجبورم روی PC برم ...!
لطفاً اگه عکسی از تفاوت این دو دارید ممنون میشم بذارید ..

یکی از دوستان فرمودند در پست های قبلی که در مراحل اول چندان تاثیری نداره اما در مراحل جلوتر بافت تصاویر خیلی بهتر به نمایش درمیاد.من همان مرحله اول را بدون HD Pack دیدم مجبور شدم Disc2 را هم بگیرم ونصب کنم.به نظر من اگر گرافیک بازی براتون اهمیت داره روی PC بازی کنید.(درصورتی که هارد Xbox ندارید)

از دوستان اینجا هیچکس این بازی را آنلاین بازی نمی کنه توی لایو :-/

نسخه PC بازی اختلاف فاحشی با نسخه های کنسولی داره.
شما حتی اگه HD Pack رو هم نصب کنی من پیشنهاد میکنم نسخه PC رو بری اگه سیستم نسبتا قوی داری.

خیلی بازی خوبی بود واقعااز ubisoft چیز دیگه ای نمیشه توقع داشت فقط اینکه تو مرحله ی تهران چرا اون درجه دار ایرانیه کراوات داشت و صورتش رو تیغ زده بود شبیه تیمسار های دوران طاغوت بود

خیلی بازی خوبی بود واقعااز ubisoft چیز دیگه ای نمیشه توقع داشت فقط اینکه تو مرحله ی تهران چرا اون درجه دار ایرانیه کراوات داشت و صورتش رو تیغ زده بود شبیه تیمسار های دوران طاغوت بود
البته توی ارتش هنوز خیلی ها هستند از قدیمی ها که صورتشون کاملا تمیز است هیچ کس هم جرات نداره بهشون بگه تو :d
البته اینجا که اینا دارن نشان می دن همون لانه جاسوسی حال حاضر است در تهران (سفارت آمریکا) و متاسفانه دست سپاه.توی سپاه هم که همچین چیزی نداریم.
نتیجه اخلاقی => UbiSoft می خواست prestige نظامی ایران را ببره بالا. شما زیاد سخت نگیر.اگر کسی کراوات داشته باشه اصلا راش نمیدن تو :))

nariman-1373 @
من Co-Op را بازی نمی کنم اما اگر توی SvM خواستی بازی کنی در لایو من را لطفا Add کن.

- - -ویرایش - - -

نسخه PC بازی اختلاف فاحشی با نسخه های کنسولی داره.
شما حتی اگه HD Pack رو هم نصب کنی من پیشنهاد میکنم نسخه PC رو بری اگه سیستم نسبتا قوی داری.

من هم حرف آقا سینا را کاملا تایید می کنم چون روی PC را دیدم زمین تا زیرزمین با کنسولش فرق داره گرافیک فوق العاده زیبایی داره

یکی دیگه اینکه اون چه ساختمونی بود که عکس مجسمه آزادی داشت ؟ اصن داریم ؟
ولی نکته مثبت اینه که واقعا یکی از خصوصیت هایی ایرانیا دارن اینه که وقتی تهدید میشن حتما یک کاری برای آزادی خودشون میکنن و بی حرکت نمیمونن کلا نترسن واین که به زیر دست هاشون هم اهمیت زیادی میدن اولای اون مرحله اگه به کسی صدمه بزنی mission failed میشی من خوشحال شدم که بدون کشتن هموطن مرحله تموم میشه ولی بعدش باید همه رو به گلوله ببندی
یه نقطه ضعف دیگه این که شخصیت منفی بازی sadiq خیلی ابهت نداشت

بازی داستان راضی کننده و خوبی داشت . تنوع مراحلم خیلی خوب بود و تو دیسک دوم جذابیت بازی خیلی بیشتر میشه :d . پایان بازی هم نسبتا خوب بود .
حالا هم داریم از بخش آنلاین بازی و به خصوص بخش coop بازی لذت میبریم :bighug: . ولی conviction از نظر campaign بازی قویتری بود .

آخرین ویرایش:
یکی دیگه اینکه اون چه ساختمونی بود که عکس مجسمه آزادی داشت ؟ اصن داریم ؟
ولی نکته مثبت اینه که واقعا یکی از خصوصیت هایی ایرانیا دارن اینه که وقتی تهدید میشن حتما یک کاری برای آزادی خودشون میکنن و بی حرکت نمیمونن کلا نترسن واین که به زیر دست هاشون هم اهمیت زیادی میدن اولای اون مرحله اگه به کسی صدمه بزنی mission failed میشی من خوشحال شدم که بدون کشتن هموطن مرحله تموم میشه ولی بعدش باید همه رو به گلوله ببندی
یه نقطه ضعف دیگه این که شخصیت منفی بازی sadiq خیلی ابهت نداشت
دقیقا وقتی تهدید میشن یک کاری می کنند ،مثل حال حاضر وضعیت داغون نت و ارز و ..... البته اینا از نظر شما فکر کنم تهدید نیست یک جور گرم کردن محسوب میشه.
درثانی اونموقع که سر هر مسئله ای ملت را با باتوم و.... می زنند هموطن نیستن اما چون نقد داستان از یک کمپانی خارجی است حالا همینا شدن هموطن برای شما؟!همین هموطنان گرامی هستند که کار کشور را رساندن به این وضعیت وخیم.
شما نگران گلوله خوردن هموطن هاتون نباشید این نوع از جانوران هنوزکشته شدنشون توسط ابزار های مختلف درحالت ابهام به سر می بره.با گلوله های واقعی هم نمی میرند چه برسه به این گلوله های صفر و یکی.

دقیقا وقتی تهدید میشن یک کاری می کنند ،مثل حال حاضر وضعیت داغون نت و ارز و ..... البته اینا از نظر شما فکر کنم تهدید نیست یک جور گرم کردن محسوب میشه.
درثانی اونموقع که سر هر مسئله ای ملت را با باتوم و.... می زنند هموطن نیستن اما چون نقد داستان از یک کمپانی خارجی است حالا همینا شدن هموطن برای شما؟!همین هموطنان گرامی هستند که کار کشور را رساندن به این وضعیت وخیم.
شما نگران گلوله خوردن هموطن هاتون نباشید این نوع از جانوران هنوزکشته شدنشون توسط ابزار های مختلف درحالت ابهام به سر می بره.با گلوله های واقعی هم نمی میرند چه برسه به این گلوله های صفر و یکی.
دمت گرم با این تفسیر زیبا فربد جان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or