Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
مولتی بازی واقعا رو اعصابه...
خیلی ت****
یارو از 6 کیلومتری میپره روت...
اینکه چاقو کی زودتر میزنش خیلی **** کیلوییه هیچ قاعده ایی نداره...
مرک ها هم که همش کمپ میکنن مین میذارن
اصلا هم مولتیش مخفی کاری... نیست:-&

مولتی بازی واقعا رو اعصابه...
خیلی ت****
یارو از 6 کیلومتری میپره روت...
اینکه چاقو کی زودتر میزنش خیلی **** کیلوییه هیچ قاعده ایی نداره...
مرک ها هم که همش کمپ میکنن مین میذارن
اصلا هم مولتیش مخفی کاری... نیست:-&

بهت بر نخوره ولی خودت نوبی گردن بازی ننداز! اتفاقا مولتیش خیلی جالبه . ولی کال آو نیست که هر نوبی بتونه توش دووم بیاره....

بهت بر نخوره ولی خودت نوبی گردن بازی ننداز! اتفاقا مولتیش خیلی جالبه . ولی کال آو نیست که هر نوبی بتونه توش دووم بیاره....

9 نفر kill streak داشتم با spy فقطم با چاقو کشتم
من نوبم؟
رو اعصابه...
من یارو بی حساب کتاب میکشم اونم همینطور....
پرش تخ****:|
بعدشم وقتی نمیدونی الکی نگین خواهشا
من از مولتی کال متنفرممممم;)

آخرین ویرایش:
دوستانی که با کینکت بازی میکنن چه دستورات صوتی ای داره بازی؟؟؟
من تا حالا
Hey you و Come hereش رو عملی کرد...
جای دیگه ای هم چیزی پیدا نکردم من!!!

آخرین ویرایش:
باید مرحله رو تموم کنی تا بنویسه.:d

ببخشید منظورم این بود که کجا همش رو می نویسه.:دی البته من فکر کنم که همه رو پیدا می کنم.:دی

دوستانی که با کینکت بازی میکنن چه دستورات صوتی ای داره بازی؟؟؟
من تا حالا
Hey you و Come hereش رو عملی کرد...
جای دیگه ای هم چیزی پیدا نکردم من!!!:beer:

نه فقط هموناست. هیچ فایده دیگه ای نداره. :دی

پ.ن : استفاده کردن ازین جنریک اسمایل های خیالی هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه.

پ.ن : استفاده کردن ازین جنریک اسمایل های خیالی هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه.

ممنون از جواب و ممنون از تیکه ای که بارم کردی!!!

آقا جایی نیست که بفهمیم چند تا از Hidden Pathـهای تو مرحله رو پیدا کردیم؟

پیش اون عزیزی که تو کشمیر عملیات داشته که بری مینویسه،مگه نه؟؟:D

Last edited by a moderator:
اونجایی گیر کردم که برای بار دوم با صدیق درگیر میشم با خنجر میزنه grab سریع x میزنم خنجر میگیره اما میخوام فرو کنم نمیتونم تند تند x میزنم بازم چاقو رو میزنه تو گردنم x نگه میدارم هم نمیشه چجوری باید x بزنم ؟! زده mash

دست مریزاذ به یوبی سافت ، بازی واقعا شایسته ارزش های زیادی هست که به راحتی باعث می شه توی هیاهوی GTA V گم نشه و هم چنان بشه ماه ها بازی رو بازی کرد و از نگرش که خود فرد برای بازیش می سازه لذت برد.

در مقام مقایسه هیچ بازی رو دوست ندارم بزارم کنار BLACK LIST ، اما در حالت کلی هنوز Dishonored رو بازی نکردم و موفق به تجربه Hitman Absolution هم نشدم ، از Thief های نسل قبل اطلاعی ندارم ، سری قبلی های SC هم DA رو کامل بازی کردم و CONVECTION هم در حد معمول دوسش داشتم و خیلی متمرکز بازی نکردم و از بقیه سری ها بی اطلاع ، MGS4 هم مرگبار بازی کردم ولی امروز SC BL تجربه خیلی عالی رو بعد مدت ها برام آورده که تا چند ماه راحت منو درگیر می کنه حتی وقتی پای بازی نیستم می شه بهش فکر کرد ، این دقیقا معجزه بازی برای من هست ، بازی ادامه داره و من هنوز مرحله اول بازی ( بعد از مرحله راهنما) هستم و فکر کنم دو ساعتی هست مشغول کلنجار رفتن با شیوه ها بازی کردن و لذت بردن از طراحی مراحل بازی هستم .

درجه سختی بازی با فاکتور گیری از سه درجه اول و ندیدنشون ، روی Perfectionist شروع می شه و بازی فقط همین درجه سختی رو داره و باید کلا بقیه رو ندید و فکر کرد وجود ندارن ،( هر چند که قابلیت مارک لذت بخش ولی خوب نیست در کل). اینجا ایجاد محدودیت روی این درجه خودش تغییر روش ها رو می یاره و خب افزایش نسبی هوش مصنوعی ، آسیب پذیری بیشتر تا 2 گلوله و موارد مشابه فقط برای تغییر فکر ها هست. بعد از گرفتن . انجام دادن درجه ی GHOST و رد کردن چالش های بازی که باعث کلیشه ای شدن نسبی بازی و بازی کننده می شه ، تازه بازی بدون در نظر گرفتن امتیاز و ... با هدف لذت و فکر شروع می شه ، دقیقا اینجاس که بازی خودش نشون می ده و سرمست می شیم.

اینجا با درجه P برای ایجاد مخدودیت بازی رو شروع می کنی و بعدش واقعا می شه تمام درگیری های فکری و شیوه های گوناگون پیشروی در بازی انجام بدی و لذت ببری، شروع این لذت با صدا گیرای بازی با داشتن 5 تا 7 کانال اسپیکر و صدای خوش مشت های سم روی صورت دشمن ها ، فشار آهنگ بازی و صدای عالی اسلحه ها انجام می شه، گرافیک به حد خودش کافیس و دیدنی و گیرا ، بازی شروع می شه ، وقتشه تک تک فکر ها نگرش ها عقده ها رو خالی کنی و لذت ببری ، انیمسشن های سم عالی و لذت بخش و دیدنی کار خودشو انجام می ده و طراحی مرحله همه چی سر جای خودش می زاره .

در همین مرحله اول بازی یادمه داخل یک محوطه راهرو مانند بود، چندیدن و چند نوع ایده می شد پیاده کرد ، یادمه قبلش یک فرد مهم داخل اتاق در حال صحبت تلفن بود که زنده نگه داشتنتش امتیاز بود ، پنجره جلو کار رو آسون می کرد و می شد راحت از پشت کار رو انجام داد ، اما در اتاق چشمک می زد ، یک ایجاد صدا جلوی پنجره بازی برای منحرف کردن شخص و و سریع دویدن به سمت در و با قدرت شکستنش و بعدش با یک انیمشین لذت بخش به دام انداختنش واقعا لذت بخش بود ، در ادامش رسیدن به راهرو و با یک سوت کشوندن نفر اول به سمت خودت و یک نایف عالی بود ، سوت بعدی برای کشوندن نفر دوم تا اینکه بیاد و جسد رو ببینه در همین وضعیت سریع از پنجره اول خارج شدن و از دومی دقیقا پشت نفر دوم در اومدن عالی هست که باز هم با یک SPRINT سریع یک صحنه عالی خلق می شه یا یک هدشات ناز هم فوق العادس .

توی همون مرحله قسمتی که از نردوون بالا می ری و یکی پشت به تو مشغول هست و دو نفر در اتاق های بعدی گروگان گرفتن ، از بین بردن نفر اول و شکستن لامپ آویزون اتاق با کلت ، بعدش کشوندن دو نفر به سمت اتاق ، یک فرار سریع به WC کناری و یک کیل پر صرصدا واقعا چسبید ...
واقعا بازی پر هست از تغییر روش ها و فقط لذت بردن از روش های شخصی خودت بدون در نظر گرفتن امتیازاتی که بازی بهت می ده ، همین جاست که ساعت بازی از 8 ساعت به 3 برابر هم می رسه و هنوز داریم از کشتن های متنوع و ترکیب سبک ها لذت می بریم .
دست مریزاد یوبی سافت ، مرسی SC BL . شرمنده برای نظر طولانی
...

آخرین ویرایش:
من اين بازي رو كمل دانلودش كردم و رايت برنر مكس هم زدم ولي نرسيدم بازيش كنم

در كل وقتي وقتت در روز 1 ساعت آزاد باشه نميدوني موسيقي گوش كني تلويزيون ببيني - خونه رو تميز كني - بچه رو بهش برسي - خلاصه ديگه

ولي بازي خيلي خفنيه همه جا در مورد اين بازي صحبت ميكنن

انشالله اين هفته يك تلنگري بهش ميزنم

تمومش کردم خیلی جالب بود ، نظرمو درمورد سم عوض میکنم و خیلی جاها بهم حال داد! تمامی اشخاص ، بریگز ، فیشر ، گرین ، چارلی ، صدیق ، نوری ، کوبین همه شخصیت پردازیای خوبی داشتن:دی
یه چیزی درمورد مرحله آخر:دی
اونجا که صدیق میگه انگشت حلقه پیره مرده رو ببر :دی یوبی کلا قفلی زده رو تاریخ خاور میانه یا رو انگشت حلقه افراد:دی الطایر ، جیسن برادی ، پپیرهمرده که دستش قطع شد:دی
حالا یا میخواست بگه صدیق تمپلاره یا صدیق اسسینه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or