Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
بخش Spies vs Mercs رو فقط با لایو میشه بازی کرد؟ نمیشه آفلاین بازی کرد؟

نه باید حتما به لایو وصل بشید.با خارجی ها هم خیلی به سختی میشه بازی کرد یعنی شاید در ظاهر لگ نداشته باشید اما تاخیر زمانی بالایی وجود داره اما بچه هایی خودمون راحت میشه بازی کرد تعدادشون هم زیاد است.

خیلیا میگن هیتمن از اسپلینتر بهتره :)) تو هیتمن من خودم هروقت حوصله نداشتم یه شاتگان در میاوردم همرو کتلت میکردم :| تو اسپلینتر اصن جرئت ندارم دست به تفنگ بزنم :دی :| یه نفر بفهمه کجایی کتلت میشی:|
کل بازی یه طرف مراحلی که تو تاریکیِ مثه آمریکا یه طرف:-sقلب آدم میاد تو دهنش از هیجان:xفقط حال میده Ghost رفت این بازیو:>

خیلیا میگن هیتمن از اسپلینتر بهتره :)) تو هیتمن من خودم هروقت حوصله نداشتم یه شاتگان در میاوردم همرو کتلت میکردم :| تو اسپلینتر اصن جرئت ندارم دست به تفنگ بزنم :دی :| یه نفر بفهمه کجایی کتلت میشی:|
کل بازی یه طرف مراحلی که تو تاریکیِ مثه آمریکا یه طرف:-sقلب آدم میاد تو دهنش از هیجان:xفقط حال میده Ghost رفت این بازیو:>

شما هردو روی آخرین درجه سختی بزاری باز میتونی تو اسپلینتر با کشتن جلو بری حتی بعضی مراحلش برای همین کار طراحی شده ولی هیتمن امکان نداره

من جرات ندارم سر پا راه برم :))

حداقل هیتمن قسمت های اول شخص نداشت مثل اسپلینتر سل بلک لیست :-&

شما هردو روی آخرین درجه سختی بزاری باز میتونی تو اسپلینتر با کشتن جلو بری حتی بعضی مراحلش برای همین کار طراحی شده ولی هیتمن امکان نداره
رو نرمال نمیشه کسیو کست :| رو آخرین درجه ی سختی؟؟ :| هیتمن خیلی راحت میشه همرو هد شات کرد،اما اسپلینتر:|

- - -ویرایش - - -

حداقل هیتمن قسمت های اول شخص نداشت مثل اسپلینتر سل بلک لیست :-&
من کمپین رو هنوز کامل نکردم،یَنی تو کمپین اول شخص داره یا مولتی و CO-OP ؟؟

رو نرمال نمیشه کسیو کست :| رو آخرین درجه ی سختی؟؟ :| هیتمن خیلی راحت میشه همرو هد شات کرد،اما اسپلینتر:|

- - -ویرایش - - -

تو کمپین یه چند قسمتی اول شخص داره:(

یک بخش خیلی کوتاهی در روند بازی را با Briggs بصورت اول شخص بازی می کنی (به نظر من چندان جالب نیست)
Side Mission ها که چندان بی ربط به داستان بازی هم نیست را بصورت Co_Op می توانی بازی کنی که اگر یک Partner قوی داشته باشی به شدت لذت بخش خواهد بود مخصوصا ماموریت های Briggs (که حتما بایدCo-op کامل بشه)
در Multiplayer هم SvM در دو Round اتفاق می افته که در یک Round در نقش Mercer هستی که به شکل اول شخص بازی می کنی ودر Round بعدی در نقش Spy هستی که به شکل سوم شخص به بازی ادامه می دی.
Multiplayer بسیار زیبایی داره البته اگر با ایرانی ها بازی کنی با خارجی ها بخاطر Delay زیاد خیلی سخت میشه بازی کرد.

- - -ویرایش - - -

SH**T :| میشه یه خرده راجع به این بخش ها توضیح بدی؟؟مرحله چنده؟؟چقد طول میکشه تا رد شه؟؟باید مخفی کاری رفت؟

کلا 12 ماموریت در Campain است که در دو دیسک باید بازی کنی.کلا شما می توانید به هر شکلی که دوست دارید بازی را جلو ببرید برطبق سلیقه و خواست خودتون می توانید نوع Gear را به شکل Stealth بچینید که مخفیانه بازی را جلو ببرید یا بر قسمت Armor تمرکز کنید و به همه درگیر بشید و بطور عامیانه بزنی بکشی بری جلو(توصیه نمیشه).Side Mission ها Charlie ,Grim,Kobin تقریبا میشه گفت کوتاه است مخصوصا اگر Co-Op بازی بشه اما ماله Briggs تقریبا میشه گفت طولانی است Side mission های هر کدام از نفرات که نام بردم 3 الی 4 Mission دارند.

به نظر من برای هر چه بیشتر لذت بردن از بازی سعی کنید Stealth بازی کنید.

یک بخش خیلی کوتاهی در روند بازی را با Briggs بصورت اول شخص بازی می کنی (به نظر من چندان جالب نیست)
Side Mission ها که چندان بی ربط به داستان بازی هم نیست را بصورت Co_Op می توانی بازی کنی که اگر یک Partner قوی داشته باشی به شدت لذت بخش خواهد بود مخصوصا ماموریت های Briggs (که حتما بایدCo-op کامل بشه)
در Multiplayer هم SvM در دو Round اتفاق می افته که در یک Round در نقش Mercer هستی که به شکل اول شخص بازی می کنی ودر Round بعدی در نقش Spy هستی که به شکل سوم شخص به بازی ادامه می دی.
Multiplayer بسیار زیبایی داره البته اگر با ایرانی ها بازی کنی با خارجی ها بخاطر Delay زیاد خیلی سخت میشه بازی کرد.

- - -ویرایش - - -

کلا 12 ماموریت در Campain است که در دو دیسک باید بازی کنی.کلا شما می توانید به هر شکلی که دوست دارید بازی را جلو ببرید برطبق سلیقه و خواست خودتون می توانید نوع Gear را به شکل Stealth بچینید که مخفیانه بازی را جلو ببرید یا بر قسمت Armor تمرکز کنید و به همه درگیر بشید و بطور عامیانه بزنی بکشی بری جلو(توصیه نمیشه).Side Mission ها Charlie ,Grim,Kobin تقریبا میشه گفت کوتاه است مخصوصا اگر Co-Op بازی بشه اما ماله Briggs تقریبا میشه گفت طولانی است Side mission های هر کدام از نفرات که نام بردم 3 الی 4 Mission دارند.

به نظر من برای هر چه بیشتر لذت بردن از بازی سعی کنید Stealth بازی کنید.
آره،من خودمم زیاد خوشم نمیاد درگیر شم چون سرنوشتم کتلت شدن میشه :|

شهدا را یاد کنید ولو با یک صلوات

تو مرحله تهران هرچیزش که شبیه واقعیت نبود این جملش خیلی باحال
حیفم اومد عکسش و یادگاری نداشته باشم
53614bbac999.jpg

به همین راحتی ام نیست برادر!در ضمن خیلی خیلی کم بود قسمتای اکشن بلک لیست نسبت به کانویکشن و یجورایی بازی به اصلش برگشته بود,البته توو کانویکشن هم بعضی جاهاش که بیشتر رو اکشن تمرکز داشت میشد باز مخفی رفت;مثلاً همون مرحله عراقٌ Stealth بری فوق العاده لذت بخش در عین حال مشکله!
SH**T :| میشه یه خرده راجع به این بخش ها توضیح بدی؟؟مرحله چنده؟؟چقد طول میکشه تا رد شه؟؟باید مخفی کاری رفت؟
خیلی کوتاهه اونقدم بد نیست میتونی مخفی بری.در کل به نظر من مراحل Campaign توو دیسک 2 نسبت به 1 افت کرد البته به جز مرحله آخر و تهران اگه اشتباه نکرده باشم

به همین راحتی ام نیست برادر!در ضمن خیلی خیلی کم بود قسمتای اکشن بلک لیست نسبت به کانویکشن و یجورایی بازی به اصلش برگشته بود,البته توو کانویکشن هم بعضی جاهاش که بیشتر رو اکشن تمرکز داشت میشد باز مخفی رفت;مثلاً همون مرحله عراقٌ Stealth بری فوق العاده لذت بخش در عین حال مشکله!

[/SPOILER]

من مشکلی با اکشن ندارم ولی انتظارم از این بازی مخفی کاری بود نه ترکیبی از هردو

اول شخص و مخفی کاری؟؟ :| اصن حال نمیده،پیش خودشون چه فکری کردن که اسپلینترسلُ اول شخص کردن؟؟ :|
اون شاهکار قدیما دیگه گذشته الان هربازی مقداری اکشن ترکیبش داره اول شخص هم میشه مخفی کاری درست و حسابی بسازی ولی اول شخص این افتضاحی بود برای خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or