بخش Spies vs Mercs رو فقط با لایو میشه بازی کرد؟ نمیشه آفلاین بازی کرد؟
خیلیا میگن هیتمن از اسپلینتر بهترهتو هیتمن من خودم هروقت حوصله نداشتم یه شاتگان در میاوردم همرو کتلت میکردم
تو اسپلینتر اصن جرئت ندارم دست به تفنگ بزنم
![]()
یه نفر بفهمه کجایی کتلت میشی
کل بازی یه طرف مراحلی که تو تاریکیِ مثه آمریکا یه طرفقلب آدم میاد تو دهنش از هیجان
فقط حال میده Ghost رفت این بازیو
![]()
خیلیا میگن هیتمن از اسپلینتر بهترهتو هیتمن من خودم هروقت حوصله نداشتم یه شاتگان در میاوردم همرو کتلت میکردم
![]()
کل بازی یه طرف مراحلی که تو تاریکیِ مثه آمریکا یه طرفقلب آدم میاد تو دهنش از هیجان
![]()
![]()
![]()
رو نرمال نمیشه کسیو کستشما هردو روی آخرین درجه سختی بزاری باز میتونی تو اسپلینتر با کشتن جلو بری حتی بعضی مراحلش برای همین کار طراحی شده ولی هیتمن امکان نداره
من کمپین رو هنوز کامل نکردم،یَنی تو کمپین اول شخص داره یا مولتی و CO-OP ؟؟حداقل هیتمن قسمت های اول شخص نداشت مثل اسپلینتر سل بلک لیست![]()
تو کمپین یه چند قسمتی اول شخص دارهرو نرمال نمیشه کسیو کسترو آخرین درجه ی سختی؟؟
هیتمن خیلی راحت میشه همرو هد شات کرد،اما اسپلینتر
- - -ویرایش - - -
من کمپین رو هنوز کامل نکردم،یَنی تو کمپین اول شخص داره یا مولتی و CO-OP ؟؟
SH**Tتو کمپین یه چند قسمتی اول شخص داره![]()
یک بخش خیلی کوتاهی در روند بازی را با Briggs بصورت اول شخص بازی می کنی (به نظر من چندان جالب نیست)من کمپین رو هنوز کامل نکردم،یَنی تو کمپین اول شخص داره یا مولتی و CO-OP ؟؟
SH**Tمیشه یه خرده راجع به این بخش ها توضیح بدی؟؟مرحله چنده؟؟چقد طول میکشه تا رد شه؟؟باید مخفی کاری رفت؟
آره،من خودمم زیاد خوشم نمیاد درگیر شم چون سرنوشتم کتلت شدن میشهیک بخش خیلی کوتاهی در روند بازی را با Briggs بصورت اول شخص بازی می کنی (به نظر من چندان جالب نیست)
Side Mission ها که چندان بی ربط به داستان بازی هم نیست را بصورت Co_Op می توانی بازی کنی که اگر یک Partner قوی داشته باشی به شدت لذت بخش خواهد بود مخصوصا ماموریت های Briggs (که حتما بایدCo-op کامل بشه)
در Multiplayer هم SvM در دو Round اتفاق می افته که در یک Round در نقش Mercer هستی که به شکل اول شخص بازی می کنی ودر Round بعدی در نقش Spy هستی که به شکل سوم شخص به بازی ادامه می دی.
Multiplayer بسیار زیبایی داره البته اگر با ایرانی ها بازی کنی با خارجی ها بخاطر Delay زیاد خیلی سخت میشه بازی کرد.
- - -ویرایش - - -
کلا 12 ماموریت در Campain است که در دو دیسک باید بازی کنی.کلا شما می توانید به هر شکلی که دوست دارید بازی را جلو ببرید برطبق سلیقه و خواست خودتون می توانید نوع Gear را به شکل Stealth بچینید که مخفیانه بازی را جلو ببرید یا بر قسمت Armor تمرکز کنید و به همه درگیر بشید و بطور عامیانه بزنی بکشی بری جلو(توصیه نمیشه).Side Mission ها Charlie ,Grim,Kobin تقریبا میشه گفت کوتاه است مخصوصا اگر Co-Op بازی بشه اما ماله Briggs تقریبا میشه گفت طولانی است Side mission های هر کدام از نفرات که نام بردم 3 الی 4 Mission دارند.
به نظر من برای هر چه بیشتر لذت بردن از بازی سعی کنید Stealth بازی کنید.
به همین راحتی ام نیست برادر!در ضمن خیلی خیلی کم بود قسمتای اکشن بلک لیست نسبت به کانویکشن و یجورایی بازی به اصلش برگشته بود,البته توو کانویکشن هم بعضی جاهاش که بیشتر رو اکشن تمرکز داشت میشد باز مخفی رفت;مثلاً همون مرحله عراقٌ Stealth بری فوق العاده لذت بخش در عین حال مشکله!شما هردو روی آخرین درجه سختی بزاری باز میتونی تو اسپلینتر با کشتن جلو بری حتی بعضی مراحلش برای همین کار طراحی شده ولی هیتمن امکان نداره
SH**Tمیشه یه خرده راجع به این بخش ها توضیح بدی؟؟مرحله چنده؟؟چقد طول میکشه تا رد شه؟؟باید مخفی کاری رفت؟
به همین راحتی ام نیست برادر!در ضمن خیلی خیلی کم بود قسمتای اکشن بلک لیست نسبت به کانویکشن و یجورایی بازی به اصلش برگشته بود,البته توو کانویکشن هم بعضی جاهاش که بیشتر رو اکشن تمرکز داشت میشد باز مخفی رفت;مثلاً همون مرحله عراقٌ Stealth بری فوق العاده لذت بخش در عین حال مشکله!
[/SPOILER]
اول شخص و مخفی کاری؟؟اصن حال نمیده،پیش خودشون چه فکری کردن که اسپلینترسلُ اول شخص کردن؟؟