دوستان من رسیدم به اون مرحله تهران. همون اول مرحله هستم، نمی دونم چه طور باید وارد ساختمان بشم؟؟ هر کاری می کنم گاردها یا دوربین من رو می بینن. راه خاصی داره؟؟
يك زحمتي دوستان
من اين بازي رو هنوز شروع نكرده ميخوام بندازمش كنار
اولا ديسك اول وقتي ران ميشه ميگه ميخواي كنسول رو آپديت كني ميگم نه بعدش يك ده دقيقه اي طول ميكشه تا اون قسمت مربوط به نصب پكهاي HD Texture بياد كه اگر بگم آره ميگه ديسك دو رو بزار و بعد از گذشت چند ساعت هيچ تغييري توي رند نصب ايجاد نميشه
و اگر بگم نه ميره توي بازي تا اونجا كه توي سياهي محض كه هيچي نميشه ديد (از اون بازيهاست كه اولش اجازه نميده روشنايي و كنتراست رو درست كني) و ميره پشت دو نفر كه يكي دوربين دستشه و مينويسه Hold ?????? to wheel
اينجا من نميدونم بايد چيكار كنم هر كاري بگين انجام دادم نه تكون ميخوره از جاش نه هيچ كليدي عمل ميكنه
ولي خداييش هيچي به پاي COD نميرسه از 14 سال پيش هم بازيش خفن بود (ابته روي PC) مثل دلتافورس
ممنون
دوستان من رسیدم به اون مرحله تهران. همون اول مرحله هستم، نمی دونم چه طور باید وارد ساختمان بشم؟؟ هر کاری می کنم گاردها یا دوربین من رو می بینن. راه خاصی داره؟؟
بله می توانید نصب کنید .اگر دیسک 97% باشه تکسچر ها نصب میشه؟
راستی چجوری میشه دستور های صوتی با کینکت را فعال کرد؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
تو مرحله تهران یه جای دیگه گیر کردم. اونجایی که از پارکینگ وارد ساختمون می شه و باید از پله ها بره بالا، وقتی می رم بالا می رسم به یه جایی که دیگه راه بستست. هر چه قدر هم این ور اون ور رفتم راهی پیدا نکردم. اینجا رو چه طور باید رد کرد؟
اگر روی هارد نصب بشه برنر است اگر نه که ارور می ده بهت یا از بازی روی کامپیوتر با یک رام سالم Backup بگیری اگر حجمش 8.13 بود یعنی برنر است اگر کمتر بود یعنی 97%.یه سوال دوستان
بازی را خریدم اما نمیدونم برنر است یا نه و الان میخوام مولتی بزنم....راهی نیست بفهمم ک برنر هست یا نه؟
عزیز دیسک یا لنز دستگاه شما خراب است چه ربطی به بازی داره؟مانیتور شما یا تلویزیون را Brightness اش را ببر بالا تا ببینی.مرحله اول خیلی تاریک است که اگر نور مانیتور و همه چیز تنظیم باشه بدون مشکل می توانی بازی کنی.باید پشت یکی از اون نفر بری و دکمه "X"را بزنی یا اینکه با اسلحه Silence اونا را بکشی.اینجوری که شما توصیف می کنید دیسک بازیتون مشکل داره.
از ماشین که پیدا شدی برو سمت چپ، دیوار را بگیر برو بالا از کنار تمام گارد ها براحتی می توانی با اویزون بودن به دیوار رد بشی به انتها راه که می رسی یک نگهبان داره اونجا کشیک می ده جلو درورودی پارگینگ تا روش را برگردوند سریع بدو از پشتش برو به انتها راه و........
من دیسک 1 را نصب کردم بدون مشکل نصب شد اما وقتی میرم تو بازی یهو میپره بیرون میگه disc not authorized پس یعنی بازیم 97% است درسته؟اگر روی هارد نصب بشه برنر است اگر نه که ارور می ده بهت یا از بازی روی کامپیوتر با یک رام سالم Backup بگیری اگر حجمش 8.13 بود یعنی برنر است اگر کمتر بود یعنی 97%.
با "RS" میتوانید aim کنید و شلیک کنه .همان آنالوگ سمت راست.یه سوال دوستان
دوستان تو مرحله اخر AIM کدام دکمه روی دسته هست؟