Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
یه سوال در مورد آنلاین این بازی دارم

من الان 2/3 روزی میشه آنلاینش رو بازی میکنم و لولم 10 شده و رنگ درجم هم زرد شده در صوررتی که تا قبل از لول 10 رنگش سفید بود.خیلی هام که لولشون بالاتر از منه رنگ درجشون سفیده.
کسی میدونه تفاوت این رنگ ها برا چیه؟

مجموعه بازی های SplinterCell از آن دسته عناوینی هستند که با وجود سابقه درخشان وکارنامه مورد قبولی که تا کنون ارائه داده اند، توانسته اند نظرات بسیاری را جلب کنند.تا به حال نسخه های متفاوتی از این مجموعه منتشر شده که هر کدام باعث پیشرفت بازی هایاکشن مخفی-کاری شده اند. ۴ قسمت از این مجموعه، همگی یک تیراندازی مخفی-کاری محض بودندکه المان های اکشن بازی را نادیده گرفته بودند، اما با گذشت زمان، این روند تغییر کردهو مقدار بیشتری اکشن چاشنی کار شد و در آخرین نسخه منتشر شده از این سری یعنی Conviction شاهد بودیمکه به صورت جدی به المان های کلیدی یک اکشن تمام عیار پرداخته شده بود. پس از یک غیبتچند ساله، بالاخره Ubisoft در E3 سال گذشته پرده از جدیدترین نسخه این سری برداشت و آن را با عنوان Blacklist رونمایی کرد.عنوان مورد نظر، دارای ویژگی های خاصی است که به نوعی ادامه دهنده مسیر نسخه قبلی است
در گذشته انگیزه های شخصی برای سم مهمترینبخش کار به حساب می آمده، اما اینبار دیگر با آن قهرمان نترس که بی مهابا دست به انجامعملیات های غیر ممکن می زد، طرف نیستیم. Blacklistروایتگر وقایع ۶ ماه پس از Convictionاست. یعنی دوره سلطه آمریکا بر سایر کشورهای جهان که نیروی نظامی آمریکاحاکم بیش از نصف دنیا است. برخی کشورها با این موضوع کنار آمده و طبیعتاً برخی کشورهانیز با این سلطه مقابله می کنند. در این بین، برخی از کشورهای خاورمیانه به دنبال هدفیواحدی هستند و آن، بیرون راندن آمریکایی ها از خاک کشورشان است. در همین راستا، عهدنامهای بین این کشورها نوشته می شود که آن ها را برای رسیدن به این هدف یکپارچه کند.
http://www.game craft.com

يك زحمتي دوستان
من اين بازي رو هنوز شروع نكرده ميخوام بندازمش كنار
اولا ديسك اول وقتي ران ميشه ميگه ميخواي كنسول رو آپديت كني ميگم نه بعدش يك ده دقيقه اي طول ميكشه تا اون قسمت مربوط به نصب پكهاي HD Texture بياد كه اگر بگم آره ميگه ديسك دو رو بزار و بعد از گذشت چند ساعت هيچ تغييري توي رند نصب ايجاد نميشه
و اگر بگم نه ميره توي بازي تا اونجا كه توي سياهي محض كه هيچي نميشه ديد (از اون بازيهاست كه اولش اجازه نميده روشنايي و كنتراست رو درست كني) و ميره پشت دو نفر كه يكي دوربين دستشه و مينويسه Hold ?????? to wheel

اينجا من نميدونم بايد چيكار كنم هر كاري بگين انجام دادم نه تكون ميخوره از جاش نه هيچ كليدي عمل ميكنه

ولي خداييش هيچي به پاي COD نميرسه از 14 سال پيش هم بازيش خفن بود (ابته روي PC) مثل دلتافورس

ممنون

دوستان من رسیدم به اون مرحله تهران. همون اول مرحله هستم، نمی دونم چه طور باید وارد ساختمان بشم؟؟ هر کاری می کنم گاردها یا دوربین من رو می بینن. راه خاصی داره؟؟

دوستان من رسیدم به اون مرحله تهران. همون اول مرحله هستم، نمی دونم چه طور باید وارد ساختمان بشم؟؟ هر کاری می کنم گاردها یا دوربین من رو می بینن. راه خاصی داره؟؟

باید پشت گلدون ها قایم بشی بعد بری اون گوشه سمت چپ از دیوار بالا بری .البته وقتی گارد رفت و دوربین ها جابه جا شد.میتونی از گاز اشکاور هم که بهت میده استفاده کنی و بری جلو. البته اون اخراش که میخوای بری تو پارکینگ . فقط هم از این گاز اشکاور میشه استفاده کرد.

يك زحمتي دوستان
من اين بازي رو هنوز شروع نكرده ميخوام بندازمش كنار
اولا ديسك اول وقتي ران ميشه ميگه ميخواي كنسول رو آپديت كني ميگم نه بعدش يك ده دقيقه اي طول ميكشه تا اون قسمت مربوط به نصب پكهاي HD Texture بياد كه اگر بگم آره ميگه ديسك دو رو بزار و بعد از گذشت چند ساعت هيچ تغييري توي رند نصب ايجاد نميشه
و اگر بگم نه ميره توي بازي تا اونجا كه توي سياهي محض كه هيچي نميشه ديد (از اون بازيهاست كه اولش اجازه نميده روشنايي و كنتراست رو درست كني) و ميره پشت دو نفر كه يكي دوربين دستشه و مينويسه Hold ?????? to wheel

اينجا من نميدونم بايد چيكار كنم هر كاري بگين انجام دادم نه تكون ميخوره از جاش نه هيچ كليدي عمل ميكنه

ولي خداييش هيچي به پاي COD نميرسه از 14 سال پيش هم بازيش خفن بود (ابته روي PC) مثل دلتافورس

ممنون

عزیز دیسک یا لنز دستگاه شما خراب است چه ربطی به بازی داره؟مانیتور شما یا تلویزیون را Brightness اش را ببر بالا تا ببینی.مرحله اول خیلی تاریک است که اگر نور مانیتور و همه چیز تنظیم باشه بدون مشکل می توانی بازی کنی.باید پشت یکی از اون نفر بری و دکمه "X"را بزنی یا اینکه با اسلحه Silence اونا را بکشی.اینجوری که شما توصیف می کنید دیسک بازیتون مشکل داره.

از ماشین که پیدا شدی برو سمت چپ، دیوار را بگیر برو بالا از کنار تمام گارد ها براحتی می توانی با اویزون بودن به دیوار رد بشی به انتها راه که می رسی یک نگهبان داره اونجا کشیک می ده جلو درورودی پارگینگ تا روش را برگردوند سریع بدو از پشتش برو به انتها راه و........

تو مرحله تهران یه جای دیگه گیر کردم. اونجایی که از پارکینگ وارد ساختمون می شه و باید از پله ها بره بالا، وقتی می رم بالا می رسم به یه جایی که دیگه راه بستست. هر چه قدر هم این ور اون ور رفتم راهی پیدا نکردم. اینجا رو چه طور باید رد کرد؟

اگر دیسک 97% باشه تکسچر ها نصب میشه؟
راستی چجوری میشه دستور های صوتی با کینکت را فعال کرد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
بله می توانید نصب کنید .
تو مرحله تهران یه جای دیگه گیر کردم. اونجایی که از پارکینگ وارد ساختمون می شه و باید از پله ها بره بالا، وقتی می رم بالا می رسم به یه جایی که دیگه راه بستست. هر چه قدر هم این ور اون ور رفتم راهی پیدا نکردم. اینجا رو چه طور باید رد کرد؟

اگر توی همان راه پله های فلزی باشی بعد از اینکه به آخرین طبقه رسیدی به یک دره شیشه ای بر می خوری اگر یکی از مامورها را بکشی یا بی هوش کنی و با خودت به جلو دره شیشه ای حمل کنی در برات باز میشه.

یه سوال دوستان
بازی را خریدم اما نمیدونم برنر است یا نه و الان میخوام مولتی بزنم....راهی نیست بفهمم ک برنر هست یا نه؟
اگر روی هارد نصب بشه برنر است اگر نه که ارور می ده بهت یا از بازی روی کامپیوتر با یک رام سالم Backup بگیری اگر حجمش 8.13 بود یعنی برنر است اگر کمتر بود یعنی 97%.

عزیز دیسک یا لنز دستگاه شما خراب است چه ربطی به بازی داره؟مانیتور شما یا تلویزیون را Brightness اش را ببر بالا تا ببینی.مرحله اول خیلی تاریک است که اگر نور مانیتور و همه چیز تنظیم باشه بدون مشکل می توانی بازی کنی.باید پشت یکی از اون نفر بری و دکمه "X"را بزنی یا اینکه با اسلحه Silence اونا را بکشی.اینجوری که شما توصیف می کنید دیسک بازیتون مشکل داره.

از ماشین که پیدا شدی برو سمت چپ، دیوار را بگیر برو بالا از کنار تمام گارد ها براحتی می توانی با اویزون بودن به دیوار رد بشی به انتها راه که می رسی یک نگهبان داره اونجا کشیک می ده جلو درورودی پارگینگ تا روش را برگردوند سریع بدو از پشتش برو به انتها راه و........

مرسي
با عرض خوشحالي نه دستگاه مشكل داره نه ديسك چون روي ورباتيم اصل سنگاپوري رايت شده و برنر مكس هستش و 100 فول رايت شده هست ايميج هم iMARS بودش
الان رفتم توي مرحله تهران مثل اون يكي دوستمون توي قسمت تهران گير كردم تا تكون ميخورم دوربين ميبينه و بازي كنسل ميشه

ولي فكر نكنم خيلي باهاش حال كنم خيلي خفن باشه روي دست COD نيست

مرسي ممنون

اگر روی هارد نصب بشه برنر است اگر نه که ارور می ده بهت یا از بازی روی کامپیوتر با یک رام سالم Backup بگیری اگر حجمش 8.13 بود یعنی برنر است اگر کمتر بود یعنی 97%.
من دیسک 1 را نصب کردم بدون مشکل نصب شد اما وقتی میرم تو بازی یهو میپره بیرون میگه disc not authorized پس یعنی بازیم 97% است درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or