Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
اتفاقا تمام لذت بازي تو همون مخفي كاريشه:d
اخه چند مرحله اش کلا مخفی کاری باید بکردی مثل فرار از زندان . اما هر بار میخواستم مخفی کاری کنم تا اخرش میرفتم بعد میگفتم فایده نداره:))
بر میگشتم همشون رو میکشتم:|

- - -ویرایش - - -

من الان سه تا مرحله رو تموم کردم ، مراحلی که رو اون میز کار وجود دارند به ترتیب هستند یا هر کدوم رو میشه انتخاب کرد؟
منظورم اینه که اگه به ترتیب انتخاب نشه تو روند داستان تغییری ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا من مرحله قبلی آمریکا رو انتخاب کردم ولی فکر کنم یمن رو هم میشد انتخاب کرد .
اونایی که رنگ قرمز هستن مراحل اصلی هستن
مراحل فرعیش خیلی باحاله مخصوصا افغانستانش

- - -ویرایش - - -

سلام-موقع نصب اچ دی پک ، خوده بازی هم (که رو دیسک 2 هست رو) روی هارد نصب می کنه یا باید قبلش جدا گانه نصب کنیم؟
جداگانه نصب کن داداش

- - -ویرایش - - -

عاقا من بازی رو تموم کردم ولی اصلا اون مرحله ای که تو e3 نشون دادن ندیدم قضیه چیه؟:-/

هم مراحل اصلی هم مراحل فرعی رو تموم کردی داداش؟

مراحل فرعیش که اصلا به بلک لیست مربوط نیس من همون مرحله ای رو میگم که e3 دو سال پیش نشون دادن همونی که طرف گفت grimm now بعد زدن ماشین رو کتلت کردن
منم همچین چیزی رو ندیدم
فکر کنم یادشون رفته قرار بدن چون مراحلش هم کم بود:d

دوستان من دو دیسک رو نصب کنم بعد که برم تو بازی برای اولین بار پیغام نصب پک میاد؟
ینی کن اینکارو میکنم دیسک یک. میزارم تو دستگاه تا میره تو بازی میزنم رو دکمه وسط دسته و میام رو داشبورد بعد نصبش میکنم واسه دو هم اینکارو میکنم بعد که بخوام برم تو بازی پیغام نصب پک میاد؟

بازی باحال بود کمی مایه های اکشن اش رو زیاد کرده بودن ولی راحت که نشد هیچی بیشتر سرویس می کرد

یا بازی کم بود یا من مثل چی پشتش نشستم یادمه کانویکشن یک هفته طول کشید این رو تو یک روز و نیم استاد کردم

گرافیک که واقعا با نصب اچ دی هیچ چی نداشت من خونه رفیقم رفتم اچ دی رو نریخته بود گرافیک فرقی نمی کرد

فقط ما نمی دانستیم تهران این قدر موارد امنیتی سطح بالا داره

امیدوارم این فرنچایز مثل اساسین نشه (فعلا هنوز هر سال یک دونه نشده ولی 3 سال بعد یک دونه اش گرافیک اش همون بود )

واقعا باهاش حال کردم

بازی عالیه لذت بردم ، انواع اپگرید ها..و مخفی کاری گرافیکش هم خوبه من راضی ام بدون hd pack فقط روش زیاد پول دراوردن چیه اپگرید ها خیلی گرونه بعد یک مرحله نهایت ا اپگرید بشه انجام داد.

صبح بازیرو شروع کردم و الان تموم شد.بازی بد نبود اما رسما گند زدن تو قیافه سم.نمره 8 از 10 کافیشه
شروع مراحل هم خیلی چرته.دکمه A رو باید بزنی و سم تصمیمش رو بگیره:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or