The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چطوری بعضی ها روشون میشه اسم کرایسیس رو جلو این عنوان بیارن فیلم بود لامصب
والا تا اونجایی که یادمونه کرایسیس رو تلو و آنچارتد از اول نسل تا آخرش سرویس کردن
واقعا کرایسیس جز گرافیک هیچی نداره نمیدونم چرا با این بازی مقایسه میکنیدش اوردن اسمش هم جلو این بازی خنده داره

تریلر رو دیدم..گرافیک بازی که خیلی بالا بود ولی مشکل فریم ریت خیلی حاد بود...ولی ممکنه بعدا به خاطر مشکل فریم ریت از گرافیک بازی بزنن .

چیزی که خوشحالم کرد این بود که تصوری که از بازی در قبل داشتم و چند عکس دیده بودم ، با دیدن این تریلر کاملا نگاهم به این بازی عوض شد.

من نمیدونم چطوری بعضی ها روشون میشه اسم کرایسیس رو جلو این عنوان بیارن فیلم بود لامصب
والا تا اونجایی که یادمونه کرایسیس رو تلو و آنچارتد از اول نسل تا آخرش سرویس کردن
واقعا کرایسیس جز گرافیک هیچی نداره نمیدونم چرا با این بازی مقایسه میکنیدش اوردن اسمش هم جلو این بازی خنده داره
مگه کسی غیر از گرافیک کرایسیس د چیزهای دیگه ای راجع به کرایسیس گفت که شما این حرفو میزنی؟:-/:d

من که pc گیمرم و pc قدرتمندی دارم و کرایسیس و مترو رو آخر تنظیمات گرافیکی 1080 و 40-45 فریم بازی کردم، از دیدن گرافیک بازی حیرت زده شدم، گرافیک Order اتفاقا خیلی هم بینظیر بود.:d
به نظر منم اینجوریه
شاید اگه همه موارد گرافیکی رو روی این بازی و کرایسیس مقایسه کنیم کرایسیس ببره ولی روی هم رفته و تو تصویری که رو Tv میاد به نظرم این بازی بهتره .

آخرین ویرایش:
واقعا این چشم‌هایی که می‌تونن با دیدن یک تریلر، به افت فریم و 24 فریم بودن پی ببرن باید تو تلسکوب هابل باشن نه اینجا...

چشم هایی هم هستن که فرق بین 1080p و 980p رو به خوبی میبنن، پس به تلسکوپ بودن چشم ها شکی نداشته باش :دی

واقعا این چشم‌هایی که می‌تونن با دیدن یک تریلر، به افت فریم و 24 فریم بودن پی ببرن باید تو تلسکوب هابل باشن نه اینجا...

به 24 فریم که نمیشه پی برد ولی هر کی حداقل The Last بازی کرده باشه یا اصلا گیمر باشه متوجه میشه فریم این از The Last یا هر بازی دیگه ای پایین تره
ما خودمون فن سونی هستیم ولی چشم بسته هم حرف نمیزنیم !!

چشم هایی هم هستن که فرق بین 1080p و 980p رو به خوبی میبنن، پس به تلسکوپ بودن چشم ها شکی نداشته باش :دی
چشمايي كه نتونه اختلاف دو برابري تو رزولوشن تشخيص بده ديگه بايد يه تجديد نظر تو نمره عينكش بكنه :)

به 24 فریم که نمیشه پی برد ولی هر کی حداقل The Last بازی کرده باشه یا اصلا گیمر باشه متوجه میشه فریم این از The Last یا هر بازی دیگه ای پایین تره
ما خودمون فن سونی هستیم ولی چشم بسته هم حرف نمیزنیم !!
سلام
داداش ما این پست رو برو بخون . این تریلر بیلد اصلی بازی نیست . اقلا پنج ماهی تا انتشارش مونده ( شایدم بیشتر ) واسه این مسائل جایه نگرانی نیست خوشدونم که جواب دادن .

چشمايي كه نتونه اختلاف دو برابري تو رزولوشن تشخيص بده ديگه بايد يه تجديد نظر تو نمره عينكش بكنه :)

خوب پس با این حال چشم هایی هم که نتونن تفاوت شدید فریم رو متوجه نشن، باید به چشم پزشک مراجعه کنن. :) خدارو شکر همه چشم ها داره به خوبی این مورد رو میبینه :) :دی

بازی جالبی میشه این عنوان
هم گرافیکش خوب بود وهم گیم پلیش... اما چیز جالب دیگه ای که داشت دوربین بازی بود که متفاوت بود... بعضی جاها هم افت فریم داشت که خیلی هم از این بازی بعید نیست!
در کل خیلی خوب بود.

سه چهار باره دارم تریلر می بینم هنوز شک دارم ! تکسچر محیط یه خرده مشکل نداشت ؟ کارکتر خیلی با گرافیک با جزئیات ولی وقتی دیوار رو نگاه می کنم میخورد به ذوقم ! شما هم به در و دیوار دقت کنید! یه جاهایی حتی حس می کردم The last of Us نسل قبلی کیفیت بالاتری داشت در این زمینه ! نمی دونم شاید چون تریلر بی کیفیت بوده همچین تصوری کردم!

سه چهار باره دارم تریلر می بینم هنوز شک دارم ! تکسچر محیط یه خرده مشکل نداشت ؟ کارکتر خیلی با گرافیک با جزئیات ولی وقتی دیوار رو نگاه می کنم میخورد به ذوقم ! شما هم به در و دیوار دقت کنید! یه جاهایی حتی حس می کردم The last of Us نسل قبلی کیفیت بالاتری داشت در این زمینه ! نمی دونم شاید چون تریلر بی کیفیت بوده همچین تصوری کردم!

احتمالا بخاطر تریلر چون محیط مخصوصا دیوارها خیلی عالی بودن.

- - -ویرایش - - -

بعضی چشمها هستن با فاصله گرفتن از TV میتونن 720 رو تبدیل به 1080 کنن :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or