The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
بر خلاف نظریه بعضی دوستان همیشه حاضر در صحنه برای عمر ترولینگ بازی نور پردازی خیلی خوبی داره و با اتمسفر مه آلود و خوفناک جو محیط جور در میاد و من رو به شدت یاد فیلم Vanhelsing میندازه به خصوص با این لباسها و سلاحها...و جای دراکولاها و گرگ نمای اون فیلم در این جو خالی هست

اما چیزی که در تریلر من رو کمی آزرده میکنه هوش مصنوعی هست به گونه که تو تریلر می بینیم کسی که کنترل شخصیت بازی رو در دست داره چند بار از پشت به دشمن شلیک می کنه که تیرش خطا می ره و دشمنی که درگیر تیر اندازی با رو به رو هست حتی بر نمیگرده ببینه کی از پشت بهش در حال تیر اندازی هست...

امیدوارم تو تریلر بعدی که به عرضه بازی نزدیک تر می شیم این مشکلات بر طرف بشه...دوربین بازی هم به حس سینماتیک و اکشن بازی کمک شایانی می کنه و فکر می کنم عالی کارشده

کسی که کنترل شخصیت بازی رو در دست داره چند بار از پشت به دشمن شلیک می کنه که تیرش خطا می ره و دشمنی که درگیر تیر اندازی با رو به رو هست حتی بر نمیگرده ببینه کی از پشت بهش در حال تیر اندازی هست...
درسته منم متوجه این موضوع شدم, فقط چیزی که هست خوب از روبروشم داشتن بهش تیر اندازی میکردن به هر حال! فکر کنم جهانگیر الماسیه داشت با تیر از روبرو میزدتش:)

اییییییییییییییین چی بوووووووووووود؟؟ :-o:-o بازی بود این ؟ :-o

فیلم بود ؟ :-o

من الان چه شکلیم ؟ :-o:-o:-o:-o

کلا PS4 بیا :bighug:

کلا بازی همون طور که انتظار داشتیم از اب در اومده ... و این جلز و ولز دوستان خودش نشونه این که اثر چقدر خوبه ... از این حرف ها و ایراد ها هم به اخرین شاهکار میچسبوندن ... همین که نگفتن r&d باید بره برای کنسول دستی بازی بسازه ... خودش باعث مسرته

درسته منم متوجه این موضوع شدم, فقط چیزی که هست خوب از روبروشم داشتن بهش تیر اندازی میکردن به هر حال! فکر کنم جهانگیر الماسیه داشت با تیر از روبرو میزدتش:)

شاید این طور که تو میگی باشه ولی منطق آدم میگه کسی که میره پشت چیزی کاور میگیره برای اینکه از رو به رو تیر نخوره و جونش در سلامت باشه باید در همون حالی که کاور گرفته اطرافش هم در نظر بگیره،تو تصویر زیر دشمن رو می بینید که پشت دیواری که تخریب شده پنهان شده و شخصیت اصلی بازی در حال تیر اندازی هست بهش...عکس لعمل دشمن در این حالت یا باید این باشه که به گوشه ای دیگه بره و کاور بگیره که از هر دو طرف در امان باشه و یا به شخصیت اصلی در همون حالت تیر اندازی کنه که چنین چیزی دیده نشد...

شاید یه عده از دوستان خوششون نیاد این چیزها رو از بازی بگم،اما درسته من یه سونی فن هستم ولی آدم باید ایرادات هم بگه و نباید به یک سو فقط بره و چشمش رو بر روی مشکلات ببنده...

بازی یعنی این، هم گرافیک، هم داستان، هم گیم پلی :d
عمرا اگه منتقدها بتونن با یه دست بازیو تموم کنن :d

جالبه ماکرو فن ها هر چی میخوان میگن بعد اسمشم میزارن نظر شخصی :| عزیزان ماکرو باز زیاد از این ماکرو طرفداری نکنید چون تا اخر نسل هشتم هم نمیتونه همچین بازی بده بیرون که با CG برابر باشه نه که نخواد , نمیتونه :d
مایکرو فن دیگه چی چیه این فن بازیا مال تینیجراست یا اونایی که پول خرید دو تا کنسول رو ندارن. همون ایکسباکس وان هم از پی اس 4 نابودتره نیازی نیست هر نظری مخالف نظرت دیدی اظهار نظر کنی

شاید یه عده از دوستان خوششون نیاد این چیزها رو از بازی بگم،اما درسته من یه سونی فن هستم ولی آدم باید ایرادات هم بگه و نباید به یک سو فقط بره و چشمش رو بر روی مشکلات ببنده...
نوشتت درسته عزیز ولی برای بعد از عرضه شدن بازی و وجود همچین مشکلاتی نه الان که فقط یه دمو واسخ اشنایی با گیم پلی و سبک بازی نشون داده شده.
بازی هنوز کامل نشده و واسه قضاوت خیلی زوده ... هر چند من خودم اعتقاد دارم میتونه نقش تیر خلاص رو داشته باشه ;)

فعلا با این گیم پلی هیچ نظری نمیشه در مورد گیم پلی داد .. چون خیلی کوتاه بود و جزیی ... فعلا این تریلر میخواست توانایی های فنی بازی رو به رخ بکشه به خصوص دوربین و فیزیک به خصوص فیزیک

خوشحالم که بالاخره پس از مدت ها قراره یه بازی AAA انحصاری روی PS4 بیاد.حداقل میدونیم یه بازی هم پیدا شده که با Ryse میتونه رقابت کنه.:bighug:

اونوقته که ارزش های Ryse معلوم میشه.وعده ی ما زمان انتشار امتیازات این بازی!!!.

مایکرو فن دیگه چی چیه این فن بازیا مال تینیجراست یا اونایی که پول خرید دو تا کنسول رو ندارن. همون ایکسباکس وان هم از پی اس 4 نابودتره نیازی نیست هر نظری مخالف نظرت دیدی اظهار نظر کنی
باشه باشه :-j

خوشحالم که بالاخره پس از مدت ها قراره یه بازی AAA انحصاری روی PS4 بیاد.حداقل میدونیم یه بازی هم پیدا شده که با Ryse میتونه رقابت کنه.:bighug:

اونوقته که ارزش های Ryse معلوم میشه.وعده ی ما زمان انتشار امتیازات این بازی!!!.

RYSE :-/

صد در صد ORDER بازی سال میشه و البته RYSE هم میشه ! البته بدترین بازی سال :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or