The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
می‌ترسم از آن‌که بانگ آید روزی// کی بی‌خبران راه نه آن‌ است و نه ‌این

اشتباه تایپی بود عزیز دل برادر :دی

من چی میگم تو چی میگی!

دوست گرامی ـه فرهاد، اومد گفت باید چشم ها حساس باشه که بشه این افت فریم رو تشخیص داد منم گفتم حساسه حتما که این رزولوشین هارو هم از هم تشخیص میده.

کلا این سونی فن ها فکر میکنن هرچی مایکرو فن ها میگن به خودشون میگیرن :دی بعد واژه ترول و این حرفارو به کار میبرن بدون اینکه منظور رو بفهمن. دعوا نداریم که :)

من کاملا متوجه شدم شما چی میگی و خودتون هم بهتر از من میدونی می میگی. منتهی به جای اینکه بیای درست کنی زدی خرابترش کردی. چشم های انسان هم میتونه رزولوشن رو تشخیص بده هم فریم رو. اینکه چشم های کسی نتونه این دو مورد رو متوجه بشه مشکل از خودشه. در ضمن اسم خودتون رو روی این و اون نذارید و اینجا فن فن نکنید. ما هم با کسی دعوا نداریم، داریم؟ :-/ :)

من کاملا متوجه شدم شما و قبلی ها چی میگن منتهی به جای اینکه بیای درست کنی زدی خرابترش کردی. چشم های انسان هم میتونه رزولوشن رو تشخیص بده هم فریم رو. اینکه چشم های کسی نتونه این دو مورد رو متوجه بشه مشکل از خودشه. در ضمن اسم خودتون رو روی این و اون نذارید و اینجا فن فن نکنید. ما هم با کسی دعوا نداریم، داریم؟ :-/ :)

خوب اگه درست متوجه پست من میشدی، منم همین رو به دوستمون گفتم؛ که وقتی کسی فریم رو تشخیص میده رزولیشون رو هم تشخیص میده.

والا فن فن نمیکنیم... مردم خودشون عقل دارن و همه چی رو دارن میبینن نیازی به گفتن من نیست.

ما کلا با همه دوستیم اتفاقا از order هم خوشمون اومده. :)

گیم پلی رو دیدم گرافیک خیلی خوب بود (سیبیل یارو چه باحاله:d) البته جایی از بازی که انتخاب کرده بودن خوب نبود چون کوچه خیلی باریک بود ولی تصویر خیلی پهن, نصف دوربین رو درو دیوار گرفته بود!
الان اگه این بازی انحصار x1 بود یکی در میون پستا با این مضمون بود : " xbone نمیتونه بهترین گرافیکشو با رزولوشن 800x حتی 25 فریم اجرا کنه lol " :d

خوب اگه درست متوجه پست من میشدی، منم همین رو به دوستمون گفتم؛ که وقتی کسی فریم رو تشخیص میده رزولیشون رو هم تشخیص میده.

والا فن فن نمیکنیم... مردم خودشون عقل دارن و همه چی رو دارن میبینن نیازی به گفتن من نیست.

ما کلا با همه دوستیم اتفاقا از order هم خوشمون اومده. :)

yeah you are right, curse its Monker :)

از قرار معلوم قضیه این Half Breed ها شده مثل Infected های TLOU:d!میخوان تا E3 یا Gamescom مارو تو خماری بزارن!چه شود در کل:d

فن های XBONE هم که واقعا mehاند!چیز دیگه ای نمیشه درموردشون گفت:|!

محمدامين الان من چجوريم ؟ چه حرفي زدم تو اين مدت ؟
از وقتی که گیرز تایید شد و تو تصمیم گرفتی XO بگیری کلا پستات عوض شده . خاله زنکی پست میدی نمیدونم خدا بهتون توفیق بده که فقط گرافیک نبینین یا به سونی فنا هر چی بدی حال میکنن یا از اینگونه چیزا که کلا دیدگاه آدمو عوض میکنه ، هی سونی فن سونی فن میکنی (دریغ از این که اگه PS4 رو انتخاب میکردی خودتم سونی فن بودی)

اصلا تو مگه در این حد هستی که جواب پستای اون شکلی رو بدی (دستش به گوشت نمیرسه و ...) . حالا جواب دادن یا ندادن به خودت مربوطه ولی جواب دادن به این پستا خود آدم رو خراب میکنه (همونطور که با اون پستی که دادی به نظرم خودتو خراب کردی ) آدمی که به خودش ارزش قائله .

اینکه هی سونی فن سونی فن میکنی و جمع میبندی من اگه لیست سیاهمو بهت نشون بدم که تشکیل یافته از ماکرو فنای متوهم هست حتی نمیتونی بشماریشون ولی هیچوقت ماکرو فن ماکرو فن نمیکنم و جمع نمیبندم . هر چند تعداد اینگونه افراد در بین ماکرو فنا بیشتره .

ما کلا با همه دوستیم اتفاقا از order هم خوشمون اومده.
yahoo_1.gif
آره تو فقط لایک میکنی اونجور پستا رو ولی در اصل از بازیای PS4 خیلی خوشت میاد :دی

آخرین ویرایش:
از وقتی که گیرز تایید شد و تو تصمیم گرفتی XO بگیری کلا پستات عوض شده . خاله زنکی پست میدی نمیدونم خدا بهتون توفیق بده که فقط گرافیک نبینین یا به سونی فنا هر چی بدی حال میکنن یا از اینگونه چیزا که کلا دیدگاه آدمو عوض میکنه ، هی سونی فن سونی فن میکنی (دریغ از این که اگه PS4 رو انتخاب میکردی خودتم سونی فن بودی)

اصلا تو مگه در این حد هستی که جواب پستای اون شکلی رو بدی (دستش به گوشت نمیرسه و ...) . حالا جواب دادن یا ندادن به خودت مربوطه ولی جواب دادن به این پستا خود آدم رو خراب میکنه آدمی که به خودش ارزش قائله .

اینکه هی سونی فن سونی فن میکنی و جمع میبندی من اگه لیست سیاهمو بهت نشون بدم که تشکیل یافته از ماکرو فنای متوهم هست حتی نمیتونی بشماریشون ولی هیچوقت ماکرو فن ماکرو فن نمیکنم و جمع نمیبندم . هر چند تعداد اینگونه افراد در بین ماکرو فنا بیشتره .

خودت که داری توهین میکنی که :d

اصلا تو مگه در این حد هستی که جواب پستای اون شکلی رو بدی (دستش به گوشت نمیرسه و ...) . حالا جواب دادن یا ندادن به خودت مربوطه ولی جواب دادن به این پستا خود آدم رو خراب میکنه (همونطور که با اون پستی که دادی به نظرم خودتو خراب کردی ) آدمی که به خودش ارزش قائله .

آره تو فقط لایک میکنی اونجور پستا رو ولی در اصل از بازیای PS4 خیلی خوشت میاد :دی

من برا تك تك حرفام دليل دارم حالا الان سركارم شب برم خونه حالتو ميگيرم :d

خوب الان تریلر دانلود کردم هیچ چیز خاصی نداشت که ی سری اینقدر شلوغش کردن !دارن با CGمقایسه می کنن اصلا در این حد ها نبود کاری به ماکرو فن و سونی فن یا PCفن جماعت ندارم ولی ی جوری جو دادین هر کی ندید ه باشه فکر می کنه چی ساختن !
ی چیز دیگه هم یاد همه باشه دیگه PS4.XBOXONEالان قیمتی ندارن که ی سری ها اینجوری فاز گرفتن باهاش !و فخر می فروشن به دیگران
جالب تر از همه اینجاست که الان 99.9 درصد بحث هارفته سر گرافیک بازی ! به طرز عجیبی گرافیک پرست شدن

جالب تر از همه اینجاست که الان 99.9 درصد بحث هارفته سر گرافیک بازی ! به طرز عجیبی گرافیک پرست شدن
خب اتفاقن این بحثها همیشه تو سالهای نخست عرضه نسل جدید بوده و هست...ما وقتی صحبت از نسل جدید می کنیم همه توقع داریم جزییات گرافیکی جدید ببینیم به همین خاطر هم خیلیها از نسل پیش همیشه میرن به سمت نسل بعد وگرنه چه چیزی بود همه الان همون آتاری میکرومون رو داشتیمو داشتیم باهاشون دزد و پلیس و یا ماریو بازی می کردیم

وقتی تو زمینه گیم پلی کسی انقلابی به پا نمی کنه (به جز Indie سازان) همه منتظرن فقط انقلابی در گرافیک ببینن،دلیل دیگه ای هم که گرافیک تو این بازی خیلی مهمه اینه که با همکاری Santa Monica دارن میسازن و نام همین استودیو در کنار RAD خودش به تنهایی توقعات گرافیکی رو بالا می بره

به همون دليل كه آن سواخ دماغ كذايي نماد نسل بعد بود .

اینکه خوبه،چند ماه پیش نماد نسل بعد و مقایسه برای بعضی از دوستان سر کچل یارو تو BF4 بود :d

آخرین ویرایش:
کلا گرافیک و زاویه دوربین بازی به قدری فوق العاده و سینمایی هست که واقعا ادم نمیتونه بفهمه این گیم پلی هست یا نه!مثلا اینجا !
یا تو این صحنه اون قدر محو مبارزه و جزییات صورت بودم که اگر اون آپشن ها رو نمی دیدم نمی فهمیدم گیم پلی هست!
حالا دیگه واقعا نمی دونم بدنم توانایی و قوای دیدن گرافیک پروژه ی بعدیه ND,SM,QD رو داره یا نه:دی!!

فقط صبر کنین تا ایـن بیوتیـو این ترمایت رایفل ـه رو این اکشن ببینین =p~ :d
پ ن : اگه کسی نخواد چیزی رو ببینه هر کاریش کنیـن نمیبینه . 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or