The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
خوشحالم که بالاخره پس از مدت ها قراره یه بازی AAA انحصاری روی PS4 بیاد.حداقل میدونیم یه بازی هم پیدا شده که با Ryse میتونه رقابت کنه.:bighug:

اونوقته که ارزش های Ryse معلوم میشه.وعده ی ما زمان انتشار امتیازات این بازی!!!.
خواهش میکنم این بازی رو با RYSE مقایسه نکن که کلی توهینه خودش به The Order :) این بازی های AAA که تا الان رو وان اومده ما آخر نفهمیدیم کدومان که هنوز برا PS4 نیومده بود :-/ ببخشید رایز و ددرایزینگ رو یادم رفت که از پرچمداران AAA بودن :(

خوشحالم که بالاخره پس از مدت ها قراره یه بازی AAA انحصاری روی PS4 بیاد.حداقل میدونیم یه بازی هم پیدا شده که با Ryse میتونه رقابت کنه.:bighug:

سر TLOU هم از این وعده ها زیاد بود دیدین چطوری زد بازی های دیگه رو از نسل منقرض کرد :d

RYSE ؟؟ من فکر کردم حریفش همون KNACK ماست LOL

AAA تا الان KZ و FLOWER و SOUND و ... کشک بودن ؟؟ تازه چند وقت دیگه اینفیموس هم مشاهده میکنی !

راستی یه چیزی !

بترس از روزی که UC4 و TLOU جدید رو PS4 منتشر شن !

در کل :

ناتی داگ >>>>> مجموع کل کمپانی های ماکرو و نینتدو !

خواهش می کنم معاف کنید این بازی بدبخت رو از مقایسه با Ryse !! در حد لیگ دسته یک هم نیست ایشون حالا تا آخر نسل هر بازی انحصاری برای PS4 بیاد باید باهاش مقایسه بشه !

من از طرف سنگ پاي قزوين عذر ميخوام :|...

سر TLOU هم از این وعده ها زیاد بود دیدین چطوری زد بازی های دیگه رو از نسل منقرض کرد :d

RYSE ؟؟ من فکر کردم حریفش همون KNACK ماست LOL

AAA تا الان KZ و FLOWER و SOUND و ... کشک بودن ؟؟ تازه چند وقت دیگه اینفیموس هم مشاهده میکنی !

راستی یه چیزی !

بترس از روزی که UC4 و TLOU جدید رو PS4 منتشر شن !

در کل :

ناتی داگ >>>>> مجموع کل کمپانی های ماکرو و نینتدو !

دوست عزیز یادت نره تو سالی که مایکرو به اون صورت انحصاری نداشت TLOU تونست بازی سال بشه.یعنی مایکرو اصلا 2013 تو نبرد نبود که بخواد بازنده یا منقرض بشه.میدون رو خالی کرد واس جوونا که تجربه کسب کنند.

نه شماها دارید گرافیک گرافیک میکنید فقط خواستم بگم فعلا پرچمدار گرافیک همون Ryse هست.

به Flower و Sound Shape میگی AAA !!!!???:-o

بترس از اون روزی که Gears of War و Halo 5 منتشر بشن.

در کل :

باشه :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or