The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
آدم بعضی وقت ها یه کامنت هایی اینجا میخونه که دلش میخواد سرشو بکوبه تو دیوار . خوب مرده حسابی تو که بلد نیستی ترول کنی مگه مجبوری اینجوری نظر بدی ؟
اینکه میگن طرف دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده دقیقا برای همین افراد صدق میکنه !

یه چیزی که من تو تریلر منتظرش بودم هیولاها بود که چجوری میخوان حمله کنن ! متاسفانه چیزی جز یه چنگال نشون ندادن :(:d باید تا e3 صبر کنیم !#:-s

حالا من یه چی در مورد فریم بازی گفتم حالا هی بازی رو ترول کنید :| :d
بازی هیچ موشکولی نداره الکی ایراد نگیرید ! میتونید یه ماریو بسازید :|:d

مگه کسی غیر از گرافیک کرایسیس د چیزهای دیگه ای راجع به کرایسیس گفت که شما این حرفو میزنی؟:-/:d
خب نکته رو نگرفتی گفتم این بازی فقط گرافیک داره یعنی چیز خاصه دیگه ای نداره که روش کار کنن فقط رو گرافیک کار کردن که اونم out شد
بحث همون گرافیکشه قشنگ 4 تای کرایسیس گرافیک داره نمیدونم چطور شما میگید گرافیکش از کرایسیس پایین تره
نمیدون این pc بازا چه فکری میکنن فک کنم تا 100 سال دیگه هر بازیی بیاد گرافیکش از نظر اونا از کرایسیس پایین تر باشه
تا دیروز tlou یه کپی از اویل 4 بود حالا شده مقیاس سنجش بعضیا یه سوال؟؟
آیا بقیه بازی هارو با tlou میسنجید؟؟موقع مقایسه بعضی بازی ها میشه مقیاس میشه ماریو.

چشم هایی هم هستن که فرق بین 1080p و 980p رو به خوبی میبنن، پس به تلسکوپ بودن چشم ها شکی نداشته باش :دی
اولا که این 980p رو اول توضیح بده ببینیم رزولوشن جدیده که به وجود اومده؟ :دی دوما وقتی شما خودت معتقد به این حرف هستی واسه چی بحث میکنی؟ :arrowd:
بعضی چشمها هستن با فاصله گرفتن از TV میتونن 720 رو تبدیل به 1080 کنن :)

حداقل میخواید ترول و مسخره بازی و کودکستان راه بندازید اول بلد باشید چی میخوای بگید بعد پست بدید.

در مورد بازی Order بحث کنین . کاری به بقیه بازیا نداریم . همه چیز تو تریلر مشخص هست و نیازی به توضیح یا قانع کردن نداره .

اونایی هم که باید بدونن هدف از این تریلر چی هست و مشکلات گرافیکی تو این بیلد خیلی طبیعی و نکته مثبت هست میدونن این قضیه رو و واسه همین اینجا پست نمیدن .

اووو بابا نكشي خودتو سوني فن ، ديگه ps4 چيه كه دست كسي بهش نرسه ؟! طرف خودشم خدايي نكرده نتونه بخره به هر حال يكي هست كه بره پيشش بازي كنه
میگفتم با جواب های بیهوده به پستا الکی جا واسه حرفا و بحثای چرت باز نکنین دلیلش همین بود . یه عده منتظر همین موقعیتا هستن . حالا بشینین تا تاپیک قفل بشه .

آخرین ویرایش:
اینکه میگن طرف دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده دقیقا برای همین افراد صدق میکنه !

اووو بابا نكشي خودتو سوني فن ، ديگه ps4 چيه كه دست كسي بهش نرسه ؟! طرف خودشم خدايي نكرده نتونه بخره به هر حال يكي هست كه بره پيشش بازي كنه

نوید فرقش اینجاست که وقتی بره پیش یکی دیگه بازی کنه، بازی خدا هم باشه، در نظر اون فرد ایراد خواهد داشت :دی اینو مطمئن باش از روی تجربه میگم :دی کسی نخواد ببینه نمیبینه.

نوید فرقش اینجاست که وقتی بره پیش یکی دیگه بازی کنه، بازی خدا هم باشه، در نظر اون فرد ایراد خواهد داشت :دی اینو مطمئن باش از روی تجربه میگم :دی کسی نخواد ببینه نمیبینه.

بيخيال فردين ، اولا كه جماعت سوني فن اينجا ( همه نه ) خيلي حال ميكنن خودشونو خاص جلوه بدن و فكر كنن ٤تا بازي اوريج خريدن چه خبره حالا
دوما اين حرفتو قبول ندارم من خودم پلي ٣ به دوستام دادم يا بازي دادم و گرفتم چيزي كه خوب بود تعريف كرديم حالا من نميدونم تو چي ديدي كه اينو ميگي

بيخيال فردين ، اولا كه جماعت سوني فن اينجا ( همه نه ) خيلي حال ميكنن خودشونو خاص جلوه بدن و فكر كنن ٤تا بازي اوريج خريدن چه خبره حالا
دوما اين حرفتو قبول ندارم من خودم پلي ٣ به دوستام دادم يا بازي دادم و گرفتم چيزي كه خوب بود تعريف كرديم حالا من نميدونم تو چي ديدي كه اينو ميگي
نوید یکی اینکه یکم زیادی حساس شدی و فکر میکنی هر کی هر پستی میده با قصد میده در حالی که اینطوری نیست. همین بند و بساط سر Xbox فن بوی هاهم هست که الان هم توی این تاپیک حظور فعال دارن. اونارم ببین. دوما اینکه من الکی حرف نمیزنم. اگه تو خودت رو با افرادی که من میگم مقایسه میکنی که دیگه هیچ :دی من دیدم که میگم.

@g.o.w
باو منو چرا نقل قول میکنی. :دی من منظورم از اون فلش، جوابی بود که میخواستم خودم بدم بعد دیدم تو دادی، هدایتش کردم به سمت پست خودت :دی

من اینو تایید میکنم خودم و دوستام در گذشته های دور این شکلی بودیم :d
کجای کارید ما Uncharted 2 رو هم ترول کردیم موقعه ی بازی
یه جورایی نمیچسبید ! تا زمانی که کنسول خودت نباشه بازی اصلا نمیچسبه

من با دیدن اون پست که دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف خندم گرفت . چون به جز چند نفری که میشناسم میدونم هیچ کسی اینطوری نمیتونه باشه تو سایت ولی با دیدن پست نوید مطمئن شدم که ایشونم اینطورین :دی تا دیروز نوشته بود PS4 or XOne درست حسابی پست میداد حالا که نوشته Xone شده یه چیزی در حد تروا :| واقعا حیف .

نوید یکی اینکه یکم زیادی حساس شدی و فکر میکنی هر کی هر پستی میده با قصد میده در حالی که اینطوری نیست. همین بند و بساط سر Xbox فن بوی هاهم هست که الان هم توی این تاپیک حظور فعال دارن. اونارم ببین. دوما اینکه من الکی حرف نمیزنم. اگه تو خودت رو با افرادی که من میگم مقایسه میکنی که دیگه هیچ :دی من دیدم که میگم.

جواب هاي هوي است ديگه ، ديگه خودت ديدي سر TF چي ميگفتن حتي خودتم داغ كردي :d
من نميگم تو الكي ميگي داداشم ، اين بحث رو هم تموم كنيم بريد به جشن و پايكوبي ادامه بديد :d

محمدامين الان من چجوريم ؟ چه حرفي زدم تو اين مدت ؟

آخرین ویرایش:
هر کی هر کنسولی داره نوش جونش . کسی هم لطفا توهین نکنه به کسی که کنسول نداره . ایشا... همه بخرن .

بحثو رو خود بازی ببریم بهتره تاپیک هم حالو هواش باقی بمونه .

من با دوستمون موافقم . من روی تلویزیون که گذاشتم فریم در بعضی قسمتا زیر 30 فریم میداد و مشهود بود . که دوست دیگمون لینک دادن سانتا گفته هم گرافیک فنی از اینم بهتر میشه با فریم قفل خیالم راحت شد . گرافیک فنی بازم بهتر !!!!

دوستان لطفا ایراد نگیرن چون واقعا با چشم باز همه ی ما سونی فنا بهش توجه کردیم و با آغوش باز ایراد فریم هم گفتیم . شما هم لطفا انصاف داشته باشید چون تنها عنوانیه که تا الان چشمها را واقعا خیره کرده به خودش . تا ND روشو کم کنه :d

سلاحی که توی زیرزمین از تو جعبه در آورد چقدر طراحی محشری داشت .

اولا که این 980p رو اول توضیح بده ببینیم رزولوشن جدیده که به وجود اومده؟ :دی دوما وقتی شما خودت معتقد به این حرف هستی واسه چی بحث میکنی؟ :arrowd:

حداقل میخواید ترول و مسخره بازی و کودکستان راه بندازید اول بلد باشید چی میخوای بگید بعد پست بدید.

اشتباه تایپی بود عزیز دل برادر :دی

من چی میگم تو چی میگی!

دوست گرامی ـه فرهاد، اومد گفت باید چشم ها حساس باشه که بشه این افت فریم رو تشخیص داد منم گفتم حساسه حتما که این رزولوشین هارو هم از هم تشخیص میده.

کلا این سونی فن ها فکر میکنن هرچی مایکرو فن ها میگن به خودشون میگیرن :دی بعد واژه ترول و این حرفارو به کار میبرن بدون اینکه منظور رو بفهمن. دعوا نداریم که :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or