The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
تریلر را دیدمـ و حیرت زده شدمـ !
فقط یـه سوال :
:d :-o ? where did the CGI end and gameplay begin
CG کدومه ؟ کات سین های بازی رئل تایمه و گرافیک این-گیم بازی هم دقیقاً همونه! اصلاً وقفه ای بین کات سین و گیم پلی وجود نداره که شما بخوای تشخیص بدی ! درضمن شخصیت بازی رو توی کات سین میتونی کنترل کنی !

پ.ن: فن های مایکرو ... :-j

آقا من حقیقتا تریلر را دیدم :) شش هفت بار هم دیدم ...
خیلی CG و گیم پلی شبیه بودن , بیشتر از هر بازی دیگری اما کاملا قابل تشخیص بود کجا CG هست کجا گیم پلی !
من نمیدونم چه جوری واسه بعضی ها غیر قابل باور بود !:-/
ولی بوکمارک کنید این بازی گیم پلی درست و درمونی نخواهد داشت .
قصد ترول هم نداشتم کاملا نظر شخصیم بود .

دوست عزیز این تریلر چیزی به عنوان CG نداشت! همش Real-Time بود. واسه همینه که فک هممون روانه زمین شده!

CG کدومه ؟ کات سین های بازی رئل تایمه و گرافیک این-گیم بازی هم دقیقاً همونه! اصلاً وقفه ای بین کات سین و گیم پلی وجود نداره که شما بخوای تشخیص بدی ! درضمن شخصیت بازی رو توی کات سین میتونی کنترل کنی !

موندم یعنی متوجه نشدن بعضی ها وقتی داشتن ویدیو رو میدیدن زمان کات سین بازی دوربین دستش و یا اون صحنه اسلحه رو خود کسی که داشت بازی میکرد تکون میداد ؟

برای اینکه دوستان بهتر متوجه بشن میشه گفت کات سین هاش دقیقا مثل mgs 4 هستن.

اگر میخواهید ارزوهاتون به حقیقت بپیونده

اگر از کات سینز های متفاوت با ingame خسته شده اید

با amazon تماس بگیرید

با amazon تماس بگیرید و یک بازی the order 1886 سفارش دهید

دیگر از تفاوت کات سینز و ingame خبری نیست .

با این محصول شما میتوانید یک تجربه CG کامل را در تمام ثانیه های بازی به دست بیاورید . :d

تریلر رو دیدم باید بگم گرافیک خوب بود
فیزیک بازی هم جالب بود
کشتن طرف با اشیاد اطراف در جنگ تن به تن هم خیلی جالب بود واقعا لذت بردم
فقط چند تا نکته رو درست کنن بازی واقعا بی نقص میشه
اول نشونه گیریش به نظرم اون نشون گیری یک مقدار نا مناسبه کمی رو شکل هدف کار کنن بهتره
فریم ریت بازی بعضی جاها میرفت روی اعصاب به شخصه بازی ای که افت فریم داره بازی نمیکنم حالا میخواد ماریو باشه یا میخواد tLOU باشه یا این باشه اگر کاری کنن بازی روی 30 فریم ثابت بمونه خیلی خوب میشه
با توجه به اینکه بازی توی 1886 هستش اگر از اسلحه های قدیمی هم استفاده کنن خوب میشه

دوستان به نظرتون بازی افت فریم شدید نداره ؟
نمیدونم یه چیزی منو داشت اذیت میکرد !!
مطمئننا زیر 30 بود !!
نظر شما چیه ؟

من که pc گیمرم و pc قدرتمندی دارم و کرایسیس و مترو رو آخر تنظیمات گرافیکی 1080 و 40-45 فریم بازی کردم، از دیدن گرافیک بازی حیرت زده شدم، گرافیک Order اتفاقا خیلی هم بینظیر بود.:d

گرافیک بازی خوب بود ولی نباید با کرایسیس مقایسه کنی چون قویترین رنگی که تویه این بازی هست ابیه مایل به تیرست :دی در ضمن شما کرایسیس رو با txaa اجرا کنی میفهمی که داری فیلم بازی میکنی نه بازی...

در کل حال کردم با دمو بنظر بازی خوش ساختی مییاد ...

دمو بنظزر افت فریم داشت و تکsسچر ها هم ضعیفن ولی دمش گرم تمه باهالی داره...البته بازی سوم شخصه رویه اشیا کمتر زوم میشه...

بسیار هم زیبا ! همه چیز بوی نسله بعدم میده بجز فریم که انگار روی 24 قفل شده که خدا کنه یه کاریش بکنن تا یه عنوانه بی نقص بدن بیرون

مشکل فریم ریت و صدا هم درست میشه . بازی هنوز خیلی مونده تا ریلیز بشه . IGN هم از مشکل فریم ریت ناله داشت . خود سازنده گفته دمو بازی هنوز تست QA هم نشده بود و تو نسخه نهایی تمام مشکلان رفع میشه .

گرافیک بازی خوب بود ولی نباید با کرایسیس مقایسه کنی چون قویترین رنگی که تویه این بازی هست ابیه مایل به تیرست :دی در ضمن شما کرایسیس رو با txaa اجرا کنی میفهمی که داری فیلم بازی میکنی نه بازی...

در کل حال کردم با دمو بنظر بازی خوش ساختی مییاد ...

دمو بنظزر افت فریم داشت و تکsسچر ها هم ضعیفن ولی دمش گرم تمه باهالی داره...البته بازی سوم شخصه رویه اشیا کمتر زوم میشه...
من نگفتم گرافیکش در حد کرایسیسه گفتم با اینکه اونها رو رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کردم اما بازم این بازی منو به وجد آورد اما معلومه که از لحاظ گرافیکی به کرایسیس نمیرسه. با txaa هم اجرا کردم:dکارتم نا سلامتی 780ti هست:d

آخرین ویرایش:
واقعا این چشم‌هایی که می‌تونن با دیدن یک تریلر، به افت فریم و 24 فریم بودن پی ببرن باید تو تلسکوب هابل باشن نه اینجا...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or