The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
خیلی عالی بود به خصوص مهمترین عامل تو بازی های سوم شخص که دوربین باشه ... گرافیک و اتمسفر ... هم فوق العاده بود ... فقط امیدوارم (( ابرنگی )) از اب در نیاد .

این برای دوستانی که حتما منتظر یه مراسم خاصن که یه چیزی نمایش داده بشه ...

خـــعلی گرافیک بازی خَــــر بود:d
بهترین گرافیک نسل بعد تا این جا بدون شک. واقعاً اولین بار بود که بعضی جاها فرق بین CG و گیم‌پلی مشخص نبود. فیزیک لباس طرف و انیمیشن‌های صورت دیوانه کننده بود. اتمسفر و فضاسازی هم بسیار دیوانه‌کننده بود. در مورد گیم پلی فعلاً نمی‌شه نظری داد چون خیلی کم چیزی از گیم پلی نشون داده شد ولی ظاهراً یه چیزی تو مایه‌های گیرز هست.

آخرین ویرایش:
یه بازی متوسط رو به پایین که حتی 1080 هم نیست و مولتی پلیر هم نداره:-b

تریلر داستانی رو دیدین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟ >-) :eek: :scare: :shocked:

خیلی خوف بود آخراش، گیم پلی بازی رو هم نشون میده آخرش. \m/

من الان =d> \:d/ ^:)^
:praying:

:d:shrewd:

واقعا عالی یود! جو و اتمسفر بازی بینظیر بود! گرافیکش هم یه سر و گردن از همه ی بازی هایی که تا به حال معرفی شده بالاتر بود.
بیصبرانه منتظرشم!

ببخشید ولی من رسمن کلک و پرم ریخت:o

فکر میکردم نسل جدید جهش گرافیکی ای نداره اما با این تریلر فعمیدم سخت در اشتباه هستم و مانند همیشه سونی با گرافیک غول بازیهاش معنای واقعی نسل جدید رو به همگان نشون داد...تازه این اول راه وای به اون روز که بازی سازهای First Party سونی با PS4 تجربه به دست بیارن و بازی دوم خودشون رو روی این کنسول ارایه بدن...

من اول فکر کردم فردین داره شوخی میکنه اما بعد دیدم نه جدی جدی تریلر بازی لیک شده و ... الان دیدمش، واقعیت اینه که هنوز نتونستم هضمش کنم! حالا بعدا که از این هنگی اولیه در امدم در موردش اشاعه فضیلت میکنم!:دی این چی بود اینا ساخته بودن؟ راحت میشه جای فیلم به ملت قالبش کرد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or