The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
تریلر رو به دوستم نشون دادم گفت اینا بازی نیستن فیلمن تو بعضی صحنه ها اجازه میدن دکمه بزنی درگیرت میکنن:))
فکر کرده بود مثل بازیهای دیوید کیج هست:d

من هم مثل شمل کپ کردم !!!!!!
این چیه ساختن یعنی چجوری ممکنه ؟؟؟؟؟

خوب خيليا انتقاد ميكردن كه سوني ويتا رو فراموش كرده و يكي از دلايلي كه مي آوردن اين بود كه RAD بصورت انحصاري براي PSP بازي ميساخته و بايد همونطور كار رو روي ويتا ادامه ميدادن.

اما امروز با ليك شدن گيم پلي بازي هر چند خيلي كوتاه بود ( بجاي اينكه سيرابمون كنه بدتر تشنمون كرد) يه چيز بزرگ بهمون ثابت شد

مسلما بعد از موفقيت بزرگ RAD روي PSP ( واقعا GOW هاي PSP عالي بودن كسايي كه بازي كردن ميدونن) واقعا وقتش بود كه بتونن بزرگتر فكر كنن و يه قدم بزركتر بردارن كه مسلما روي كنسول دستي امكانپذير نبوده بشخصه فكر ميكنم ادامه ي راهشون روي ويتا و محدود كردنشون به ويتا جنايت در حق بشريت بوده. امروز با ليك شدن ويدئو يه كم براي ناوتي نگران شدم كه چطور ميخواد از اينا جلو بزنه؟

نسل قبل وقت رشد ناوتي داگ بود استوديو كمتر شناخته شده سوني خودشو بد ثابت كرد و جاي بزرگي تو دل گيمرا براي خودش باز كرد.

فكر ميكنم اين نسل ناوتي داگ جديدي تو راهه كه اون هم كمتر شناخته شدست از همين الان دارم Ru Weerasuriya رو روي استيج D.I.C.E ميبينم كه داره جايزه ها رو درو ميكنه

بله ناوتي داگ ديگري در راه است

منم با دیدن تریلر مثل بقیه شدم :d نمیدونم کجای دلم جاش بدم !!

دوستان نسخه 1080p این تریلر وجود نداره ؟ آخه شب جمعه با بچه ها میخوایم بزاریم رو تلویزیون 50 دور نگاش کنیم :d

صحنه را دیدم
میتونم راحت بگم واقعا هضمش سخته مثه بقیه الان دچاره یه خود درگیری خاص شدم که نمیدونم کجاش ingame بود کجاش CG اصلا چی شد؟:|
اما یه چیز میدونم یادتون نره دیگه آخر نسل هفت غول بازی سازی R* غول بازی های دنیا GTA V رو ناتی کنار که هیچ ترکوند
پس لطفا از جوگیر شدن بپرهیزید این چیزی که شما از نسل بعد دیدید اولشه و چیزی که قراره در ادامه ببینید بازیه ناتیه خلاصه بگم این رو سونی داد که یه ذره واسه بازی ناتی اماده باشید و جمعیت گیمر ها نصف نشه
در کل سعی نکنید بازی رو خیلی بالا ببرید که بعد ون موفقیت هایی که میگید رو بدست نیاورد بشه سوژه بعضی ها و اینم بگم انتظار یه بازی مثه tlouداشتن واقعا کار خنده داریه tlou تا 10 سال آینده تکرار نمیشه مگر اینکه معجزه بشه
بازیه خیلی بزرگیه ولی از همین الان وصلش نکنید به سقف دارید نا سلامتی با پرافتخار ترین بازیه تاریخ مقایسش میکنید از بزرگی بازی چیزی کم نمیشه اما...

به نظر من کلا با سی جی هنوز فاصله داشت همچین هایپی راه انداخته بودن که گرافیکش سی جیه تازه اون دو تا نوار سیاه هم که هنوز بودن اگه 1080 نتونه اجرا کنه اینو با این محیطای کوچیکش که دیگه امیدی به خرید ps4 ندارم فعلا تا ببینم ناتی داگ چه میکنه تازه کلی افت فریم داشت سایه های زیر چشمها هم لبه دار بود هنوز بعد از گذشت یک نسل.یکم قبل از جوگیر شدن تکنیکی فکر کنید. کلا دیدنش همش ضد حال بود با این نسل پوکیده جدید. بازم بگم این نظر شخصیمه

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا ذهنیت بدی نسبت به این بازی پیدا کردم.احساس میکنم داستانش چیز گیرایی نداشته باشه

آقا من حقیقتا تریلر را دیدم :) شش هفت بار هم دیدم ...
خیلی CG و گیم پلی شبیه بودن , بیشتر از هر بازی دیگری اما کاملا قابل تشخیص بود کجا CG هست کجا گیم پلی !
من نمیدونم چه جوری واسه بعضی ها غیر قابل باور بود !:-/
ولی بوکمارک کنید این بازی گیم پلی درست و درمونی نخواهد داشت .
قصد ترول هم نداشتم کاملا نظر شخصیم بود .

تریلر را دیدمـ و حیرت زده شدمـ !
فقط یـه سوال :
:d :-o ? where did the CGI end and gameplay begin

گرافیکش چیز خاصی نداشت، نورپردازی و تکسچر هاش ضعیف بود و گیم پلیش QTE داره در کل بازی متوسطه
imo

جالبه ماکرو فن ها هر چی میخوان میگن بعد اسمشم میزارن نظر شخصی :| عزیزان ماکرو باز زیاد از این ماکرو طرفداری نکنید چون تا اخر نسل هشتم هم نمیتونه همچین بازی بده بیرون که با CG برابر باشه نه که نخواد , نمیتونه :d

به نظر من کلا با سی جی هنوز فاصله داشت همچین هایپی راه انداخته بودن که گرافیکش سی جیه تازه اون دو تا نوار سیاه هم که هنوز بودن اگه 1080 نتونه اجرا کنه اینو با این محیطای کوچیکش که دیگه امیدی به خرید ps4 ندارم فعلا تا ببینم ناتی داگ چه میکنه تازه کلی افت فریم داشت سایه های زیر چشمها هم لبه دار بود هنوز بعد از گذشت یک نسل.یکم قبل از جوگیر شدن تکنیکی فکر کنید. کلا دیدنش همش ضد حال بود با این نسل پوکیده جدید. بازم بگم این نظر شخصیمه
من که pc گیمرم و pc قدرتمندی دارم و کرایسیس و مترو رو آخر تنظیمات گرافیکی 1080 و 40-45 فریم بازی کردم، از دیدن گرافیک بازی حیرت زده شدم، گرافیک Order اتفاقا خیلی هم بینظیر بود.:d

آقا تریلر نبود تَشتَک پَرون بود! ... گرخیدم ... خدااااااا بوووووود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or