The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
اصلا نسل بعد از سر و روی این بازی میچکه . تنها بازی ای هست که به این شکل هست :دی

حالا با این وجود گرافیک کم اهمیت ترین چیز تو این بازی هست .

منم فکر میکنم Digital Foundry اینو گفته:d:
if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles, Ryse towers over the rest.

الان ارتباط این بازی باryse دقیقا چیه ؟ :-/
بازی قحط بود ؟:-/ ryse ؟:-j

البته از Build جدید تا حالا نمایشی نداشته , گفتن که نسخه نهایی از تریلر e3 بهتر میشه .

منم فکر میکنم Digital Foundry اینو گفته:d:
if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles, Ryse towers over the rest.

فکر نمیکنی DF اینو درباره بازیهایی که عرضه شدن گفته ؟ :-/

منتقد EUROGAMER كه بازيه ryse رو نقد كرده بود اينو گفته
Ryse can stand toe-to-toe with Guerrilla's PS4 game
يني تازه ميتونه در كنار kz قرار بگيره حالا the order و يا بهترين عنوان نسل بعد از لحاظ گرافيك كه جاي خود دارد ، يه عده تو كل اين نسل كه در پيش داريم مثل نسل قبل بهتره در مورد گرافيك بازي هاي انحصاري كاسه كوزشون جمع كنن برن كه هوا خيلي پسه:-*

الان واقعا هدفم دفاع از جبهه خاصی نیست ! ولی خدایی پست فرشادو درست خوندید یا همینجوری فقط کلمات کلیدیو انتخاب کردید ؟ اینا ؟ : رایز-XB1 - برتر - ؟
پست فرشاد :
فکر کنم سایت IGN بود اگه اشتباه نکنم که Ryse رو بهترین گرافیک نسل بعد تا به حال معرفی کرد.
من وکیل مدافع کسی نیستم ! ولی بحث خیلی کودکانه ایو راه انداختید سر اینکه درست نخوندید چی نوشته !
فن بازی های گذشته کجا اید که یادتون گرامی باد :) !
سعی کنید نقل قول هم نکنید چون جوابی نمیگیرید :)

الان واقعا هدفم دفاع از جبهه خاصی نیست ! ولی خدایی پست فرشادو درست خوندید یا همینجوری فقط کلمات کلیدیو انتخاب کردید ؟ اینا ؟ : رایز-XB1 - برتر - ؟
پست فرشاد :

من وکیل مدافع کسی نیستم ! ولی بحث خیلی کودکانه ایو راه انداختید سر اینکه درست نخوندید چی نوشته !

نه اتفاقاً درست خونده شده ! مسئله اینجاست تا همین الآنشم گرافیک Killzone Shadow Fall از نظر من و خیلیا بهتر به نظر میاد !

من به کی بگم این بازی 1سال دیگه داره میاد بعد دارن سر اینکه رایز بهتر هست یا این بحث میکن.:|

پست فرشاد :

اونوقت مقایسه ی ما با عنوان کیلزون مگه مقایسه با عنوانی بود که تا حالا عرضه نشده؟!:-?

مسلما بازی که یک سال دیگه میاد گرافیک به مراتب بالاتری با یک بازی اول نسلی داره که اگر خلاف این باشه جای تعجب داره

در کل من به شخصه این بازی و جوش رو بسیار دوست دارم و گرافیکش اصلا برام مهم نیست فقط تنها دغ دغم گیم پلی بازی هست که با یک ویدئو اونم امیدوارم بر طرف بشه..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or