The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
نه اتفاقاً درست خونده شده ! مسئله اینجاست تا همین الآنشم گرافیک Killzone Shadow Fall از نظر من و خیلیا بهتر به نظر میاد !
اگه درست خونده باشيد فرشاد گفته از نظر سايت IGN و نه نظر كاربر هاي بازي سنتر:d
RYSE در بین بازی های نسل بعدی در اکثر سایت ها جایزه بهترین گرافیکو به دست آورد. این موضوع کاملا روشنه :d

آخرین ویرایش:
حالا درسته Ryse گیم پلی نداشت و این داستانا اما دیگه توهم نزنید گرافیک TR ازش بهتر بود! ولی در کل Ryse تموم شد و رفت و بازی هایی که از این به بعد میان از ایشون بهتر خواهند بود. همین الان infamous Second Son گرافیکیش خیلی بهتره.

هنوز زوده ـــــــــــــــــــــــــه !
بزار بازی های بعدی PS4 بیان اونوقت میفهمن نسل بعد یعنی چــی !

یه cpu و gpu در خوش بینانه ترین حالت mid end دقیقا یعنی چی؟
با سیستم PS3 اگه یه PC می‌بستی با ثنا و دعا فقط بالا میومد ولی روی همون The Last of Us ـی بیرون اومد که همه هنوز تو کف ـش موندن!
کنسول رو با PC مقایسه نکنید.

این باگ ها میزنه تو ذوق آدم . الان اسلحه رفته تو کتف ـه کاراکتر :d

با سیستم PS3 اگه یه PC می‌بستی با ثنا و دعا فقط بالا میومد ولی روی همون The Last of Us ـی بیرون اومد که همه هنوز تو کف ـش موندن!

از دل PS3 همون چیزی بیرون اومد که در حد و اندازه سخت‌افــزارش بود. جادو جمبل نمی‌کنن کنسول‌ها. به واسطه بهینه‌سازی بهتری سازنده‌ها و حافظه یکپارچشون، نسبت به PC کارایی بهتری دارن، ولی جوری حرف نزنید که انگار از یه کارت Mid R به اندازه یه کارت Top Endـه PC خروجی می‌گیرن!
بازی‌های آخر نسل از نظر بصری چشم‌نوازتر می‌شن، ولی از خیلی قسمت‌های بازی مثل رزولوشن و فریم‌ریت مناسب و AA و ... زده می‌شه! TLOU هم اگه از نظر بصری بهتر از Uncharted به نظر میاد، بیشتر به طراحی و ذوق هنری سازنده بر می‌گرده تا مسائل تکنیکی (گرچه به وضوع وضعیت فریم بازی نسبت به U بدتر بود)! خلاصه این که یهو یه قدرت الهی نازل نشده که PS3 قوی‌تر شه!
همون دو-سه سال اول نسل، حد و اندازه گرافیکی کنسول‌ها مشخص می‌شه، بعد از اون دیگه بازی با المان‌های گرافیکی هست و طراحی و ذوق هنری سازنده!

اون زمان عمده ملت پردازنده های تک هسته ای داشتن
پردازنده ای با 8spe (در واقع 7 تا فعال) وجود نداشت که ملت بخوان ببندن

کنسول های فعلی چه خوشتون بیاد چه نیاد در خوشبینانه ترین حالت در حد یک pc اه mid end هستن

مقایسه pc و کنسول وقتی که هر دو از معماری x86-64 استفاده می کنند اتفاقا بسیار منطقی اه
مشکل شماست که فکر می کنید کنسول ها خیلی خفنن و از مریخ سیلیکوناشون رو آوردن

از دل PS3 همون چیزی بیرون اومد که در حد و اندازه سخت‌افــزارش بود. جادو جمبل نمی‌کنن کنسول‌ها. به واسطه بهینه‌سازی بهتری سازنده‌ها و حافظه یکپارچشون، نسبت به PC کارایی بهتری دارن، ولی جوری حرف نزنید که انگار از یه کارت Mid R به اندازه یه کارت Top Endـه PC خروجی می‌گیرن!
بازی‌های آخر نسل از نظر بصری چشم‌نوازتر می‌شن، ولی از خیلی قسمت‌های بازی مثل رزولوشن و فریم‌ریت مناسب و AA و ... زده می‌شه! TLOU هم اگه از نظر بصری بهتر از Uncharted به نظر میاد، بیشتر به طراحی و ذوق هنری سازنده بر می‌گرده تا مسائل تکنیکی (گرچه به وضوع وضعیت فریم بازی نسبت به U بدتر بود)! خلاصه این که یهو یه قدرت الهی نازل نشده که PS3 قوی‌تر شه!
همون دو-سه سال اول نسل، حد و اندازه گرافیکی کنسول‌ها مشخص می‌شه، بعد از اون دیگه بازی با المان‌های گرافیکی هست و طراحی و ذوق هنری سازنده!

خب یا اصلا تلو بازی نکردی یا اصلا از بحث های گرافیکی سر در نمیاری که گزینه دوم مناسب حال بعصی هاس یه گزینه سوم وجود داره به اسم فن بازی که اصله مطلبه
دیگه ندیده بودیم گرافیکتلو ترول کنن اونم با آنچارتد:)) که این کارم کردن دوستان اساتید
الان این تیکه ای که قرمز کردم از حرفت تو کدوم بازیه ناتی داگ نسبت به قبلیش صدق میکنه؟ از کجاتون در میارید این حرفارو؟ نگید توروخدا فقط خودتون رو مسخره میکنید فهمیدیم آقا PC بهترین کنسول تاریخ بشریت(اصلا کنسول نیست)
ولی لطفا نخندون از فریم ریت زدن؟ مثه اینکه تلو بازی نکردی فریم ریت شاید تو کله بازی 2-3 بار افت کنه خییییلی این از این رزولیشنش با آنچارتد فرقی داره؟؟ محیط به مراتب چندین برابر بزرگتر از آنچارتد انیمشن های فوق عالی که بازیی مثله آنچارتد رو تبدیل میکنه به جک هوش مصنوعی هم که دیگه چیزی نگم AA و draw distance هم که دیگه نگم بهتره جزئیات هم که دیگه ماشاالله حضرت جزئیاته بازی لنگش پیدا نمیشه طراحی کراکتر هم که....
نمیدونم از چیه بازی زدن میشه یه توضیح بدید ما روشن بشیم؟
یعنی قدرت تکنیکیه تلو از آنچازتد کمتره؟میدونی dynamic light bounce چیه؟ یه نسل خود زنی کردید فقط تو یه مرحله کرایسیس بود دیگه افکت های به کار رفته در تلو بماند
یا خیلی کوچه علی چپی یا خودت میپری توش
راستی درست میگی کنسول ها جادوجمبل نمیکنن اما بعضی از سازنده ها مثله ناتی داگ رو کنسول معجزه میکنن
در مورد the order هم بگم که واقعا منتظر نمایشش هستم میدونم نمایشش همه دهن هارو باز میکنه اما یه سری از دهن هارو هم میبنده

آخرین ویرایش:
خب یا اصلا تلو بازی نکردی یا اصلا از بحث های گرافیکی سر در نمیاری که گزینه دوم مناسب حال بعصی هاس یه گزینه سوم وجود داره به اسم فن بازی که اصله مطلبه
دیگه ندیده بودیم گرافیکتلو ترول کنن اونم با آنچارتد:)) که این کارم کردن دوستان اساتید
الان این تیکه ای که قرمز کردم از حرفت تو کدوم بازیه ناتی داگ نسبت به قبلیش صدق میکنه؟ از کجاتون در میارید این حرفارو؟ نگید توروخدا فقط خودتون رو مسخره میکنید فهمیدیم آقا PC بهترین کنسول تاریخ بشریت(اصلا کنسول نیست)
ولی لطفا نخندون از فریم ریت زدن؟ مثه اینکه تلو بازی نکردی فریم ریت شاید تو کله بازی 2-3 بار افت کنه خییییلی این از این رزولیشنش با آنچارتد فرقی داره؟؟ محیط به مراتب چندین برابر بزرگتر از آنچارتد انیمشن های فوق عالی که بازیی مثله آنچارتد رو تبدیل میکنه به جک هوش مصنوعی هم که دیگه چیزی نگم AA و draw distance هم که دیگه نگم بهتره جزئیات هم که دیگه ماشاالله حضرت جزئیاته بازی لنگش پیدا نمیشه طراحی کراکتر هم که....
نمیدونم از چیه بازی زدن میشه یه توضیح بدید ما روشن بشیم؟
یعنی قدرت تکنیکیه تلو از آنچازتد کمتره؟میدونی dynamic light bounce چیه؟ یه نسل خود زنی کردید فقط تو یه مرحله کرایسیس بود دیگه افکت های به کار رفته در تلو بماند
یا خیلی کوچه علی چپی یا خودت میپری توش
راستی درست میگی کنسول ها جادوجمبل نمیکنن اما بعضی از سازنده ها مثله ناتی داگ رو کنسول معجزه میکنن
در مورد the order هم بگم که واقعا منتظر نمایشش هستم میدونم نمایشش همه دهن هارو باز میکنه اما یه سری از دهن هارو هم میبنده

بی‌خود با شلوغ کردن و دست و پا زدن سعی نکنید حرفتونو به مخاطب غالب کنید. نقدای فنی بازی موجوده و لازم نیست من واستون توضیح بدم. پایداری فریم و افت فریم نسبت به بازی U خیلی اوضاع بدتری داره. تشریف ببرید نقدای فنی بازی رو مطالعه کنید می‌فهمید اوضاع از چه قراره.
بنده هم ترول و این چیزا نکردم، ولی خب مثه شما هم چشم بسته یه چیزی رو نمی‌پرستم، چیزی که واقعاً وجود داره رو بیان می‌کنم، ولـــو این مساله واسه شما خوشایند نباشه.

بی‌خود با شلوغ کردن و دست و پا زدن سعی نکنید حرفتونو به مخاطب غالب کنید. نقدای فنی بازی موجوده و لازم نیست من واستون توضیح بدم. پایداری فریم و افت فریم نسبت به بازی U خیلی اوضاع بدتری داره. تشریف ببرید نقدای فنی بازی رو مطالعه کنید می‌فهمید اوضاع از چه قراره.
بنده هم ترول و این چیزا نکردم، ولی خب مثه شما هم چشم بسته یه چیزی رو نمی‌پرستم، چیزی که واقعاً وجود داره رو بیان می‌کنم، ولـــو این مساله واسه شما خوشایند نباشه.

البته من از نوع و تون صحبت ايشون راضي نيستم ولي در مورد نقد فني بگم كه اتفاقا من خوندم توي اين مسئله با ايشون هم نظرم. علاوه بر اين مسلئل تو TloU سيستم Global Lighting هم داشتيم كه هنوز تو نسل جديد خيلي جا نيفتاده و بازياي PC رو هم فقط همون كرايسيس و Metro Last light رو سراغ دارم كه استفاده كردن. اين خودش نشون دهنده ي كار بزرگيه كه ناوتي كرده فكر كنم يه مقدار در اينكه با آنچارتد مقايسش كردي عجله نمودي آقا افشين گل:d

البته من از نوع و تون صحبت ايشون راضي نيستم ولي در مورد نقد فني بگم كه اتفاقا من خوندم توي اين مسئله با ايشون هم نظرم. علاوه بر اين مسلئل تو TloU سيستم Global Lighting هم داشتيم كه هنوز تو نسل جديد خيلي جا نيفتاده و بازياي PC رو هم فقط همون كرايسيس و Metro Last light رو سراغ دارم كه استفاده كردن. اين خودش نشون دهنده ي كار بزرگيه كه ناوتي كرده فكر كنم يه مقدار در اينكه با آنچارتد مقايسش كردي عجله نمودي آقا افشين گل:d

ببین بحث مقایسه و بهتر و بدتر بودن نیست، من می‌گم اگه مثلاً توی TLOU از سیستم GL استفاده شده، قدرت جادویی به کنسول اضافه نشده، در ازاش مشکل فریم و AA به وجود اومده. اما یه سازنده درست و حسابی مثل ND می‌دونه چطور بین این تکنیک‌های گرافیکی بالانس ایجاد کنه که در کنار این اضافات گرافیکی پرفرمنس بازی خیلی ضربه نخوره. حرفه من این بود. ولی خب یه عده کلاً یاد گرفتن از یه چیزی بُت بسازن!

ببین بحث مقایسه و بهتر و بدتر بودن نیست، من می‌گم اگه مثلاً توی TLOU از سیستم GL استفاده شده، قدرت جادویی به کنسول اضافه نشده، در ازاش مشکل فریم و AA به وجود اومده. اما یه سازنده درست و حسابی مثل ND می‌دونه چطور بین این تکنیک‌های گرافیکی بالانس ایجاد کنه که در کنار این اضافات گرافیکی پرفرمنس بازی خیلی ضربه نخوره. حرفه من این بود. ولی خب یه عده کلاً یاد گرفتن از یه چیزی بُت بسازن!
قدرت كنسول كه هميشه ثابته ولي به همون علت ثابت بودن سخت افزار ميتونه پيشرفت كنه چون بازيا بهينه تر ميشن الان شما يادت هست Oblivion رو Ps3 چه سرطاني بود؟ كامپيوتر 7 سال پيش من كه همون موقع هم كلنگي بود بهتر از PS3 اجراش ميكرد. بنظرت درست بوده كه قدرت PS3 رو با اون بازي سنجيد؟ اين كه چرا كنسولا ميتونن اينقدر قدرتمند باشن و بازيايي رو اجرا كنن كه به گروه خونشون نميخوره براي خود من هم جاي سوال داره. يه سري مكانيزما رو ميدونم اما خيلي چيزها هم هست كه ازش اطلاعي ندارم ولي خوب تجربه ي چندين و چند سال گيمري به من ياد داده هيچ وقت اول نسل در مورد قدرت كنسولا قضاوت نكنم واقعا مقايسشون با PC درست نيست و ما رو به جواب درست نميرسونه.

در مورد پرفورمنس TloU هم من جايي نديدم به افت فريم اشاره كنه. منم خودم چند بار تمومش كردم و نميتونم بگم جايي بوده كه افت فريم داشته با آنچارتد بنظرم فرق نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or