Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
ا
من چون فایتینگ‌باز حرفه‌ای نیستم و همین‌طوری تفریحی بعضی وقت‌ها بازی می‌کنم و به قول معروف تق‌تق دکمه می‌زنم، نمی‌تونم نظری در مورد گیم‌پلی و سیستم مبارزات بدم. :D ولی از نظر گرافیکی بعضی جاهای Tekken 8 به شدت فوق‌العاده شده ولی بعضی جاها کمتر از سطح انتظارم هست.
کلاً تعجب می‌کنم که چرا بازی‌های فایتینگ هنوز به یه درجه عجیب غریب و حیرت‌انگیزی از گرافیک نرسیدن. درسته که 60fps هستن و باید توی فریم ریت خیلی بالاتری هم اجرا بشن که هرچقدر هم افت کنه زیر اون نیاد، ولی باز سبک این بازی‌ها یه جوری هست که انتظار دارم گرافیک‌ها از این بالاتر باشه. یعنی یه زمین محدود و چند متری هست با دو تا دونه کاراکتر که می‌افتن به جون همدیگه و نه خبری از هوش مصنوعی برای شخصیت‌های مختلف هست و نه تیر و انفجار و اتفاقات غیرمنتظره! :D وقتی مثلاً RDR2 با اون عظمت روی کنسول‌های نسل هشتم همچین گرافیکی داره یا خیلی از بازی‌های AAA خطی و نیمه خطی با گرافیک‌های به شدت بالا ساخته می‌شن، انتظارم از بازی‌های فایتینگ چیزی در حد گرافیک‌های Photorealistic و اینا هست! :-"
تکن همیشه انیمه سه بعدی بوده

• Like
Reactions: Dinosaur

مقایسه گرافیک تکن 8 توی تریلر معرفی جک و آلفای تست شده آپگرید کاملا مشهوده
خود نامکو هم فهمیده ری. ده داره گرافیک ارتقاع میده ولی بعید میدونم به اون تریلر معرفی اولیه برسه که به قول خودشون in game بود 😂🤣

• Like
Reactions: Destro
خود نامکو هم فهمیده ری. ده داره گرافیک ارتقاع میده ولی بعید میدونم به اون تریلر معرفی اولیه برسه که به قول خودشون in game بود 😂🤣

این بهبود گرافیک نهایت ۵ درصده چیزی که من میبینم :D

واسه رسیدن به گرافیک تریلر اول باید بکوبن از نو بسازن :D

میشه گفت گرافیکش نسبت به T7 تفاوت نسلی داره.
ولی اینجا بعضی ها چون اون تریلر داستانی اولی رو دیدن که فضای بارونی بود و حالت سینمایی داشت اینا رو بد میدونن
در حالی که من شرط میبندم دقیقا اون صحنه رو تو بخش داستانی بازی خواهیم دید.
شکی نیست که گرافیک "میتونست بهتر باشه" و حتما ندررلم یه گرافیک خفن تری تحویل میده تو این نسل
ولی این اصلا چیزی نیست که جامعه مخاطب هدف این بازی یک درصدم باهاش مشکل داشته باشن.

• Like
Reactions: GTA 4 and Z-fan
این مقایسه ها درست نیست چون تیکن ۷ از نظر گرافیکی اصلا خوب نبود و با توجه فضای محدود میتونست خیلی گرافیک بهتری داشته باشه.
وقتی یه عنوان مثل RD2 میتونه در یک بازی جهان باز چنین گرافیکی رو تحویل بده چرا یک عنوان مثل تیکن که محیط کوچک تر و جزئیات کمتری داره گرافیکش اینجوری باشه!
کلا خیلی توقع بالاتری نسبت به یه بازی تمام نسل بعدی اونم تو سبک مبارزه ای دارم.

گیم پلی کینگ یه نکته عجیبی داشت اونم این بود که برخی از حرکات آرمور‌کینگ بهش اضافه شده! امیدوارم این حرکت باعث نشه AK تو نسخه 8 نباشه

این مقایسه ها درست نیست چون تیکن ۷ از نظر گرافیکی اصلا خوب نبود و با توجه فضای محدود میتونست خیلی گرافیک بهتری داشته باشه.
این "با توجه به فضای محدود" رو میتونی از نظر تکنیکی و گیم دولپمنت توضیح بدی؟
چون بازی فایتینگ اگه فضاش محدوده در عوض 30- 40 برابر ژانر های دیگه قراره کاراکتر انیمیشن رندر کنه
تو نسل قبلی سول کالیبر 6 یه سال بعد از T7 اومد و گرافیک بهتری نداشت
من دولوپر نیستم و اطلاعات کاملی ندارم پس نمیام بگم "این که فضاش محدوده کاری نداره گرافیک خفن تحویل بدی!" تمام متغیر های دیگه ام پشم ...

• Like
Reactions: Z-fan
این "با توجه به فضای محدود" رو میتونی از نظر تکنیکی و گیم دولپمنت توضیح بدی؟
چون بازی فایتینگ اگه فضاش محدوده در عوض 30- 40 برابر ژانر های دیگه قراره کاراکتر انیمیشن رندر کنه
تو نسل قبلی سول کالیبر 6 یه سال بعد از T7 اومد و گرافیک بهتری نداشت
من دولوپر نیستم و اطلاعات کاملی ندارم پس نمیام بگم "این که فضاش محدوده کاری نداره گرافیک خفن تحویل بدی!" تمام متغیر های دیگه ام پشم ...

با این تفاسیر مورتال کمبت ۱۱ چه جوری به اون گرافیک با همین آنریل انجین که تیکن ۷ ساختن رسیده؟

مورتال ۱۲ هم احتمالا با آنریل انجین ۵ ساخته میشه مشابه تیکن ۸ ولی مطمئنم گرافیک فاصله زیادی از تیکن خواهد داشت

از طرفی رندر کردن انیمیشن دلیل خوبی واسه گرافیک پایین نمیدونم چون کل اون انیمشن هارو در یک لحظه که رندر نمیکنه

بر اساس اینکه چه حرکتی زده بشه میخواد انیمیشن رندر کنه که توی بازی های دیگه هم همینه ولی اینجا یه استیج کلا داری که قرار هم نیست توی محیط بچرخی و فقط زاویه دوربین عوض میشه در نتیجه بار پردازشی رو میشه خیلی کم کرد

همچنان میگم sf6 گرافیک فنی و هنری خیلی بهتری داره

مورتال هم حدس میزنم بهترین گرافیک فایتینگ هارو ارائه بده

اون جرقه و آتیش بازی امضا تیکن هست وگرنه اونارم حذف کنی گرافیک پایین بازی بیشتر هم به چشم میاد :D

• Like
Reactions: graywolf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or