دروغ ۱۳منبع؟
خوشم میاد بانو همیشه شیک و خوش لباسه.
تکن همیشه انیمه سه بعدی بودهمن چون فایتینگباز حرفهای نیستم و همینطوری تفریحی بعضی وقتها بازی میکنم و به قول معروف تقتق دکمه میزنم، نمیتونم نظری در مورد گیمپلی و سیستم مبارزات بدم. ولی از نظر گرافیکی بعضی جاهای Tekken 8 به شدت فوقالعاده شده ولی بعضی جاها کمتر از سطح انتظارم هست.
کلاً تعجب میکنم که چرا بازیهای فایتینگ هنوز به یه درجه عجیب غریب و حیرتانگیزی از گرافیک نرسیدن. درسته که 60fps هستن و باید توی فریم ریت خیلی بالاتری هم اجرا بشن که هرچقدر هم افت کنه زیر اون نیاد، ولی باز سبک این بازیها یه جوری هست که انتظار دارم گرافیکها از این بالاتر باشه. یعنی یه زمین محدود و چند متری هست با دو تا دونه کاراکتر که میافتن به جون همدیگه و نه خبری از هوش مصنوعی برای شخصیتهای مختلف هست و نه تیر و انفجار و اتفاقات غیرمنتظره! وقتی مثلاً RDR2 با اون عظمت روی کنسولهای نسل هشتم همچین گرافیکی داره یا خیلی از بازیهای AAA خطی و نیمه خطی با گرافیکهای به شدت بالا ساخته میشن، انتظارم از بازیهای فایتینگ چیزی در حد گرافیکهای Photorealistic و اینا هست!
خود نامکو هم فهمیده ری. ده داره گرافیک ارتقاع میده ولی بعید میدونم به اون تریلر معرفی اولیه برسه که به قول خودشون in game بود
مقایسه گرافیک تکن 8 توی تریلر معرفی جک و آلفای تست شده آپگرید کاملا مشهوده
خود نامکو هم فهمیده ری. ده داره گرافیک ارتقاع میده ولی بعید میدونم به اون تریلر معرفی اولیه برسه که به قول خودشون in game بود
میشه گفت گرافیکش نسبت به T7 تفاوت نسلی داره.
مو ها تو T7 واقعا افتضاح بود!
این "با توجه به فضای محدود" رو میتونی از نظر تکنیکی و گیم دولپمنت توضیح بدی؟این مقایسه ها درست نیست چون تیکن ۷ از نظر گرافیکی اصلا خوب نبود و با توجه فضای محدود میتونست خیلی گرافیک بهتری داشته باشه.
این "با توجه به فضای محدود" رو میتونی از نظر تکنیکی و گیم دولپمنت توضیح بدی؟
چون بازی فایتینگ اگه فضاش محدوده در عوض 30- 40 برابر ژانر های دیگه قراره کاراکتر انیمیشن رندر کنه
تو نسل قبلی سول کالیبر 6 یه سال بعد از T7 اومد و گرافیک بهتری نداشت
من دولوپر نیستم و اطلاعات کاملی ندارم پس نمیام بگم "این که فضاش محدوده کاری نداره گرافیک خفن تحویل بدی!" تمام متغیر های دیگه ام پشم ...