Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
با این تفاسیر مورتال کمبت ۱۱ چه جوری به اون گرافیک با همین آنریل انجین که تیکن ۷ ساختن رسیده؟

مورتال ۱۲ هم احتمالا با آنریل انجین ۵ ساخته میشه مشابه تیکن ۸ ولی مطمئنم گرافیک فاصله زیادی از تیکن خواهد داشت

از طرفی رندر کردن انیمیشن دلیل خوبی واسه گرافیک پایین نمیدونم چون کل اون انیمشن هارو در یک لحظه که رندر نمیکنه

بر اساس اینکه چه حرکتی زده بشه میخواد انیمیشن رندر کنه که توی بازی های دیگه هم همینه ولی اینجا یه استیج کلا داری که قرار هم نیست توی محیط بچرخی و فقط زاویه دوربین عوض میشه در نتیجه بار پردازشی رو میشه خیلی کم کرد

همچنان میگم sf6 گرافیک فنی و هنری خیلی بهتری داره

مورتال هم حدس میزنم بهترین گرافیک فایتینگ هارو ارائه بده

اون جرقه و آتیش بازی امضا تیکن هست وگرنه اونارم حذف کنی گرافیک پایین بازی بیشتر هم به چشم میاد :D
Tekken 7 با انریل ۴ بود ولی MK11 با انریل ۳ کاستوم :D

• Like
Reactions: ravi and graywolf
این "با توجه به فضای محدود" رو میتونی از نظر تکنیکی و گیم دولپمنت توضیح بدی؟
چون بازی فایتینگ اگه فضاش محدوده در عوض 30- 40 برابر ژانر های دیگه قراره کاراکتر انیمیشن رندر کنه
تو نسل قبلی سول کالیبر 6 یه سال بعد از T7 اومد و گرافیک بهتری نداشت
من دولوپر نیستم و اطلاعات کاملی ندارم پس نمیام بگم "این که فضاش محدوده کاری نداره گرافیک خفن تحویل بدی!" تمام متغیر های دیگه ام پشم ...
تعداد کاراکترهای خیلی محدوده. مثل بازی های دیگه قرار نیست در یک صحنه چند ده تا کاراکتر و انواع حیوانات رندر بشه.
کلا دو تا کاراکتر داریم و مثلا ده NPC که اون پشت هستن ولی هیچ تعاملی با محیط ندارند جز چند تا حرکت کاملا مشخص ندارند.
محیط دائم تغییر نمیکنه و در یک محیط مثلا سی متری حضور دارند که کار سازنده ها رو برای ایجاد جزییات به مراتب راحت تر میکنه.
فیزیک خاصی رو شاهد نبودیم که بخواد روی محیط و کاراکار ها تاثیر بذاره بر عکس عناوینی مثل RD2 و یا لست ۲ که فیزیک رو چند مرحله ارتقاء دادند.
تعداد حرکات مورتال کمبت ۱۱ هم اگه بیشتر از تیکن ۷ نبوده باشه کمتر نیست ولی گرافیک خیلی بهتره و به قول دوستمون تازه از آنریل نسخه ۳ کاستوم استفاده کرده.
اینکه من دولوپر نیستم دلیل نمیشه که نتونم نظر بدم. با این حساب پس کسی نباید از گرافیک های داغون تو نسل جدید هم ایراد بگیره چون اگه میتونه خودش بسازه.
چیزی که به نظر من میرسه اینه که سازنده به خودش زحمت نمیده و سعی میکنه با هزینه و دردسر کمتری عنوانش رو به فروش برسونه.

• Like
Reactions: ravi
@graywolf
@ravi
دلیل اینکه میگم ما اطلاعات کافی نداریم که قضاوت و نتیجه گیری کنیم اینه که نسل قبلی سه تا 3D فایتر اومدن که همه گرافیکشون در یه حدود بودن (SC6 DoA 6 و T7)
ازون ور مورتال کامبت 2D اومده که از همه شون واقعی تر میزنه، حالا کدوم حرف منطقی تره، اینکه بگیم یه سری متغییر ها و چلنج های دیگه تو یه 3D فایتر وجود داره که ما اطلاع نداریم.
یا اینکه بگیم همه اون استودیو ها کار بلد نیستن و فقط ندررلم بلده.

اینم که میگید SF6 گرافیک فنیش بیشتره، من 6-7 ساعت SF6 بازی کردم و میگم این حرف به سادگی اشتباهه! SF6 گرافیک هنری بهتری داره وگرنه از نظر فنی حتی ساده تر از T8 هست، خودتون بازی کنید متوجه میشید.
و اینکه قبلا هم چند بار گفتم، مخاطب ژانر فایتینگ انقدر به گرافیک فنی اهمیت نمیده که میگید اینا میخوان زیرابی برن و بی دردسر عنوانشون رو بفروشن! بدیهیه بیشترین چلنج ساخت یه فایتینگ طراحی و بالانس کردن کاراکتر هاست و مهم ترین فاکتور گیمپلی و کاراکتر ها هستن، فقط تو بازیسنتره که ده صفحه دارن راجع به گرافیک حرف میزنن وگرنه برید تو ساب ردیت تکن کسی نمیگه اخ چقد گرافیک بده...

بالاخره کارکتر مورد علاقم معرفی شد، برخلاف مدل که همچنان به دلم نمی شینه، طراحی کاورش "همچنان" خیلی خوبه!

Hwoarang Reveal & Gameplay Trailer​

View attachment 292995
اینو باید قیافشو بچگونه انیمه ای طور درست میکردن صورتش الان پهنو مردونه شده

کلا کاراکتر دیزاین تکن از خیلی از فایتینگ های دیگه سطحش پایین تره و انگار یطوری هست که یا تینیجر هارو جذب میکنه یا افراد خیلی سن بالا که نوستالژی دارن باهاش
این حرفو جلو تکن بازای هاردکور بزنم ترورم میکنن البته، ولی وقتی دیدم دو تا از استریمر های تکن دارن ظاهر استریت فایتر رو مسخره میکنن حقیقتا عنم گرفت:-t

ولی خداوکیلی استریت فایتر 6 واقعا مسخره ـست :دی معلوم نیست کاراکتر دیزاین بازی قراره واقع گرایانه باشه یا فانتزی، از یه طرف تکسچر های جزییات بالا و realistic از یه طرف هم مدل و انیمیشن های کاملا کارتونی
حالا درسته تکن لباسای کاراکتراش مسخره ـست ولی حداقل کل ریخت و قیافه شون داغون نیست

ولی خداوکیلی استریت فایتر 6 واقعا مسخره ـست :D معلوم نیست کاراکتر دیزاین بازی قراره واقع گرایانه باشه یا فانتزی، از یه طرف تکسچر های جزییات بالا و realistic از یه طرف هم مدل و انیمیشن های کاملا کارتونی
حالا درسته تکن لباسای کاراکتراش مسخره ـست ولی حداقل کل ریخت و قیافه شون داغون نیست
دستت درد نکنه :))

• Like
Reactions: Big Band
آقا گرافیک بازی با هر نمایش جدید بدتر نمیشه؟ یا من فریک زدم؟ این گیم پلی هوآرانگ رسما نسل قبلیه دیگه. حتا برای یه بازی PS4 هم بد و زشته.
منم خورد تو ذوقم رسما tekken 7 شده
تریلر معرفیش با جین کازاما و میشیما و اون گرافیک خفنش رو احتمالا یوبیسافت درست کرده

این rage art هایی که میزنن آدم سرگیجه میگیره اینقدر دوربین دور کارکتر میچرخه:blink: :D

یه جاهایی هم اینقدر تصویر zoom میشه که انگار قراره مارک لباس کارکتر هارو بخونیم:D

هورانگ هم که اصلا حس و حال نسخه های قبلی رو نمیداد:|

خلاصه که با هر تریلر به جای اینکه به بازی امیدوار بشم ازش بیشتر قطع امید میکنم:D

• Like
Reactions: graywolf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or