Tekken 7 با انریل ۴ بود ولی MK11 با انریل ۳ کاستومبا این تفاسیر مورتال کمبت ۱۱ چه جوری به اون گرافیک با همین آنریل انجین که تیکن ۷ ساختن رسیده؟
مورتال ۱۲ هم احتمالا با آنریل انجین ۵ ساخته میشه مشابه تیکن ۸ ولی مطمئنم گرافیک فاصله زیادی از تیکن خواهد داشت
از طرفی رندر کردن انیمیشن دلیل خوبی واسه گرافیک پایین نمیدونم چون کل اون انیمشن هارو در یک لحظه که رندر نمیکنه
بر اساس اینکه چه حرکتی زده بشه میخواد انیمیشن رندر کنه که توی بازی های دیگه هم همینه ولی اینجا یه استیج کلا داری که قرار هم نیست توی محیط بچرخی و فقط زاویه دوربین عوض میشه در نتیجه بار پردازشی رو میشه خیلی کم کرد
همچنان میگم sf6 گرافیک فنی و هنری خیلی بهتری داره
مورتال هم حدس میزنم بهترین گرافیک فایتینگ هارو ارائه بده
اون جرقه و آتیش بازی امضا تیکن هست وگرنه اونارم حذف کنی گرافیک پایین بازی بیشتر هم به چشم میاد
تعداد کاراکترهای خیلی محدوده. مثل بازی های دیگه قرار نیست در یک صحنه چند ده تا کاراکتر و انواع حیوانات رندر بشه.این "با توجه به فضای محدود" رو میتونی از نظر تکنیکی و گیم دولپمنت توضیح بدی؟
چون بازی فایتینگ اگه فضاش محدوده در عوض 30- 40 برابر ژانر های دیگه قراره کاراکتر انیمیشن رندر کنه
تو نسل قبلی سول کالیبر 6 یه سال بعد از T7 اومد و گرافیک بهتری نداشت
من دولوپر نیستم و اطلاعات کاملی ندارم پس نمیام بگم "این که فضاش محدوده کاری نداره گرافیک خفن تحویل بدی!" تمام متغیر های دیگه ام پشم ...
اینو باید قیافشو بچگونه انیمه ای طور درست میکردن صورتش الان پهنو مردونه شدهبالاخره کارکتر مورد علاقم معرفی شد، برخلاف مدل که همچنان به دلم نمی شینه، طراحی کاورش "همچنان" خیلی خوبه!
Hwoarang Reveal & Gameplay Trailer
View attachment 292995
دستت درد نکنهولی خداوکیلی استریت فایتر 6 واقعا مسخره ـست معلوم نیست کاراکتر دیزاین بازی قراره واقع گرایانه باشه یا فانتزی، از یه طرف تکسچر های جزییات بالا و realistic از یه طرف هم مدل و انیمیشن های کاملا کارتونی
حالا درسته تکن لباسای کاراکتراش مسخره ـست ولی حداقل کل ریخت و قیافه شون داغون نیست
منم خورد تو ذوقم رسما tekken 7 شدهآقا گرافیک بازی با هر نمایش جدید بدتر نمیشه؟ یا من فریک زدم؟ این گیم پلی هوآرانگ رسما نسل قبلیه دیگه. حتا برای یه بازی PS4 هم بد و زشته.
انیمیشن هاش مال تکن 3-4 ـهآقا گرافیک بازی با هر نمایش جدید بدتر نمیشه؟ یا من فریک زدم؟ این گیم پلی هوآرانگ رسما نسل قبلیه دیگه. حتا برای یه بازی PS4 هم بد و زشته.