Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
این چیزی که من توی تریلرها میبینم توقع امتیاز بالای ۸۰-۸۵ نداشته باشید

و همینطور واسه امتیازهای زیر ۸۰ برای تیکن آماده باشید

همون موقع که گیم پلی هر دو تا بازی اومد گفتم street fighter توی همه زمینه ها برتری داره که به حقش هم رسید

• Like
Reactions: graywolf and blak
متا و امتیاز واسه بازی هایی که تو ژانر خودشون رقیب ندارن هیچ اهمیتی نداره، SF و تکن با متای 50 هم خوب فروش میکنن و پلیر ها بازم بازیشون میکنن چون بازار ژانر فایتینگ competitive رو قبضه کردن :D

و ضمنا بتای بازی روی دیتابیس استیم رویت شده، منتظر اعلام تاریخ شروع یا آغاز ثبت نام باشید :D

آخرین ویرایش:
این چیزی که من توی تریلرها میبینم توقع امتیاز بالای ۸۰-۸۵ نداشته باشید

و همینطور واسه امتیازهای زیر ۸۰ برای تیکن آماده باشید

همون موقع که گیم پلی هر دو تا بازی اومد گفتم street fighter توی همه زمینه ها برتری داره که به حقش هم رسید
به نظر من میره 87-89

حالا این عکس شما خیلی حالت دست چین شده داره، ولی با توجه به تریلر های منتشر شده از T8 و مثلا همین آخری، به نظر من تیکن شاید از نظر ویژوال به MK11 فعلا نزدیک شده، با این اختلاف که بسیار تو Particle Effect ها ضعیف و تاریخ گذشته هست هنوزم! سر ضربات خاص و قدرتی تو سال 2023 به جای اینکه بیان چهارتا افکت درست حسابی بزارند، فقط در بعضی نواحی خاص بدن کاراکترا قرار میدن (که افکتش داخل از داخل بدنش هم رد میشه به جای Particle Effect های با کیفیت) به نظر من اصلا برای یک گیم تو این دوره زمونه جالب نیست، MK11 و الان هم SF6 خیلی تو این نشان دادن ضربه های خاص بهترند.

• Like
Reactions: Natural Killer
حالا این عکس شما خیلی حالت دست چین شده داره، ولی با توجه به تریلر های منتشر شده از T8 و مثلا همین آخری، به نظر من تیکن شاید از نظر ویژوال به MK11 فعلا نزدیک شده، با این اختلاف که بسیار تو Particle Effect ها ضعیف و تاریخ گذشته هست هنوزم! سر ضربات خاص و قدرتی تو سال 2023 به جای اینکه بیان چهارتا افکت درست حسابی بزارند، فقط در بعضی نواحی خاص بدن کاراکترا قرار میدن (که افکتش داخل از داخل بدنش هم رد میشه به جای Particle Effect های با کیفیت) به نظر من اصلا برای یک گیم تو این دوره زمونه جالب نیست، MK11 و الان هم SF6 خیلی تو این نشان دادن ضربه های خاص بهترند.
1686256837386.png

حتی تکن 7 توی ویدیو دیجیتال فاندری به خاطر پارتیکل افکت های فوق العاده مورد تحسین بود اصلا مقایسه ش با MK11 که نصف تکن پارتیکل افکت داشت خنده داره این شات هم مال افکت آتش همین MK1 هست که مطمئنم دیجیتال فاندری و بقیه از خجالتش در میان

View attachment 296202

حتی تکن 7 توی ویدیو دیجیتال فاندری به خاطر پارتیکل افکت های فوق العاده مورد تحسین بود اصلا مقایسه ش با MK11 که نصف تکن پارتیکل افکت داشت خنده داره این شات هم مال افکت آتش همین MK1 هست که مطمئنم دیجیتال فاندری و بقیه از خجالتش در میان
من دوباره چندتا از تریلر های آخر Tekken رو چک کردم و چیزی که تو ذهنم بود بیش از حد برام بولد شده بوده و اون افکت خاصی که منظورم بود یک چیز خاصی بود که به نظر به دلم نشسته و برام بولد شده بوده. ولی در هر صورت به نظرم پست های شما مقایسه درستی بین این دو بازی نیست و به همین صورتی که شما اسکرین شات از یک صحنه خاص می‌گیرید میشه از Tekken هم مشکل گرفت.

خبر زیاده
اولا اینکه دوتا نتورک تست برای بازی در راهه
اولی از 31 شهریور تا 3 مرداد (خب الان بین باربی و تکن توی تولدم دو دل شدم :))) ) که فقط برای PS5 هستش
دومی 7 مرداد تا 10 مرداد که برای PC و اکس باکس و PS5 برگزار میشه
1686320626058.png

دوم اینکه سیستم مورد نیاز بازی اعلام شده که خیلی بهینه سازی خوبی داره به نظرم امیدوارم پورتش هم خوب باشه .
1686320715943.png

اینم سیستم پیشنهادی
1686320736074.png

گیم پلی بازی هم آپدیت شده
هیت انرژی توی این تست در دسترس نیست
میزان هیت هم بر اساس نحوه فعال کردن هیت اکشن تغییر میکنه
هیت اسمش هم برای تمام کاراکتر ها استاندارد سازی شده.

یه نکته که برنده های دور اول بتا توی پلتفرم PS5 میتونن دور دوم رو هم بازی کنن.

شخصیت کلادیو هم طبق انتظار به بازی برگشته و توی تست در دسترس هست

16 شخصیت که شامل کاراکترهای زیر میشه
Jin Kazama
Kazuya Mishima
Claudio Serafino
Lars Alexsanderson
Jun Kazama
Asuka Kazama
Lili
Leroy Smith
Ling Xiaoyu
King