به نظر من میره 87-89این چیزی که من توی تریلرها میبینم توقع امتیاز بالای ۸۰-۸۵ نداشته باشید
و همینطور واسه امتیازهای زیر ۸۰ برای تیکن آماده باشید
همون موقع که گیم پلی هر دو تا بازی اومد گفتم street fighter توی همه زمینه ها برتری داره که به حقش هم رسید
حالا این عکس شما خیلی حالت دست چین شده داره، ولی با توجه به تریلر های منتشر شده از T8 و مثلا همین آخری، به نظر من تیکن شاید از نظر ویژوال به MK11 فعلا نزدیک شده، با این اختلاف که بسیار تو Particle Effect ها ضعیف و تاریخ گذشته هست هنوزم! سر ضربات خاص و قدرتی تو سال 2023 به جای اینکه بیان چهارتا افکت درست حسابی بزارند، فقط در بعضی نواحی خاص بدن کاراکترا قرار میدن (که افکتش داخل از داخل بدنش هم رد میشه به جای Particle Effect های با کیفیت) به نظر من اصلا برای یک گیم تو این دوره زمونه جالب نیست، MK11 و الان هم SF6 خیلی تو این نشان دادن ضربه های خاص بهترند.
من دوباره چندتا از تریلر های آخر Tekken رو چک کردم و چیزی که تو ذهنم بود بیش از حد برام بولد شده بوده و اون افکت خاصی که منظورم بود یک چیز خاصی بود که به نظر به دلم نشسته و برام بولد شده بوده. ولی در هر صورت به نظرم پست های شما مقایسه درستی بین این دو بازی نیست و به همین صورتی که شما اسکرین شات از یک صحنه خاص میگیرید میشه از Tekken هم مشکل گرفت.View attachment 296202
حتی تکن 7 توی ویدیو دیجیتال فاندری به خاطر پارتیکل افکت های فوق العاده مورد تحسین بود اصلا مقایسه ش با MK11 که نصف تکن پارتیکل افکت داشت خنده داره این شات هم مال افکت آتش همین MK1 هست که مطمئنم دیجیتال فاندری و بقیه از خجالتش در میان