بنظرم خیلی واضحه که استریت فایتر همین 2023 میاد.این و استریت فایتر صبر می کنن هر دو تو یک سال میان و بدبخت میشیم، من میدونم.
انیمیشن هارو بخوان واقعی تر کنن کلا ریتم تند گیم پلی از دست میره چون یه بخشی از واقع گرایی تاخیر در اجرای انیمیشن هست، اما خب شدنیه ولی استایل گیم پلی تغییر میکنه.بنظرم خیلی واضحه که استریت فایتر همین 2023 میاد.
تکن اما 2024 احتمال زیاد. شاید اولش بگن اخر 2023 ولی عمرا بکشه به اون موقع.
_______
آقا میدونم فریم دیتا مهمه ولی انیمیشن هارو امیدوارم واقعگرا تر کنند خیلی شبیه به همون TT2 و T7 بود این. البته هنوز هیچی ندیدیم در واقع
گرافیک ظاهری اما خیلی خوب بود و از یه بازی تمام نسل نهمی کمتر انتظار نمیرفت
ازون بازیهاست که کنسل شده ولی رسمی نگفتن کنسل شده. شاید یهو چندسال دیگه برگرده مث لست گاردین.دوستان یه بازی بود street fighter vs tekken
برعکسش نیومد؟
چون شنیده بودم درحال توسعه هست و قراره شخصیت های استریت فایتر به تکن بیان که خیلی بهتر بود.
من اصلا با استریت فایتر حال نمیکنم ولی شخصیت های خوبی داره
ای بابا حیف شد.ازون بازیهاست که کنسل شده ولی رسمی نگفتن کنسل شده. شاید یهو چندسال دیگه برگرده مث لست گاردین.
اون SF X Tekken هم میگن گیمپلی اش خیلی بد بوده ولی کات سین هاش خدااااستیبار میخوام بگیرم فقط کاتسیناشون ببینم.
درسته منظور من دقیقا به صورت تقویم مراسمات نبود، منظورم توان خریدش هست. فکر کن هر دو در دو سال متفاوت بیان ولی با فاصله یک ماهبنظرم خیلی واضحه که استریت فایتر همین 2023 میاد.
تکن اما 2024 احتمال زیاد. شاید اولش بگن اخر 2023 ولی عمرا بکشه به اون موقع.
_______
آقا میدونم فریم دیتا مهمه ولی انیمیشن هارو امیدوارم واقعگرا تر کنند خیلی شبیه به همون TT2 و T7 بود این. البته هنوز هیچی ندیدیم در واقع
گرافیک ظاهری اما خیلی خوب بود و از یه بازی تمام نسل نهمی کمتر انتظار نمیرفت
درسته منظور من دقیقا به صورت تقویم مراسمات نبود، منظورم توان خریدش هست. فکر کن هر دو در دو سال متفاوت بیان ولی با فاصله یک ماه