Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  • Like
Reactions: Z-fan and ravi
یعنی Christie توی بازی نباشه خیلی ناراحت میشم

اقا فرق اینو داداچچچ ادی😉 تو چیه چون سبکشون خیلی شبیه همه همود ادی باشه حله مگه دنبال به سری داستان ها باشی 😅😂

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
اون افکت دایره ای که میاد فک کنم اضافیه میشه خاموش کرد (یجور راهنماس برا مید یا های بودن اتک و اینا)
من با گرافیکش هیچ مشکلی ندارم خوشم اومده، فقط اون تریلر اولیه غلط انداز بود چون خیلی واقعگرا بود.

همون تیکن ۷ برداشتن استیج و کاستوم عوض کردن به اسم تیکن ۸ میخوان بفروشن[-(
:| :| شما توضیح مکانیک های بازی رو دیدی؟ من فقط پنج دقیقه اش رو دیدم کلی چیز جدید داشت
گرافیکش هم بد نیست مشکل از اون تیزر اولی بود که انتظاراتو برد بالا، وگرنه بنظرم در حد همون SF6 هست از نظر فنی ( البته خیلی سنگین تر از SF خواهد بود بخاطر افکت و پارتیکل های زیاد)
نمیشه گفت نسل نهمی ولی برا یه فایتینگ تو 2024 گرافیک خوبی داره، البته بعدش MK12 میاد و جارو میکنه ازون نظر.

:| :| شما توضیح مکانیک های بازی رو دیدی؟ من فقط پنج دقیقه اش رو دیدم کلی چیز جدید داشت
گرافیکش هم بد نیست مشکل از اون تیزر اولی بود که انتظاراتو برد بالا، وگرنه بنظرم در حد همون SF6 هست از نظر فنی ( البته خیلی سنگین تر از SF خواهد بود بخاطر افکت و پارتیکل های زیاد)
نمیشه گفت نسل نهمی ولی برا یه فایتینگ تو 2024 گرافیک خوبی داره، البته بعدش MK12 میاد و جارو میکنه ازون نظر.

این Heat System خیلی عمیقه :D
آدم میترسه بیاد تو بازی هی چپه شه توسط ملت :D

مدل ها خیلی خوبن ولی به نظر منم افکت ها زیادی غلیظه. خوب نمیشه خوند حرکات رو

• Smile
Reactions: master_hate

گرافیک street fighter همیشه سبک خاص خودش داشته و هیچ وقت دنبال نشون دادن گرافیک خفن نبودن

هر چند به نظرم street fighter 6 خیلی پیشرفت بیشتری به نسبت این تیکن مثلا نسل ۹ داشته

شما همین تریلر آخر در کنار تیکن ۷ که ۲۰۱۵ منتظر شده بزاری حس میکنی همون تیکن ۷ هست با استیج متفاوت

یعنی ۹ سال تنها تغییری که بازی کرده چهار تا مکانیک بازی هست

واسه بازی که میخواد ۱۰۰ تا dlc پک بده و کارکتر اضافه کنه به نظرم اصلا بازی پیشرفت خاصی نکرده

اون تریلر اول اگه بود همه جوره بازی رو تایید میکردم ولی هر چی بیشتر تریلر منتشر میشه بیشتر ازش نا امید میشم

• Like
Reactions: blak and Amir09
شما همین تریلر آخر در کنار تیکن ۷ که ۲۰۱۵ منتظر شده بزاری حس میکنی همون تیکن ۷ هست با استیج متفاوت
نه خداییش شما خودت اینکارو بکن میبینی پیشرفت داشته ، نه به اندازه یک نسل ولی پیشرفت داشته
مهم تر از گرافیک ظاهری انیمیشن ها است که بهتر شده
ولی درکل این ژانر و مقتضیاتش رو هم درنظر بگیرید اگه اکشن ادونچر بود با شما هم نظر میشدم ولی الان فک کردید مثلا تکن باز ها بیخیال این بازی میشن چون مثلا MK12 گرافیکش بهتره؟ مسلما نه
همین سال دیگه بازی Riot میاد که انقد گرافیکش سادست سیستم های ده سال پیش هم میتونن اجراش کنن ولی یکی از مهم ترین فایتینگ هایی هست که قراره بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or