شخصیت هایی که توی تریلر آخر نشون دادن
View attachment 278760
فقط برام سواله چرا paul موهاش اینجوری شده
View attachment 278761
چون قبلا این شکلی بود
View attachment 278762
اقا فرق اینو داداچچچ ادی تو چیه چون سبکشون خیلی شبیه همه همود ادی باشه حله مگه دنبال به سری داستان ها باشی
با بانو لذتش بیشترهاقا فرق اینو داداچچچ ادی تو چیه چون سبکشون خیلی شبیه همه همود ادی باشه حله مگه دنبال به سری داستان ها باشی
مگه میشه ؟ ایشون یکی از ارکان اصلی این گیم هستنبانو نینا ویلیامز توی گیم حضور ندارن؟
شما توضیح مکانیک های بازی رو دیدی؟ من فقط پنج دقیقه اش رو دیدم کلی چیز جدید داشتهمون تیکن ۷ برداشتن استیج و کاستوم عوض کردن به اسم تیکن ۸ میخوان بفروشن
شما توضیح مکانیک های بازی رو دیدی؟ من فقط پنج دقیقه اش رو دیدم کلی چیز جدید داشت
گرافیکش هم بد نیست مشکل از اون تیزر اولی بود که انتظاراتو برد بالا، وگرنه بنظرم در حد همون SF6 هست از نظر فنی ( البته خیلی سنگین تر از SF خواهد بود بخاطر افکت و پارتیکل های زیاد)
نمیشه گفت نسل نهمی ولی برا یه فایتینگ تو 2024 گرافیک خوبی داره، البته بعدش MK12 میاد و جارو میکنه ازون نظر.
شما توضیح مکانیک های بازی رو دیدی؟ من فقط پنج دقیقه اش رو دیدم کلی چیز جدید داشت
گرافیکش هم بد نیست مشکل از اون تیزر اولی بود که انتظاراتو برد بالا، وگرنه بنظرم در حد همون SF6 هست از نظر فنی ( البته خیلی سنگین تر از SF خواهد بود بخاطر افکت و پارتیکل های زیاد)
نمیشه گفت نسل نهمی ولی برا یه فایتینگ تو 2024 گرافیک خوبی داره، البته بعدش MK12 میاد و جارو میکنه ازون نظر.
نه خداییش شما خودت اینکارو بکن میبینی پیشرفت داشته ، نه به اندازه یک نسل ولی پیشرفت داشتهشما همین تریلر آخر در کنار تیکن ۷ که ۲۰۱۵ منتظر شده بزاری حس میکنی همون تیکن ۷ هست با استیج متفاوت