Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
مشکل کجاست ؟
مشکل کجا نیست . همه چیز 50/50 شده انگار سنگ کاغذ قیچیه . باید دائم حدس بزنی side step معنی نداره کارکتر ها دیگه هیچ هویتی ندارن و همه مثل همن ( نمونش zafina به عنوان یکی از یونیک ترین کاراکترهای بازی عملن توی فصل 2 هیچی از هویتش نمونده و tool های اصلیش همه nerf شدن یا کلن حذف شدن و به جاش چند تا move که هیچکس درخواست نکرده بود اضافه کردن که سنخیتی باهاش نداره ) دمیج بیش از حد ، بی معنی بودن defense و...

انقدر الان وضعیتشون بده که حتا pro player ها هم میگن revert بکنید به سیزن ۱ چون این اصلن دیگه قابل بازی نیست . هر روز هم داره یه باگ از توش بیرون میاد .انگار حتا تست هم نکردن بعد تهیه کننده بازی داره میره توی ردیت کسایی که انتقاد میکنند توییترشون رو پیدا میکنه بلاکشون میکنه :))
کامیونیتی حرفه ای تکن باید به نشانه اعتراض برگرده به ۷ به نظرم :دی

---
این مشکل از بین رفتن هویت کاراکتر ها رو حتی تو کاراکتر هایی که باف شدن و کل بازی دستشونه میشه به وضوح دید. Dragunov کل هویت و پلی استایلش حول محور frame trap کردن و timing mixup با iWR2 قوی اما خطی هست و به همین خاطر تو بازی های قبل نه tracking قوی داشت نه low خوب و ترسناک. چرا چنین کاراکتری باید اون CD4 رو بدن بهش که از یه 2,1 ساده بتونه حریف رو تحت فشار قرار بده؟ چرا باید db3+4 داشته باشه که هم خوب دمیج بده هم followup؟

آخرین ویرایش:
دوستان یکی‌بگه این بازی دیسکش رو بگیرم نیاز به آپدیت اجباری داره یا نصب میشه و آفلاین میشه دورهمی بازی کرد ؟
نه آپدیت اجباری نداره
DoesItPlay? - Home تو این سایت اسم هر بازی رو سرچ کنین نوشته دانلود اجباری داره یا نه

دوستان من یک سوال داشتم، من رو کنسول بازی می‌کنم (xbox) و اکانت گیرآپ هم دارم ولی باز نمی‌تونم برم داخل مچ. گزینه‌های آنلاین (Leadeboards و شاپ و...) فعالن ولی تو مچ نمی‌ره. کسی راهنمایی داره؟

سلام
من میخوام بازی رو بخاطر بروسلی بگیرم(وگرنه میرفتم سراغ استریت فایتر) میخواستم ببینم سرورهای بازی مشکلی نداره؟ میشه راحت وصل شد و آنلاین زد؟

سلام
من میخوام بازی رو بخاطر بروسلی بگیرم(وگرنه میرفتم سراغ استریت فایتر) میخواستم ببینم سرورهای بازی مشکلی نداره؟ میشه راحت وصل شد و آنلاین زد؟
مث استریت فایتر تحریم هست و دردسر داره وصل شدن. با سرویس های تحریم شکن مث Packetraft باید تست کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or